Kokemuksia 46"-50" telkkareista?

Keskustelu osiossa 'Muut televisiot, näyttölaitteet ja soittimet' , aloittajana runtti, 23.12.2010.

  1. runtti

    runtti Guest Guest

    Liittynyt:
    23.12.2010
    Viestejä:
    1
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itse olen ostamassa budjetilla, n.800-1500€ telkkaria, ja käyttö on enemmän elokuvat, konsolit sekä tietokone kytkettynä.. eli varmaan silloin kääntyy Lcd:n puolelle?

    Mitä telkkareita teillä on juuri hankittuina, ja olette kaiken puolin olleet tyytyväisiä?

    Liitäntöjä pitäisi olla tietenkin enemmän kuin yksi Hdmi, ja usb on myös ehto..

    Laittakaa malleja ja mitä merkkiä enemmän liputatte?

    Tai en tiedä onko nykyään vielä paikkansa pitävää "kuvaputken" valmistajista että niitä on maailmassa vaan 3..
     
  2. MrBravia

    MrBravia Uusi jäsen

    Liittynyt:
    01.06.2006
    Viestejä:
    97
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itsekin pohdin tämän ongelman kanssa. Entinen 50" LCD projisio Sony alkaa näyttämään luovuttamisen merkkejä. 50":ia ei vaan enää oikein ole LCD-LED-puolella. 55" on jo niin iso, että vahvarin kanssa pitäis kamppeet ahtaa ihan kiinni TV-tasolle ja silti tulis 3-4cm tavarat yli tason. Se ei taas luo mitenkään siistin näköistä tunnelmaa olohuoneeseen.

    LG 50PK550N on käynyt mielessä. Se on saanut loistavia arvosteluja ja koko sekä hinta on kohdallaan. Plasma vaan pelottaa kun sellaisesta ei ole mitään kokemuksia. Lisäksi pelottaa puheet plasmojen tummasta kuvasta, mikä vois mun logiikan mukaan olla ongelma heijastavan pinnan ja TV:n vastapäätä olevan ikkunan johdosta. Toki vielä aavistuksen pelottaa ruutuun palaminen, sillä satunnaisesti tulee olohuoneessakin pelattua videopelejä. Pääasiassa kuitenkin katsottua SD-televisiolähetyksiä...

    SONY KDL-46NX700B olis ainakin kuvissa erittäin kaunis televisio. Lisäksi se olis Sony, johon luotan. Ja onhan se saanut hyviä arvosteluja (vähän huonompi väritoisto ja mustantaso kuin edellisessä vaihtoehdosta).Tässä pitäis olla kuvan kirkkaampi, mutta tässäkin on kiiltävä lasipinta... hintaa on jo selvästi enemmän ja pelottaa pieneneekö miehenmitta, jos televisiokin pienenee näin rajusti. Ja näkeekö tällaisesta ruudusta enää pelata?

    Philips 46PFL7695H tai 7095 on livenä ulkoisesti ehkä jopa edellistä Sonya komeampi. Harjattualumiini-look pinta oli näyttävä. Ambilight kiinnostaa älyttömästi, vaikka toisaalta mietityttää pilaako TV:n vieressä majaileva vahvari ambilightin toiselta puolelta. Tässä ei olis kiiltävää pintaa. Mutta sen sijaan tätä ruutua vaivaa arvostelujen mukaan keskinkertainen kuvanlaatu, keskinkertainen värintoisto sekä keskinkertainen mustan taso. Se taas kuulostaa vähän masentavalta. Hinta kahden edellisen väliltä.

    Onko arvontalaulun aika? Löytyykö jeesiä? Olisko vielä joku parempi vaihtoehto?
     
  3. Recce

    Recce Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    29.03.2004
    Viestejä:
    2 968
    Saadut tykkäykset:
    244
  4. MrBravia

    MrBravia Uusi jäsen

    Liittynyt:
    01.06.2006
    Viestejä:
    97
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ahaa...eli LG plasmassa on vähän turhan reiskasti input lagia pelikäyttöön. NX700 pärjännee paremmin siinä suhteessa. Aina kun meinaan kallistua tuohon plasmaan, niin tulee joku vastaisku...