Topfield TF500PVRT kuvan pikselöityminen ja äänen pätkiminen

Keskustelu osiossa 'Topfield' , aloittajana miinukka, 14.06.2011.

  1. miinukka

    miinukka Guest Guest

    Liittynyt:
    14.06.2011
    Viestejä:
    1
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mikähän voisi olla vikana kun alle puoli vuotta sitten ostettu digiboksi reistaa. Sekä tallennukset että suorana katsotut ohjelmat. Kuva pikselöityy ja ääni pätkii. Välillä menee ihan jumiin siitä syystä koko boksi. Kovalevyllä on vielä puolet vapaana.

    Boksi on liitetty Panasonicin digitelkkariin, joka toimii moitteetta. Aluksi boksi toimi ihan hyvin mutta nyt ongelma alkaa olla ihan mahdoton. Huoltoon? Ja jos niin minne Pirkanmaalla?
     
  2. tttt

    tttt Uusi jäsen

    Liittynyt:
    30.08.2007
    Viestejä:
    36
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mun TF600 teki samaa, oli tosin pari vuotta vanha siinä vaiheessa. Sullakin ilmeisesti signaalitasomittari heiluu voimakkaasti, vai pätkiikö sulla myös ne tallennukset jotka on tehty laite ehjänä? Virtalähteen kondensaattorien uusiminen voi olla se mitä laite kaipaa. Sulla on takuu voimassa, joten ei tartte tehdä itse. Paitsi että huollossa todennäköisesti etsivät sen eniten pielessä olevan konkan ja vaihtavat vain sen. Tai vaihtavat koko virtalähteen, joka tilttaa samasta syystä joskus myöhemmin ja saattaa rikkoa kovalevyn. Kysypäs vaikka ajan kuluksi suostuvatko vaihtamaan kaikki konkat takuuseen. Sitä en tokikaan varmaksi tiedä onko sulla kyseessä perinteinen konkkaongelma. Justiin äsken vaihdoin konkat kaverin TF5100:een, siinä kuva näkyi ekat 3 sekkaa ennen kuin laite tilttasi täysin. Konkat uusiksi ja taas soi.
     
    Viimeksi muokattu: 15.06.2011