Topfield CRC-2400

Keskustelu osiossa 'Topfield' , aloittajana randomname, 03.03.2010.

  1. Maky

    Maky Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.04.2000
    Viestejä:
    871
    Saadut tykkäykset:
    14
    "Luvattu" korjata youtube seuraavaan firmikseen. Twitteriä en ole kokeillut, joten nettiradio on ainoa joka toimi täälläkin.
     
  2. Kopi

    Kopi Guest

    Liittynyt:
    Viestejä:
    0
    Saadut tykkäykset:
    0
    Flickr näyttäs myös toimivan.

    Hyvä tietää että tuo Youtube on masinan vika, olin juuri alkamassa penkomaan reitittimen asetuksia... :)
     
  3. -Tuomas-

    -Tuomas- Guest Guest

    Liittynyt:
    27.07.2007
    Viestejä:
    40
    Saadut tykkäykset:
    0
    Vielä ei ole varmaan aikataulua lupailtu firmikselle (tai edes purkkien saapumisille)?
     
    Viimeksi muokattu: 14.12.2010
  4. Menna

    Menna Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2010
    Viestejä:
    1
    Saadut tykkäykset:
    0
    Miten on ? Onko kellään kokemusta miten toi maksukortinjakaja SmartWi toimii CRC-2400:n kanssa ? Pitäisi hd-boxi hankkia, ja mieluummin ottaisin CRC-2400 boxin kun Handanin 9900 hd-boxin, joka kuuleman mukaan pelaa hyvin SmartWi:n kanssa, vaikka "ei pitäsikään" toimia. Miten on ? -Menna-
     
  5. protesti

    protesti Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.06.2004
    Viestejä:
    115
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyselin pari päivää sitten firmis-päivitystä, ei ole tiedossa minkäänlaista aikataulua.
     
  6. -Tuomas-

    -Tuomas- Guest Guest

    Liittynyt:
    27.07.2007
    Viestejä:
    40
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hei, kyselin Fintopista tuon laitteen saatavuudesta.
    Alla vastaus.

     
  7. Spaca

    Spaca Uusi jäsen

    Liittynyt:
    09.11.2005
    Viestejä:
    104
    Saadut tykkäykset:
    0
    2400 olisi hankintaharkinnassa... Nettistä löytyvästä ohjekirjasta selvisi tärkeimmät asiat, mutta ohjekirjassa ei puhuta mitään huulisynkan säädöstä? Eikö Toppyssä ole mahdollista säätää sitä tarvittaessa kohdalleen?
     
  8. krause

    krause Guest Guest

    Liittynyt:
    19.12.2010
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hermot meinaa mennä! Uusi boxi ostettu ja kuva jämähtää yhtäkkiä paikalle ja sen jälkeen alkaa tulla kuvaruutuun pikselimössöä. Liikkeestä on nyt kokeiltu kahta eri boxia, mutta ongelma on sama kummallakin boxilla.Välillä kuva ja signaalitaso ovat ihan hyvä, mutta yhtäkkiä ongelmat alkavat. Ongelma esiintyy kaikilla kanavilla; ei siis pelkästään HD-kanavilla. Onko muilla samoja ongelmia? Mikä avuksi vai pitääkö vaihtaa boxin merkkiä/mallia?
    Topfieldin huoltotuki käskee kokeilemaan toista antennikaapelia, mutta sekään ei auta.
     
  9. Maky

    Maky Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.04.2000
    Viestejä:
    871
    Saadut tykkäykset:
    14
    Tämä uusi itsensä, eli kone käyntiin, kanavana suoraan Canal Digital HD, kello vilkutti kahta aikaa 07:00 ja 16:00 edes takas ja oikeasti oli n 21.00. Kävin valikossa rukkaamassa ajan auto - manual -auto, ja tokeni. Voipi liittyä siihen että CDHD:ltä ajan tulkinnassa ongelmia? Seurataan.
     
  10. Dunky

    Dunky Guest Guest

    Liittynyt:
    26.12.2010
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuli ostettua joululahjaksi kyseinen härpäke...
    Ei tunnu USB puoli toimivan?? Ei toimi tikku eikä kovalevy tuossa laitteessa?!?:sick:
    Tikun kun tökkää niin teksti: uusi laite kytketty ilmestyy ruutuun mutta ei pääse siihen kii mitään kautta. SAT nappulasta eikä muualtakaan valikosta:confused:
     
  11. Biini

    Biini Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.02.2003
    Viestejä:
    581
    Saadut tykkäykset:
    8
    Manuaalista:

    Jos ulkoinen kiintolevy on alustettu FAT16/32- tai NTFStiedostomuotoon,
    sitä voidaan käyttää ainoastaan ”vain luku”
    -tilassa. Kirjoitus- ja lukutoimintojen käyttämiseksi kiintolevy
    on alustettava JFS- tai Ext2/3-tiedostojärjestelmään.

    http://www.topfield-finland.com/tiedostot/File/ohjeet/CRC-2400_Fin_23JUL2010.pdf

    Eli USB-levy kannattaa alustaa johonkin em. tiedostomuotoon jotta sinne voi filuja siirrellä. Partition Magic ja muutama muu ohjelma hanskaavat alustukset noihin tiedostojärjestelmiin tai sitten alustat levyn Linuxissa.

    Mutta nyt kun muistelen, niin kokeilin kyllä jossain vaiheessa FAT32-muistitikkua ja sinne pystyi siirtämään tallenteen ja toistamaankin. Täytyy kokeilla uusiksi jossain vaiheessa...
     
  12. LukeVader

    LukeVader Guest Guest

    Liittynyt:
    21.01.2005
    Viestejä:
    180
    Saadut tykkäykset:
    0
    Vuosi on vaihtumassa kohta, onko vielä huonot fiilarit laitteesta, jos jätetään huomiotta "hienostuneet" ominaisuudet, kuten tapit, plasmaepg, verkkoyhteys ja muut erikoisemmat mistä on ollut valituksen aihetta? Miten kenelläkään myyjällä on pokkaa myydä tätä, jos se ei toimi kuten kuvauksessa kerrotaan, ei kai se ihan susi voi olla? Kiteytettynä, ostaisitko vai mieluummin wbox/Humax?

    :confused:
     
  13. Maky

    Maky Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.04.2000
    Viestejä:
    871
    Saadut tykkäykset:
    14
    Ääni wbox/Humaxille, perustelut: JOS olen oikein ymmärtänyt, niin tuo wbox toimii samoin "hienostuneet" pois ehdoin, mutta tämä ei. Kehitysvauhdista voi sanoa, että näyttää kestävän min ½ vuotta että saavat firmis updaten aikaan, jos silloinkaan. Koska tapit on disabloitu, ei näitä saa korjattua kuten vanhoissa bokseissa käyttäjien toimesta (jonka takia vanhat olivat ylivoimaisia ykkösiä). Perusboxit topparilta on ollut ihan samalaista kuraa kuin muillakin, mutta firmware päivitykset vievät vuosia aikaa. Jos katsot firmware julkaisulistaa esim http://fi.wikibooks.org/wiki/Topfield_TF5X00/Firmware_(versiot,_bugit,_myös_"virallinen"_bugilista) niin 5100 vika firmware oli toimiva, siellä välissä oli joku hyvä, mutta 4 vuotta kesti!

    Oma kokemus: 2 epäonnistunutta tallennusta. Molemmat HD:lla. Kesken tallennuksen tullut tod.näk. "ei voi todentaa" herja -> lopputallennus epäonnistunut ja sitten nuo kellonaikasekoilut...
     
    Viimeksi muokattu: 30.12.2010
  14. mixuda

    mixuda Uusi jäsen

    Liittynyt:
    31.08.2005
    Viestejä:
    329
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tämä Topfailed on teoriassa ihan kohtalainen laite, mutta käytännössä tuo EPG, kello-ongelmat ja tallennusten hallinta bugittaa vielä melkoisesti ja tuo lystikäs päätös blokata se TAP-rajapinta pois estää kunnollisten korvaavien softien (kuten PlasmaEPG) hommaamisen tilalle.

    Firmispäivityksestä ei ole annettu mitään tietoa, joka huolestuttaa että onko tämä pienen kansan, pienen kaapeliverkkoasiakaskunnan, pienen HD-maksukanavakunnan, pienen tallentavan boxin omistajien joukko niin um... pieni, että Korean Kim-Il:iä ei kiinnosta kivetkään täältä.
     
  15. Maky

    Maky Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.04.2000
    Viestejä:
    871
    Saadut tykkäykset:
    14
    Nyt on syy/ratkaisu ehkä löytynyt. Eli en tiedä mistä laite hakee automaattisesti aikavyöhykkeen, mutta näyttäisi siltä, että se asetus hukkuu toisinaan, jolloin menee GMT:lle (ehkä jopa jonnekkin muualle) No tämä oli helppo korjata kun tökkäsi automaatin tilalle +2h. Seurataan.
     
  16. Tema

    Tema Uusi jäsen

    Liittynyt:
    05.06.2003
    Viestejä:
    696
    Saadut tykkäykset:
    5
    Tällainen kummallinen ominaisuus on tullut havaittua pitkin syksyä ja talvea. Nelonen Pro 1 -kanavalta (viime vuonna Nelonen Sport Pro) NHL-otteluiden tallenteissa tulee monesti ottelun loppuhetkillä Korttia ei voi todentaa (status code 8) -herja. Muuten tallenteissa ei ole pätkimistä mutta ainakin joka toisessa tallentamassani lähetyksessä kuva jämähtää, kun peliaikaa on muutama minuutti jäljellä ja tämän seurauksena tallenne skippaa pari minuuttia eteenpäin. Jos peli on mennyt jatkoajalle niin jämähdyskin on jatkoajalla. Tiedä sitten onko vikaa boksissa, Welhossa vai lähetyksessä, mutta pari kertaa on jäänyt ratkaisumaali näkemättä. :grr: Veikkaan boksia syypääksi.. :hitme:

    Tallentavan HD-boksin hankintaa harkitseville en voi tätä laitetta suositella, jos tarkoituksena on käyttää maksukanavia. HDCP-ongelmista ja viallisista tallenteista on oikeasti iso riesa. Firmispäivitystä odotellessa..
     
  17. mixuda

    mixuda Uusi jäsen

    Liittynyt:
    31.08.2005
    Viestejä:
    329
    Saadut tykkäykset:
    0
    Enpä havainut sanottavaa parannusta tuolla manuaalisesti asetetulla kelloajalla.
     
  18. TeroP

    TeroP Uusi jäsen

    Liittynyt:
    03.08.2002
    Viestejä:
    76
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kas samanlaista kokemusta täällä heti ensimmäisen käyttöpäivän jälkeen!

    Nyt näitä muuten alkaa näköjään tulemaan taas myyntiin. Kävin hakemassa boksin ja tässä alla ensimmäisen kahden päivän ongelmat:

    1) HDCP:
    jos television sammuttaa ja käynnistää uudelleen boksin ollessa HD-kanavalla niin tulee HDCP valitus ja kuva ei näy. Ratkaisuna näköjään toimii kanavan vaihto, tai vaikka painaa recall(edellinen kanava)-nappia kaksi kertaa, myös resoluution vaihto toimii... Kai mitä tahansa toimenpide mikä saa stupido-boksin havahtumaan ja sopimaan telkkarin kanssa HDCP-kättelyn kuntoon. Tämä ei ole kovin paha ongelma, tämän 'ominaisuuden' kanssa voisi elää jos muut asiat olisivat kunnossa.


    2) pätkiminen ja virheilmoitus "Korttia ei voi todentaa (status code 8)" {Edit: se virheilmoitus taitaakin olla jotain "ei pääsyä, korttia ei aktivoitu (status code 8)}
    Todella ärsyttävää pätkimistä parissa ensimmäisessä HD-tallennuksessa. Muutaman sekunnin pätkimisiä usein ja välillä pätkäisee pidemmästi jolloin tuo viesti tulee ruudulle. Kun kokeilin pätkivän kohdan jälkeen kelata tallennusta taaksepäin ja toistaa uudestaan niin huomaisn, että sama kohta näkyy toisella yrittämällä ihan ok --> pätkiminen ei ainakaan tässä tapauksessa ollut itse tallennuksessa vaan sen (ilmeisesti edelleen salatun) HD-tiedoston toistossa.


    Haluan todella kovasti pitää tästä boksista, potentiaalia olisi ja peruskäyttö on sujuvaa, kanavat vaihtuu nopeasti ja olisin tähän tyytyväinen hyvin helpolla ilman mitään hienouksia... Tallentavan digiboksin perusominaisuuksiin vaan kuuluisi minusta ohjelmien luotettava tallentaminen & tallennuksien katsominen ;-)
    Nyt ei oikein vielä tiedä mitä ajatella. Jos jatkaisi testailua vielä viikonlopun yli ja sitten katsoisi mitä tällä tekee.
     
    Viimeksi muokattu: 22.01.2011
  19. höpölöpö

    höpölöpö Guest Guest

    Liittynyt:
    25.08.2010
    Viestejä:
    7
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olin itse erittäin kiinostunut ostamaan tätä laitetta mutta kun se ei oikein näytä toimivan niin jätin ostamatta ja odottelen edelleen jotain kunnollista boxia. Luulen että paras tapa saada päivitys tuhon firmware:in olisi jos kaikki palauttaisivat koneen ja pyytäisi rahat takaisin. Raha kun yleensä on ainoa asia mikä saa pisnessmiehet tekemään jotain ..
     
  20. -Tuomas-

    -Tuomas- Guest Guest

    Liittynyt:
    27.07.2007
    Viestejä:
    40
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hei, voisiko joku selittää miten tuo maksukortti toimii.
    Eli minulla on nyt 5100PVRc Masterpiece, jossa Welhon kortti.

    Mikäli ostan tuon 2400 purkin, näkyykö 2400:sen kautta mitään kanavia ilman että linkitän tuon nykyisen kortin uuteen boksiin?

    Entä, kun olen linkittänyt kortin uuteen boksiin, näenkö mitään kanavia vanhalla boksilla (jos laitan welhon kortin takaisin)?

    Toinen kysymys.
    Mitä olen forumia seurannut, niin HD kanavien tallennuksessa on haasteita.
    Mitenkäs SD kanavien kanssa, toimiiko niiden tallennus ongelmitta?

    Verkokauppa.comin perusteella laitteita olisi tulossa:

    Toivottavasti uutta firmistäkin voisi olettaa tulevaksi, kun ovat laitteitakin taas tehneet tehtaalla.