PS3 myynti ja PSN ostetut pelit

Keskustelu osiossa 'Blu-ray sekä UHD -laitteet' , aloittajana mikkoh79, 07.11.2010.

  1. mikkoh79

    mikkoh79 Guest Guest

    Liittynyt:
    19.06.2005
    Viestejä:
    41
    Saadut tykkäykset:
    0
    Terve,

    harkitsen vuoden vanhan 40gb PS3 konsolini myyntiä, kun ei oikein tule ollenkaan pelailtua sillä. Miten on PS networkista ostettujen pelien laita, jos myyn laitteen eteenpäin - pitääkö ne poistaa kiintolevylta (ja myös oma tunnus?) vai voiko ne jotenkin jättää sinne niin, että seuraava omistaja ei kuitenkaan voi väärinkäyttää mitenkään minun vanhaa tunnustani?

    Olen ostanut varmaan 100 eurolla pelejä juuri PSN:stä ja tuntuisi tyhmältä formatoida ne bittitaivaaseen sen sijaan, että myisi myös ne seuraavalle omistajalle. Onhan niillä jo kohtuullisesti arvoakin.

    Koitin googlailla aiheesta, mutten löytänyt mitään järkevää.

    t.Mikko
     
  2. roflator

    roflator Guest Guest

    Liittynyt:
    08.05.2007
    Viestejä:
    1 129
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pelit on sidottu psn tunnukseen ja niitä voi jakaa useammalle koneelle( joissakin peleissä on rajoituksia kuten warhawk). Jos haluat myydä pelit "koneen mukana" niin sinun tulee jättää pleikkarille psn tunnuksesi(mutta salasanan voi poistaa). Jos ostat joskus myöhemmin uuden ps3:en niin voit ladata nuo ostamasi pelit uudelle koneelle ilmaiseksi olettaen, että käytät samaa psn tunnusta millä alunperin olet ostanut pelit.
     
    Viimeksi muokattu: 07.11.2010
  3. Noisepurge

    Noisepurge Captain f*cking Magic! Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    25.05.2007
    Viestejä:
    242
    Saadut tykkäykset:
    0
    konsoli kannattaa kyllä vetää sileäksi jos olet myymässä sitä.

    pelisi säilyvät kyllä playstation tunnuksesi alla netissä ja jos joskus ostat uuden konsolin saat pelit ladattua siihen uudelleen.