TV höpöttää omiaan

Keskustelu osiossa 'Muut televisiot, näyttölaitteet ja soittimet' , aloittajana Thezeus, 30.01.2011.

  1. Thezeus

    Thezeus Guest Guest

    Liittynyt:
    15.07.2008
    Viestejä:
    344
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nyt on taas niin haitekkia että tavallinen ihminen tarvitsisi kyborgitulkin vuorovaikuttaakseen näitten laitteiden kanssa...

    FINLUX 32FLD850H televisiossa on ilmennyt erikoislaatuinen ongelma. Ylen kanavilla iltasella tulevissa ohjelmissa on vissiinkin jonkinlainen puhetoiminto, joka lukee tekstitykset ääneen lukutaidottomille. Ongelma on siinä, että tätä ärsyttävää toimintoa ei millään saa kytkettyä pois. Olen ymmärtänyt asian niin, että tämän kyseisen puhetoiminnon saa päälle, kun vaihtaa puhekieleksi hollannin. Kaukosäätimen kaikki nappulat sekä kaikki tv:n valikot moneen kertaan selattuani voin todeta, ettei sellaista kielivalintaa olekaan. Vaihtoehtona ovat suomi ja englanti. Mitenkä siis saan tämän minulle täysin turhan ja erittäin ärsyttävän toiminnon pois päältä??? :confused:
     
  2. srout

    srout Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.04.2007
    Viestejä:
    565
    Saadut tykkäykset:
    11
    Eikös tämä ole tekstitys eikä kielivalinta...
     
  3. Thezeus

    Thezeus Guest Guest

    Liittynyt:
    15.07.2008
    Viestejä:
    344
    Saadut tykkäykset:
    0
    Niin se taisikin olla että hollannilla saa suomenkielisiin ohjelmiin suomenkielisen tekstityksen.
    No ongelmaan löytyi sittenkin ratkaisu asetus-valikosta muistaakseni audiokuvaus nimikkeellä. Jostain kumman syystä oli tällainen mennyt päälle.
    En suosittele kenellekään tällaista tv:tä. Valikot ovat järkyttävän sekavia ja epäloogisia jonka lisäksi niissä on kirjoitusvirheitä... Kaukosäädin on täynnä samanlaisia mustia nappuloita, joiden väleissä on ihme kryptisiä kuvioita jotka vähänkin hämärässä muuttuvat tunnistamattomiksi. Edes kapulan keskellä oleva suurennuslasi ei auta tässä asiassa.