Hyvä AV-vahvistin nyt 1K€?

Keskustelu osiossa 'Vahvistimet' , aloittajana HulluHevari, 09.01.2011.

  1. HulluHevari

    HulluHevari Uusi jäsen

    Liittynyt:
    13.09.2004
    Viestejä:
    445
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mikä tuon hintaluokan AV-viritinvahvistimista on tällä hetkellä paras? Myös musiikintoiston hyvyys tärkeää ja että on tarpeeksi optisia yms liittimitä. HDMI/tms kuvaliittimillä ei niin väliä koska en ole koskaan nähnyt mitään syytä kierrättää kuvaa turhaan jonkin laitteen kautta. Tämän hetkinen laitteeni Yammun RX-V750 jolla menty vuosia, toimii ok mutta uusi näprättävä kiinnostaisi.
     
  2. Issuj

    Issuj Uusi jäsen

    Liittynyt:
    11.01.2006
    Viestejä:
    103
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuon hintaluokan vehkeissä taitaa nykyisin olla kaikki tingeltangelit mukana (HDMIt, HD-äänet ym.). Marantziahan on musiikintoistossa ainakin usein kehuttu.

    Jos ei tosiaan kaikkein uusimpia kotiteatterihienouksia tarvitse, harkitsisin kyllä käytetyn vahvistimen hankintaa. Tuolla budjetilla saisi jo Arcam/Primare- ym. tasoisen laitteen käytettynä, jossa äänentoisto on kuitenkin eri luokkaa kuin noissa "market"- vehkeissä. Täältä myyntipalstaltakin saattaisi jotain vaihtoehtoja löytyä ;)
     
  3. HLi

    HLi Uusi jäsen

    Liittynyt:
    20.01.2009
    Viestejä:
    25
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itse päädyin pitkän pähkäilyn jälkeen Marantz SR6005:een. Osaa kaikki nykyajan metkut ja on hyvä myös stereo-toistossa. Marantz:sta lisää omassa ketjussa, suosittelen vilkaisemaan :)
     
  4. meinman

    meinman Guest Guest

    Liittynyt:
    19.07.2010
    Viestejä:
    86
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onkyon 1008 / 3008 varmaankin toimisi. Pikkuisen yli budjetin, mutta tuskin kadut sijoitusta kun saat laitteen käsiin.

    Ainoa ongelma onkyon ostossa taitaa olla suomesta onneton saatavuus,joka johtunee maahantuojan vaihtumisesta.
    saksasta saa tilattua
    http://geizhals.at/deutschland/a558349.html
     
  5. Groke

    Groke D'oh! Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    18.08.2005
    Viestejä:
    2 651
    Saadut tykkäykset:
    1
    Kukas se nykyään sitten on? Aikasemminhan on ollut ainakin Simex, mikä ei käytännössä kait juurikaan ole siitä eronnut, että ei olisi lainkaan ollut maahantuojaa. Simexiä ei jostain syystä tuntunut kiinnostavan, että ostaako kukaan Onkyoita vaiko ei ja että tarjotaanko yhtään minkäänlaista tukea vaiko ei.

    Itse ostin Onkyo SR703:n Saksasta, useita vuosia sitten. Syynä ihan vain useiden satojen eurojen säästö. Tosin Sonyn tapaista EU-takuuta ei Onkyoissa liene koskaan ollut? Ainakaan vielä tuolloin ei ollut. Eli jos Saksasta ostamani Sony laukeaa, se huolletaan täällä Tampereella Sonyn piikkiin. Mutta Onkyoiden kohdalla tilanne lienee hieman kinkkisempi. Vai onko tämä asia nykyään jo korjattu?
    Useissa viime vuoden Onkyoissa oli ainakin kuvaprosessoinnin suhteen bugeja (nykimistä tietyllä 24p-materiaalilla yms.). En tosin ole seurannut, että onko ne kaikki jo saatu päivityksillä jo korjattua. Joka tapauksessa Onkyon softatilanne ei ole kait pahimmillaankaan mitään Harman/Kardonia sentään ollut.
     
  6. Jonska

    Jonska Guest Guest

    Liittynyt:
    28.02.2003
    Viestejä:
    124
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itse löysin tältä palstalta muutama kk sitten Onkyon TX-SR876 hintaan 650e, ollut uutena yli 1500e laite. Ominaisuuksia piisaa, etenkin Audyssey MultEQ XT huonekorjauspiiri on ollut mieleen omassa betonibunkkerissa. Sanoisin, että hinta/laatu-suhde erittäin kohdallaan. Suosittelen seuraamaan käyttetyjen myyntipalstaa. Tuota vastaava uusi malli taitaa olla juurikin 3008. Myös Marantz varmasti asiallinen, ja niistäkin muistaakseni löytyy tuo Audyssey.
     
  7. meinman

    meinman Guest Guest

    Liittynyt:
    19.07.2010
    Viestejä:
    86
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ainakin paikallinen myyjä sanoi kun tiedustelin onkyon saatavuutta , että simex ei ole enään maahantuoja.
    en sitten tiedä mikä pulju se nyt on mutta simex se ei käsittääkseni ole.
    simexin nettisivuilla on tuo simex vielä , mutta uusi maahantuoja on joku laudgrup josta ei löydy mitään tietoa netistä. (saattaa olla että kirjoitin tuon väärin)
     
  8. Weekke

    Weekke Uusi jäsen

    Liittynyt:
    09.03.2006
    Viestejä:
    128
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onkyon maahantuoja:

    http://www.loudgroup.fi/