Canal Digitalilta tallentava HD-purkki HD PVR 101 ST

Keskustelu osiossa 'Satelliitti-TV' , aloittajana tlogist, 29.04.2008.

  1. Iso-Mies

    Iso-Mies Guest Guest

    Liittynyt:
    31.01.2006
    Viestejä:
    693
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei ole.

    Ei ole sitä vanhaa "vanhaa" softaa. Vaan tämä linux-pohjainen ja ehkä siitä vähän vanhempi versio.

    Itselläni myös pätkätallennuksista johtuen vaihdettiin boksi 2kk sitten ja siinä oli jo tämä Linux-pohjainen uusi ja kaikenmullistava kuningassofta.
    Itse asun pk-seudulla, en tiedä vaikuttaako se asiaan mitä laitteita ja mistä toimittavat.



    Iso
     
  2. PeeVee79

    PeeVee79 Käyttäjä

    Liittynyt:
    12.10.2005
    Viestejä:
    1 040
    Saadut tykkäykset:
    16
    En sitten tiedä.
    Voiko bokseissa olla eroja, jos sattuu saamaan esim. vanhempaa erää, jossa on asennettuna vanha softa?
     
  3. lucky day

    lucky day Guest Guest

    Liittynyt:
    27.07.2009
    Viestejä:
    8
    Saadut tykkäykset:
    0
    En lyhyellä viestiketjun selaamisella hoksannut, että mahtaako muilla olla sellaista ongelmaa, että jos ajastettu tallennus lähtee päälle silloin, kun boksi on sammutettu, niin en millään ilveellä ole onnistunut saamaan kuvaa näkyviin, jos siis käynnistän boksin tallennuksen aikana. Vain resetointi on auttanut ja sitten äkkiä tallennus uudestaan päälle. Aiemmin sai kuvan näkyviin, kun meni mytv:n kautta laittamaan jonkin tallennuksen päälle ja sitten palasi katsomaan kanavia, niin jo näkyi, mutta nyt ei pääse edes mytv:n tallennuksia katsomaan. On se ihme vekotin... :grr:
     
  4. voipa

    voipa Uusi jäsen

    Liittynyt:
    01.03.2005
    Viestejä:
    165
    Saadut tykkäykset:
    1
    Kokeillaan nyt vielä kerran (ennen seuraavaa) vääntää rautalangasta. Boksi on sw + hw kuten esim. mikä tahansa tietokone. Jos toimivaan kokonaisuuteen laittaa uuden softan, joka ei toimi, niin onkohan se vika silloin laitteen rautapuolessa vai siinä uudessa softassa? Kukaan ei ole tällä palstalla raportoinut tämäntyyppisistä vioista ennen viime alkusyksyä. Ehkä siksi, että vanhassa softassa niitä vikoja ei ollut, kun ne tulivat kaikki sen uuden softan mukana. Toki on teoreettinen mahdollisuus, että elektroniikka rikkoutui siinä vaihdon tiimoilla (vanhassa C64:n levyasemassa 1541 minulla rikkoontui aina eräs mekaaninen osa kun, levyasemalta latasi turbonopeudella erityisella pikalatausohjelmalla) mutta miten niin kävi usealla henkilöllä? Jos mikropää on viallinen, niin ei se tuplatallennus toiminut vanhallakaan softalla sen paremmin kuin uudella.
     
  5. timox

    timox Guest Guest

    Liittynyt:
    04.01.2006
    Viestejä:
    39
    Saadut tykkäykset:
    0
    Valittelin taas aspalle tallennusongelmista ja MUTE-käynnistyksestä. Heppu kyseli signaalintasoja ja versiotietoja ja sanoi että MUTE-ongelma ei käytännössä vaikuta mihinkään muuhun ja siitä pääsee eroon Vol+:lla. Huoh.

    Kertoi myös sen, että yleisohje jumitusongelmiin on tehdasasetusten palautus kahdesti peräkkäin.

    Ja kuulemma alkuvuodesta on tulossa joku päivitys jonka pitäisi korjata mm. tuo MUTE-ongelma.

    Tällä kerralla sain pyytämättä kuukauden hyvityksen laskuun. Voi tätä onnen päivää.

    Saisikohan tuonne tehtyä sellaisen sopparin että jokainen kuukausi hyvitetään jona esiintyy ongelmia.. olisi tullut melko edulliseksi uudella softaversiolla... :D

    -Timo.
     
  6. PeeVee79

    PeeVee79 Käyttäjä

    Liittynyt:
    12.10.2005
    Viestejä:
    1 040
    Saadut tykkäykset:
    16
    No tuota oon kyllä kysellyt useampaanki kertaan, että miksi ongelmat on tulleet vasta uudella softalla, mutta tuntuu ettei niin viisasta ihmistä olekaan, joka osaa tuohon vastata.
    Softa on täällä julistettu syylliseksi, mutta Canal ei ilmeisesti pysty myöntämään, että se laitettiin jakoon keskeneräisenä bugipesänä.
     
  7. nurse

    nurse Uusi jäsen

    Liittynyt:
    08.04.2007
    Viestejä:
    10
    Saadut tykkäykset:
    0
    Laitoin kans bugilistan aspaan. Tänne tuli aivan sama vastaus mies-aspalta. Poikkeuksena sain postista, kappas vaan, uuden virtalähteen. Vaikka kyllä omasta mielestä tein aika selväksi että tämä uus softa se kökköilee eikä virtis. Vastauksena tuli toi versionumeroiden ja signaalitasojen utelu. Korjaukseksi käskettiin pistää tehdasasetukset koneeseen kahdesti peräkkäin. Mitäköhän seuraavaksi - tehdasasetukset kolmesti, neljästi....
    Sitten vastasin takaisin aspalle ettei se virtalähde ole syypää näihin uusiin bugeihin koska vanhalla softalla laite toimi lähes 100% - silti tuli se virtis postissa. Eikä tuolla tehdasasetuksien palautuksilla ole saanut bugeja mihkään häviämään.
    Eikö toi MUTE-bugi pitänyt lähteä jo ekassa päivityksessä???
     
  8. voipa

    voipa Uusi jäsen

    Liittynyt:
    01.03.2005
    Viestejä:
    165
    Saadut tykkäykset:
    1
    Mietippä miksi kännyköihin saa ladata softapäivityksiä niiden tultua myyntiin jopa vuoden päivät eteenpäin. Ehkä siksi, että ne on laitettu myyntiin aikaisimmalla mahdollisella hetkellä, kun on joku firman ekonomisti laskenut, että myynnistä saatava voitto on isompi kuin asiakaspalautuksista ja välttämättömien bugikorjausten tekemisistä aiheutuneet kulut. Näin se ollaan CD:lläkin järkeilty uusien asiakkaiden toivossa mutta pahaksi onneksi softa oli vielä aivan liian keskeneräinen eli tehtiin väärä päätös laittaa se jakoon liian aikaisin. Mitään tällaista ei mikään firma tietenkään voi myöntää, sehän voisi vaikka oikeuttaa sopimuksen purkamiset ja vahingonkorvausvaatimukset. Kaikki tämä virtalähteiden ja muun raudan vaihtaminen sekä yksi tai useampi laitteen resetointi on vain kuolevan potilaan tekohengitystä. Vain uusi sielu voisi potilaan pelastaa, tässä tapauksessa toimiva ja testattu softa.
     
  9. PeeVee79

    PeeVee79 Käyttäjä

    Liittynyt:
    12.10.2005
    Viestejä:
    1 040
    Saadut tykkäykset:
    16
    Laitoin eilen asentajan käynnin jälkeen aspaan viestiä, ja kerroin tämän neuvon softa-asennuksista, eli jos on vanha softa, ei kannata päivittää uuteen.
    Aamupäivällä tuli vastausta:

    Tähän vastasin, että asentaja oli juuri ollut laittamassa uudelle asiakkaalle laitteet kiinni ja ainakin tässä tapauksessa boksissa oli ollut vanha softa. Kysyin, voiko liikkeellä ollu esim. vanhempaa erää.
    Laitoin myös, että useat jättivät syksyllä päivittämättä ja ovat tyytyväisiä vanhan softan käyttäjiä.
    Ja vastaus:

    Aspa tietysti kertoo, mitä johtoporras käskee, mutta kyllähän tässä paskan maku alkaa suussa tuntumaan.
     
  10. musta

    musta Guest Guest

    Liittynyt:
    03.12.2008
    Viestejä:
    54
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joopa joo! Nyt sitten katos tasot tykkänään. Ei auttanut pelkkä tehdasasetusten palautus, kun ei löytänyt signaalia laisinkaan. Siihen se sitten jumittu. Sitten vaan
    punainen, 353,teletext2 ja kaikki puhtaaks. Sinne meni tallennukset, mutta kadonnut signaali löytyi.Kyllä ottaa koville!
     
  11. TheFonz

    TheFonz Guest Guest

    Liittynyt:
    04.02.2011
    Viestejä:
    1
    Saadut tykkäykset:
    0
    Terve

    Täällä menossa kahdeksas! tallentava boxi. Lyhin aika missä boxi hajosi oli alle päivä. Pisimpään on kestänyt nykyinen laatikko, joka on ollut käytössä jo kohta vuoden. Nyt on sekin alkanut osoittaa niin valitettavan tuttuja merkkejä, että kohta laukee.
    Kaikki täältä lukemani viat on tullut vastaan. Nyt uusimpana vikana on vanha tuttu paluumuuttaja: tuplasammutus. Eipä boxi suostu sammumaan ilman sammutusnäppäimen tuplapainallusta. :hitme::OI
    Kannattaa muuten ehdottamasti pitää satelliittikanavat erillään maanpäällisistä kanavista jos käyttää suosikkiluetteloita, kuten tuossa edellä onkin mainittu.
     
  12. Jybbe69

    Jybbe69 Guest Guest

    Liittynyt:
    13.08.2010
    Viestejä:
    93
    Saadut tykkäykset:
    0
    "Kannattaa muuten ehdottamasti pitää satelliittikanavat erillään maanpäällisistä kanavista jos käyttää suosikkiluetteloita, kuten tuossa edellä onkin mainittu. "

    Kiitoksia vinkistä, pitääpä tuota heti kokeilla, mulla on just tommonen 'sekaluettelo' käytössä. MUTE startti on ainoa ongelma tällähetkellä, mutta koko ajan saa olla pelko persiissä että onnistuuko tallennukset jne
     
  13. pki

    pki Guest Guest

    Liittynyt:
    03.10.2005
    Viestejä:
    56
    Saadut tykkäykset:
    0
    Purkin tehdasresetoin ja siis levykin tyhjeni siinä samassa ihan automatic..

    Nyt huomasin ihan uuden ominasuuden, eli ajastetut tallennukset tuntuisi toimivan mutta aikaisemmin purkki ilmoitti tallentavansa jotain etupaneelin tekstillä 'REC'... nyt vaikka ajastusta tallennetaan, tuossa lukee normisti kanavanumero.

    Kuuluuko tän toimiakin tälleen vai pitäiskö hienosäätää 3kg lekalla? :)
     
  14. nepa

    nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

    Liittynyt:
    17.10.2001
    Viestejä:
    9 194
    Saadut tykkäykset:
    1 329
    Ei kai noin kuuluisi käydä vai onko tuo joku uusi "ominaisuus"?
     
  15. Iso-Mies

    Iso-Mies Guest Guest

    Liittynyt:
    31.01.2006
    Viestejä:
    693
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tästä tuli mieleen näyttöön liittyvä asia joka toki on hyvin hyvin merkityksetön tämän boksin muita ongelmia kirjatessa. Onko näyttöön saatavilla kello näkyviin kun on virrat päällä? Olen mielestäni sen siinä aina välillä nähnyt ilman mitään logiikkaa. Toinen on juuri tuo ajastetun tallennuksen alkaminen, joskus vaihtuu näyttöön REC, joskus ei.



    Iso
     
  16. musta

    musta Guest Guest

    Liittynyt:
    03.12.2008
    Viestejä:
    54
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jos tehdasasetukset hakee menun kautta ei kyllä pitäis tallenteet lähteä. Mutta näpylöidessä punainen, 353 ja teletext2 tallenteet lähtee kuin kuppa Töölöstä.
     
  17. Pekka T K

    Pekka T K Guest Guest

    Liittynyt:
    29.04.2008
    Viestejä:
    253
    Saadut tykkäykset:
    0
    Viimeksi muokattu: 04.02.2011
  18. PeeVee79

    PeeVee79 Käyttäjä

    Liittynyt:
    12.10.2005
    Viestejä:
    1 040
    Saadut tykkäykset:
    16
    Tuo boksi on ittelläni ollut harkinnan alla. Elvis tsemppasi tilaamaan, mutta jostain syystä on edelleen kylmä rinki persauksissa, että jos ei toimikaan.

    edit. Tallennus ei näytä toimivan. Tai toimii vähän kuinka tahtoo.
    Sunnuntai-illalla laitoin sarjatallennuksia, Boardwalk Empireä, Poliisia ja American Chopperia. Maanantaina oli kaikki tallentuneet, tiistaina ei. Keskiviikkoaamulla laitoin sarjatallennuksen päälle uudelleen ja illalla oli Poliisit ja AC tallentuneet, mutta torstaina ei.
    Äsken katselin telkkaria ja tallensin toista kanavaa, kaikki meni ok. Tallennuksen loputtua ohjelman laittaminen paussille ei onnistunut, eikä liioin tallentaminen.
    Aamulla boksi ilmoitti uusista päivityksistä, jotka asensin ja päälle vielä tehdasasetukset.
     
    Viimeksi muokattu: 04.02.2011
  19. Aaku11

    Aaku11 Guest Guest

    Liittynyt:
    01.02.2011
    Viestejä:
    1
    Saadut tykkäykset:
    0
    Aika surullista luettavaa nämä kokemukset Canalin boksista. Itselläni suunnilleen samanlainen tilanne eli nyt toinen boksi käyttökelvottomassa tilassa. Eivät ole auttaneet mitkään poppakonstit kuin korkeintaan lyhyen aikaa.

    Mulle riitti ja hankin muutama viikko siiten Vu+ Duon. Se on ainakin toistaiseksi toiminut täysin moitteettomasti. On se hienoa, kun boksi lähtee aina käyntiin kaukosäädintä painamalla ja tallennukset ihan oikeasti tallentuvat eivätkä myöhemminkään häviä minnekään.
     
  20. djaska

    djaska shaken, not stirred.. Tukijoukot

    Liittynyt:
    22.11.2004
    Viestejä:
    928
    Saadut tykkäykset:
    1
    Uus päivitys tipahtanu boxii. Pitkästä aikaa tuntuis boxi vörkkivän toivotulla tavalla ja suurin käytettävyyttä huonotava tekijä eli valikoissa hyppelyn tahmaus (esim. kanavavalikko/mytv) tuntuis olevan tiessään. Vielä bugisuudesta paha sanoa mitään, mutta nopeus ainakin parantunut puolella entisestä. Tosin kanavasurffailu on vieläkään suju vanhan softan malliin, mutta kun tuon nopeutta saadaan kirittyä, kyllä se mulle alkaa passata.. :)
     
    Viimeksi muokattu: 05.02.2011