Pienin painajainen perheessä (2010) Ben Stiller,Robert De Niro, Owen Wilson, Jessica Alba, Dustin Hoffman

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana Mika, 02.12.2010.

  1. Mika

    Mika Administrator Ylläpidon jäsen Ylläpito Tukijoukot

    Liittynyt:
    05.02.2000
    Viestejä:
    8 291
    Saadut tykkäykset:
    29
    [​IMG]

    Vaati kymmenen vuotta, kaksi pikku-Fockeria Pam-vaimon kanssa ja lukemattomia esteitä ennen kuin Greg (Ben Stiller) vihdoinkin pääsi jäykän appiukkonsa suosioon. Kun Greg ryhtyy rahapulassa lääkefirman kuutamohommiin, Jackin (De Niro) epäilykset hänen suosikkisairaanhoitajastaan kuitenkin palaavat.

    Kun Gregin ja Pamin koko klaani - mukana myös Pamia edelleen rakastava ex-mies Kevin (Owen Wilson) - saapuu kaksosten syntymäpäiväjuhliin, Gregin on todistettava epäilevälle Jackille kykenevänsä olemaan perheen pää. Vallalla on väärinkäsityksiä, vakoilua ja salaisia hankkeita; läpäiseekö Greg niistä huolimatta Jackin viimeisen testin tullen suvun seuraavaksi patriarkaksi…vai menettääkö hän luottamuksen lopullisesti?

    [​IMG] Katso elokuvan trailer

    [​IMG] Katso kuvagalleria

    Ensi-ilta Suomessa 31.12.2010 (USA:ssa 22.12.2010)
     
  2. Jiii

    Jiii Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    03.11.2005
    Viestejä:
    381
    Saadut tykkäykset:
    0
    En ole aikaisempia osia nähnyt, mutta ei tämä kovin kummoinen ollut. Tarinassa ei ollut mitään yllätyksiä, mutta sai tässä sentään jonkin verran nauraa kerrassaan typerille vitseille Näin Little Fockersia ennen Nurksen Veijarit-elokuvan, ja siihen verrattuna tämä tuntui jo mestari teokselta vaikkei tämäkään toista katselukertaa kestä.

    Arvosana: 2/5
     
  3. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Uskoisin ainakin trailerin perusteella olevan aika olennaista, että aiemmat osat on katsottuna ja muistissa. Muuten varmaan menee ohi aika monta vitsiä tai koomista tilannetta...
     
  4. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    Eilen tuli tämä "merkkiteos" nähtyä eikä kovin kummoista sanottavaa ole. Juoni oli poukkoileva sekasotku, johon oli vain tungettu liikaa mutkia matkaan. Paikoin sai nauraakin ja osa vitseistä oli mainiosti toteutettuja. Harmi vain, että nämä hetket olivat erittäin harvassa. Elokuvassa oli myös yllättävä Suomi -aiheinen vitsi, joka miellytti suomalaista katsojaa. Näyttelijäkaarti oli sinänsä vakuuttava, mutta kummempia roolisuorituksia ei ollut. Näistä aineksista olisi pitänyt pystyä parempaan.

    1/5, neljättä osaa tuskin tarvitsee odottaa, elokuva on floppaamassa ja lujaa. Budjetin suuruus sai minut ihmettelemään, mihin rahat ovat oikein menneet.
     
  5. pundewhee

    pundewhee Guest Guest

    Liittynyt:
    18.03.2008
    Viestejä:
    872
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ihan kohtuullisilta leffan box office tulot näyttää, ei voi kyllä puhua flopista oikein millään mittarilla. Viimeaikojen komediaflopista malliesimerkki vaikkapa tässä: http://www.boxofficemojo.com/movies/?id=jimbrooks10.htm
     
  6. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    Ei kyllä voi puhua mistään hitistäkään. Eihän tämä nyt mitään ennätystä saa huonossa lipunmyynnissä, mutta jatko-osaa tuskin tarvitsee enää odottaa.
     
  7. big j

    big j Tuotantoarvot kohdillaan Tukijoukot

    Liittynyt:
    04.02.2002
    Viestejä:
    3 420
    Saadut tykkäykset:
    137
    Jos komedialeffa vetää kolmessa viikossa pelkästään kotimaassa yli satamiltsiä, niin eiköhän se ole ihan hittileffan merkki se... tai sitten olen missannut jonkun muistion, jossa asiat on päätetty uudelleen.
     
  8. Flash Gordon

    Flash Gordon Uusi jäsen

    Liittynyt:
    22.06.2008
    Viestejä:
    291
    Saadut tykkäykset:
    1
    Jep, juuri näin. Lähempänä ollaan hittileffaa kuin floppia.
     
  9. Recce

    Recce Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    29.03.2004
    Viestejä:
    2 968
    Saadut tykkäykset:
    244
    Eka osa ylitti juuri katsottavan elokuvan riman, jatko-osa ei. Tätä uutta en edes viitsi katsoa.
     
  10. Pazze

    Pazze Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.09.2003
    Viestejä:
    5 015
    Saadut tykkäykset:
    150
    Ihmisen elämässä on tilanteita, jolloin on pakko katsoa leffa jota ei halua. Minulle kävi nyt niin, ja jouduin katsomaan tämän komediahelmen. Kaksi edellistä on tullut nähtyä jo aikaa sitten, joten niistä ei muistanut muuta kuin että eipä ollut ihan parasta komediaa. En tiedä olisiko auttanu, jos aiemmat olisi muistanut hyin, mutta vahvasti epäilen moista. Komedia joka ei naurata tai edes hymyilytä, on yksinkertaisesti paska. Tämä oli sellainen. Tarina oli typerä, mutta siihenhän komediassa voi varautua. Hahmot olivat epäuskottavia, mutta sekin on sallittua komediassa. Näyttelijät olivat huonoja, mikä on pahinta mitä komedialle voi käydä. Ohjaus... joo. Älkää katsoko. 1/5