Monitorityyppistä televisiota?

Keskustelu osiossa 'Televisiot' , aloittajana hemmo68, 12.04.2011.

  1. hemmo68

    hemmo68 Guest Guest

    Liittynyt:
    12.04.2011
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tervehdys.

    Eka viesti täällä, yritin etsiä vaan ei tarttunut oikein mitään haaviin.

    Hakusassa on 32" Full HD taulu-TV pienehköön huoneeseen. EN erityisesti kaipaa kiiltäviä monen sentin levyisiä raameja jotka on tapetoitu värikkäillä ominaisuustarroilla (OK, tarrat saanee nypittyä irti), vilkkuvia valoja, bling-blingiä. Mitä pelkistetympi, sen parempi. Vähän niinkuin (jotkut) tietokoneen monitorit.

    TV:n oma äänentoisto saisi olla mitä kuraa hyvänsä, äänet tulee kuitenkin muuta kautta. Antenniverkon viritin, mieluusti tallennusmahdollisuudella, joskin nämä voin toki hoitaa erillisellä digiboksillakin.

    Ei meinaa löytyä. Mielenkiintoinen huomio on sekin, että mainosten ja verkkosivujen kuvat tuntuvat pääsääntöisesti olevan mallisarjojen isoista laitteista - ne näyttävät tosi sirolta, mutta kaupassa 32" mallin kuvapinta-alan ja kehysten suhde onkin yllättäen ihan muuta kuin mainoksessa.

    Sonyn jotkut mallit ovat sinnepäin, saatan kallistua niiden puoleen. Ajattelin kuitenkin ensin kysyä täältä. Olen epätoivoissani katsellut jo Loewea, mutta en ole ihan valmis pistämään niitä summia "tavalliseen" pienehköön telkkariin. Tuntuu kummalta, että mikään näistä isoista valmistajista ei tekisi moisia - kun tekevät niitä monitorejakin.

    Kaikki ideat otetaan kiitollisna vastaan.

    --hemmo
     
  2. naappa

    naappa Guest Guest

    Liittynyt:
    12.07.2006
    Viestejä:
    179
    Saadut tykkäykset:
    0
  3. hemmo68

    hemmo68 Guest Guest

    Liittynyt:
    12.04.2011
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    No voe elläimen käsi. Ei ole montaa kuukautta kun kävin Verkkokaupassa paikan päällä oikein kyselemässä tästä, näitä ei keskustelussa mainittu. Täytyypä ryhtyä perehtymään. Samsungin kotisivuiltahan noita on toki turha hakea noilla mallinumeroilla...:hitme:

    Suuret kiitokset.

    --hemmo
     
  4. Sonic Empire

    Sonic Empire Guest Guest

    Liittynyt:
    20.09.2006
    Viestejä:
    159
    Saadut tykkäykset:
    0
    No ei ihme, ettei mainittu koska D-sarja on juuri äskettäin vasta putkahtanut markkinoille.
     
  5. hemmo68

    hemmo68 Guest Guest

    Liittynyt:
    12.04.2011
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jep, tajusin tämän itsekin vähän etsittyäni. Otetaan siis takaisin tuo :hitme:, nämä on uusia ja näistä on ylipäätään aika heikosti tietoa saatavilla. Maahantuojallakaan.