PS3 päivitykseen apua? Sössin sen!

Keskustelu osiossa 'Blu-ray sekä UHD -laitteet' , aloittajana But anyway, 12.09.2010.

  1. But anyway

    But anyway Guest Guest

    Liittynyt:
    11.09.2002
    Viestejä:
    35
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tein jotain ilmiömäisen typerää, kun päivitys töksähti sivulle jossa vas. yläkulmassa lukee järjestelmäpäivitys: tärkeää, jos päivität j.n.e.
    Alla on ok ja viivan alla ne ruksi(vahvista) ja ympyrä(peruuta).
    Tämä siis tuli kun olin ns. laittanut päivityksen alkuun. Mielestäni se sitten loppui ja kone taisi sammuakin. sitten tuli tuo yllä mainittu teksti ruutuun ja painoin ok eli enteriä. Mitään ei kuitenkaan tapahtunut ja painoin uudestaan sitä. Sitten painoin peruuta, ja vahvista ja niin pois päin. Mitään ei tapahdu.
    Odottelin ikuisuuden ja otin virran pois päältä(ei lähtenyt muuten kuin sammuttamalla koko toosa!). Laitoin taas virran päälle, ei startannut kapulasta, vaan vaati virran päälle laiton jälkeen käsipeliavaamisen.
    Ruutuun tuli taas ensin Tarkistetaan järjestelmäpäivitystä. Ja sitten tuo yllä mainittu ruutu, joka ilmeisesti odottaa vahvistusta, mutta ei reagoi mihinkään. APUA!!! :eek::eek::eek:

    Ile

    P.S. Sain sitten pohdittua peliohjaimen toimimaan(vaikkei se ps3-kakeen värähtänytkään), ja kas ruutukin reagoi! Homma meni loppuun ja aurinko paistoi taas(jossain päin maailmaa varmasti). Kun viimeinen päivitysohjelma oli käyty läpi, skulas kakekin oikein. Mikähän prkle tuokin juttu oli?!
     
    Viimeksi muokattu: 12.09.2010
  2. Make73

    Make73 Aktiivinen käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    10.01.2004
    Viestejä:
    3 404
    Saadut tykkäykset:
    130
    Koska viimeksi olit päivittänyt?
    Itse myös ihmettelin sitä päivitystä, jossa muun käyttöjärjestelmän käyttö estettiin (pari päivitystä sitten), kun en päässyt päivityksessä eteenpäin, mutta jotenkin se sitten meni lopulta kuitenkin.
    Muutamassa päivityksessä olen huomannut tuon saman, että laite on käynnistettävä kaken sijaan laitteen virtapainikkeesta jos sen asettaa sammumaan päivityksen jälkeen.
     
  3. cinemaster

    cinemaster Guest Guest

    Liittynyt:
    19.05.2008
    Viestejä:
    17
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pelastitte päiväni,itselleni tuli sama karmea ongelma päivityksen yhteydessä ja kone ei totellut mitään nappeja..mutta ohjaimen kytkeminen kaapelilla herätti vehjaksen henkiin.Onneksi tajusin tulla tänne kattelemaan apua ennen pleikkakauppaan lähtöä.Peruutin sitten tuon päivityksen,ei antanut kuitenkaan kattoa Expendables ekstroja ilman tuota päivitystä,joten pitäneekö yrittää päivittää uudelleen!??! On tämä henkisesti raskasta hommaa...