Erikoisrajajääkärit

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana cuetec, 18.03.2011.

  1. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    No en hetkeäkään epäile etteikö olisi tiukkaa koulutusta ja hankalahan noita on keskenään vertailla, mutta huvittaa kun joka sarjassa esitellään suomen rankin koulutus.
     
  2. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    Hmm... Kyllä suomen rankin koulutus löytyy ihan täältä. Suomentajien kömmähdykset -ketjusta. Käyty ja koettu. Erikoisosaajia joka lähtöön.*


    *Jos nyt kysyt, missä viipyvät koulutuksen tulokset. Vastaan että rauhan aika. Koulutus on erittäin rankkoja (synkkiä) sodan ajan toimenpiteitä varten. Vihollisen maahan laskeutuva propaganda-materiaali tullaan käymään läpi huolella ja armotta. Tutkittu materiaali osoitetaan yksiselitteisen virheelliseksi oikean käännöksen sisältävin vastalentolehtisin. Riittää, että löytyy edes yksi puolittainen painovirhe. Ja jos ei löydy, niin se kehitetään sinne. Viholliselta kun ei vastaavan tasoista erikoisosastoa varmastikaan löydy.
     
  3. Pvt Joker

    Pvt Joker Guest Guest

    Liittynyt:
    11.08.2009
    Viestejä:
    244
    Saadut tykkäykset:
    0
    Niinpä, mainostusta ja PR:äähän nämä uudemmat inttisarjat ovat muutenkin. Hytösen inttiseikkailut oli silloin aikoinaan sentään melko realistinen.

    Pitäisi muuten tehdä tällainen sarja tykistöstä. Alkuun laitettaisiin isolla tekstiplanssi "Tykistö valloittaa, jalkaväki miehittää" ja siitä jatkettaisiin historiakatsauksella, jossa todettaisiin jo muinaisen Rooman ylivoiman perustuneen pitkälti tykistöön (mikä muuten sattuu olemaan jopa totta, vaikka vehkeet silloin tietysti toimivatkin vähän eri periaatteella). Sitten odotettaisiin valitusten kuoroa :thumbsup: