Kajarit "vinkuu"

Keskustelu osiossa 'Kaiuttimet ja subwooferit' , aloittajana apuapina, 16.06.2011.

  1. apuapina

    apuapina Guest Guest

    Liittynyt:
    16.06.2011
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jep, elikkä mulla on tollanen varmaan 9 vuotta vanha Philipsin MC-M570 stereosetti, ja nyt se on ruvennut v*ttuilemaan mulle. Eli kun laitan päälle, niin kajareista tulee kyllä musiikkiakin, mutta tulee myös aivan s**tanan häiritsevä ininä. Välillä ininä häviää mutta aika nopeasti palaa. Mikähän nois o vikana? Pitäskö vaihtaa jo uusiin?
    Kajareista siis lähtee toi ininä.

    Kiitos vastauksista jo etukäteen.
     
  2. smyygi

    smyygi Uusi jäsen

    Liittynyt:
    08.12.2010
    Viestejä:
    19
    Saadut tykkäykset:
    0

    Elikkä tota joo. Ei se ininä välttämättä lähde niistä kajareista, vaikka se niistä kuuluukin. Todennäköisempää, että se lähtee siitä laitteistostasi, mutta sitä, mistä sieltä, en lähde arvailemaan.
     
  3. JayKay70

    JayKay70 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    01.01.2008
    Viestejä:
    574
    Saadut tykkäykset:
    0
    Laita Philips vaihtoon vaan. Mikäli kyseessä on vastaavanlainen laite (5 cd-levyn vaihtajalla) minkä googletin, niin kyseessä on "markettipakettistereot" ja näitä ei kannata lähteä korjaamaan. Tuskin laitteeseen mistään osia enää saisikaan...

    Tilalle suosittelen hankkimaan jonkun huokean stereovahvistimen, cd-soittimen ja jalustakaiuttimet käytettyinä, niin pääset mukavasti alkuun (ja kiinni kohtuulliseen äänenlaatuun, kun kerran hifi/high end-palstan puolelle kirjoitit ;)). Esimerkiksi Hifiharrastajien palstalla on paljon laitteita myynnissä ja myös hifiliikkeillä on yleensä pakettitarjouksia ja tsekkaa vaikka: http://www.mrhifi.fi/iwc/index.php4?page=best_buy_laitteistot&menu=offers ja tuolta sivun alimmainen paketti.
     
  4. apuapina

    apuapina Guest Guest

    Liittynyt:
    16.06.2011
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jees.. kiitoksia vastauksista. Juu vanha "halppis"-setti tuo on. Ja kun mitään en äänentoistosta tiedä niin aattelin vain kysyä että voisko tohon ongelmaan olla iha joku helppokin ratkaisu.
    Porukoilta löytyisi ylimääräiset B&O kajarit mut niille tarvis sitte vahvistin hommata, syksymmällä sitten kun on taas rahaa mitä laitella likoon. :thumbsup: