Scream 4

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Super-J, 15.02.2010.

  1. Niksteri

    Niksteri Funny how? Tukijoukot

    Liittynyt:
    06.01.2001
    Viestejä:
    678
    Saadut tykkäykset:
    1
    Anna Paquin.
     
  2. Super-J

    Super-J Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    17.08.2007
    Viestejä:
    4 093
    Saadut tykkäykset:
    436
    Noin, ehdinpäs viimeinkin katsomaan tämän. Hyvä teini-slasherihän tämä oli, puukko heiluu, nättejä tyttöjä, kieroja juonia... en ymmärrä joidenkin valituksia.

    Ja harva minkään elokuvasarjan neljäs osa on näin laadukas muutenkaan. Asiaan varmasti vaikuttaa se että Screameihin sisältyy jo heti ekasta leffasta alkaen runsaasti itseironiaa ja -parodiaa, joka mahdollistaa käytännössä samojen ideoiden loputtoman kierrättämisen pienillä muutoksilla ja lisäyksillä... oikeastaan koko leffahan perustuukin juuri siihen, kaikki on periaatteessa tuttua ja turvallista ja silti sopivan yllättävää juuri silloin kun tarvitaan. Kaikki on nähty jo ennenkin, mutta ei kuitenkaan ole.

    Tietysti, jos ei pidä ihmisten pakkomielteisestä puukottamisesta ja verellä lutraamisesta, niin ehkä sitten ei pidä tästäkään leffasta. Hmm. Kuulostaa itseasiassa melko sairaalta kun sen noin ilmaisee... :)

    4/5?
     
  3. Super-J

    Super-J Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    17.08.2007
    Viestejä:
    4 093
    Saadut tykkäykset:
    436
    T-Mobile Sidekick II, tai LX, tai 4G... en muista sen ulkonäköä niin tarkkaan. Joku noista kolmesta.
     
  4. sek

    sek Uusi jäsen

    Liittynyt:
    25.04.2004
    Viestejä:
    126
    Saadut tykkäykset:
    1
    Ei ollenkaan huono viihdepläjäys ja varsin mukiin menevä jatko-osa. Jos slasherit kiristää jo etukäteen niin ei toki kannata väkisin katsoa.

    3/5
     
  5. Blaqua

    Blaqua Sandels vahva ja pehmeä Tukijoukot

    Liittynyt:
    25.11.2003
    Viestejä:
    725
    Saadut tykkäykset:
    30
    Kyllä on leffasarja pilattu ihan täysin.. Odotukset meni kyllä täysin hukkaan Scream 4:sen osalla. Miten voi olla mahdollista kun sama ohjaaja (Wes Craven) ja käsikirjottaja (Kevin Williamson) pilaa leffasarjan..

    Tuntuu että Scream 4 on tehty enemmän nuoremmalle yleisölle. Oli tuossa pari hyvää nuorempaa näyttelijääkin, mutta jotenkin tuo kokonaisuus ei toiminut. Tässä oli monta kohtausta, jotka oli yksinkertaisesti tehty väärin (en muista ulkoa niitä tähän hätään, mutta yritän lisätä ne tänne kun näen rainan uudelleen).

    Suosittelen melkein niille jotka pitivät tästä elokuvasta, että katsokaa uudelleen pari kertaa.

    Itse sarjan suurena fanina olisin toivonut, että elokuvan tuotantovaiheessa ei olisi väkisin yritetty tehdä tätä elokuvaa. Elokuva olisi voinut toimia paremmin, jos olisi keskitytty enemmän Sidneyn tarinaan, koska Campbell osaa sentään näytellä.
     
  6. Blaqua

    Blaqua Sandels vahva ja pehmeä Tukijoukot

    Liittynyt:
    25.11.2003
    Viestejä:
    725
    Saadut tykkäykset:
    30
    On.

    Täyttä asiaa.


    Oho, edellisestä osasta jo vierähtänyt 11-vuotta. Omalta seinältä löytyy vieläkin Scream 3-juliste ja tulee katseltua niitä aikaisempia osia säännöllisin väliajoin..

    KYLLÄ OTTAA PÄÄHÄN 11-VUOTTA ODOTTAA JATKO-OSAA JA SITTEN TÄMMÖINEN............ puuuuh

    V2.fi arvostelija Jari Peltonen kiteyttää elokuvan aika hyvin:

    "Scream 4 työntää päänsä takapuoleensa ja pitää hauskaa yksinään itsensä kustannuksella."
     
    Viimeksi muokattu: 10.12.2011
  7. scented

    scented Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    22.02.2005
    Viestejä:
    1 993
    Saadut tykkäykset:
    265
    Tuli katsottua näin nelosen jälkeen kaikki aiemmat Scream elokuvat. Kyllä vanhemmat vie tätä uutta melko selkeästi. Uudessa on paljon lainattu vanhoista, minkä huomasi hyvin katsellessa näita 1-3 osia - hyvin paljon samankaltaisia kohtauksia. Vanhemmissakin osissa vitsaillaan ja ihmetellään elokuvassa elokuvien kautta murhia, mutta tätä pällistelyä ja ihmettelyä ei lyödä läskiksi. Muutoinkin vanhemmissa osissa murhat saavat aikaan edes jotain reaktioita hahmoissa. Tunnelma vanhemmissa on myös paljon parempi, vaikka ne ovat melkoista komediaa, mikä tosin osittain onkin tarkoitus ja tärkeä osa näitä "kauhuleffoja". Perskule, mustahan tuli näiden leffojen fani...

    ps. ehkä uusi ei tuota niin suurta pettymystä, jos nämä aiemmat osat ovat paremmassa muistissa.
     
  8. Samppa

    Samppa Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.06.2000
    Viestejä:
    14 062
    Saadut tykkäykset:
    26
    Enpä olisi näin uskonut sanovani, mutta olipas tavallaan virkistävää, että nyt oli tehty kunnon perinteinen jatko-osa suhteessa "vanhalle" elokuvalle eikä nykymuodin mukaista uudelleenversiontia uudelle kohdeyleisösukupolvelle (remakejen tulva kävikin osuvasti yhdessä elokuvan kohtauksessa ilmi). Scream 4:stä saanee kovin vähän irti, jos sarjan aiemmat osat ovat näkemättä.

    Aiempien osien ylivedetyn itsetietoista metaelokuvan linjaa jatkettiin ja tämä tuotiin replikoinnissakin niin selvästi julki, että vähemmänkin valveutunut katsoja varmasti tiesi, mistä oli kyse. Juoneltaan ja tapahtumiltaan tämä oli pitkälti sitä samaa, mitä sarjassa on aiemminkin nähty. Kauhulla ja jännityksellä oli lopultakin varsin vähän sijaa sinänsä onnistuneesti viihdyttäneen kerronnallisen kikkailun rinnalla.

    :):):)
     
  9. Plisukainen

    Plisukainen Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    26.01.2005
    Viestejä:
    1 971
    Saadut tykkäykset:
    169
    Kyllähän tämä kerran katsoo, eipä tässä kummempia. Parhaat päivänsä nähneet ns. "nuoret näyttelijät" piestiin näiden uutukaisten puolelta lähes täysin, pl. Neve, jolle olisi ehkä enemmänkin ruutuaikaa saanut tulla. Kohtuullinen päivitys nykyhetken ongelmiin ja tosi sitä tätä -suuntauksiin.

    3-/5
     
  10. Jürgen

    Jürgen Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.01.2003
    Viestejä:
    3 407
    Saadut tykkäykset:
    1
    Jaa-a, eipä iskenyt samalla tavalla kuin aikaisemmat osat. Mikä lienee, onko ikää tullut sen verran lisää vai mikä on syynä :) Nämä nuoremman polven näyttelijät eivä kyllä vakuuttaneet ja vanhoistakin ainoastaan Neve oli "omalla tasollaan" Eihän tässä enää ole samanlaista pelottelu-elementtiä, kuten esim. ekassa osassa ja kaikki oli vähän liian ennalta arvattavaa...:(

    Vaikka fani olenkin, niin ei tälle voi antaa kuin **/*****

    Pitää varmaan tsekata nuo kolme ensimmäistä osaa ja jännittää miten ne kolahtavat vuosien tauon jälkeen.
     
  11. Sir Filmipätkä

    Sir Filmipätkä Guest Guest

    Liittynyt:
    23.12.2004
    Viestejä:
    870
    Saadut tykkäykset:
    0
    Aikaisempien Screamien ystävänä, tämä uusin ei herättänyt hirveästi riemun kiljahduksia. Craven hyppäsi helposti takaisin yhdessä Kevin Williamsonin kanssa luomaansa kauhuelokuva maailmaan. Joskin ohjaajalla tuntui olevan loputon tarve todistella iPhoneilla ja sosiaalista mediaa hehkuttamalla että nyt tosiaan ollaan 2000-luvulla. Omassa ajattomuudessaan elokuva olisi toiminut huomattavasti paremmin. Tälläisiä pintaraapaisuita lukuunottamatta sarjaa ei oltu mitenkään edes yritetty modernisoida. Puukko heilui ja Ghostface kaatuili portaissa....

    Huumori oli suurimmaksiosaksi ihan toimivaa. Loputon kauhuelokuvien kliseillä pelleilly tosin lähinnä kyllästytti, varsinkin kun samaa paskaa on jo jauhettu ensimmäisestä osasta lähtien. Toimiviakin sutjautuksia tosin oli esim. sen poliisin huudellessa toista "Perkins...Anothy" pisti hymyilyttämään. Myös hyvänmaun rajoja hipova parveke törmäily hymyilytti allekirjoittanutta. Kertooko se sitten enemmän elokuvan vai minun huumorintajusta, mene ja tiedä.

    Aikaisempien osien näyttelijät eivät olleet vanhentuneet reilussa kymmenessä vuodessa kyllä päivääkään, poislukien Courteney Cox, joka kaikesta muusta huolimatta on minun kirjoissani aina Frendien Monica. Neve Campbell oli ihan yhtä hajuton ja mauton kuin ennenkin, eikä hänenkään "comeback" tuonut samanlaista fiilistä kuin esim. Cravenin New Nightmareen takaisin tuomat pääosanesittäjät.

    Elokuvan alku oli kaikessa skitsoudessaan ihan hyvä, vaikka pistikin miettimään että yrittääkö Scream enää edes olla pilke silmäkulmassa oleva slasheri vai pelkästään pöljä komedia. Loppua kohden meno parani kaikilta osin ja lopetus olisikin ollut täydellinen
    Jillin heitellessä itseään ympärin huonetta ja päätyen sankariksi. Sairaalakohtauskaan ei ollut mitenkään huono, mutta lopetus ilman sitä olisi vain ollut yllättävämpi ja toimivampi, varsinkin kuin hetken näytti että elokuva tullaan tosiaan lopettamaan siihen.

    Scream 4:stä jäi siis hieman kaksiteräinen maku. Ihan ok viihdettä, joskaan ei päässyt edeltäjiensä tasolle, eikä toisaalta tuonut sarjaan edes mitään uutta. Sellaiset 2 ja puoli tähtöstä, näin perstuntumalta. Jospa ei enää Scream 5:sta.
     
  12. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    No no. Scream 4 oli niin hyvä jatko-osa, että mielellään. Ja!

    http://scream-trilogy.net/2011/12/scream-5-officially-mentioned-by-dimension/

    Facebook-kysely viidestä jatko-osaleffasta (Piranha 3DD, Scary Movie 5, Scream 5, Halloween 3D, Amityville Horror: The Lost Tapes) mitä odotat eniten ja Scream 5 ylivoimaisesti eniten ääniä (pienet äänimäärät muilla leffoilla joten aktiivinen fanbase ilmeisesti kyseessä). Anyway lupaavalta tämä kaikin puolin näyttää. :thumbsup:
     
    Viimeksi muokattu: 05.12.2011
  13. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Kolmen edellisen (tai oikeammin kahden ensimmäisen) elokuvan ystävänä odotin luottavaisin mielin, että Craven/Williamson-yhdistelmä ei jätä kylmäksi tälläkään kertaa. Käsikirjoituksesta huomasikin, että yritystä tehdä toimiva ja tuore Scream oli aimo annos. Valitettavasti valkokankaalle käännettynä Scream 4 näytti enemmän Scary Movie -saagan jatko-osalta. Vaikka Screamit ovatkin viljelleet huumoria, itseironiaa ja kliseitä, niin neljännen elokuvan alku meni kyllä täysin parodian puolelle -- kuten myös elokuvan loppu. Edes vanhan jengin yhteenkokoaminen ei lämmittänyt, sillä jokainen heistä, varsinkin Courtney Cox, näytteli kuin "kaktus rektumissa". Elokuvan lopusta vielä sen verran, että
    vaikka pahisten ÄO laskeekin perinteisesti elokuvan lopussa, niin on silti typerää, että Scream 4:n pahis kaikessa kauhuelokuvakliseeneroudessaan unohtaa sen tärkeimmän säännön: varmista aina, että kuollut on oikeasti kuollut. Toki sekin lähes yleistiedon asemassa oleva tiedonjyvänen auttaa, että hoitamatta jääneellä vatsaanammutulla voi kuoleminen kestää TODELLA kauan.

    Scream 3.5/5 :naminami::naminami::naminami::thumbsup:
    Scream II 3.5/5 :naminami::naminami::naminami::thumbsup:
    Scream III 2.5/5 :naminami::naminami::thumbsup:

    Scream IV 1.5/5 :naminami::thumbsup:
     
    Viimeksi muokattu: 05.12.2011
  14. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 313
    Saadut tykkäykset:
    602
    Hieman heikomman 3 osan jälkeen palattiin taas sinne kahden ensimmäisen tasolle. Oikeastaan aika ällistyttävää, että tekijät pystyivät tekemään tästä näinkin eheän kokonaisuuden. Pääsi jopa paikoin yllättämään. En edes tajunnut ennen kuin lopussa ketä se oikea tappaja oli. Kyllähän tässä lähellä parodiaa jo oltiin, mutta mielestäni sitä rajaa ei vielä ylitetty. Tai voihan niitä alkupätkiä paradioina pitää, mutta mielestäni ne oli oikeasti aika jänskiä, ja samalla myös hyvä tapa käynnistää tämä uusin kirkuilu. Anna Paquinista pitää vielä antaa ylimääräistä plussaa.

    Scream ****
    Scream 2 ***½
    Scream 3 ***
    Scream 4 ***½

    Kokonaisuudessaan oikein pätevä kauhusarja.
     
    Viimeksi muokattu: 08.05.2012
  15. pasala

    pasala Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.05.2005
    Viestejä:
    392
    Saadut tykkäykset:
    5
    Kuten tässä ketjussa on jo aiemminkin mainittu, Scream 4 tosiaan alkaa olla lähempänä Scary Movieta kuin täyspainoista kauhua ja iPodein/Facebookilla korostaa olevansa 2010-luvulla. Kommenttia siitä että "Scream 4 työntää päänsä takapuoleensa ja pitää hauskaa yksinään itsensä kustannuksella" en täysin allekirjoita, sillä vaikka hauskaa pidetäänkin ja paljolti omalla kustannuksella, kyllä se ainakin minua tuppasi naurattamaan useaan otteeseen. Koko sarja on lipsunut komediaan päin enemmän osa osalta, joten minusta on vain luonnollinen jatkumo että nyt ollaan näinkin koomisessa meiningissä. 2010-luvun korostaminen puolestaan ei tarkemmin mietittynä ollut kovinkaan korostamista. Kaikki pyörii internetissä ja sen ympärillä, kaikilla on älypuhelin tai ainakin kännykkä ja ihmiset ovat Facebookissa/Twitterissä joka hetki, niin se vain on.

    Jos nyt kuitenkin sanotaan vielä vähän yleisemmin elokuvasta, Scream 4 on erittäin onnistunut päivitys tälle sarjalle. Hyvää viihdettä uudemmalle sukupolvelle kuten myös aiempien osien ystäville. Ihme kyllä Craven/Williamson -kaksikko on lypsänyt jo 4 elokuvaa* näinkin kulutetusta aiheesta, vieläpä tehden nelososasta sarjan toiseksi parhaan. Ainoastaan muutamat logiikanvastaiset hetket, Sidneyn edelleen laimea hahmo ja matkan varrella virttynyt konsepti jättävät Scream 4:sen puoli tähteä ensimmäistä osaa alemmaksi.

    *Cravenin New Nightmare tosin oli 7 osa ja silti 2. paras sarjastaan. Siinä myöskin oli onnistuneempi comebackki päähenkilöllä, tosin pidemmän ajan takaa ja hahmossa oli enemmän särmää.

    3.5/5

    Ps. Frendien Monica oli tainnut käydä liikaa kauneuskirurgilla.
     
  16. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    Hyvä kirjoitus mielestäni, nimittäin tuota nelososaa ei monestikaan ihan tunnuttu tajuavan, sekoittaminen hölmöön parodiasarjaan viimeistään osoitti sen. Vuosi sitten en lähtenyt tuota edes tarkemmin käsittelemään, olin vain tosi tyytyväinen näkemästäni näin franchise-faninkin näkökulmasta sen hyvin epätyydyttävän kolmososan jälkeen. Nyt ajan päästä voisi vähän arvioida koko saagaakin, jolle itse toivoisin vielä jatkoakin ainakin vitosen muodossa kuten moni muukin esim. facebookin puolella uusien piranha-leffojen sijaan...

    Kaiken kaikkiaan hieno juttu, kuten tuossa todettiin, miten Craven ja Williamson saivat tästä ilmiöstä suuremman kuin vain yksittäisen onnistuneen genren viiltelyn. Varmasti tuossa on oma osansa alunperin onnistuneella castingillakin, eli näyttelijöiden kemiat pelaavat hauskasti yhteen oli sen Monican kasvoista sitten nykyään mitä mieltä vaan.

    Itsehän näin aikoinaan ensin Scream 2:n leffassa, joka on edelleen viihdyttävimpiä kauhukokemuksia. Vaikea sanoa miten ekan leffan spoilaantuminen vaikutti, mutta tuo jatko-osa on imo parempi, koska astetta synkempi, seksikkäämpi ja kenties hauskempikin. Paremmat sivuosanäyttelijät, ja kuolemat noin yleisesti. Tämän jälkeen oli hauska tsekata millainen eka onkaan - etenkin kun sitä oli osin parodioitu jatko-osassa :D - mikä oli itsessään ihan hauska kokemus noin päin. Alkuperäisen Screamin avauskohtaus etenkin on kyllä edelleen hieno. Kolmosesta taas kuuli etukäteen sen olevan pettymys, ja olihan se erikoinen leffakokemus. Vaikka tietty tyylikkyys oli edelleen tallella Cravenin ansiosta niin kässärissä mentiin ihan pieleen. Sarjan peruslähtökohdat hylättiin, huvittavasti sama ilmiö toistui mikä tapahtui aiemmin esim. Perjantai 13 sarjan viimeistään yhdeksännessä osassa. Huipentumasta tuli pannukakku johtuen tuotannollisistakin ongelmista mm. Williamsonin typerä ulosheitto.

    No tuon jälkeen neloselle olikin lähinnä varovaisen negatiivisia odotuksia mistä johtuen leffa olikin melkoinen ylläri. Jo alku kertoi että uusilla jäljilläkin mennään vanhojen tuttujen lisäksi. :thumbsup: Uudet kasvot toimivat mainiosti erityisesti Emma Robertsin :love: ja yllättäen Kirbyä näytelleen Panettierin ansiosta. Metailussa oltiin jo melko korkealla tasolla, iskukohtausten ollessa edelleen mukavan tehokkaita. Tuo onnistunut yhdistelmä hauskuutta ja karmeutta onkin saagassa erinomaisinta ja harvinaista. Siinä missä vitsailu vie yleensä kauhusta tehoa pois niin näissä se tuo sen vain lähemmäksi katsojaa. Ilmeisesti keskimääräinen katsoja ei vain useinkaan ymmärrä noiden kahden elementin yhteyttä, mutta scary moviet tuskin ovat varsinaisesti kauheita eivätkä nämä taas toimisi mikäli huumoria vähennettäisiin huomattavasti. No nelosessa tehtiin oikea ratkaisu ja molemmat pikemminkin vietiin kohti äärimmäistä, kuitenkin tyylikkään hallitusti mikä on aina pieni ihme kolmannen jatko-osan ollessa kyseessä. Se videointiteemakin osui tähän aikaan jota leffassa kiitettävästi kommentoitiin muutenkin. Vanha kaarti toimi taustatukena uuden ottaessa enemmän tilaa, mikä toi leffaan tarvittavaa freshiä nuorekkuutta joka oli ominaista sarjalle jo sen alussa. Olennaisesta murhaajan/murhaajien identiteetistä voi sanoa että aika nappiin meni. :naminami: Ja kyllähän lopetuskin sequelia huutaisi... Vaikkei tuon nelosen hoteista chickseistä ja tapoista jäänytkään enää kauhean paljon petrattavaa.

    Tiivistyksenä arvosanat:

    Scream ***½
    Scream 2 ****
    Scream 3 **
    Scream 4 ****
     
    Viimeksi muokattu: 09.05.2012
  17. Blaqua

    Blaqua Sandels vahva ja pehmeä Tukijoukot

    Liittynyt:
    25.11.2003
    Viestejä:
    725
    Saadut tykkäykset:
    30
    CleverIndeedin mielestä Scream 4 on parempi kuin alkuperäinen Scream. Oikeastaan ihan hyvä että tulee näin erillaisia mielipiteitä niin tietää jatkossa kenen kommentteja täällä foorumilla kannattaa seurata ja kenen hypätä suoraan yli. :love:
     
  18. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    Oikein huomattu. Hienoa että joku lukee postauksia(ni) ajatuksella. Ja jos vielä tarkempaan luet niin huomaat että kakkonenkin menee ohi alkuperäisestä. Hiemanhan tuossa ristiriitaisessa tekstissä paistaa taas henkilökohtaisuuteen meneminen (itsekin luen tarkoituksellakin samanmielisiä, eritoten kriittisiä mielipiteitä joskaan ei tulisi mieleenikään hakea niitä pelkästään), mutta on tuo omastakin mielestä mielenkiintoista että saagan kolmas jatko-osa on alkuperäistä parempi. Miten näin kävi?

    Jo mainitsemieni syiden lisäksi sanoisin että nelososa, jossa siis vietiin tuo tematiikka huippuunsa, on tasapainoisempi esitys kuin eka joka lopussa vähän hajosi liikaakin sinne parodiaosastolle. Leffassa liikuttiin myös terävämmin metatasolla (Stabathon!, mukavasti lämmittänyt kidutuspornobashaus) ja näyttelijäjoukkio oli kauttaaltaan mielenkiintoinen yhdistäen näinkin lyhyessä ajassa kaksi eri sukupolvea. Tottakai oma vaikutuksensa on myös aikatekijällä, Scream uudisti genreä 90-luvulla ja Scream 4 teki saman 2010-luvulla. Voisin edelleen toistaa itseäni ja sanoa Scream 4:n olevan edeltäjiään hauskempi, seksikkäämpi ja paikoitellen tylympikin. Itselleni nelonen osoitti katselukokemuksena sen minkä olen aina tiennyt: jatko-osat eivät ole automaattisesti huonompia. Viihdearvothan tämän saagan kohdalla erityisesti painottuvat ja niitä tarjottiin nyt tukevalla otteella. :love:
     
  19. SpiderJerusalem

    SpiderJerusalem Guest Guest

    Liittynyt:
    17.01.2008
    Viestejä:
    1 017
    Saadut tykkäykset:
    0
    Äläs nyt, CleverIndeed, miten muka pystyt väittämään vastaan näin syvääluotavalle kritiikille:

     
  20. Pazze

    Pazze Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.09.2003
    Viestejä:
    5 015
    Saadut tykkäykset:
    150
    Leffasarjan 4. osa ei ole kovin hyvä lähtökohta. Tämä oli kuitenkin ihan mukavaa viihdettä, hurmetta riitti ja veitset välähtelivät kuten pitääkin. Pari kertaa kävi mielessä, että kyllä lyöjällä täytyy olla melkoiset voimat, mutta kun noiden yli pääsee niin on tämä mukavaa viihdettä. Aiemmat osat nähty aikaa sitten, joten eivät aiheuttaneet tuntemuksia suuntaan tai toiseen. 3/5.