Tuohi Mastercard hintaturva

Keskustelu osiossa 'Kauppapaikoista' , aloittajana NathanBarley, 02.12.2010.

  1. NathanBarley

    NathanBarley Guest Guest

    Liittynyt:
    04.04.2010
    Viestejä:
    15
    Saadut tykkäykset:
    0
    Oli tarkoitus ostaa tv käteisellä, mutta huomasin että Tuohi-osamaksulla maksaessa saisi kuukaudeksi hintaturvan, eli maksetun hinnan ja alhaisemman hinnan erotus korvataan, mikäli seuraavat ehdot täyttyvät:

    "- tuote on ostettu Suomesta ja maksettu kokonaan TUOHI MasterCard -kortilla
    - tuote on löydetty 30 päivän kuluessa edullisemmin myymälästä tai
    verkkokaupasta Suomessa
    - edullisempi tuote on ollut yleisesti tarjolla ja kaikkien saatavissa.

    Tuotekohtainen vähimmäiskorvaus on 20 euroa ja enimmäiskorvaus 500 euroa, korvaus kortinhaltijaa kohden enintään 2 000 euroa vuodessa."

    Mielestäni tuon hintaturvan takia kannattaa mieluummin ostaa tv tällä luotolla kuin käteisellä, koska tuossa ei tule muita kustannuksia kuin tilinhoitomaksu 4€/kk jos tuon maksaa pois samantien.

    Eli käytännössä 4 euron hinnalla saa kuukauden maksuaikaa, ja pystyy tavallaan etukäteen hyödyntämään mahdolliset joulun tai välipäivien tarjoushinnat. Onko asia tosiaan näin, vai olenko missannut jonkun oleellisen pointin?
     
  2. miklis

    miklis Uusi jäsen

    Liittynyt:
    17.07.2002
    Viestejä:
    113
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tarkemmissa ehdoissa on jotain lisärajoitteita, mutta ei sielläkään mitään järisyttävää. Minua jäi mietityttämään, että kelpaako tuonne todisteeksi halvemmasta hinnasta vaikka printti nettikaupasta vai pitääkö löytyä ihan paperille tehty tarjous tai mainoslehtinen. Nettikaupoissa kun nuo hinnat voivat vaihdella päivättäinkin, niin hintahan voi olla eri siinä vaiheessa, kun alkavat tuolla korvauspuolella asiaa tutkimaan.