Asioita joita en voi ymmärtää

Keskustelu osiossa 'Tarinatupa Classic (Yleiskeskustelu)' , aloittajana tpi, 28.04.2008.

  1. Kiila

    Kiila Käyttäjä

    Liittynyt:
    31.01.2001
    Viestejä:
    1 660
    Saadut tykkäykset:
    0
    Turhaa se on kuorosota on, voitti sen mikä kylä hyvänsä :)
    Ensi kaudeksi pesäpallomailasota ?
     
  2. Recce

    Recce Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    29.03.2004
    Viestejä:
    2 968
    Saadut tykkäykset:
    244
    Vesa Keskistä.

    Meneekö kyläkaupalla niin päin persettä, että kaikki päivän pikkuasiat täytyy aina ilmoittaa lööppilehdille. Kyllä mä kokisin itseni pelleksi, jos mun muija pakkais laukun ja menis kaverille yöksi, niin mä soittaisin Seiskat, Iltikset ym lehdet läpi.

    Vesa, ketä vi*tu kiinnostaa että sä tiedät missä sun muijas on?? EI KETÄÄN!

    http://www.iltalehti.fi/viihde/2011011212994613_vi.shtml
     
  3. samsamsam

    samsamsam Uusi jäsen

    Liittynyt:
    25.04.2004
    Viestejä:
    495
    Saadut tykkäykset:
    0
    Turhia Kuorosota ja sopupesäpallo ovat eikä täällä herneitä ole nenään vedetty. Kuorosodan voitto tällä kertaa oli aika selvä kun avustuskohteet ilmoitettiin. Pohjois-Suomi äänestää Oulua ja kohdekin oli sellainen, että muualta maastakin voidaan äänestää. Ennemmin syöpäsairaat lapset kuin yksittäisen kunnan nuorisotyö tai pakolaiskeskus. Ja Helsinki ei kuorosotaa voita koskaan vaikka on varmaan joka vuonna mukana.

    Mä en vaan voi käsittää, että hienointa tämän maan urheilussa oli kun joku Vimpelin Pallonlyöjien nobody tempaisi kerran palloon, joka sitten pomppi pusikkoon eikä kukaan saanut sitä kiinni. Kai se oli sitten tämän maan sykähdyttävin urheiluhetki, kun pieni kylä niin päätti kännyköillään.
     
  4. DVB-G

    DVB-G Käyttäjä

    Liittynyt:
    05.03.2003
    Viestejä:
    10 281
    Saadut tykkäykset:
    30
    Tietysti. Pesäpallon pomppimista seurataan tulevina vuosisatoina hidastettuna yhä uudelleen ja uudelleen. Tapahtumalle tullan pystyttämään 125-metrinen näköispatsas (siis pesäpallon muotoinen). Luultavasti Helsingin Rautatieasema kaadetaan ja patsas rakennetaan sen paikalle.

    Tokihan pallon pompinta peittoaa varjoonsa kaikki muut urheiluhistorian saavutukset mennen tullen. Kukaan ei enää IKINÄ katsele miten Lasse Virén kaatuu juoksuradalla ja silti voittaa kisan. Vaan perheet kokoontuvat glögimukien kera ihastelemaan 150-tuumaisista 3D-telkkareistaan miten pallo pomppii pusikkoon. Aivan, pallon pompinta on muutettu 3D-materiaaliksi, on palkattu valtion varoista Hollywoodin kalleimmat tuottajat tekemään restaurointityö. Valtion velka tuplaantui ja tv-lupamaksu kymmentertaistettiin, mutta viis siitä. Pääasia on, että pesäpallon jokainen naarmu on nyt nähtävissä kolmiulotteisena, ja jokaisen vääntyvän ruohonkorren risahdus kuultavissa 128-kanava-tilaäänellä varustettuna.

    Presidentin virkakin lopulta lakkautetaan. Sen tilalle perustetaan KunnarinLyöjän virka. Pääministeri Poltetaan. Valtionvarainministeri Kuolee. Nälkäisille kansalaisille Keitetään Huttua, koska EU kieltäytyy jakamasta järkensä menettäneeseen maahan ruoka-apua. Toivottavasti USA tällöin ystävällisesti tajuaa pudottaa tänne 100 ydinpommia. Minä kun en pesäpallohourulassa halua elää.

    Eikö saatanan idiotismilla ole mitään rajaa? Ei ole. Se on rajaton.
     
  5. Kari Häkkinen

    Kari Häkkinen Käyttäjä

    Liittynyt:
    23.08.2008
    Viestejä:
    1 950
    Saadut tykkäykset:
    9
    Meikän elämä rauhoittui kummasti, kun opin hyppäämään yli kaikkien mystiikkaa, aatelisia, missejä ja urheilua käsittelevien lehtijuttujen. Jos otsikossa mainitaan paavi, kristillisdemokraatit, Matti Nykänen, Ruotsin prinsessat, jääkiekkopallohiihdon Etelä-Kainuun piirimestaruuskisojen väliaikatulokset, tms., niin ei muuta kuin kääntää sivua. Sillä niistä pääsee eroon. Ei mokomista tarvitse tietää. Eikä välittää. Ja sama pätee Vesa Keskiseen.
     
  6. samsamsam

    samsamsam Uusi jäsen

    Liittynyt:
    25.04.2004
    Viestejä:
    495
    Saadut tykkäykset:
    0
    Julkisuushuoria Martina Aitolehti ja Esko Eerikäinen.

    Eerikäinen ilmoittaa lauantaina MTV3:lle laittavansa maanantaina avioeron vireille. Mitä helvettiä tuollaisia pitää mennä julkisuuteen ilmoittelemaan?

    Syyt ovat henkilökohtaiset. Ai perkele, ihan henkilökohtaiset syyt, joiden takia avioliiton haluaa päättää!
     
  7. Dr. Eever

    Dr. Eever Guest Guest

    Liittynyt:
    23.12.2008
    Viestejä:
    1 737
    Saadut tykkäykset:
    0
    Komppaan, ja jos syyt on henkilökohtaiset niin kuuluuko koko erosta olla huutelemassa julkisuuteen? Eiköhän tässä rakennella jotain Matti&Mervi -Part II:a kun muuten on julkisuusrahastus ollut hieman hiljasempaa viime aikoina....
     
  8. Recce

    Recce Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    29.03.2004
    Viestejä:
    2 968
    Saadut tykkäykset:
    244
    Money talks...

    Nyt kun koko avioeroprosessi puidaan lööppilehdissä, niin Martinan ja Eskon tileihin kilahtaa USEITA tuhansia euroja.
     
  9. claude

    claude Käyttäjä

    Liittynyt:
    04.12.2003
    Viestejä:
    1 082
    Saadut tykkäykset:
    6
    Tuosta joudut kuules oikeuteen.
     
  10. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Nokian päätös käyttää ns. Full Focus -kameroita mid-range malleissaan.
    Nämä kamerat, joiden optiikka sisältää liikkumattomia, pienempiä ja halvempia osia kuin Auto Focus -mallit, perustuvat kiinteään tarkennukseen (50cm - ääretön). Paperilla homma vaikuttaa lupaavalta: pienempi optiikka mahdollistaa ohuemman luurin ja kuva on valmiiksi tarkennettu (kuvaaja voi samantien räpsäistä ilman odottelua).

    Valitettavasti käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että halvemman ja pienemmän optiikan ansiosta kuvat ovat tasottomia ja epätarkkoja (ironisesti mallikuvat ovat näyttäneet lähes poikkeuksetta epätarkoilta kautta kuvan). Full Focus -kamera sulkee myös pois mahdollisuuden kuvata viivakoodeja tai tekstejä paperilta (nykyisellä kännykällä tapaan ottaa kuvia niin Finnkinon varausnumeroista kuin verkkopankin avainkorteistakin), koska 50cm:ä lähempää ei oikein saa (ei ole makro-ominaisuutta).

    Motiivini tälle valittelulle löytyy siitä, että ehdin jo alkaa syömään sanojani älypuhelinten käyttämistä kohtaan ja innostua Nokian C7:sta, joka kaikin muun tavoin olisi unelmapuhelin (Symbian ei ole ehkä yhtä hieno ja nopea kuin "avoimemmat" OS:t, mutta esimerkiksi arvostetun Samsung Waven Bada-OS sekä vaikkapa tietyt jutut Galaxy S:n OS:ssä ovat osoittaneet, että Nokian "rajatummassa" OS:ssä on omat puolensa kuten varmatoimisuus perusasioissa). Valitettavasti Nokia taisi todistaa tällä kamerapäätöksellä sen, että tosiaan yhtiö on menettänyt otteensa. Toki on olemassa N8, mutta hinta on aivan liian korkea minunlaiselleni, joka ottaisin korkeintaan halvimman mahdollisen netin (sellaisen missä on megatavuraja) liittymään.
     
  11. marcoolio

    marcoolio "JTX: en wareta" Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    23.09.2002
    Viestejä:
    4 511
    Saadut tykkäykset:
    8
    Sen kummempia intohimoja asiaan tuntematta, niin ehkä joskus lähitulevaisuudessa kännyköiden ja muiden mobiilikakkojen kamerat hyötyvät tästä: http://www.dpreview.com/news/1101/11011915curvilinearcamera.asp
     
  12. Kiila

    Kiila Käyttäjä

    Liittynyt:
    31.01.2001
    Viestejä:
    1 660
    Saadut tykkäykset:
    0
    Parranajokoneen vaihtoterä maksaa 40€ vielä poistomyynnin alennuksessakin. Olenko ymmärtänyt poistomyynti käsitteen väärin, onko poistomyynnissä tarkoitus poistaa asiakas kaupasta naurettavilla hinnoilla?
     
  13. Scaha

    Scaha Uusi jäsen

    Liittynyt:
    25.11.2002
    Viestejä:
    955
    Saadut tykkäykset:
    2
    Hyvä Kiila,

    Olet ymmärtänyt väärin. Tarkoitus on poistaa tuote ja nauraa asiakkaalle.
     
  14. Kiila

    Kiila Käyttäjä

    Liittynyt:
    31.01.2001
    Viestejä:
    1 660
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onneksi ymmärsin väärin ja poistuin ilman tuotetta hinnoille nauraen :D
     
  15. iku-tursas

    iku-tursas Guest Guest

    Liittynyt:
    24.09.2004
    Viestejä:
    349
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jep jo pidempään on tullut halvemmaksi uusia samalla sekä teräverkko että akku, nehän on halvimmillaan kätevästi pakattu samaan laatikkoon. :OI
     
  16. Super-J

    Super-J Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    17.08.2007
    Viestejä:
    4 093
    Saadut tykkäykset:
    436
    Mikä sen hinta mahtoi olla ennen alennusta? :eek:

    On se hyvä että joitakin vuosia sitten ostin jostain alesta wanhaan saksalaiseen Brauniini kaksi teräverkkoa pari euroa kappale varastoon vaikka en sillä hetkellä tarvinnutkaan, vielä on yksi varastossa... mitähän sitten kun sekin on käytetty loppuun... pitää varmaan ruveta kasvattamaan partaa jos hintataso on tuollainen.
     
  17. Groke

    Groke D'oh! Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    18.08.2005
    Viestejä:
    2 651
    Saadut tykkäykset:
    1
    Näistä tulee aina mieleen Kummelin Matti Näsä, joka omaan tyylinsä voivottelee mm. sitä, että pelkkä rikkoutunut pannu maksaa melkein saman, kuin koko kahvinkeitin (joka sisältää tismalleen samanlaisen pannun).

    Usein myös vaikkapa kovamuovinen pesuainepurnukka maksaa jopa vähemmän, kuin se pelkkä pesuainetta sisältävä, vetelä täyttöpussi. Ilmeisesti oletetaan, että asiakas olettaa tälläisten tuotteiden olevan aina huokeampia, eikä hän viitsi/kykene tarkistaa sitä puolen millin fontilla kerrottua litrahintaa.
    Ilmeisesti riitätvän moni olettaa tuotteen halvemmaksi, koska kaikenmaailman lisäosia ja täyttöjuttuja aina vain vuodesta toiseen myydään suhteettoman kovilla hinnoilla.

    Usein näkee jotkut ihmiset vauhkoonnuttavan ALE! -kyltin, vaikka hinta ei alennetulta vaikutakaan. Ilmeisesti jo pelkkä koodisana ALE!/TARJOUS!/POISTO!* tms. yksin riittää myynnin kasvattamiseen.



    * Poisto: tuote on niin paska, että haluamme siitä pikaisesti eroon. Yritämme kuitenkin ensin päästä eroon suositushinnalla. Sillä moni olettaa tuotteen aiemmin maksaneen paljon enemmän, mutta ei kuitenkaan vaivaudu tarkistamaan asiaa. Ei se ole tyhmä, joka pyytää...
     
  18. h-p

    h-p Uusi jäsen

    Liittynyt:
    13.03.2007
    Viestejä:
    863
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joo, itsekin kun rikoin kahvinkeittimen pannun niin uuden olisi saanut melkein halvemmalla (pannu maksoi jotain 20€). Tosin sitten katsoin että samanlainen kahvinkeitin maksaa 70€, niin tilasin kuitenkin tuon kannun.

    Ja ei aloiteta tulostimista ja mustepatruunoista, jooko? :D

    (itse asiassa tulostimien mukana tulevat patruunat ovat yleensä pienempiä kuin vaihtosäiliöt)

    Mihin muuten katosi esim. HP:llä tulostimen säiliön mukana tullut pussi, jossa tyhjän pystyi lähettämään takaisin tehtaalle Ranskaan?
    Ehkä se tuli kalliiksi tai ei kuitenkaan pelastanut luontoa. Meillä tuota tuli kuitenkin aina käytettyä. Sama se oli pudottaa ohikulkiessaan postilaatikkoon kuin roskapönttöön.
     
  19. tpi

    tpi Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.06.2001
    Viestejä:
    4 400
    Saadut tykkäykset:
    34
    Viimeksi kun minä ostin, niin kyllä palautussysteemi oli vielä olemassa. Osoitelappu vain piti itse printata, eikä ollut valmiina mukana kuten tavallista. Ainakin laser-kasetissa oli näin.
     
  20. theshrike

    theshrike Uusi jäsen

    Liittynyt:
    01.09.2008
    Viestejä:
    102
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pelimies vaihtaa perinteiseen partakoneeseen, tuo metallivarsi on ihan oikeasti ikuinen, terät maksaa muutaman sentin kipale.

    Lisäbonuksena saa elämään yhden hifistelyn aiheen lisää. Erilaisia saippuoita, harjoja, teriä ja kahvoja on loputon määrä, jos niihin haluaa panostaa.