Panasonic P50VT20 3D

Keskustelu osiossa 'Televisiot' , aloittajana huuskonen, 05.10.2010.

  1. SkiiggeBöy

    SkiiggeBöy Guest Guest

    Liittynyt:
    26.10.2004
    Viestejä:
    66
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sirinää lukuun ottamatta ainakin minulle aika täydellinen laite (65VT20), parempaa kuvaa en ole missään nähnyt.
     
  2. Miqq

    Miqq Guest Guest

    Liittynyt:
    13.09.2006
    Viestejä:
    11
    Saadut tykkäykset:
    0
    50VT20 ollut pari kuukautta.

    TV toimi viikon, jonka jälkeen ei käynnistynyt. Huolto haki ja palautti reilun viikon päästä. Nyt mietityttää että toimivatko kaiuttimet kunnolla vai johtuuko särinä seinäkiinnityksestä kiviseinään. Vaikka volumet on matalalla niin kovasti särisee. Voiko olla resonanssista kyse?

    Tyytyväinen olen silti. 3D tuli testattua Panasonicin lähetettyä Tukholman ATP-turnauksen (siis tennistä). Kyse oli yhdellä kameralla tuotetusta kuvasta ja kun kameran lähellä ei ollut objekteja, niin 3D vaikutelma jäi hieman valjuksi.

    Itselle nousi päälimmäiseksi ajatukseksi että kun 3D kuvan on kokenut niin jaksaako sitä katsella kuvaa lasit päässä? Lisäksi 3D kuvan pitäisi olla todella iso. En tiedä riittääkö 50" siihen.

    Lisäksi hieman häiritsi se efekti että 3D kuvassa kuvan laidat ovat epätarkat. Aivan kuten itsekin kokee oman näkökenttänsä. Näkökenttä ei rajaudu veitsenterävästi vaan syrjäsilmällä nähdy asiat näkyvät epätarkkoina.

    Itse maksoin 2200e ja jos hinta nyt alle 2000e, niin tuntuu vaan entistä houkuttelevammalta. Ilmeisesti Pansu julkistaa pian ensi vuoden mallistoaan ja silloin vanhan ostaminen ei ehkä tunnukaan niin hyvältä idealta.
     
  3. izzy

    izzy Guest Guest

    Liittynyt:
    25.07.2002
    Viestejä:
    22
    Saadut tykkäykset:
    0
    Osaisiko joku kertoa onko USB flash muistitikku riittävä HD kanavien tallentamiseen vai tarvitaanko oikea kovalevy? tai no käyttö olisi lähinnä pysäyttämistä jolloin tallennustilaa ei paljoa tarvita mutta riittääkö tikun nopeus..
     
    Viimeksi muokattu: 13.12.2010
  4. Iceman016

    Iceman016 Guest Guest

    Liittynyt:
    06.01.2007
    Viestejä:
    335
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pari iltaa nyt ollu kyseinen Pana käytössä ja hymy on herkässä. Varsinkin mustan taso on erinomainen, kun vertaa aikaisemmin käytössä olleeseen Epsonin TW-3200 videotykkiin. Hieman tämäkin Plasma sirisee, ja herkimmille tuo pienikin sirinä voi olla liikaa. Itselläni katseluetäisyys on ~2m, ja tuon sirinän voi kuulla täysin hiljaisessa kohtauksessa, tietynlaisella kuvalla. DigiTV-kuraa ei tälläkään kyllä hirveästi viitsi HD-kuvan jälkeen katsella.
    Ensimmäinen 3D-kokemuskin takana, ja positiivisesti yllättynyt olen. Hienosti toimi kyllä Bolt 3D:nä. Kuva oli tarkka ja syvyysvaikutelma paikoin erinomainen. Muutama kerran tuli elokuvan aikana sellainen wow-tunne, joten ei tämä 3D täysin epäonnistuneelta tekniikalta vaikuta. Kuva ei myöskään mielestäni ollut mitenkään erityisen tumma, kun ainakin jotkut ovat valittaneet ainakin leffateattereiden tummasta 3D kuvasta. Toki 2D:nä värientoisto on parempaa vs 3D.
    Ja en kyllä ymmärrä missä ne paljon puhutut liiketoisto-ongelmat ovat.? Ei kyllä havaintoakaan sellaisesta Blu-ray materiaalilla. Pikemminkin liiketoisto ansaitsee erityistä kiitosta. Ei minkäänlaista nykimistä havaittavissa hitaissa eikä liioin nopeissakaan kamera-ajoissa. Lopputekstit samoin rullaa sujuvasti.
     
  5. Pekko

    Pekko Guest Guest

    Liittynyt:
    28.11.2001
    Viestejä:
    765
    Saadut tykkäykset:
    1
    Ja ottaen huomioon että kuvan on tehdassäädöillä(?). "Voi" parantua jopa kun kalibroit jonkin ajan päästä. Siriseehän tuo, yöllä sen huomaa kun ääni mykistetty ja plasmaa rävähtää täysvalkea, silloin kuuluu juuri ja juuri sirinä.

    Eniten itseäni "harmittaa" kaukosäädin, ala-arvoinen, täysin surkea rutiseva 50c maksava kapula, joka ainakin omasta mielestä pilaa tuon "kokonaisuuden". Onneksi on saatavilla kunnon kapuloita.
     
  6. jordanjx92

    jordanjx92 Guest Guest

    Liittynyt:
    17.01.2006
    Viestejä:
    15
    Saadut tykkäykset:
    0
  7. mamipa

    mamipa Käyttäjä

    Liittynyt:
    02.06.2006
    Viestejä:
    869
    Saadut tykkäykset:
    54
  8. artjojy

    artjojy Guest Guest

    Liittynyt:
    11.09.2007
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kannoin Gigantista tämän värkin kotiin ja löin siihen kaikki himmelit kiinni (ps3, xbox360, denon vahistin, ATV1, ATV2, Buffalo 500gt, canal digital conax + satelitti kortti, blue ray soitin, ja procaster digiboksi) Kaikki värkit löysivät paikkansa ja toimivat OK. Ainoa homma mikä kismittää on canal digitalin lähetysten tekstitykset, HD kanavalla on kaiki OK, mutta esim. Canal+ First kanavan tekstitykset tulevat mustaan palkkiin karmealla laadulla. Onkohan tämä Panasonicin ominaisuus vai johtuuko tämä jostain muusta?
     
  9. jordanjx92

    jordanjx92 Guest Guest

    Liittynyt:
    17.01.2006
    Viestejä:
    15
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mulla on toi 46VT20 malli ja olen edelleen tyytyväinen. Olen kuitenkin huomannut ainakin normaali digilähetyksiä katsoessa, että esim lopputeksteissä (ihan läheltä katsottaessa) saattaa näkyä ikäänkuin vihreitä ja violetteja pisteitä tekstien reunoilla. Onko tämä normaalia? Itse siirryin vasta kuvaputkitelkasta tähän plasmaan joten kauheasti ei ole kokemusta näiden plasmojen "ominaisuuksista". Onko kukaan muu huomannut vastaavaa?
     
  10. sampo.666

    sampo.666 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.04.2006
    Viestejä:
    1 747
    Saadut tykkäykset:
    0
    Aika monet mallit tekevät vastaavaa, eli eiköhän kyseessä ole ominaisuus. Mitä lähempänä sävy on mustaa, niin sitä todennäköisemmin plasmoilla törmätään vihreisiin muurahaisiin. Tällä pyritään simuloimaan sävyjä, joita töllö ei juuri sillä hetkellä pysty näyttämään.

    Kokeile tekeekö telkku samaa "Intelligent Frame Creation" tilassa, jolloin virkistystaajuus laskee ja televisiolla on enemmän aikaa kuvan sävyjen luontiin. Toki haluttu sävy voi olla kirkkaudeltaan niin matala, ettei televisio sitä yksinkertaisesti pysty luomaan ilman kikkailua.
     
  11. NasQ

    NasQ Guest Guest

    Liittynyt:
    13.07.2004
    Viestejä:
    95
    Saadut tykkäykset:
    0
    Noissa Pansun telkuissa on yleisesti paras 3D-kuva tällä hetkellä myytävistä telkuista. Itse olen käynyt läpi varmaan lähes kaikki myynnissä olevat 3D-näyttölaitteet duunin puolesta, joten jonkin verran on vertailupohjaa ;)

    Tosin pientä ghostingia tuossakin on verrattuna leffateatterin XpanD aktiivijärjestelmään, tulee tosin esille vaan hyvin isoilla kontrasteilla ja todella "syvillä" stereokuvilla. Sanoisin että normaalimatskulla ei ghostaa juuri koskaan.

    Itse en omista, ainakaan vielä.
     
  12. kloever

    kloever Guest Guest

    Liittynyt:
    23.11.2003
    Viestejä:
    305
    Saadut tykkäykset:
    0
    Töllön omistajilta kysyn seuraavaa:

    Itsellä on 65VT20E ollut kesästä asti ja huomasin nyt vasta ekaa kertaa viritettyäni DVB-C virittimen käyttöön, että Nelonen HD kanavalla kuvasuhde heittelee välillä 16:9 ja 4:3, riippuen ohjelmasta. Tekeekö muilla samaa? SD-kanavilla ei moista ongelmaa ole esiintynyt.

    Muuten kyllä virheetön töllö, surinaa on vähän mutta se kompensoituu mahtavalla 2D- ja 3D-kuvalla. Vielä kun saisi kahta elokuvaa enemmän 3D-leffoja ostettua niin saisi rahalle kunnon vastinetta.
     
  13. toke80

    toke80 Guest Guest

    Liittynyt:
    25.01.2009
    Viestejä:
    180
    Saadut tykkäykset:
    0
    tekee ihan samaa.lähetyksestä se johtuu eikä töllöstä
     
  14. jordanjx92

    jordanjx92 Guest Guest

    Liittynyt:
    17.01.2006
    Viestejä:
    15
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mulla on toi Panan 46VT20 ja siihen scartilla kytkettynä ihan tavallinen sonyn DVD- soitin. DVD:stä olen vetänyt RCA audiopiuhat 2-kanava stereovahvistimeen. Ongelma on siinä, että stereoista kaiuttimien kautta tuleva ääni ei tunnu olevan samassa vaihessa itse television kaiuttimista tulevan äänen kanssa. Tai ehkäpä asia pitää tulkita niin, että televisiosta tuleva ääni ei ole samassa vaiheessa stereoäänen kanssa.... luulen, että televisio kehittää jotain viivettä. Kysymys: Onko kukaan muu törmännyt tälläiseen ongelmaan ja onko mitään ratkaisua olemassa? Kokeilin vetää ääniulostulon suoraan televisiosta vahvistimeen, mutta tuntuu jotenkin siltä, että äänenlaatu ei ole tällöin yhtä hyvä kuin suoraan DVD:stä vahvistimelle vedettäessä.
     
  15. Collusion

    Collusion Käyttäjä

    Liittynyt:
    31.03.2005
    Viestejä:
    1 821
    Saadut tykkäykset:
    10
    Etkai tosissasi yritä kuunnella sekä televisiotasi että stereoitasi yhtä aikaa?
     
  16. jordanjx92

    jordanjx92 Guest Guest

    Liittynyt:
    17.01.2006
    Viestejä:
    15
    Saadut tykkäykset:
    0
    :D en tiedä ymmärsitkö oikein, mutta tarkoitus on siis käyttää televisiota ns "keskikaiuttimena" leffoja katsoessa. Tarkoitus on siis saada katsottavan leffan äänet ulos samanaikaisesti stereoista sekä televisiosta. Eihän tää nyt mikään hifiratkaisu ole, mutta kaiuttimilla on sen verran etäisyyttä toisistaan, että keskelle jää aukko mikäli sitä ei täytä joko erilliskeskikaiuttimella (mitä en tee) tai sitten telkkarin omilla kaiuttimilla
     
  17. Collusion

    Collusion Käyttäjä

    Liittynyt:
    31.03.2005
    Viestejä:
    1 821
    Saadut tykkäykset:
    10
    Ei ei ei ei....
     
  18. Tomps

    Tomps Guest Guest

    Liittynyt:
    09.09.2009
    Viestejä:
    6
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tänään pitäisi saada kyseinen tv kotiin. Olisiko jotain vinkkejä mitä olisi hyvä ihan alkuunsa tietää..? En nääs ole kovin "technical savy.."

    Varsinainen asia mitä halusin tiedustella oli sellainen, että mitäköhän leffoja ja PS3 pelejä olisi saatavissa 3D-muodossa ja mistä niitä kannattais kysellä? En muista että kauppojen hyllyillä olis osunut silmään ja CDON:n sivuilta en myöskään löytänyt.
     
  19. Riemumieli

    Riemumieli Guest Guest

    Liittynyt:
    21.02.2009
    Viestejä:
    27
    Saadut tykkäykset:
    0
    Katsopa uudestaan: http://cdon.fi/elokuvat/blu-ray/3d_blu-ray/
     
  20. Tomps

    Tomps Guest Guest

    Liittynyt:
    09.09.2009
    Viestejä:
    6
    Saadut tykkäykset:
    0