Dynavoice Definition DF-6

Keskustelu osiossa 'Aloittelija kysyy' , aloittajana BraheSoundS, 19.01.2011.

  1. BraheSoundS

    BraheSoundS Guest Guest

    Liittynyt:
    25.08.2009
    Viestejä:
    164
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko kokemuksia kyseisestä kaiuttimiesta? Varmasti ei paras mahdollinen ole jos vertaa kalliimpiin, mutta lähinnä onko mikä parempi vaihtoehto tuon hintaluokan kaiuttimissa? Q-acoustics 2050?

    Kellään tietoa Dynavoice Finale 10 tower kiuttimista? melko härskin näköinen laitos =D
     
  2. Jusa74

    Jusa74 Guest Guest

    Liittynyt:
    13.11.2005
    Viestejä:
    217
    Saadut tykkäykset:
    0
  3. Hatered

    Hatered Uusi jäsen Tukijoukot

    Liittynyt:
    16.12.2004
    Viestejä:
    180
    Saadut tykkäykset:
    0
    Moro taas

    Vaimo halusi sisustaa meidän kotia-oikein isolla kädellä, joten kun tuli olohuoneen vuoro ja kaikki muuut alkoi olla kunnossa, hän ilmoittaa ettei meidän Simex cinema2 kaiuttimet enää sovi värinsä puolesta sinne, tuli mulle tehtäväksi kaiuttimien uudelleen maalaus( mustaksi).

    No siinä asiaa tutkittuani ja vinyylipintaa pois repiessä tuli mieleen josko vaikka samantien vaihtaisi simexit pois ja hankkisi suoraan mustat lattiakaiuttimet ja vaikka vähän kalliimmat/paremmat/uudemmat, joten katseeni kiinnittyi noihin DF6siin, niissä oli minun silmään jotain miellyttävää ja olinhan messuilla kuullut niitä ohimennen, joten pitihän se mennä kuuntelemaan ja katselemaan-oikein ajan kanssa Musiikin.comiin-omien levyjen kanssa.

    Musiikin.comissa Juuso sitten ruuvasi kaiuttimet paikalleen ja meikä kaiveli omat levyt kehiin-Pain:nothing remains the same ja metalliliitto 1999..
    ja kyllä metallihumppa soikin vallan loistavasti-siinä ei ollut mitään sellaista mikä olisi häirinnyt, potkua ja selkeyttä löytyi(alkaan ilmeisesti ikä painaa, kun nykyään kaipaa selkeää yläpäätä enemmän kuin ennen :D)

    Erinäisistä syistä johtuen suoritin koekuuntelun ainoastaan liikkeessä js siksi tein sen hartaasti, jotta ei sitten tarvitsisi katua ja tietysti kun ihmiset ovat ilmaisseet epäluulonsa edullisiin lattiakaiuttimiin, mitkä ihan oikeesti voivat olla hyviä niin omiin korviin voi vaan luottaa(ketkä minut tietävät-tietävät minun asenteen hypetyksiin ja dissauksiin, minullehan ne tulee, joten päivitin sitten laitteistoa etukaiuttimien osalta 2 x kalliimpiin ja eikun tilaukseen.

    Sain ne viikko sitten kotiin ja siinä ne ovat soineet loistavasti omalla paikallaan olohuoneessa.

    Työn laatu on hintaisekseen todella siistiä-näyttävät kalliimmalta kuin ovat ja ääni on loistava-onneksi kokeilin, jottei tarvinnut maksaa nimestä ja mielikuvista extraa.

    Minun mielestäni kannattaa kuunnella tämäkin vaihtoehto jos on uusimassa kaiuttimiaan, sillä olivat ainakin minun mieleen ja H/K kanssa soivat hyvin yhteen.

    Sain loistavaa palvelua Musiikin.comissa-kiitos siitä taas.

    H
     
  4. Mikko81

    Mikko81 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    19.10.2004
    Viestejä:
    257
    Saadut tykkäykset:
    2
    Ainakin Definition DM-5 jalustakaiutin kärsi murskatappion Hifimaailman vertailussa ollen selvästi heikoin esitys. Monissa muissa testeissä taas pärjännyt erinomaisesti. Ota nyt näistä testeistä selvää:confused:

    Kyllä se vaan on perinteisesti käytävä itse kuuntelemassa ja mieluiten vertaamassa johonkin tunnettuun laadukkaaseen merkkiin, että saa oikeanlaisen kuvan kaiuttimien äänestä.
    Jos itse olisin katselemassa lattiakaiuttimia budjettiluokassa, niin tuon Hifimaailman testivoittajan PSB Alpha b1:n isoveli Psb Alpha T1 olisi erittäin mielenkiintoinen vaihtoehto. Itse omistan nuo jalustakaiuttimet ja ääni on omiin korviin loistava.
    http://www.radiokulma.fi/kauppa/cat/product_details.php?p=1199
     
  5. Hatered

    Hatered Uusi jäsen Tukijoukot

    Liittynyt:
    16.12.2004
    Viestejä:
    180
    Saadut tykkäykset:
    0
    Juurikin näin: itselleenhän kaikki laitteet tulee, joten rohkesti vaan testailemaan/kokeilemaan/ihmettelemään.

    Mulla on tässä muutaman vuoden kokemus eri "hifikauppiaista" ja täytyy kyllä sanoa, että tähän mennessä on tullut vasta kaksi eteen, mitkä omaa tuotettaan myydessään myöntävät, että asioissa on erilaisia kuuntelukantoja.

    Mistähän tämä mantra:halpa ei voi olla hyvä, oikein tulee.
    Joskus on tullut kalliitakin vehkeitä vastaan, mitkä ovat ollet todella huonoja-nimeen ja ennekaikkea hintaan nähden.

    Rock Rock
     
  6. JNieminen

    JNieminen Guest Guest

    Liittynyt:
    25.11.2007
    Viestejä:
    8
    Saadut tykkäykset:
    0
    Satuinpa lukemaan tämänkin, no laitetaan vähän omia kokemuksia . Huomatkaa etten ole mikään kultakorva kaiuttimien suhteen.

    Itselläni soinut kotiteatterissa jo jonkin aikaa Dynavoice DF-8 ja tyytyväinen olen. Aikaisempia kaiuttimiani ovat olleet mm. JPW:n minimonitorit ja aktiiviset M-audion BX8a:t. Viimeisimmät kaiuttimet jotka omistin ja johon vertaan kyseisiä kaiuttimia ovat Wharfedale 9.5

    DF-8 sointi on mielestäni hieman kirkkaampi kuin wharfedalen ja matalien toistossa on enemmän hallittavuutta (nyt toinen refleksiputki suljettu valmistajan toimittamalla vanutulpalla). Nämä toistavat aika matalalle, ei tosin niin matalalle kuin valmistaja väittää.
    Subwooferin nämä kyllä tarvitsevat rinnalle jos leffakäyttöön suunnittelee.

    Itse jouduin nostamaan x-change terminaalista tason +2:een jotta sointi oli minun makuuni hyvä.

    + Hintalaatusuhde minusta erinomainen
    + sointi suurinpiirtein tasapainossa
    + Hieman muutettavuutta kaiuttimen toistossa (x-change, 2x refleksiputki joista toinen takayläosassa ja toinen etualaosassa)

    - Ilman muutoksia yläkeskialueessa jotain pielessä, en osaa sanoa mitä mutta korjautui kun nosti +2db x-change terminaalista. Esim Nightwish kuulosti jotenkin tunkkaiselta
    - 100%:sesti ei toista ainakaan rajusti vaimentumatta mitä valmistaja ilmoittaa spekseissä alarajataajuudelle
    - Diskantti suuntaa mielestäni aika voimakkaasti etenkin korkeussuunnassa

    EDIT: typoja korjattu
     
    Viimeksi muokattu: 28.03.2012