Eduskuntavaalit 2011

Keskustelu osiossa 'Päivän peili' , aloittajana Willy, 22.07.2010.

  1. Groke

    Groke D'oh! Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    18.08.2005
    Viestejä:
    2 651
    Saadut tykkäykset:
    1
  2. ana198

    ana198 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2006
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joku muukin katsoi tuon Hjalliksen kanssa feat. Timo Soini?
    IMO Hjallis repi Soinin kappaleiksi, vielä suurempi idiootti mitä olen tähän mennessä kuvitellut.
    Toisaalta jos Hjallis lähtisi ehdokkaaksi niin voisi täältä ääni irrota.
    Hävettää kyllä suuresti että "suomen rebublikaanit" vetävät lippu korkealla tuota "Palin" linjaa. Toinen toistaan typerämpiä kylähulluja ehdokkaana mutta ääniä ropisee kun "kyllä kansa tietää".
    Ikäväkseni olen myös huomannut kuinka monet rasistit ovat inspiroituneet laareille. Viimeksi eilen tuli kuultua kun lähellä istunut tyyppi yleisessä kulkuneuvossa kertoi ylpeänä kuinka hienoa on äänestää Persuja kun saadaan vihdoin n******* kuriin. Tätä sattuu yhtenään:weep:
    No kai se kansa saa sellaiset kansanedustajat mitä ansaitsee.
    Jos muuten Soinista tulisi joku presidentti niin muuttaisin oikeast vittuun täältä. EI onneksi ikinä tule tapahtumaan, luotankohan nyt liikaa kansaan?
     
  3. aheikkinen

    aheikkinen Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.04.2007
    Viestejä:
    5 018
    Saadut tykkäykset:
    137
    Aika väsynyttä tuollainen :sleep:
    Aivan sama jos minä sanoisin että kaikki vihreiden kannattajat ovat ituja popsivia heiveröisiä pitkätukkaisia greenpeaceterroristeja (mitä he toki ovatkin). Tuo rasistihuutelu suorastaan lietsoo persujen kannatusta entisestään alentamalla vastapuolen (vihervasemmisto) uskottavuutta dramaattisesti ja peruuttamattomasti.
     
  4. 71 dB

    71 dB Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    19.01.2005
    Viestejä:
    11 457
    Saadut tykkäykset:
    776
    Olen vihreiden kannattaja. En popsi ituja. Pidän lihasta. Heiveröinen satun olemaan. Esikoiset ovat yleensä pienikokoisia. Tukkani on lyhyt. Greenpeacen toiminta ja varsinkaan minkäänlainen terrori ei ole lähellä sydäntä. Äänestän luultavasti Osmo Soininvaaraa koska hän on minusta fiksuin poliitikko mitä tiedän.

    Mitä tulee sitten ituja popsiviin heiveröisiin pitkätukkaisiin greenpeaceterroristeihin niin mitä puoluetta heidän sitten pitäisi äänestää? Kristillisdemokraatteja? Kokoomusta? Keskustaa? Vasemmistoliittoa?
     
    Viimeksi muokattu: 30.01.2011
  5. aheikkinen

    aheikkinen Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.04.2007
    Viestejä:
    5 018
    Saadut tykkäykset:
    137
    Kiva.
    Minä taasen ajattelin äänestää tulevissa vaaleissa persuja vaikka minulla ei olekaan maastohousuja, pilottitakkia tai kaljuksi ajeltua päänahkaa. En myöskään ole koskaan hakannut neekereitä pesäpallomailoilla tai polttanut turkkilaisten maahanmuuttajien omistamia pitserioita. Mitäs siihen sanot? Aika uskomatonta, vai mitä?
    En ole käskenyt esimerkiksi tiettyä ruokavaliota suosivia henkilöitä äänestämään jotain tiettyä puoluetta. Osa mainitsemistasi ihmisistä saattaa äänestää vasemmistoliittoa, osa vihreitä ja loput jotain muuta. Minulla ei ole ongelmaa tämän asian kanssa, vaan ongelma on ana198 kaltaiset henkilöt jotka leimaavat kaikki tietyn puolueen äänestäjät virheellisen stereotyyppisen käsityksensä vuoksi rasisteiksi. Etkö todellakaan lukenut lainaamaasi viestiäni, vai etkö vain älynnyt sitä?
     
  6. ana198

    ana198 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2006
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kerroin omakohtaisia kokemuksia tosielämästä, voit näyttää kohdan jossa leimaan kaikki persuja äänestävät rasisteiksi. Totesin että olen huomannut todella monien rasistien innostuneen laareille kun vihdoin on joku puolue mikä tuntuu syystä tai toisesta omalta.
    Jos Soini kerran vaikka suoreselkäisesti sanoutuisi irti noista rasistijutuista niin voisi tulle melkoinen äänestäjäkato.
     
  7. 71 dB

    71 dB Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    19.01.2005
    Viestejä:
    11 457
    Saadut tykkäykset:
    776
    En sano muuta kuin että hyvä että aiot käyttää äänioikeuttasi. :thumbsup: Kaikkien puolueiden kannattajat ovat heterogeeninen ryhmä erilaisia ihmisiä jotka äänestävät tiettyä puoluetta/ehdokasta omista syistään. Sinä äänestät persuja varmaan eri syistä kuin pitserioiden polttajat ja minä varmaan äänestän vihreitä eri syistä kuin itujen popsijat. Näinhän siinä käy kun puolueita on kymmenkunta mutta äänestäjiä pari kolme miljoonaa.

    Postaukseni oli yleinen mielipiteenilmaus johon sinun kirjoituksesi toimi inspiraationa. Ajattelin että älyäisit että älysin viestisi. :)
     
  8. VastActiv

    VastActiv Guest Guest

    Liittynyt:
    22.06.2004
    Viestejä:
    388
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei hyvä helvetti. Aika yksipuolista on tuo sinun Soini-kuvasi. Johan Soini on tuon tehnyt viime vuosien aikana useita kertoja.

    http://suomenkuvalehti.fi/jutut/politiikka/soini-irtisanoutui-rasismista-eduskunnan-edessa

    http://www.hs.fi/politiikka/artikke...nyt+toistelemaan+En+ole+rasisti/1135243655582
     
  9. 71 dB

    71 dB Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    19.01.2005
    Viestejä:
    11 457
    Saadut tykkäykset:
    776
    Rasismi on erilaisuuden pelkoa ja se on sisäänrakennettuna meissä kaikissa. Toista ihonväriä ja kulttuuria edustavien ihmisten kanssa toimiminen vähentää pelkoja. Rasistiset ihmiset eivät pysty hillitsemään erilaisuuden pelkoaan ja purkavat pelkonsa rasistisen uhoamisen avulla hakien samalla oikeutusta toiminnalleen yhteiskunnallisista epäkohdista. Muut ihmiset hillitsevät pelkonsa ja ymmärtävät rasismin vääryyden ja vaarat koko yhteiskunnalle.

    Minusta Persut ovat keksineet miten politiikasta ennen kiinnostumattomia ihmisiä saadaan kiinnostumaan politiikasta: käyttämällä yksinkertaista ja näennäisen yksinkertaista retoriikkaa. He hyödyntävät ihmisten pelkoja (ikivanha ihmismassojen manipulaation keino). Kaikki politiikasta vierautuneet eivät tietenkään ole rasisteja. Persut voivat näyttää monesta hyvältä vaihtoehdolta koska he näyttävät tarjoavan yksinkertaisen tehokkaita ratkaisuja ongelmiin. Persut ovat kuin ostosTV:ssä myytävä ihmetuote joka pyyhkäisee hillotahrat sohvasta yhdellä kädenliikkeellä.

    Todellisuus on kuitenkin äärimmäisen monimutkainen ja yksinkertaiset ratkaisut eivät valitettavasti toimi. Oikeasti toimivat ratkaisut ovat niin vaikeatajuisia että politiikasta vieraantuneet eivät voi niitä ymmärtää. Asioihin pitää todella paneutua. Käsi pystyyn, moniko täällä on paneutunut vaikkapa kunnalliseen maankäyttöön kaikkine nyansseineen? En minä ainakaan. :D

    Soini tekee minusta erittäin fiksusti pitäessään kiinni myös rasistisista äänestäjistä. Suuri kannatus pönkittää hänen poliittista asemaansa. Vaaleissa vaan ei taida koko kannatus realisoitua. Oma veikkaus on 10-12 % kannatus persuille. Vaalien jälkeen tulee sitten monelle pettymys. Hillotahrakin on edelleen sohvassa.
     
  10. VastActiv

    VastActiv Guest Guest

    Liittynyt:
    22.06.2004
    Viestejä:
    388
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hehee, legendaarinen kohtaamisteoria taas käytössä täydennettynä "vain tyhmät ihmiset ovat rasisteja"-teemalla. Onhan nuo kauniita sanoja ja tuntuu hyvinkin fiksulta mutta kun ei niillä ole mitään tekemistä sen kanssa miten asiat sujuvat ja kehittyvät todellisessa maailmassa. Esimerkkejä voisin tässä omalta kohdaltani , kavereideni kohdalta, Suomen kohdalta ja koko maailman kohdalta kertoa vaikka kuinka paljon mutta mainittakoon nyt esimerkiksi sellainen pieni asia että mm. Ruotsin vaaleissa SD:n kannatus oli suurinta siellä missä maahanmuuttajia on eniten. Sinun mukaasihan asian olisi pitänyt olla päin vastoin. Sama tulee olemaan havainto myös Suomen vaaleissa. Persut vetää valtavat äänimäärät aivan varmasti niiltä alueilta joissa ihmiset ovat päässeet eniten tekemisiin mamujen kanssa ja näin hienosti ajateltuna teoreettisesti olisivat kaikkein vähiten rasistisimpia kun pystyvät hallitsemaan pelkonsa.
     
  11. Baphomet

    Baphomet Guest Guest

    Liittynyt:
    04.04.2008
    Viestejä:
    624
    Saadut tykkäykset:
    0
  12. tsinivuo

    tsinivuo Guest Guest

    Liittynyt:
    23.03.2002
    Viestejä:
    3 907
    Saadut tykkäykset:
    1
    Harkimo, tuo koko kansan syvien rivien edustaja maailmanympäripurjehduksineen ja Jokereineen. Edusti jo hyvin omassa Diili ohjelmassaan todellisuudesta vieraantuneita ajatuksia, kuinka pitäisi kaveerata työpaikalla kaikkien kanssa ja muutenkin vahvasti aistittavissa EK:n riistokapitalisti-henki. En siis näe mitään eroa peruskokoomuslaiseen. :D
     
  13. ana198

    ana198 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2006
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuon nyt lähinnä oli läppä. Ehkä se vaan hämäsi kun siinä vastapäätä istui semmoinen tyyppi jota en mitenkään voisi koskaan kuvitella äänestäväni. Kuka tahansa kyllä vaikuttaa fiksulta Soiniin verrattuna.
     
  14. Groke

    Groke D'oh! Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    18.08.2005
    Viestejä:
    2 651
    Saadut tykkäykset:
    1
    [​IMG]

    Yle.fi: Ylen pääministeritentti vaihtuu neljän suuren tentiksi.


    Eli SDP pääsee sittenkin mukaan... Ajattelipa Soinista mitä hyvänsä, niin persujen näkövinkkelistä tuo tentti on - tai ainakin sen oletetaan olevan - erinomainen juttu PS:n kannatukselle. Ja kolmen muun kannalta melkein jo pienimuotoinen katastrofi. Urpilaisen odotettaneen vähintäänkin lievästi mokaavan. Eikä nykyihmisiin uppoavaa aatetta tai edes yleistä uskottavuutta ole tarjota, joten aseet ovat poikkeuksellisen vähissä.
    Viileänrauhallinen Kiviniemi toistanee saman epävastastauksensa vaikka kymmenen kertaa peräkkäin ilmeenkään värähtämättä. Sekä mainitsee rasismilla flirttailusta, kuitenkaan tarkentamatta edes kysyttäessä. Paskalaki, kanki-Kaikkonen, Nuorisosäätiö, Vanhanen jne. jne. ovat varsin kiusallisia juttuja. Joita ei oikein voi puolustellakaan tai vedota yksittäistapauksiin. Varsinkaan kun ei ole omaa rahoitustaan julkistanut...

    Kataiselle povaan vähintäänkin toiseksi parasta menestystä (hyvät preppaajat, itsehillintä/pokeri parempi kuin Urpilaisella, eikä jää levy päälle Kiviniemen tapaan). Vaikka hänellekin on pari kiusallista lipsautusta sattunut, kun on yksin joutunut. Eli jo keskinkertaisella showlla Soini saattaa hyvinkin tehdä merkittävän loven muun kolmikon kannatukseen. Hyvästä showsta puhumattakaan.

    Persupoliitikolla on ainakin paperilla parhaat aloituspisteet, kun ei ole ole hallituksessa ollut, ei ole rahoitussotkuja, kyseenalaisia samppanja- tai punkkulaskuja "työneuvotteluissa" tms. PS:n aiemmin piskuiseen kokoonkin voi tarvittaessa vedota. Ja PS:n äänestyskäyttäytyminenkin on usein varsin selkeästi eronnut muusta kolmikosta, varsinkin maahanmuuttopolitiikkaan liittyen. Tietenkin jos vetää livelähetyksessä oikein kunnon "Keskiset", on kaikki mahdollista. Mutta tuskin tuon nelikon kohdalla aivan sellaiseen sentään ylletään.


    Täydellisessä maailmassa yksin asiakysymykset, järkevyys, loogisuus jne. tietenkin ratkaisisivat. Mutta tässä meidän maailmassamme pelkäksi asian vierestä vänkäämiseksikin jäävät vaalitentit saattavat ratkaista sen, että onko PS vaalien jälkeen suurin vaiko vasta neljänneksi suurin puolue. Siis nyt kun noiden ero ei ainakaan galluppien perusteella kovin montaa %-yksikköä ole.
    Viides sija on ainakin näillä näkymin jo niin kaukana, että lähinnä vihreät kehtaavat moista sijaa persuille veikata (nythän vihreät itse ovat juuri sillä sijalla n. 9 % gallup-kannatuksensa perusteella). Vaalipäivänä olisi toki tilastotietäjille ja gallupintekijöille varsin kiusallista, jos Vihreiden kannatus olisikin vaikkapa 24 %. Mutta itse en moiseen kauhukuvaan jaksa uskoa. Elättelenkin toivoa hyvinkin selvästi alle 10 %:n jäävästä kannatuksesta. Ja persuille tuplaten sen verran tai jopa ylikin.

    Korjauskertoimia pohtivien mielestä vieläkin suurempi kannatus on persuille täysin mahdollinen. Heidän perustelunsa on poikkeuksellisen suuri ero ed. vaalin tulokseen, mitä ei sitten olisi riittävästi huomioitu korjauskertoimessa. Jota taas ei jostain syystä nähdä tarpeelliseksi julkistaa. Eli mediassa julkistetut gallup-prosentit eivät siis ole raakadataa. Vaan kaipa noita joku tilastonikkari on hieman etukäteenkin pohtinut. Olisihan se noloa, jos gallup eroaisi esim. 5 %-yksikköä tai jopa vieläkin enemmän vaalipäivän tuloksesta. Tosin viimeksihän ei yhtä suuria kannatusmuutoksia tapahtunut, mikä suuresti helpotti ennustamisen tarkkuutta.
     
  15. jake987

    jake987 Uusi jäsen

    Liittynyt:
    01.09.2003
    Viestejä:
    543
    Saadut tykkäykset:
    0
     
  16. Groke

    Groke D'oh! Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    18.08.2005
    Viestejä:
    2 651
    Saadut tykkäykset:
    1
    Galluppien perusteella enenevä osa kansasta taitaa pitää nykymenoa showna, joka pitäisi saada jollain konstilla lopetettua. Mieluiten rauhanomaisin keinoin. Minä ainakin ajattelen niin. On sen kuuluisan paskalain lisäksi monia todella täyspaskoja lakeja, Thorsin kuviot, ikuiseksi julistettu pakkoruotsi, kaikenmaailman kankikaikkosia hääräämässä ilman valvontaa, maan tapoja, hämäriä säätiöitä, selektiivistä muistamattomuutta, poliittisia läänityksiä (tämä kuuluu Kokoomukselle ja tuo taas kuuluu Vihreille), suojatyöpaikkoja, töiden sijaan kännätään (äänestys tietenkin jää väliin tämän "työpalaverin" vuoksi), juodaan ne normaalit ruokajuomat (samppanjaa), normaali määrä (pullokaupalla) tai pidetään kehittyvien maakuntien synttärikaavoitusbileet jne. jne. jne.
    Kuilu valtaapitävien ja äänestäjäkunnan välillä on selvästikin huolestuttavan syvä. Vaikka kansanedustuslaitoksen pitäisikin edustaa nimenomaan kansaa. Koko kansaa. Myös niitä makkaraa syöviä juntteja.

    Populismi on varmastikin parempi konsti, kuin elitismi. Tai naivismi, kuten vihreiden politiikka huolestuttavan pitkälti on (aivot nollille ja maailmaa pelastamaan, suvaitaan suvaitsemattomuuskin ja sitä rataa). Sitä voi tietenkin aina miettiä, että miten poliitikko voi olla olematta populisti. Ja että montako aidosti ei-populistista puoluetta nyt löytyy, itse en ainakaan osaa sellaista nimetä.
    Päälle vielä klassinen "Älkää tehkö niin kuin me teemme, vaan niin kuin me sanomme!". Se on vitsinä ihan hauska, mutta tosielämässä liian usein tapahtuvana moinen käytös saa monen kansalaisen v-käyrän kohoamaan päivä päivältä korkeammalle. Pari tapausta silloin tällöin vielä menee, mutta enempi alkaa jo kiihtyvästi rapauttaa uskoa koko järjestelmään.


    Onhan meillä asiat edelleenkin, kaikesta huolimatta, paremmin kuin monessa muussa maassa. Mutta itse ainakin löydän hyvin paljon parannettavaa, esimerkiksi lainsäädännöstämme sekä sen käytännön tulkinnasta. Sillä aivan liian usein näkee tälläisiä uutisia.
    Eli jonkun kylähullun suorittama poliitikkojen herjaaminen johtaa yllättävän kovaan ehdottomaan tuomioon. No ei siinä mitään, mutta ennemmin olisi ehkä pitänyt miettiä lääkitys kuntoon.
    Hieman myöhemmin sitten epäinhimillisen brutaali, törkeä ja aseellinen, selvinpäin olevan alaikäisen raiskaaminen HIV-posiitiivisen miehen toimesta, yhdistettynä virkavallan fyysisen pahoinpitelyyn yms. aiheuttaa edellistä pienemmän tuomion.

    Minun mielestäni tuollainen on sekä totaalisen väärä viesti, että myöskin erittäin sairasta. Etenkin kun ei ole ensimmäinen kerta, vaan kyse on systemaattisesta tavasta tulkita lakiamme. Meillä istutaan valtionhotellissa ensikertalaisena yleensä puolet, jopa vieläkin vähemmän. Ja ymmärtääkseni ensikertalainen voi olla monta kertaa peräkkäin (aikaraja) ja jos on paljon rikoksia, niin tehdään automaattisesti paljousvähennys (sille oli joku hienompikin nimitys). Siksi meillä kannattaa ampua useampi kerralla ja saada siitä korkeintaan yksi "elinkautinen". Eikä yksi kerrallaan, josta teoriassa tulisi useita elinkautisia. Mikä tosin käytännössä lienee täysin mahdotonta, mitä tämä tapaus vain vahvistaa (massamurhaaja Esa Åkerlund).
    Näin meillä siis toistuvasti toimitaan, vaikka tuollaisten sosiopaattien ja seksuaalirikollisten, kuten pedofiilien ja väkivaltaisten raiskaajien uusimisriski tiedetäänkin korkeaksi (minkäs kettu karvoilleen voi).



    Ja jos edes osa väkivaltarikollisista voitaisiin karkoittaa maastamme, niin tulisi aina tehdä, automaattisesti. Ja heti. Mikäli joku on valmis käyttämään törkeää väkivaltaa alaikäistä tyttöä kohtaan, ei ehkä ole aivan ensisijaisen tärkeää miettiä, että miten tuollainen henkilö pärjää palatessaan alkuperäisen kotimaahansa. Voi voi, tuleekohan sille nyt paha mieli.
    Samalla kun sen todellisen uhrin kohtalo ei tunnu kiinnostavan (eli että tuliko elinikuinen työkyvyttömyys, jokaöiset painajaiset, mielenterveysongelmia). Sen sijaan murehditaan sitä, ettei tekijää vain syyllistetä rahvaan toimesta. Ne lenkkimakkaraa syövät tuulipukujuntit kun ovat sellaiseen taipuvaisia. Että kehtaavatkin.

    Kantisrikolliset myös tavalla tai toisella pois kaduilta pidemmäksi aikaa. Eikä enää jatkossa niitä kaduille, jotka ovat jo tehneet esim. 80 rikosta ja yhä vain ovat vapaalla jalalla. Eli ehdollinen "tuomio" päällä. Sillä hyvin usein tekijä on poliisin vanha tuttu ja kaikki osapuolet tietävät, että todennäköisyys minkäänlaiseen muutokseen on ehdollisen "tuomion" alaisuudessa äärimmäisen pieni. Pitkä ehdoton tuomio - ilman lomia, vierailla saa valvotusti - sen sijaan parantaisi yhteiskuntarauhaa ja turvallisuutta. Ja sinä aikana voisi sitten käydä sen peruskoulun loppuun, käydä terapiassa, tehdä pakollisia töitä ja päästä päihdeongelmastaan (pakolliset huumetestit tarpeeksi usein, 1. kärähdys tuo 1v lisää, seuraava 5v, sitten 10v jne.).
    Pelkkää tv:n katselua ja yleistä lorvailua ei sallittaisi, koska ei kerran ole mistään hotellista kyse + tarkoitus olisi pärjätä tuomion jälkeen omillaan, siinä määrin kuin muutkin kansalaiset (kela, sossu, työkkäri jne. ovat olemassa).
     
  17. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    Soinilla jo 45 % kannatus pääministeriksi neljän ehdokkaan joukossa, näin:

    http://www.iltasanomat.fi/vaalit2011/Kuka%20paras%20p%C3%A4%C3%A4ministeriksi%20-%20ota%20kantaa!/art-1288369127278.html

    Vielä kun lisätään tämä:

    http://yle.fi/uutiset/teemat/vaalit_2011/2011/02/hs_perussuomalaiset_jo_tasoissa_sdpn_kanssa_2370559.html

    Miten paljon palstan tilastoekspertit veikkaavat ilmaa olevan, mikäli tämänsuuruiset luvut pysyvät vaalipäivään asti tai jatkavat nousuaan? Itse realistina ennustan että 15 % tulee olemaan perussuomalaisille kova kynnys. Kaikki tämän yli tulisi olemaan hauskaa seurattavaa.
     
    Viimeksi muokattu: 17.02.2011
  18. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    Hyvin todettu.

    Niin.. Tuo systeemi kun tosin perustuu siihen, ettei yksilön oikeudentaju eikä usein yhteisönkään merkitse yhtään mitään, kun nimenomaan painotetaan ettei se saa ratkaista. :D

    Tuomioita ja tapauksia ei tule missään nimessä vertailla keskenään!! :p

    Ei huolta, tämä herra kansalainen ehtii vielä päästä vapaaksi ennen kuusikymppisiään. Niitähän kelpaa sitten juhlistaakin vaikka hieman alkoholin ja lääkehuurun kerakin. Ties vaikka saisi lehdistönkin kiinnostumaan pirskeistään.

    Miksi ihmeessä muuten yleensäkään on oikeusperiaate, jonka mukaan törkeistäkin rikoksista tulee ensikertalaisen päästä lähes automaattisesti puolella? Ei uhrillakaan ole käsittääkseni kuin vain se yksi mahdollisuus, elämä. Itse veikkaan kylmästi rahaa.

    Oikeusvaltion ei tule perustaa systeemiään tuollaiseen tunteellisuuteen. :)

    Leffapalstallakin kun ollaan, niin voi suositella tätä Pacinon elokuvaa: http://www.imdb.com/title/tt0078718/ Avaa ihan hauskasti jenkkien paikallisen systeemin pieniä epäkohtia. :naminami:
     
    Viimeksi muokattu: 17.02.2011
  19. goddam

    goddam Guest Guest

    Liittynyt:
    26.05.2006
    Viestejä:
    93
    Saadut tykkäykset:
    0
    Todellinen äänestyspäivän saalis riippuu paljolti ehdokaslistoista. Harva antaa ääntään tuntemattomalle tyypille vain koska sen perässä lukee PS. Perussuomalaisilla on toisin paikoin aika heikot listat ja Soinia voi äänestää vain Uudellamaalla. Veikkaan, että PS saa 12,5% ja Soini on ylivoimainen äänikuningas.
     
  20. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    Niin, eiköhän se mene niinpäin että ensin on valittu PS ja sieltä sitten otetaan sopivin tyyppi. Siinä tapauksessa heikko listakaan ei haittaa.

    :D

    Tarkkaan ottaen tuo ei pidä edes paikkaansa.

    Jälkimmäinen tulee tapahtumaan 98 % varmuudella, näillä spekseillä.