Topfield 520C kadottaa tallennukset (listauksen)

Keskustelu osiossa 'Topfield' , aloittajana crypto, 27.02.2011.

  1. crypto

    crypto Guest Guest

    Liittynyt:
    20.02.2006
    Viestejä:
    54
    Saadut tykkäykset:
    0
    Laite kävi kertaalleen huollossa + kovalevy vaihdettiin, mutta se ei auttanut sillä jumitilanne tuli eteen alle viikossa kovalevyn vaihdosta.

    Topfield on juuri julkaissut uuden ohjelmistoversion. Katsotaanpa auttaako versiopäivitys tilanteeseen...

    http://www.topfield-finland.com/fi/ohjelmistot_ja_paivitykset/
     
  2. korsar

    korsar Guest Guest

    Liittynyt:
    26.03.2011
    Viestejä:
    4
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei kaatumisia/kovalevyn tyhjentymisiä viime aikoina, mutta ärsyttävä ääniongelma alkanut vaivata yhä useammin.

    Toppy mykkänä ekalla käynnistyksellä, yleensä toinen tai kolmas buutti on auttanut. Tänään ei sitten auttanut muu kuin töpselin tuuletus.

    Boksi on kytketty Samsungin töllöön mukana tulleella HDMI-piuhalla.

    Onko äänen satunnainen puuttuminen vika vai ominaisuus ja korjaantuuko uudella fw-päivityksellä?
     
  3. IgeL

    IgeL Guest Guest

    Liittynyt:
    04.10.2006
    Viestejä:
    20
    Saadut tykkäykset:
    0
    Noniin, liitytääs tähän kuoroon... Eli Topfield PVR 520c teki samat temput - kun tulin kotiin, kaukosäätimellä ei saanut mitään eloa laitteeseen. Televisiokuva kyllä näkyi hyvin, mutta mitään komentoa ei saanut perille - sammutus-nappi sai aikaan pienen pisteen infonäytössä, mutta ei tehnyt mitään muuta. Virrat pois ja vähän ajan päästä takaisin, ja kas kummaa, tallennuslista ammotti tyhjyyttään. Sanoi että 360 gigaa kyllä vapaana (sen verran mitä olisi pitänytkin), mutta yhtään tiedostoa tai kansiota ei mailla eikä halmeilla.

    Ilmeisesti tykkäsi kyttyrää kun oli yhtäjaksoisesti päällä 17 tuntia eilen ja tänään 14 tuntia. Tätä ennen boksi toimi moitteettomasti noin kuukauden ajan. (Tai siis, ilman teknisiä ongelmia - aivan hirveä käytettävyyshän tässä on ollut kun jokainen napinpainallus menee puolen sekunnin viiveellä, kun oli jo tottunut 5100:n nopeaan toimintaan.)

    Mulla ei ole päällä "Poista vaurioituneet tiedostot automaattisesti", joten se ei ole syy tiedostojen katoamiseen, mutta Antareskin näyttää tyhjää DataFilesissä.

    Onkohan kukaan laittanut tuota kovalevyä PC:een kiinni ja kokeillut pelastella tiedostoja? Ilmeisesti sisällä on ihan perus-SATA-levy ja FAT32-formatointi (?), luulisi että heittämällä pääsisi hieman ronkkimaan ja kokeilemaan recovery-softilla... Sen verran siellä taas tavaraa oli että ei ihan heti haluaisi luovuttaa, mutta toisaalta ihan turhaankaan ei halua takuuta rikkoa uudesta ~300 euron vehkeestä... Firmware oli päivittämätön, eli TF-NCPCf 3.61 (Aug 18 2010) sanoo valikoissa.
     
  4. Tobor

    Tobor Guest Guest

    Liittynyt:
    20.04.2006
    Viestejä:
    80
    Saadut tykkäykset:
    0
    Filesysteemi on Topfieldin oma joten millään muulla kuin sen päälle ymmärtävällä softalla tiedostoja ei pysty pelastamaan. Kokeile vaikka TopfHDRW:llä.
     
  5. IgeL

    IgeL Guest Guest

    Liittynyt:
    04.10.2006
    Viestejä:
    20
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tästä suuret kiitokset! TopfHDRW pelasti levyn mallikkaasti ja ei tainnut yhtäkään tiedostoa edes kadota. Olin positiivisesti yllättynyt myös kuinka helposti TF 520:n avaa, viisi ruuvia taisi olla ulkokotelossa ja kovalevykelkka neljällä ruuvilla, sen jälkeen vain koneeseen kiinni ja ohjelma käyntiin ja homma muutamalla naksutuksella selvä.

    Jos jollekin tulee tämä sama ongelma, niin kannattaa tosiaan heti ottaa Topfield pois päältä ja olla nauhoittamatta lisää tavaraa kovalevylle. Mitä vähemmän uusia nauhoituksia, sen parempi vanhojen tiedostojen pelastuksen kannalta.

    Tulevaisuutta varten jätän kovalevyn ja kotelon ruuveitta, niin saa levyn vaikka viikoittain backupattua koneelle. Nyt ainakin tietää että tilanne ei ole toivoton vaikka näin kävisi uudelleen. :)
     
  6. crypto

    crypto Guest Guest

    Liittynyt:
    20.02.2006
    Viestejä:
    54
    Saadut tykkäykset:
    0
    Uusimman firmispäivityksen jälkeen tiedostot ovat pysyneet tallessa kovolla parista jumiutumisesta huolimatta (firmis päivitetty about pari viikkoa sitten).
     
  7. korsar

    korsar Guest Guest

    Liittynyt:
    26.03.2011
    Viestejä:
    4
    Saadut tykkäykset:
    0
    No eipä auttanut FW-päivitys ääniongelmaan, silloin tällöin mykkänä käynnistyy. Myös HDMI-kaapeli vaihdettu toiseen, ei siitäkään apua.

    Nyt myös uutena ominaisuutena mystinen tiedostonsiirto-ongelma. File siirttyyn samantien 0-kokoisena Toppysta PC:lle. Kokeiltu kolmella eri PC:llä altairilla, yhdellä PC:llä myös Antaresilla.
    Huvittavaa oli se, että PC:ltä onnistui siirtämään Antaresilla vanha rec-file Toppyyn!

    Ennen päivitystä usea tiedoston siirto saattoi jopa onnistuakin, aina kuitenkin lähti siirtämään jotain. Nyt heti nollat taulussa?

    5100:lla edelleen homma toimii ja tieto siirtyy. Käyttöjärjestelmät XP pro (1) ja home (2)
     
    Viimeksi muokattu: 22.06.2011
  8. Molle

    Molle Sore wa himitsu desu Tukijoukot

    Liittynyt:
    27.03.2000
    Viestejä:
    1 093
    Saadut tykkäykset:
    68
    Oma 520c muuttui huomattavasti vakaammaksi, kun "päivitin" siihen jo aikaisemmassa 5100c-HDMI:ssä käyttämäni patchatyn 500c:n v3.51 firmiksen.

    Varsinkin uusimmalla v3.75 versiolla tallennukset jumittivat boksin varsin usein. Downgreidauksen jälkeen tätä ei ole tapahtunut kertaakaan.
     
  9. bluray

    bluray Guest Guest

    Liittynyt:
    14.01.2011
    Viestejä:
    223
    Saadut tykkäykset:
    1