Japanilaisia verkkokauppoja?

Keskustelu osiossa 'Kauppapaikoista' , aloittajana Maagiboy, 19.09.2006.

  1. Maagiboy

    Maagiboy Guest Guest

    Liittynyt:
    25.01.2006
    Viestejä:
    34
    Saadut tykkäykset:
    0
    Terve Kaikille!

    Suunnittelin että ostaisin Blue-Ray soittimen Japanista. Pitäis hieman saada katseltuu soittimien ja leffojen hintoja sieltä päin maailmaa. Olisiko jollain jotain kokemusta Japanin puolelta ostamisesta/tilaamisesta. Postikulut varmaa on tietty aika kovat mutta kyllähän siellä on ns. "ilmaista" verrattuna suomeen. Paras vaihtoehto olisi jos jollain olisi heittää joku linkki jonkin sortin hintavertailuun, siis Japaniin.

    Niin ja eikös Region koodi Japanissa ja Jenkeissä ole Blue-Rayssä sama?? Meinaan kyllä noita leffoja varmaan tulis ostettua jenkeistä eikä Suomesta ja jakka kun niitä edes tänne tulee niin valikoima on varmaan ekan vuoden aikana aika väljä. Tunnetusti.

    Ja eikö sähköverkko Japanissa ole sama kuin meidän kotimaassamme??

    Joku ketä asiasta/asioista jotain tietää auta miestä ojassa. :thumbsup:
     
  2. Crannog

    Crannog Guest Guest

    Liittynyt:
    21.10.2005
    Viestejä:
    1 344
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei suinkaan: jännite 100 V ja taajuus 50 tai 60 Hz riippuen alueesta: http://www.japan-guide.com/e/e2225.html
     
  3. Maagiboy

    Maagiboy Guest Guest

    Liittynyt:
    25.01.2006
    Viestejä:
    34
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nonni.. Kuullu sitte potaskaa. Mut saahan sen muuntajalla muutettua.
     
  4. faidros

    faidros Guest Guest

    Liittynyt:
    05.07.2007
    Viestejä:
    46
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kertokaapas nyt jotain jaappanilaisia nettikauppoja jotka myyvät elektroniikkaa. Hakusessa olisi yksi Sony HD videokamera.
     
  5. tpi

    tpi Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.06.2001
    Viestejä:
    4 400
    Saadut tykkäykset:
    34
    Amazonin japani-kauppa ensin tulee mieleen. Mutta ei siellä käsittääkseni hinnat mitään "ilmaisia" ole, etenkin alvin ja mahdollisten tullien jälkeen. Ja on kai tavallisesti laitteissa menut jne vain selkeällä japanin kielellä.
     
  6. faidros

    faidros Guest Guest

    Liittynyt:
    05.07.2007
    Viestejä:
    46
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyllä sieltä on ihmiset kameroita tuoneet mukanaan ja lontoota ne puhuivat. Tulli, niin... Muuntajan tarvii, koska verkkovirta ei sama kuin Suomessa.
     
  7. -T-

    -T- Guest Guest

    Liittynyt:
    25.03.2005
    Viestejä:
    58
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei niitä muuntajia aina tarvitse. Itse olen tuonut sieltä Applen roinaa ja niissä on 100-240V ja 50/60 Hz virtalähteet. Samoin ovat toimineet Japaniin mukanani kantamani laturit (puhelin/kamera/läppäri). Pelkkä adapteri töpselille on riittänyt. Kaikkien tuotteitten kanssa tämä ei kuitenkaan ole selviö.

    Japanissa on sitten myös usein kahta eri tuotelinjaa "samoista" tuotteista. Toinen on vain Japanin sisäisille markkinoille ja toinen on kansainväliseen käyttöön. Usein noissa kotimarkkinoiden tuotteissa ei ole mitään muuta kieltä valittavissa kuin pelkkä Japani. Käyttöohjeiden sekä mm. kaukosäätimien pelkkä Japanilaisuus on etenkin näiden osalta selvää ja takuukin usein rajoittuu pelkästään Japaniin. Kansavälisissä malleissa hinta on sitten kovempi, mutta takuut, valikot sekä ohjekirjat ovat hieman helpommin sisäistettävissä.

    Rakuten on yksi paikka metsästää hintoja Japanista. Huomioitavaa on kuitenkin, että ei ne hinnat enää ole niin houkuttelivia. (Reilu) Vuosi sitten Euro/Jeni-vaihtokurssi oli meille huomattavasti edullisempi. Silloin Eurolla sai pyöreästi 160 jeniä, kun nyt saa vain hieman reilu 100 jeniä. Jotkut tuotteet ovat jopa kalliipia mitä Suomessa.