Huonoin elokuva minkä olet nähnyt pitkään aikaan?

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Nice Guy Eddie, 28.09.2001.

  1. haisku

    haisku Guest Guest

    Liittynyt:
    27.10.2008
    Viestejä:
    53
    Saadut tykkäykset:
    0
    Lovely Bones. Luin kirjan aikaisemmin tänä vuonna ja katsoin leffan vasta äsken. Aikamoinen pökäle. Kirjan tarinaa on muutettu huonompaan suuntaan ja siitä on poistettu aika monia mielestäni oleellisia kohtauksia. Silti leffa tuntui todella pitkältä, mitenköhän se on mahdollista. Jacksonin edellisen King Kongin kanssa tuli samankaltaisia fiiliksiä, LOTR:n tapauksessa sen vielä ymmärsi. Jos Jackson ei saa seuraavassa leffassaan itseään kasaan, on miehen ura aikalailla paketissa IMO.

    En saanut mistään henkilöstä kiinni, Harveytä ja Susieta lukuunottamatta. Kenellekään muulle ei annettu tarpeeksi aikaa kehittyä, mikä on sääli. Susienkin monologi alkoi kyllästyttää jo siinä viiden minuutin kohdalla. Tapahtumia oli muutettu katsojaystävällisempään suuntaan, ainakin kaikki maininnat seksistä ja raiskauksesta oli poistettu. Miksi, tuskin tämä elokuva on lapsille suunnattu? Ilmeisesti tekijöillä oli liian kiire miettiä Susien trippailua taivaassa ja runkkailla CGI-efektiensä kanssa.

    Okei, ei se huonoimpia elokuvia ikinä ole, mutta silti suuri pettymys. Lukekaa kirja ja unohtakaa tämä.

    **/*****
     
  2. ColdAsIce

    ColdAsIce Uusi jäsen

    Liittynyt:
    14.03.2007
    Viestejä:
    771
    Saadut tykkäykset:
    3
    Tekken oli ihan saatanan huono jopa pelielokuvien mittapuulla tarkasteltuna.
    Tee itsellesi palvelus ja katso mieluummin vaikka Mortal Kombat: Annihilation kymmenen kertaa putkeen.
     
  3. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    Knight and Day
    Trailerin ja parin tutun kehumisen perusteella tuli tämä leffa nähtyä ja petyin kyllä lujaa. Elokuva oli liian pitkä, tylsä, erittäin ennalta-arvattava ja hauskimmat kohdat löytyivät trailerista. Lisäksi Diazin hahmo oli erittäin ärsyttävä ja turha. Cruisen hahmosta oli tehty satiirimainen toimintasankari, mikä toimi ja hänen olisi pitänyt saada enemmän ruutuaikaa. Oikeastaan leffa olisi ollut paljon parempi jos Diaz olisi poistettu ja oltaisiin vain seurattu Tom Cruisen ja Paul Danon menoa.

    0,5/5 :sick:
     
  4. Masi_K

    Masi_K Guest Guest

    Liittynyt:
    20.07.2004
    Viestejä:
    309
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mä siedin loppuun asti ja eipä se siitä parantunut.

    Mun mielestä männävuosi 2010 oli aikalailla pökäle elokuvien vuosi. Ideat loppu ja ne uudet olivat todella lyhytkantosia. Sekä vanhojen 90 luvun starbojen pullistelua huonoin tuloksin. Edellä mainittu Happening, odotin siitä kanssa jotain kovaa kuten sämälämäpämpämillä on ollu tapana tehdä. Mut ihan kauhee tuotos.

    On varmasti jo mainittu The Last Airbender. Eihä sellasta voi ymmärtää. Ellei ole lukenut kirjasaagaa kannesta kanteen pariin kertaan. (jaa että mikä saaga)...
    The Town, pitkää piimää vikaan puoleentuntiin asti. Sillokin vain hetken verran jotain hyvää.
    A-team jäi jopa positiivisena yllätyksenä mieliin. Mut ei sekään kauheen kaksinen ollut.
     
  5. Recce

    Recce Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    29.03.2004
    Viestejä:
    2 968
    Saadut tykkäykset:
    244
    Karate Kid (2010)

    Oksettavan huono. 1/5 pistettä, sekin Chanista.
     
  6. Teukka76

    Teukka76 Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    02.11.2000
    Viestejä:
    2 376
    Saadut tykkäykset:
    2
    eipä juuri lisättävää....
     
  7. Noita

    Noita Uusi jäsen

    Liittynyt:
    17.01.2004
    Viestejä:
    206
    Saadut tykkäykset:
    0
    Telkkarista tulevien elokuvien rooli kävi taas selväksi tuon Dominon kans. Onnistunu välttää sitä tähän asti, mutta nyt kun se tuli ja siinähän on jopa hyviä näyttelijöitä niin tuli katottua. Mitenhän tämä mahtoi menestyä uudeltaan, mutta mulle ei tullu selväksi että kenellä tää on tehty.

    2/10
     
  8. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    Tuli myös katsottua tämä tekele eikä se ollut kovin kummoinen. Lähinnä näyttelijäkaartin takia katsoin ja siitä tulikin ainoastaan plussaa. Leikkaukset, erikoistehosteet, käsikirjoitus ja kameratyöskentely oli aika sössitty, vaikka ainesta olikin parempaan. Elokuva tuntui kaksituntiselta trailerilta.

    1/5
     
  9. SpiderJerusalem

    SpiderJerusalem Guest Guest

    Liittynyt:
    17.01.2008
    Viestejä:
    1 017
    Saadut tykkäykset:
    0
    Vuosi alkoi kyllä heikosti yhdellä huonoimmista leffoista taas pitkään aikaan, Mike Newellin ohjaama Prince of Persia läksi samantien vaihtoon. Uskomattoman kädetöntä ohjausta, huonoa näyttelyä, kamalaa käsikirjoitus ja vaikka mitä siihen päälle.
     
  10. Wesku79

    Wesku79 Guest Guest

    Liittynyt:
    22.12.2010
    Viestejä:
    11
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tämä oli viimeksi itselläkin pyörityksessä. Rourke yritti vetää nimiinsä koko elokuvan "syvällisimmän" kohtauksen. Totuus on kuitenkin se, että leffan aivot ja keuhkot oli Dolph Lundgrenin suoritukset :p

    Oli kyllä hämmästyttävä leffa. Istutetaanko tämmöisillä ADHD-kersat 90 minuutiksi sohvalle, vai mikä on idea?
     
  11. Biini

    Biini Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.02.2003
    Viestejä:
    581
    Saadut tykkäykset:
    8
    Beerfest, ihan käsittämätöntä moskaa mutta piti katsoa loppun asti :OI
     
  12. Mookid

    Mookid Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.07.2006
    Viestejä:
    2 707
    Saadut tykkäykset:
    353
    Solstice

    Miksihän tämäkin rupu tuli katsottua? Ilmeisesti Blair Witch Projectista tutun Daniel Myrickin nimen vuoksi, mutta oli huono. Myrickin ohjaama The Objective -ufoilu oli minun makuuni varsin onnistunut, sisältäen äärimmäisen kuumottavia ja jännittäviä kohtauksia sekä perusajatukseltaan jopa kiehtovan ja mieleenjäävän juonen.

    Tämä Solstice sen sijaan oli lähes kaikki mahdolliset kliseet/kaavat hyväksikäyttävä jonninjoutava straight-to-dvd -teinisompailu. Nykyään sitä useimmissa tapauksissa osaa jo selvästi valikoida mitä katsoo eikä tule langettua kaikkeen jo lähtökohtaisestikin keskinkertaiseen soopaan, mutta välillä sitä näköjään tulee katsottua sitäkin ihan vain pelkän ohjaajan tms. vuoksi vaikka tietää ettei elokuva varmaan hyvä ole. Harmi että Daniel Myrick (ja samalla Eduardo Sánchezkin) ovat BWP-jättimenestyksen jälkeen joutuneet tällaiseen syöksykierteeseen, tehtailemaan täysin yhdentekeviä tusinaelokuvia. The Objective oli poikkeus kylläkin, vaikka eipä sekään yleisellä tasolla kovin hyviä arvosteluja tainnut saada. Minä pidin The Objectivesta kuitenkin yllättävän paljon. Solsticesta en yhtään.
     
  13. Tilt-type

    Tilt-type Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    03.07.2003
    Viestejä:
    3 131
    Saadut tykkäykset:
    192
    A Time to Kill

    Tämän elokuvan piti olla hyvä, mutta se oli huono. Siksi jaksan vuodattaa.

    Elokuvan näyttelijälista on vaikuttava. Mutta se juoni... Hirveää paskaa. Samuel L. Jacksonin tytär raiskataan ja loppuelokuvan ajan yritetään katsoja saada uskomaan, että Samuel teki oikein kun tappoi raiskaajat ampumalla rynnäkkökiväärillä selkään ja melkein tappoi vielä poliisin siinä ohessa. Oli hirveää katsoa elokuvaa, kun ihan tunsi mustan miehen tuskan. Aina joutuu syytetyksi murhasta, kun ihonväri on tumma. Ei mitään väärää edes tehnyt. Pari ihmistä vaan murhasi raukkamaisesti... Kyyneleet valuu silmäkulmista kun miettii tuota mustan miehen sortoa.

    En ole niitä ihmisiä jotka kannattaa elokuvissa pahiksia. En ole myöskään rasisti. Tämä elokuva vain on kauhean huono.
     
  14. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    Ei tullut katsottua, mutta aiemmin nähneenä muistelen elokuvan olleen hyvin tehty ja otteessaan pitävä, kuten nämä rotuaiheiset usein ovat että ainakin pysyy hereillä, joskin jotakin heikkouttakin siinä oli matkan varrella jonka muistelen rasittaneen. Helpostihan näissä voi sortua siihen "yksi henkilö hakee oikeutta koko rodun/sukupuolen puolesta" -asetelmaan, ellei sitten mennä huumorin/kauhun puolelle jolloin homma taas toimiikin. Mutta sinänsä sympatiani ovat kyllä näissä sen kostajan puolella, niin kauan kuin oikeat tekijät kyseessä, tosielämässäkin. Väkivalta, kosto, oikeutus, yksilö vastaan yhteisö, elokuvallisestikin varsin koskettavia teemoja sinänsä.
     
    Viimeksi muokattu: 23.01.2011
  15. Renny

    Renny Uusi jäsen

    Liittynyt:
    08.02.2000
    Viestejä:
    217
    Saadut tykkäykset:
    0
    Breed tuli katsottua koska Elisa Viihde tarjosi kasan leffoja ilmaiseksi ja kaikki hyvät oli jo katsottu. Aivan kauhean huonoa kauhua. Vesikauhuiset koirat jahtaa saarella muutamaa opiskelijaa. Kyllähän yksi irvistävä koira on häijyn näköinen, mutta kun suurin osa näistä on pääosan elokuvasta todella kiltin näköisiä. Muutenkin leffa näyttää pitkällä viikonlopulla tehdyltä ja kaikki mahdolliset kliseet käytettiin. Wes Craven oli jonain konsulttina/tuottajana, mutta eipä näkynyt katsojalle asti.
     
  16. Recce

    Recce Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    29.03.2004
    Viestejä:
    2 968
    Saadut tykkäykset:
    244
    Objective oli kyllä varsin mainio tekele. Se öinen "ninja" kohtaus oli gutaa.
     
  17. TONI_75

    TONI_75 Guest Guest

    Liittynyt:
    21.09.2007
    Viestejä:
    181
    Saadut tykkäykset:
    0
    eka kertaa näin viime lauantaina tämän primevalin ja pakko todeta et "SÄÄLITTÄVÄÄ" katottavaa loppu alligaattoriaakaa ei näkynny ku muutamassa kohti mutta sitä muuta Lahtaamista oli sitäki enemmän!!

    Objectiveltäki ois voinnu oottaa hieman enemmän koska juonesta tippuu jo viimeistää ennen elokuvan puolta väliä et mitä ne oikee metästää Ufoja vai terroristeja

    Majoor Duntee melkeempä apassien jahtaamista mutta ilman niitä apasseja
    elokuvan pelastaa just ja just sankareiden yhteenotto meksikkolaisten ratsuväki osastojen kanssa elokuvan loppupuolella
     
  18. Arpa

    Arpa Uusi jäsen

    Liittynyt:
    21.12.2006
    Viestejä:
    808
    Saadut tykkäykset:
    0
    Turhahan näistä on valittaa mutta panosta hieman oikeinkirjoitukseen niin viestejäsi on helpompi lukea.
     
  19. KILLPATRICK

    KILLPATRICK Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    28.01.2010
    Viestejä:
    6 486
    Saadut tykkäykset:
    1 222
    Panosta välimerkkeihin.
     
  20. kulju

    kulju Uusi jäsen

    Liittynyt:
    15.01.2005
    Viestejä:
    862
    Saadut tykkäykset:
    0
    "Hieman" ei tässä tapauksessa riitä lähimainkaan. Kymppiluokan uusiminen vois auttaa.