Cliffhanger (R2)

Keskustelu osiossa 'DVD-leffat' , aloittajana jalmari, 20.11.2000.

  1. Lorvaaja

    Lorvaaja Guest Guest

    Liittynyt:
    26.04.2005
    Viestejä:
    79
    Saadut tykkäykset:
    0
    Judge Dredd on minunkin tietääkseni olemassa, mutta kun sitä ei mistään saa. Sama ongelma koski kohdallani myös Cliffhangeria.

    Jos muuten tästä SE-julkaisusta haluaa oikein etsimällä etsiä huomautettavaa, niin suomi-tekstitys on paikoin melko pahasti pielessä tai ainakin "taiteellista vapautta" on käytetty runsaammalla kädellä.
     
  2. Juhape

    Juhape Guest Guest

    Liittynyt:
    25.02.2004
    Viestejä:
    83
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onx kukaan löytäny tätä dvd:tä Oulusta? Kodin-ykkösestä kävin tänään kyseleen ja myyjät ei tienny mitään koko julkaisusta.
     
  3. lfe man

    lfe man Guest Guest

    Liittynyt:
    19.10.2010
    Viestejä:
    24
    Saadut tykkäykset:
    0
    Anteeksi nosto, mutta huomasin tossa joku aika sitten kun katsoin tätä leffaa(studio canalin se versio) niin noissa elokuvan loppupuolella olevissa kahdessa räjähdyksessä(se iso räjähdys missä syltty ja janine siinä kielekkeellä ja se toinen riippuköysi silta räjähdys) kuuluu diskanteista aikamoista rätinää(vähemmän kuitenkin siinä riippuköysi silta pamauksessa), niin kysyisin oonko mä saannu jonkun vika kappaleen vai onko tuo vika kaikissa studio canalin dvd:ssä. Ja entäs se Egmont entertainmentin vanhempi dvd ja mites ite blu-ray versio?
     
  4. Ebermud

    Ebermud Guest Guest

    Minullakin kuuluu Studio Canalin DVD:llä 75 ja 78 minuutin kohdalla samanlaiset säröäänet, joten lienee koko painoksessa sama "vika".
     
  5. lfe man

    lfe man Guest Guest

    Liittynyt:
    19.10.2010
    Viestejä:
    24
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kiitos barthez, jep pitää tsekata toi egmontin vanhempi dvd vielä joskos siinä ei olisi virheitä äänessä ja myös tietoa blu-ray versiosta odotellaan.:)