Topfield TF100t triplakanavat?

Keskustelu osiossa 'Topfield' , aloittajana kobetwo, 24.01.2011.

  1. kobetwo

    kobetwo Guest Guest

    Liittynyt:
    14.05.2008
    Viestejä:
    12
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ongelma on isoisän karvalakkiboksi, tf100-t. Vaikka palautan tehdasasetukset ja tyhjennän palvelulistat ja haen kanavat uusiksi, tulee joitakin kanavia useita kappaleita, esimerkiksi Teema-kanavaa 3kpl peräkkäin. Johtuuko tämä yksinkertaisesti siitä että boksi ei erota antenniverkosta löytyviä kanavia vaan luulee eri kanaviksi? Vanhuksille erittäin hankalaa jos toimimaton Teema osuu numeronäppäimen kohdalle ja joutuu vielä nuolella hyppimään toimivalle kanavalle. Useamman boksin kanssa tapelleena tämä on kyllä eka missä löytyy sama kanava useaan kertaan. :OI
     
  2. Groke

    Groke D'oh! Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    18.08.2005
    Viestejä:
    2 651
    Saadut tykkäykset:
    1
    Tuo ei ole vain yhteen tiettyyn malliin liittyvä juttu. Mutta on joka tapauksessa eri tavoin ratkaistavissa, vieläpä helposti. Katso esim. Miksi kaikki kanavat näkyvät 3 kertaa? Muistaakseni enemmänkin juttua ja vinkkejä tähän liittyen löytyy täältä DVDPlazalta.
     
  3. trent67

    trent67 Guest Guest

    Liittynyt:
    06.12.2003
    Viestejä:
    226
    Saadut tykkäykset:
    0
    Poistelet vaan ne näkymättömät kanavat ja jätät ne missä vahvin singnaali. Painat vaikka OK:ta ja poistelet punaisella. Ei pitäisi mennä viittä minuuttia kauempaa. Tai sitten teet suosikkilistan vahvoista kanavista ja muistat ottaa sen suosikkilistan käyttöön. Ainakin 5100:ssa toimii noin.
     
  4. Groke

    Groke D'oh! Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    18.08.2005
    Viestejä:
    2 651
    Saadut tykkäykset:
    1
    Lainaus em. linkkini takaa: "FAV listaa ei kannata käyttää tähän tarkoitukseen, sillä boksi nauhoitaa ajastetut ohjelmat koko kanavalistaa käyttäen. Tällöin saattaa käydä niin, että ajastimella talteen otettavaksi tarkoitettu ohjelma nauhoitetaan sen huonoimman lähteen/signaalin mukana kulkevalta TV-kanavalta. Tällöin tallennus saatta pätkiä ja olla muutenkin vailinainen..."


    Tosin, jos ei ole tallentava boksi, niin sittenhän tuo suosikkilista toimii vallan mainiosti. Jos vain on sellainen on kun omassa boksissani (TF5100PVR MP), eli että tehty valinta säilyy muistissa virtakatkojenkin jälkeen.
     
    Viimeksi muokattu: 25.01.2011