TD CT-3650 Nopea kanavanvaihtelu?

Keskustelu osiossa 'Digi-TV' , aloittajana Iceloota, 01.04.2011.

  1. Iceloota

    Iceloota Guest Guest

    Liittynyt:
    19.09.2005
    Viestejä:
    79
    Saadut tykkäykset:
    0
    Moi,



    Otsikko kertoo suuntaa, eli jumiiko teillä Technotrend CT-3650 CI käyttäjät, jumahtaako teidän technotrend missään vaiheessa kun rämpytätte erikanavia, maksukanavien ja peruskanavien välillä ?

    Testatkaa, jumiiko tämä kaikilla kanavia vaihdellessa nopeasti, vai onko se pelkästään minun TD joka jumittelee, tai onko se vika tuossa minun CAM: laittessa


    CAM:in ostin verkkokaupasta Dilog CA module conax, punasella 99010 oiskohan mallinumero, mutta jokatapauksessa sinänsä outoa ettei verkkokaupan internetsivuilla näy kyseistä korttia edes, joku huonolaatunen markkinoilta poistuva laite kenties ? :)

    Varmaankin täytyy käydä vaihtamassa ja koittaa toisella Camilla, koska nimenomaan jumahtaa silloin kun rämpytän kanavia maksullisten ja maksuttomien kanavien välillä :)


    Kertokaas joku omia mietteitä tähän :rolleyes:
     
  2. Daedalos

    Daedalos Uusi jäsen Tukijoukot

    Liittynyt:
    25.11.2004
    Viestejä:
    315
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mitäs käytät katseluohjelmana? Itse olen törmännyt samanlaiseen ongelmaan Anyseen virittimen kanssa, kun käytössä on Win7 MediaCenter. Ja nimenomaan maksukanavien kanssa tuo on helppo toistaa, vapailla kanavilla satunnaisesti toistettavissa..
     
  3. anaboksi

    anaboksi Guest Guest

    Liittynyt:
    12.01.2005
    Viestejä:
    398
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jos käytät DVBVieweriä, niin tarkista onko asetusten Laitteet-osiossa valittuna suora viritystapa ja TV + Radio -osiossa Nopea kanavanvaihto. Niiden kanssa tuntuu toimivan ok täällä. Maksukanavia ei ole, mutta silloin kun oli, niin käytin SmarDTV:n CAMia.