Canal Digitalilta tallentava HD-purkki HD PVR 101 ST

Keskustelu osiossa 'Satelliitti-TV' , aloittajana tlogist, 29.04.2008.

  1. aclac

    aclac Guest Guest

    Liittynyt:
    15.02.2011
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jeah, eipä ole virtalähde- vikaa... olin jo aiemmin mitannut powerin. Tää buuttiongelma on siis totaalinen, hallitseva, eikä kone mitään muuta tee. Eipä pääse mihinkään käsiksi, kun se saammuu ennen kuvan tuloa käynnistyäkseen vaan uudelleen... Kovalevyn mekaaniset äänet on aivan normaalit, mutta epäilen, jotta se ei saa sieltä jotain, kun on vaan init lasissa ennen boottia?
     
  2. pki

    pki Guest Guest

    Liittynyt:
    03.10.2005
    Viestejä:
    56
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tänään joku canalin 'tekniikan' heppu soitti, suurinpiirtein viikon kai ihmettelivät ongelmaani ennen kuin uskalsivat ottaa yhteyttä.
    Aikaisemmista poiketen tämä yksilö oli jopa lukenut koko valitushistoriani läpi ja sanoi suoraan heti aluksi, ettei ole mitään ehdotusta korjaukseksi ja kaikki on jo kokeiltu läpi.

    Sain kuitenkin jalon tarjouksen, eli olisin voinut ostaa hyvin edullisesti uuden samanlaisen HD-boxin nykyisen tilalle.. :sick:
    En edes kysynyt hintaa ;)
    Huonon suhtautumiseni takia ensimmäiseen tarjoukseen, vetivät ässän hihasta ja tarjosivat 3+9 sopimusta, eli 3kk ilmaiseksi ja sitten 9kk täydellä hinnalla ja siis sitoutuisin taas Canaliin 12kk ajaksi.. romun HD purkin kanssa. :mad:

    Lopputuloksena soppari on nyt irtisanottu ja vahvistuspaperit postissa.
    Syyskuun alussa tämä pelleily päättyy.
    Tekeeköhän tuolla canalin lautasella enää sitten mitään.. vähän säätämällä siitä kai saisi lintulaudan? :)
     
  3. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Eikö teikäläiseen vetoa yhtään kokeilla kenties jotain muuta boksia kuin noita Canalin malleja? Tässäkin ketjussa olen kovasti yrittänyt herätellä porukkaa (itsekin aiemmin "uinuvana" olleena) siihen, että ostamalla muunmerkkisen boksin säästää harmaita hiuksia ja saa samalla muutenkin paljon monipuolisemman ja jouhevammin toimivan mallin.
     
  4. Borje

    Borje Guest Guest

    Liittynyt:
    08.03.2004
    Viestejä:
    2 270
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tyytyväinen asiakas 11 v, ei ensimmäistäkään CD:n lodjua ollut käytössä. Hyvin yksinkertaista .
     
  5. Tallaaja

    Tallaaja Guest Guest

    Liittynyt:
    27.04.2009
    Viestejä:
    100
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sitähän tässä on ihmetelty jo pitkään myöskin että minkähän vuoksi porukat jaksaa pelleillä näiden Analin umpisurkeiden purkkien kanssa kun markkinoilta löytyy useita ja moninverroin parempia boxeja kuin nämä Analin tarjoamat verkonpainot ovat !
     
  6. Galaxie

    Galaxie Uusi jäsen

    Liittynyt:
    09.11.2003
    Viestejä:
    107
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tässäkin threadissa on ollut muutama muunmerkkinen boksi joita eri ihmisillä on käytössä. Mikäs niistä olisi nyt sitten se hyvä ja halpa? Vantage? Tarvitaanko siihen vielä tuo CD-yhteensopiva kortinlukija?
    Jossei vantage niin mikä merkki?
    Osaisko joku tietävä tehdä vaikkapa pienen listan noista hyvistä bokseista niin ne olisi sitten kaikkien nähtävillä?

    Itsellänikin vakavasti harkinnassa merkin vaihto... Boksi kippaa itsensä nyt jatkuvasti jos tallennus päällä ja erehtyy katsomaan epg:tä. :OI
     
  7. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Vantagessa (VT-600S) on valmiina toimiva kortinlukija, joten mitään ylimääräisiä ostoksia ei ainakaan siihen tarvitse. Sen lisäksi mielenkiintoinen malli on kalliimpi dreamboximainen Vuo+ Duo, jota on käsittääkseni hehkutettu ruotsalaisilla foorumeilla ja joka Plazallakin on mainittu positiivisessa mielessä.
     
  8. djaska

    djaska shaken, not stirred.. Tukijoukot

    Liittynyt:
    22.11.2004
    Viestejä:
    928
    Saadut tykkäykset:
    1
    Itse tässä kohtuu tyytyväinen palveluun ainakin toistaiseksi. Uusimpien päivitysten ja yhden boxin vaihdon jälkeen Segam toiminut varsin kiitettävästi. Myös asiakaspalvelu toiminut. Vaihdoin tässä pakettia perhepaketista Canal+totalii, vaikka periaattessa olisi pitänyt voida vaihtaa halvempaa. Asiakaspalvelija vastasi puheluun jopa, vaikka kello oli hieman vajaa 20.00 ja meni varttitunnin yliajalle. Boksin pitää kyllä toimia varsinkin, kun maksaa sen mitä ne normisti maksaa.
     
    Viimeksi muokattu: 16.02.2011
  9. aclac

    aclac Guest Guest

    Liittynyt:
    15.02.2011
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joo, jaan tässä tutkimusteni hedelmiä. Tämä totaalinen bootti- ongelma on jotain muuta, kuin poweri- tai kovalevyongelmaa. Formatoin ja testasin kovalevyn, se on kyllä OK... heitin takaisin boksiin. Eipä se tilanne muuttunut mihinkään, emolevyssä tämä vika piilee.
     
  10. Jybbe69

    Jybbe69 Guest Guest

    Liittynyt:
    13.08.2010
    Viestejä:
    93
    Saadut tykkäykset:
    0
    VT-600S about 300€ + ulkoinen levy 50-100€... kalliiksi menee. Itse ainakin oottelen sitkeesti/urhoollisesti seuraavaa päivitystä ;) Eilen tosin uskoa taas koeteltiin : Pacific sarjatallennus ei lähteny tallentamaan, onneksi satuin katteleen toista kanavaa ja havahduin että mitä ...ttua.
     
  11. voipa

    voipa Uusi jäsen

    Liittynyt:
    01.03.2005
    Viestejä:
    165
    Saadut tykkäykset:
    1
    Ennustin aiemmin, että menee 2v ennenkuin Linux-pohjainen softa olisi yhtä kypsää kuin vanhan softan viimeinen versio. Nyt on puolisen vuotta mennyt ja ihan aikataulussa ollaan :rolleyes:
     
  12. pki

    pki Guest Guest

    Liittynyt:
    03.10.2005
    Viestejä:
    56
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pikkasen typerältä tuntuisi maksaa Canalille boxista ja kanavista, sitten hommata oma boxi.. kun kuitenkin maksan TOIMIVASTA boxista ja kanavista Canalille.

    Jos ostan omalla rahalla boxin, en ala enää maksamaan Canalille senttiäkään.. ehkä ne kanavat saa näkyviin toisellakin tavalla. :rolleyes:
     
  13. Borje

    Borje Guest Guest

    Liittynyt:
    08.03.2004
    Viestejä:
    2 270
    Saadut tykkäykset:
    0
    Toimivasta ? Eikös siitä tallentavasta puutu edelleen semmonen perustoiminne kuin Diseq tuki ?
     
  14. pki

    pki Guest Guest

    Liittynyt:
    03.10.2005
    Viestejä:
    56
    Saadut tykkäykset:
    0
    ..ja myös paljon muutakin.
     
  15. temee99

    temee99 Guest Guest

    Liittynyt:
    07.08.2002
    Viestejä:
    143
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ja se toinen tapa on?
     
  16. MPele

    MPele Guest Guest

    Liittynyt:
    10.09.2004
    Viestejä:
    163
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onneksi olkoon! Se haitta vanhalla softalla toimimisessa on, että joudut varomaan päivitystä. Itse pidän boksia nyt aina päällä tämän takia, koska se tarjoaa päivitystä käynnistäessä. Jos se kuitenkin pitää buutata, niin muista odottaa 15 sekuntia, että ruutuun tulee päivityskysely, ettet vahingossa paina juuri silloin ok-nappia... Ja jos päivitys kuitenkin alkaa vahingossa, niin virrat heti poikki, sitten sat.kaapelit irti ja sitten vasta virta takaisin. Täällä oli joskus tarkemmat ohjeet, en muista yksityiskohtia.

    Laitoin heti edellisen viestini jälkeen hyvin selväsanaista palautetta Canal Digitalille siitä, että olen tyytyväinen boksiin vain, koska käytän vanhaa softaa. Uudella softalla en tosiaankaan pysyisi CD:n asiakkaana, oli sitova kausi menossa tai ei. Tappelen aina vastaan näin räikeää asiakkaan kusettamista.

    Mitä tulee näihin ihmettelyihin, miksi tätä CD:n boksia käytetään, vaikka muita vaihtoehtojakin on, niin siis ensinnäkin vanhalla softalla se on oikeinkin hyvä ja toimiva boksi ja toisekseen täysin uutena CD:n asiakkaana ei heti ensimmäisenä ole niin tietoinen näistä vaihtoehdoista ja kun maksat 200 euroa tallentavasta boksista, kyllä sitä sitten olettaa pystyvänsä käyttämään edes ne sopimuksen sitovat kaksi vuotta.

    Aion minäkin lähiaikoina tosin kokeilla toisenmerkkistä boksia, jonka saan lainaan. Sittenpä tiedän omakohtaisesti viimevuotisen kortin toimivuuden Sagemin boksin ulkopuolella.

    Voi olla, että pitkässä juoksussa minäkin tilaan kaikki nämä kanavat jotain muuta kautta kuin CD:ltä.
     
  17. Iso-Mies

    Iso-Mies Guest Guest

    Liittynyt:
    31.01.2006
    Viestejä:
    693
    Saadut tykkäykset:
    0
    Vähän päivitystä jälleen,
    Vaikka tämä tuhoon tuomittu Canalin boksi saa ihan aiheestakin tiukkaa palautetta niin olen huomannut tässä männä viikoilla että suurinosa arkisista ongelmista poistui säännöllisellä tehdasasetuksien palautuksilla. Kerran viikkoon kun tekee tuon, vie sen pari minuuttia niin vähemmän on itselleni tullut näitä ajastuksien tökkimisiä jne.

    Vielä kommentti tuohon Vantageen jota itsekin olen miettinyt.
    Ensinnäkin hinta 299€ + kovalevy ei ole mikään ilmainen hinta ja täytyy muistaa että ainakin omassa tapauksessa tuolloin canalin boksi mukaanlukien yhteishinta on jo noin 500€ + ulkoinen kovalevy.
    Ja kuka takaa Vantagen erheettömän toimivuuden pariksi vuodeksi. Onko tästä mallista useamman vuoden käyttökokemuksia jossain? Kyllähän Canalin boksikin toimi kohtuu moitteitta 6kk-12kk monilla käyttäjillä.

    Jos tuo ylläoleva tehdasetuksienpalauttaminen helpottaa arkisiin ongelmiin niin tämä canalin boksi menettelee, itse en tarvitse VANHAN SOFTAN lisäominaisuuksia ja itseasiassa se softa jumitteli mulla tallennevalikossa noin joka toinen päivä ja sehän v*tutti jos oli ajastuksia menemässä. Reilussa vuodessa yksi boksin vaihto + sen lisäksi yksi virtalähteen vaihto ei nyt ihan mahdoton rumba ole.

    Olen ymmärtänyt että markkinoilla on aika monta boksia eri vastaanotto puolilla jotka toimivat vähintään yhtä epäluotettavasti. Ihanne maailmassa toki olisi vain toimivia digibokseja mutta sitä ei tule tapahtumaan koskaan ja kyllähän ne monien hehkuttamat Toppytkin reistailee aika paljon joillain käyttäjillä.



    Iso
     
  18. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Vantagen puolesta puhuu ainakin se, etten ainakaan itse ole sen yhteydessä bongannut mitään pitkää bugeja käsittelevää ketjua -- vastaavasti esim. Topfieldin malleista löytyy sellaisia. Tämä VT-600S tuli käsittääkseni vain muutama kuukausi sitten markkinoille ja sille on julkaistu jo useampi FW-päivitys, mikä sekin on positiivinen asia.

    Eihän se Vantagen hinta tosiaan ilmainen ole, mutta kuitenkin eri luokkaa kuin ne yleisesti ottaen ne 400-700 euron PVR-boksit, mitä Suomessa tavikset ovat ostaneet jo pitkään (jännää, että esim. BD-soittimissa tuollainen rahamäärä edustaa jo lähes kuninkuusluokan mallia, kun taas digiboksi-maailmassa se voi edustaa hyvinkin keskikastista mallia... ja porukka silti ostaa). Mikäli viittasit tähän Canalin korttiparitukseen, niin ainakin itse olen lukenut siitä jo niin monta vuotta, että lähinnä naurattaa, jos joku siitä jaksaa vielä stressata.

    Itse olen ainakin kokenut Vantagen hyvin vakaaksi, nopeatoimiseksi ja monipuoliseksi satelliittivirittimeksi ja totuus kuitenkin on se, että sen hinta edustaa PVR-satelliittivirittimissä sitä halvempaa päätä. Toki ne tekstitykset eivät ihan niin 100%:sti ole toimineet kuin Canalin omissa laitteissa (mikä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteivätkö ne toimisi, sillä ongelmia tekstityksien suhteen on tullut useamman viikon aikana vain parisen kertaa ja silloin vain tallennusta toistaessa), mutta eiköhän tuo tiuha FW-päivittely senkin asian lopulta korjaa -- mikäli sen edes kokee ongelmaksi. Olen yllättynyt Vantagen vakaudesta ja laadusta siinäkin mielessä, että tosiaan itsekin olen päivitellyt, miten mikään valmistaja ei näytä osaavan tehdä vakaata viritintä.

    Varmasti monella tuo CD:n tallentava purkki toimii siedettävästi, mutta sitten on taas niitä, jotka ovat säätäneet sen kanssa ja saaneet uusia yhtä bugisia malleja tilalle jo hyvin pitkään. Toki asiaan voi suhtautua niin, että kun on kerran boksista maksanut, niin alistuu kohtaloonsa ja tekee vaikka niitä viikottaisia tehdasasetuspalautuksia jne. Moinen vaan voi monesta tuntua hyvin kuluttavalta ja jos CD:n kanavista maksaa vuodessa pahimmillaan +600 euroa, niin vajaan 400 euron sijoitus vakaaseen muun merkkiseen boksiin ei välttämättä ole huono ajatus.
     
  19. voipa

    voipa Uusi jäsen

    Liittynyt:
    01.03.2005
    Viestejä:
    165
    Saadut tykkäykset:
    1
    Vaikuttaa siltä, että softa korruptoituu ajan mittaan, kun laitetta käyttää sen normaaliin toimintaan. Eihän se mikään hyväksyttävä tilanne silti ole, että tämän joutuu tekemään kerran viikossa ja sen jälkeen rukkaamaan alusta saakka kaikki asetukset kohdalleen.
     
  20. Jybbe69

    Jybbe69 Guest Guest

    Liittynyt:
    13.08.2010
    Viestejä:
    93
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joo ei kiitos, suosikkilistat uusiks, lisäajan lisäys tallennuksen loppuun, ajastuksien uudelleenlaitto (ja kun ei EPGssä näy päivän nimeä, jos tietää että ohjelma tulee ensi maanantaina niin pitää 'laskea' monesko päivä se on, lisäksi EPG on 6 päivää eikä 7 niinkuin normaalisti). Minen ainakaan halua tuota tehdä
    joka viikko...