How I Met Your Mother

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana javir, 10.10.2005.

  1. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kokoajanhan tässä no taso tasaisesti laskenut, mutta kyllä niitä naurujakin välillä on. On tämä mielestäni paras multicamerasitcom mitä tällähetkellä tulee. Big Bang Theory on muuttunut jotenkin todella kuivaksi.
     
  2. ana198

    ana198 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2006
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    0
    Surullista, niin kovin surullista. EI mitään hauskaa enää, lähes suora kopio frendeistä, Ted=Ross, Lily=Phoebe, Barn&Robin=Chandler&Mon jne... ainoa vaan että frendeistä jopa hitusen välitti ja tämä on muuttunut vaan halvaksi kopioksi(vähän on tietty muunneltu ominaisuuksia, kuka tahansa molempia seurannut varmaan tietää mitä tarkoitan, Barneyllä Joeyn ominaisuuksia jne...):sick:

    Mielestäni Phoebe oli turhin hahmo frendeissä ja tässä Lily onnistuu olemaan vielä 10x ärsyttävämpi kuin Phoebe, en olisi uskonut mahdolliseksi.

    Ja toinen jakso tältä kaudelta saa jäädä viimeiseksi mitä enää tähän sarjaan aikaani tuhlaan. Ei pystynyt edes katsomaa jaksoa loppuun. En nyt enää edes ymmärrä miksi tähän tuli niin paljon aikaa tuhlattua? Kaikki mistä joskus tässä tykkäsi on mennyttä, etupäässä se että tämä ei enää vähään aikaan ole naurattanut ollenkaan.
    Onneksi samana päivänä saa nauttia kahdesta huomattavasti paremmasta sitcomista:) Ei jää ikävä tätä skeidaa, niin pohjalle on menty.
     
    Viimeksi muokattu: 30.09.2009
  3. itnortti

    itnortti Guest Guest

    Liittynyt:
    15.04.2006
    Viestejä:
    582
    Saadut tykkäykset:
    0
    Uusin kausi ollut yllättävän hyvä. Edellinen kausi oli pitkälti niin surkea joten meinasin haudata koko sarjan. Tuli kuitenkin näitä uusia jaksoja katsottua ja olihan siellä hyviä vitsejä joukossa. Sarjan kannalta valitettavaa on se että NPH on ainoa hauska kaveri (loistava myös dr horrible's sing along blogissa ja harold & kumar go to white castle). Muut hahmot eivät naurata pätkääkään. NPH taisi juontaa emmyt tms. ja sopi siihenkin hommaan pirun hyvin.
     
  4. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyllä tämä meikäläiselle on yhä se sit-comsuosikki tällähetkellä. Pääosin tietty loistavan NPH:n ansiosta. Flight of the Conchordsin loputtua ja Californicationin väsähdettyä ei kyllä parempia komediasarjojakaan tule mieleen.
     
  5. hrmh

    hrmh Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.07.2008
    Viestejä:
    67
    Saadut tykkäykset:
    4
    Herättelen hieman tätä threadia kysymällä onko kukaan onnistunut löytämään tuotantokausia dvd:llä / mahdollisesti blu-raylla suomitekstein varustettuna?

    Varsinaista Suomijulkaisuahan tästä sarjasta ei käsittääkseni ole tullut ja cdon.comista bongasin jonkun Tanskan tms. kielisen boksin, missä ainakin väitettiin tekstien olevan myös Suomeksi.. miten on?
     
  6. mooglez

    mooglez Guest Guest

    Liittynyt:
    02.12.2003
    Viestejä:
    140
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jos löydät jostain S2 eteenpäin suomiteksteillä, niin muista ilmoitella myös täällä
     
  7. hrmh

    hrmh Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.07.2008
    Viestejä:
    67
    Saadut tykkäykset:
    4
    Toki ilmoitan, tarkoittaako tuo, että ykköskausi löytyy suomitekstein jostain? (tarkoitatko tuota pohjoismaista julkaisua minkä mainitsin)
     
  8. mooglez

    mooglez Guest Guest

    Liittynyt:
    02.12.2003
    Viestejä:
    140
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei virallisesti, mutta omia suomenkielisiä tekstejä väsäävä yhteisö on ensimmäisen ja toisen kauden kääntänyt suomeksi.
     
    Viimeksi muokattu: 01.06.2010
  9. JOT

    JOT Uusi jäsen

    Liittynyt:
    25.11.2001
    Viestejä:
    148
    Saadut tykkäykset:
    0
  10. Khilon

    Khilon Käyttäjä

    Liittynyt:
    28.10.2006
    Viestejä:
    281
    Saadut tykkäykset:
    32
    Katselin telkkarista ensin satunnaisesti kakkoskautta ja sitten ykkösen kokonaan. Lopulta päätin tilata britti-Amazonista kaikki neljä saatavilla olevaa kautta ja nyt on kolmosen alku menossa. Pari ekaa ovat olleet aika lailla parasta sitcomia ikinä. Erityisesti tykkään kerronnan epälineaarisuudesta ja siitä, että jotain pikkujuttuja jaksetaan kuljettaa jaksosta toiseen. Ja ennen kaikkea ilman mitään previously in... -roskaa. Todella poikkeuksellista jenkkisarjoille, joissa yleensä ei tarvitse tietää edes mitä on tapahtunut ennen edellistä mainoskatkoa. Toivottavasti tämä ei tästä paljon huonone vaikka keskustelun perusteella huonolta vaikuttaakin. Ja tuli luettua vähän liikaakin ja spoilaannuttua.

    Niin ja noista tekstityksistä sen verran, että ykkösellä ja kakkosella oli englanti ja ruotsi, kolmosella vaikka mitä mukaan lukien suomi ja nelosella pelkkä englanti. Minulle sinänsä ihan sama kun katson joka tapauksessa englanniksi.

    Eh? Se nyt olisi kaikkein päälleliimatuin ratkaisu, että kaikki n kauden aikana kerrottu olisikin potaskaa. Sarjassa on jo parin kauden aikana aivan suoraan ja myös epäsuorasti sanottu, että Robin ei ole äiti. Ja koko sarjan koukku on kertoa tarina siitä miten Ted tapasi vaimonsa eikä koukku toimi jos se tapahtui ensimmäisessä jaksossa. En usko, että mitään kuusikkoa koskaan edes tulee vaan tarinan lopetus on kirjaimellisesti lopetus eikä äidin tarvitse olla sarjassa sen kummemmin mukana.
    Totta kai perinteisessä sitcom-maailmassa Robin olisi se looginen vaihtoehto. Katsojille olisi myös paljon helpompaa jos kyseessä on joku tuttu hahmo, mutta tähän mennessä nähdyn perusteella en menisi luottamaan siihen, että tekijät valitsevat helpon tai perinteisen ratkaisun. Minä oikeasti toivoisin, että Robin on lasten äiti, mutta sarja ei anna siihen mitään tukea.
     
  11. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei kannata huolestua. Sarjan tason putoaminen on ollut aika vähäistä, ehkä jaksokohtaisia lipsahduksia lukuunottamatta. Yhä viidennelläkin kaudella tämä on mielestäni ollut selkeästi hauskin network komedia mitä tällähetkellä näytetään. Ainoastaan Bill Lawrencen tuore Cougar Town ja Brittiläinen IT-Crowd antaa jonkinlaista vastusta. Makuasioita luonnollisesti, monet tälläkin foorumilla kovasti tuntuvat kehuvan The Big Bang Theorya, joka taas allekirjoittaneessa aiheuttaa lähinnä vastenmielisyyttä ennalta-arvattavuudellaan.
     
  12. Huppukostaja

    Huppukostaja Guest Guest

    Liittynyt:
    27.03.2007
    Viestejä:
    1
    Saadut tykkäykset:
    0
    Täytyy sanoa kyllä, että omastakin puolestani nyt 5 kautta seuranneena niin säilyttää paikkansa parhaana komediasarjana tällä hetkellä. Voisi jopa sanoa että taistelee kaikkien aikojen kärkisijasta kovasti Frendien kanssa välillä jopa päihittäen. BBT:tä tullut myös katsottua mutta se on täysin latistunu parin ekan jakson jälkeen, kävi vähän sama kuin Heroessille. Itseä ei tuo frenditmaisuus juurikaan ole häirinnyt, vaikka muutama tuttu on siittä sanansa sanonut, että jos suositella sarjaa täytyisi niin tuolle 90-luvun helmen katsojakunnalle. Varsinkin jos catchphraseihin ja popkulttuuriin pohjautuva tilannekomiikka yhdessä piilovihjauksien kanssa sytyttää. Tosin kaikkiin ei välttämättä uppoa, kuten tässä threadissa on nähty, jos sarjat kuten Two and half men ja It's always sunny in philadelphia tai The office ja muut tuollaisen jäyhemmän komiikan edustajat iskevät niin tämä ei välttämättä ole mieleen, omasta mielestäni kun noiden sarjojen komediallinen arvo on taasen täysi nolla ihan puhtaassa tylsyydessään.
    Suomen töllö antoi sarjalle kyllä alunperin kylmän kohtelun, huono esittämisaika, olematon mainostus ja kehno nimen suomennos vaikuttavat varmaan sarjan suosioon täällä. Kokenut vähän saman kohtelun kuin takavuosin lyhyeksi jäänyt Off centre sitcom joka vähän samoilla linjoilla himymin ja frendien kanssa liikkui. Puskaradio tainnut olla paras markkinointi, itse ainakin mainitsen tutuille ja pyydän tutustumaan ja lähes järjestään on tykätty valtavasti. Tarjoaa naurut random-katsottavana ja sitten putkeen seurattuna.


    PS. Discshop:iin ilmestyi juurikin ainakin kolmen kauden suomiboksit sarjasta.
     
    Viimeksi muokattu: 13.08.2010
  13. Sengir

    Sengir Uusi jäsen

    Liittynyt:
    13.05.2004
    Viestejä:
    323
    Saadut tykkäykset:
    6
    Kuudes kausi alkaa 20.9. :naminami:
     
  14. Khilon

    Khilon Käyttäjä

    Liittynyt:
    28.10.2006
    Viestejä:
    281
    Saadut tykkäykset:
    32
    Sain neloskauden juuri katsottua ja ei tuossa ainakaan ollut mitään vikaa. Toimii edelleen. Nyt pitäisi malttaa odottaa vitoskauden julkaisua... Lokakuussa taisi olla tulossa. Eipä ole ihan hetkeen mikään sarja koukuttanut näin vahvasti.

    Joo, ei tuo iskenyt minuunkaan.
     
  15. Khilon

    Khilon Käyttäjä

    Liittynyt:
    28.10.2006
    Viestejä:
    281
    Saadut tykkäykset:
    32
    Jatkuu muuten Maikkarilla tutun älyttömään aikaan jos joltain on jäänyt huomaamatta.
     
  16. merkki1

    merkki1 Guest Guest

    Liittynyt:
    06.11.2008
    Viestejä:
    37
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sisältääkö britti-DVD:t suomitekstitykset?
     
  17. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Oma skoteista ostettu DVD ei ainakaan sisällä. Nythän tuosta on on ainakin kolmesta ensimmäisestä kaudesta suomijulkaisutkin nimellä "Ensisilmäyksellä"...


    Itse sarjasta senverran että kutoskauden taso on ollut kyllä valitettavan vaihtelevaa. Selvästi huonoin kausi ollut tähänmennessä, mikä on sääli, sillä parhaimmillaan HIMYM on ratkiriemukas.
     
  18. MiguZ

    MiguZ Uusi jäsen

    Liittynyt:
    18.11.2007
    Viestejä:
    264
    Saadut tykkäykset:
    5
    Brittijulkaisuista ainakin kolmoskausi sisältää varmistetusti suomitekstit. Playsta tilasin ja katsoin. Huippusarja. Nyt olisikin kysymyksenä, että onko tietoa vitoskauden brittijulkaisun teksteistä?

    Googlettamalla sain selville, että r4-julkaisussa voisi olla suomitekstit, mutten ole ihan varma.

    Mutta jos joku on tilaillut vitoskautta vaikkapa Amazonista, voisi kertoilla tekstitilanteesta jotain. Kiitos jo etukäteen tiedoista.
     
  19. Pikasika

    Pikasika Guest Guest

    Liittynyt:
    23.11.2010
    Viestejä:
    38
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nyt vasta huomasin, ettää tällekkin mahtavalle sarjalle on oma thread. :thumbsup:

    Itse olen katsonut vasta kolme ensimmäistä kautta ja mielestäni niistä paras on ollut kolmas (ja toisen loppupään jaksot). Kuitenkin paras komediasarja ikinä!
     
  20. Gulf

    Gulf Guest Guest

    Liittynyt:
    02.11.2011
    Viestejä:
    52
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tästä sarjasta satuin kesällä vähän puolivahingossa katsomaan pilottijakson, ja se olikin sitten menoa se. Nyt on jo kaikki kuusi kautta tullut katsottua ja seiskakautta seuraan USA:n tahtiin.

    On aivan loistava sarja. Alkukausina niitä "loistojaksoja" tuli toistuvasti, mutta nyt niitä tulee vähän harvakseltaan. Kuutoskausi oli vähän heikompi kokonaisuutena (Jennifer Morrison ei toimi sitcomissa yhtään).

    Tosin yksi pitkä miinus erääseen seiskakauden jaksoon liittyen:

    "Slutty Pumpkin" pilattiin ihan kokonaan. Legendaarinen ykköskauden kuvio musertui täysin jakson "The Slutty Pumpkin Returns" jakson myötä. Siitä tekijätiimille (ja Katie Holmsille :sick:) :mad: :mad: :mad:.

    Tosin:

    Victoriaa oli kiva nähdä taas sarjassa, ja jakso "The Ducky Tie" onkin 7. kauden toistaiseksi paras. :)