Boxee Box

Keskustelu osiossa 'Mediatoistimet' , aloittajana Teukka76, 10.01.2010.

  1. cke

    cke Uusi jäsen

    Liittynyt:
    04.02.2007
    Viestejä:
    8
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jep!

    Kelausongelman bongasin viime viikolla ja ilmoittelin siitä silloin TV-Kaistalle.
    Kelausta yrittäessä tosissaan jämähtää toisto paikalleen...

    Mielenkiintoinen juttu on että kun kauko-ohjaimen alanapista poistuu toistosta, niin näkee millisekunnin
    kun kuva alkaa taas pyöriä ennen kun boxi hyppää edelliseen valikkoon.


    Ensi-apuna mainittakoon että pienemmät tarkkuudet tuntuu toimivan ilman ongelmia.


    Ääniongelmiin pitäisi olla tulossa paikkaus viikon sisällä.

    -cke
     
  2. wappu

    wappu Guest Guest

    Liittynyt:
    21.08.2005
    Viestejä:
    113
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joo, itse huomasin myös, että kuva alkaa pyöriin kun hyppää toistosta pois valikkoon. Tuo pienemmät tarkkuudet juttu on hyvä tietää näin ensi hätään, kiitoksia tiedosta.
     
  3. cke

    cke Uusi jäsen

    Liittynyt:
    04.02.2007
    Viestejä:
    8
    Saadut tykkäykset:
    0
  4. wappu

    wappu Guest Guest

    Liittynyt:
    21.08.2005
    Viestejä:
    113
    Saadut tykkäykset:
    0
    Juu, tuo päivittyikin automaattisesti kun aukasin illalla Boxin. Aikaisemmin mainitsemani ääniongelmat korjaantuivat :thumbsup:

    TVkaistaan ei ollut vaikutusta. Toivottavasti korjaantuu piakkoin. Testasin nyt heikommalla laadulla ja siinä kelaus tosiaan toimii, kiitoksia vielä vinkistä.

    Tuo aikajana kelauksessa on muuten kyllä miellyttävä uudistus.
     
  5. wappu

    wappu Guest Guest

    Liittynyt:
    21.08.2005
    Viestejä:
    113
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olen käynyt tuosta TVkaista kelausongelmasta keskustelua Boxeen tuen kanssa. Mun pitää mennä boxissa vianhallinnalla sisään ja sitä kautta aiheuttaa vika päälle ja lähettää heille analyysi. Pitää illalla tehdä tuo, katsotaan kuinka onnistun. Palailen astialle ja kerron kuinka homma edistyy.
     
  6. zbt

    zbt Uusi jäsen

    Liittynyt:
    09.03.2006
    Viestejä:
    13
    Saadut tykkäykset:
    0
    Noniin, skandinaviaankin jotain.

    @ http://blog.boxee.tv/2011/05/26/headwebs-movies-arrive-for-boxees-nordic-users/

    Pitänee testailla.
    SD kamaa taitanee olla enimmäkseen. Headwebsilta tuolla joku tais huudella seuraavaa "We’re currently offering around 150 HD movies at the moment. As soon as we get HD-versions from our content providers we’ll offer them online"
     
  7. wappu

    wappu Guest Guest

    Liittynyt:
    21.08.2005
    Viestejä:
    113
    Saadut tykkäykset:
    0
    Juu, toi Headweb on ollut tuolla jo ennenkin ns. third repository ohjelmana. Nyt siitä on näköjään tullut ihan virallinen ohjelma, hyvä niin.

    Boxeen kautta en ole vuokrannut leffoja tuolta, mutta ennen boxeeta vuokrasin kyllä muutaman PS3:n kautta. Ihan hyvin toimi, kuvan laatu vaan ei ainakaan silloin ollut kummonen ja ihan kaikkiin ei muistaakseni löytynyt suomenkielistä tekstitystä.
     
  8. Trespasser

    Trespasser Guest Guest

    Liittynyt:
    30.05.2011
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itsellä on tässä tullut ajankohtaiseksi mediasoittimen hankinta ja tuo boxee kiinnostaisi kovasti kun kaverillakin sellainen on tullut nähtyä. Mutta onko boxee:ssä jotain erilaista, että miksi siitä kannattaa maksaa yli satanenkin enemmän kuin jostain toisista mediasoittimista?
     
  9. prkl

    prkl Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    02.06.2006
    Viestejä:
    2 029
    Saadut tykkäykset:
    0
    Täällä sama juttu eli mediasoitin mielessä. Boxee box miellyttäisi ominaisuuksiltaan mutta hinta ja ulkonäkö lyö vähän jarrua. Onko käytettävyys kohdallaan ja etenkin onko youtube soittolistojen katselu oikeasti helppoa tällä värkillä?
     
  10. wappu

    wappu Guest Guest

    Liittynyt:
    21.08.2005
    Viestejä:
    113
    Saadut tykkäykset:
    0
    Vaikea sanoa mikä olisi erilaista kun en ole niin hirveästi tutustunut muihin laitteisiin. Itse käytän tuota pääasiassa videotiedostojen (toistaa ilmeisesti aika lailla kaikenlaisia videoformaatteja) ja TVkaistan katseluun. Laite hakee netistä kannet sekä info-tiedot omille filmeille ja sarjoille, näin niitä on mukava selailla käyttöliittymässä. Tekstityksiä voi myös hakea suoraan pyörimässä olevaan filmiin. Tätä toimintoa en ole ihmeemmin käyttänyt, kun sieltä ei suomenkielisiä tekstityksiä hirveästi löydä. Filmejä voi myös vuokrata käyttöliittymän movies kohdasta tai eri sovellusten kautta. Omaa tavaraa voi katsella joko usb-kiintsarilta tai verkon yli koneelta.

    Laitteessa on myös suht nopea nettiselain sekä paljon erilaisia sovelluksia, netti-tv tavaraa. Hakee netistä hyvin hakusanoilla videoclippejä. Youtube yms. ovat myös omina sovelluksinaan laitteessa. Itse käytän laitetta langattomalla verkolla ja on toiminut yllättävän hyvin. Joskus on jotain signaaliongelmia, mutta pääasiassa toimii. Verkkopalveluista tosiaan käytän enimmäkseen TVkaistaa. Langallisena verkkopalvelut olisivat varmaankin varmempi toimisia ja saattaisivat latautua nopeammin, tiedä häntä.

    Käyttöliittymä on ihan hyvä ja laitteessa on myös ok kaukosäädin/näppis. Muotoilu ei minua haittaa, itse tykkään jopa laitteen ulkomuodosta.

    Boxee on ohjelmistoyritys. Ohjelmistoa kehitetään koko ajan ja päivityksiä tulee tasaisin väliajoin. Veikkaan, että monessa muussa päivitykset jää vähän vähemmälle ja myydään uutta laitetta uusien ominaisuuksien kera. Tämä on vain arveluani.

    Niin, en tiedä minkälaisia soittimia saa n. satasella. Tilasin alkuun LG:n jonkun vähän yli satkun soittimen, mutta se lähti palautukseen. Boxee Box on Gigantissa 219 euroo, itse olen ollut tyytyväinen hankintaan. Mitä kukin hakee soittimeltaan.
     
    Viimeksi muokattu: 02.06.2011
  11. Trespasser

    Trespasser Guest Guest

    Liittynyt:
    30.05.2011
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    ^Kiitoksia. Laitoitkin kiitettävästi infoa laitteesta. Juuri tuo on tuossa laitteessa hyvä, että näkyy leffojen kansikuvat ja infot hakee imdb:stä. Miksi tuo LG:n laite lähti palautukseen? Oliko käyttöliittymä huonompi kuin boxeessä?

    Tuo WD:n laite oli ainakin verkkokauppa.com:issa ( http://www.verkkokauppa.com/fi/product/46431/ckrsc/Western-Digital-WD-TV-Live-Full-HD-1080p ) alle satasen ja tuossa kyllä ominaisuudet vaikuttaisivat melko samoilta kuin Boxeessä vai kuinka?
     
  12. arthur

    arthur Guest Guest

    Liittynyt:
    28.06.2002
    Viestejä:
    2 430
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onkos tästä uutta kerrottavaa?
     
  13. wappu

    wappu Guest Guest

    Liittynyt:
    21.08.2005
    Viestejä:
    113
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei ole valitettavasti. Lähetin raportin Boxeelle ja kyselin perään. Vastasi näin:

    "I do remember and i'm waiting for the a response from are app guys, they
    are checking the issue. I will send you and update as soon as i have an
    answer"

    Mutta, ei ole vielä kuulunut mitään. Viimeeksi kyselin viime viikolla, mutta en ole saanut vastausta. Ilmoittelen täällä jos edistystä tapahtuu.
     
  14. pkauko

    pkauko Guest Guest

    Liittynyt:
    17.06.2011
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tulipa itsekin hankittua tällainen laite vähän aikaa taaksepäin ja muuten ihan loistovehje, mutta selaimen käyttö tuolla omalla kaukosäätimellä ei ole mitään herkkua. Taino, se näppis on ihan ok, mutta kursorin liikuttelu sillä on aika tuskaista.

    Heivasin laatikosta löytyneen langattoman hiiren tuohon kiinni ja muuten toimikin vallan loistavasti, mutta toimintasäde oli lievästi sanottuna heikohko. Koska ei tuolla boksilla surffatessa ole kummoisempaa hinkua kököttää lattialla tv:n edessä (hiiri lakkasi toimimasta noin metrin päässä vastaanottimesta), niin kyselenkin, että osaisiko suositella jotain hyvää hiirtä, joka;
    a) toimii jokusen metrin päästä (sellainen 3-5m pitäisi riittää, mutta pidempääkin toimintasädettä en suinkaan laske miinukseksi :))
    b) ei maksa paljoa
    c) toimii hyvin vähän hankalammallakin alustalla (sileä valkoinen pöytä esim, joka tuntuu tuottavan vaikeuksia useille hiirille)

    Lista on prioriteettijärjestyksessä, eli toimintasäde on tietty se oleellisin, kauheasti siitä ei huvittaisi maksaa, mutta plussaa olisi, jos kohta c:kin täyttyisi.

    Olisiko jollain ehdotuksia, jotka nyt ainakin 100% varmuudella täyttävät kohdan a (ja toimivat boxin kanssa)?
     
  15. arthur

    arthur Guest Guest

    Liittynyt:
    28.06.2002
    Viestejä:
    2 430
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minkä hiiren siihen laitoit? Ilmeisesti jonkun langattomalla USB-lähettimellä toimivan? Oletko kokeillut tuoreemmilla pattereilla?
    Tuohon c-kohtaan: ne uusilla "sinisilla/pimeillä" lasereilla toimivat ovat parhaita tuollaisilla alustoilla.
     
  16. pkauko

    pkauko Guest Guest

    Liittynyt:
    17.06.2011
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joku pieni Logitech se on, näyttää V220:ltä, mutten lähde vannomaan. Voisihan sitä tietty koittaa paremmalla patterilla, mutta se ei ainakaan reagoi tuolla pöydällä yhtään mihinkään, että siinä mielessä uutta tekisi silti mieli, vaikka tuo alkaisi sohvalta asti toimia :)

    Tuon uuden laserin noissa hiirissä bongasinkin, kun Logitechin sivuilla kävin ja mietin jo tuollaisen Logitech Anywhere Mouse MX:n tilaamista, mutten äkkiseltään löytänyt mitään infoa sen luvatusta (todetusta puhumattakaan) toimintasäteestä.

    Edit: noh, tilasin tuon nyt sitten Gigantista, niin voi palauttaa vähän käytettynäkin, jos toiminta ei miellytä :)
    Edit2: pikatestauksella ainakin toimi sohvapöydältä. Pitää vähän testailla, että johtuuko etäisyydestä se pieni tahmaisuus, vai onko samanlainen ihan vierestä käytettynä. Pääasia että kuitenkin toimii ja tuolla sohvapöydällä ei ollut mitään ongelmia seurata liikkeitä, että vaikuttaa varsin pätevältä hiireltä alustavasti.
     
    Viimeksi muokattu: 01.07.2011
  17. cke

    cke Uusi jäsen

    Liittynyt:
    04.02.2007
    Viestejä:
    8
    Saadut tykkäykset:
    0
    Boxeen foorumille heitetty uusi RC boxin firmwaresta.
    Nopean kokeilun jälkeen...
    TV-kaista kelaus täydellä resolla toimii taas.
    Miinuksena että näyttää toisinaan buuttavan boxin kun poistuu toistosta.
    Toivottavasti ei tapahdu kesken toiston!
    Onneksi buuttaus tuosta on ohitse todella nopeasti.

    Käyttöliittymään ilmestynyt kaikenlaista pientä säädettävää lisää.
    (mm. automaattinen lataus RC/Beta versiolle firmwaresta) :thumbsup:

    Tuohan on vasta "Release Candidate" eli katellaan kuinka viritykset etenee...

    New RC firmware available 1.2.0.20151(July 14)

    -cke
     
  18. cman

    cman Uusi jäsen

    Liittynyt:
    11.12.2003
    Viestejä:
    88
    Saadut tykkäykset:
    0
    Asentelin tuossa juuri tämän uusimman 1.2.0.20151 (RC) ja huomasin uutta softaa kokeillessani että Kanavat-osioon on ilmestynyt Ruutu.fi sekä YLE Areena, joista pääsee siis suoraan niiden tarjontaan. Tämä voi olla jo nykyisessä virallisessakin firmwaressa mukana, mutta törmäsin tuohon vasta nyt...

    Eli TV-Ohjelmat -> Kanavat - josta siis löytyy myös Ruutu ja YLE Areena (kyllä se siellä on viimmeisenä kunhan kelaa listaa tarpeeksi oikealle)
     
    Viimeksi muokattu: 15.07.2011
  19. wappu

    wappu Guest Guest

    Liittynyt:
    21.08.2005
    Viestejä:
    113
    Saadut tykkäykset:
    0
    Asentelin itsekin uuden päivityksen ja jee, TVkaista 8mb kelaus toimii :)
     
  20. wappu

    wappu Guest Guest

    Liittynyt:
    21.08.2005
    Viestejä:
    113
    Saadut tykkäykset:
    0