Philips bdp5100. Käyttökokemuksia?

Keskustelu osiossa 'Blu-ray sekä UHD -laitteet' , aloittajana snatch, 29.05.2010.

  1. snatch

    snatch Guest Guest

    Liittynyt:
    28.12.2009
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pixmaniassa näyttäisi olevan ainakin kohtuuhintainen mitä ominaisuuksia vertailin muihin merkkeihin. http://www.pixmania.com/fi/fi/5001494/art/philips/blu-ray-soitin-bdp5100-12.html

    Millainen on itse käytössä? Käyttöäänet, toiminnan nopeus ym....

    Minkähän vuoden mallistoa tämä on. Philipsin sivuilta ainakin löytyy, muttei monistakaan kaupoista. Pixmania ja koneboksi myy löydöksieni perusteella.
     
  2. JonVonRox

    JonVonRox Guest Guest

    Liittynyt:
    12.08.2010
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Helppokäyttöinen kaveri. Manuaalia ei tartte jos vähänkään on perillä asioista.
    Käyttöäänet tulikin mieleen vasta kun kysyit, ja tesmin että ei kuulu muuta kuin levyn laittaessa tuttu hetkellinen lukuääni. Muuten tuo tuntuu olevan hiljainen kun mutella katselin.
    Blu-ray on vähintään keskitasoa ellei parempi. Philipsin BD-kuvanlaatua aiemman sukupolven laitteissa ainakin kehuttiin, varsinkin DVD-Upscale oli listan ykkönen.
    Taisi olla Mikrobitin testi ellen muista ihan päin honkia.
    USB:lla katselin x264-pakatun MKV-rainan jonka koko oli vaatimattomat 18GB.
    Kyseessä Avatarin 1080p-versio joten mediatoisto on hallussa ja väylää tarpeeksi. Tosin tikkukin oli Corsairin Survivor GT jonka lukunopeus on loistava.
    Aiempaan BD-soittimeen ( LG BD300 ) verraten tämä Philipsin BDP5100/12 on huomattavasti nopeampi.
    Kaukosäädin on sitten pieni, kevyt, muovinen kapula jota ei varmaan kannata pudotella. Muuten käyttöliittymä on selkeä ja hyvä. Ainut mitä jäin kaipaamaan, oli LG:n loistava hakutapa ja marker-toiminnot muistilla.
    DLNA toimii ainakin meillä ilma oikkuja, ja ethernetin kautta näköjään rekisteröi VOD-toiminnot.
    Maksoin 199€ , joten odotinkin parempaa konetta. HDMI-asetuksia saa säätää halutessaan urakalla mukaan lukien värin lämmöt ym. lisäkilkkeet audiota myöten.
    Mitään outouksia kuukauden käytön jälkeen ei ole tullut vastaan ja tosiaan tuo formaattien tuki on loistava lisä.
    LG:tä en saanut antamaan usbilta tai DVD:ltä 1080P/24 pakotettuna, mutta Philipsiltä tuo onnistuu.
    TV näyttää 1080P/24 sen 1080i/50 sijaan mitä LG puski ulos.
    Kattava väline, mutta edullisemmallakin varmasti saat hyvän, jos formaattituki ei ole tärkeä.

    9/10 koska mikään ei ole täydellinen.
     
  3. hapatsu

    hapatsu Uusi jäsen

    Liittynyt:
    01.09.2008
    Viestejä:
    114
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ilmenikö mitään ongelmia siinä x264 pakatussa 1080 leffassa, oletko muita elokuvia katsellut. Miten tekstitykset toimi?
     
  4. maurize

    maurize Guest Guest

    Liittynyt:
    08.04.2010
    Viestejä:
    26
    Saadut tykkäykset:
    0
    Lähti tänää tilaukseen kyseinen laite koneboxista. 138€.

    Oli Gigantista "lainassa" philips bdp3100, hyvä ja erittäin hiljainen laite (mielestäni jo äänetön 2m etäisyydelle).
    Heikon formaattituen johdosta vaihdoin laitteen pois ja otin testaukseen sony s-370 = ok, mut halvan olonen ja ikävää vikinää piti koko ajan ku luki levyä.
    Hyvin toimiva Yle Areena oli Sonyssa pikku plussa.

    Onneksi bdp5100:ssä on korjattu kyseisten formaattitukien puute (ainakin MKV ja AAC) :thumbsup:
     
  5. El Cohete

    El Cohete Guest Guest

    Liittynyt:
    05.12.2005
    Viestejä:
    158
    Saadut tykkäykset:
    0
    Samasta paikasta tilasin myös, ja pari päivää olen ennätänyt tutustua ja testailla. Hiljainen on, ja pahimpiin muovirimpuloihin verrattuna jopa jämäkän oloinen. Kaukosäädin on tosin aika minimalistinen ja muovinen.

    Yle-areenan flv-pätkiä kokeilin paketoida uudelleen mkv:ksi (avc/aac), ja tuntuu toimivan. Humax-boxin .TS-tiedostot eivät tietenkään sellaisenaan toimi, mutta nekin pelittävät kun poistaa paketista, niiden tekstitkin saa (lähes) toimimaan kun irrottaa ProjectX:llä txt-tv -tekstityksen ja purkaa TS:stä mpg:n. Ongelma on että tuolla tavalla ei 5100 ymmärrä tekstityksen ääkkösiä, vaan jättää tyhjän niiden paikalle. Myöhemmin huomasin että valikossa on merkistön valinta, mutta en vielä ole ennättänyt kokeilla miten vaikuttaa. Sen verran vähän olen tekstitysten ym. kanssa pelannut, että voisiko olla mahdollista korvata .srt/.sub -tiedotossa ä ja ö:t jollain koodilla, jonka laite osaisi tulkita ko. merkeiksi?

    Ihmetystä herättää se että tuossa pitäisi olla toiminto, jolla teksitystä saa siirrettyä ylös-alas, mutta niillä dvd-levyillä joita olen kokeillut on ko. toiminto valikossa harmaana. Ainoa oikea ongelma, joka on tullut vastaan on se että laite jumittuu täysin joillakin mpg-tiedostoilla. Video pyörii, mutta vehje ei reagoi enää kaukosäätimeen, eikä edes laitteessa olevaan virtakytkimeen. Ainoa konsti on käyttää pistoke pois seinästä. Ko. mpg:t ovat jotain vanhoja netistä imuroituja musapätkiä, jotka kyllä pyörivät pc:llä ja vanhalla Unitedilla ok. Laitoin tuosta jo Philipsin tukee viestiä, jos seuraavassa softapäivityksessä korjaisivat, että ei aivan kokonaan menisi jumiin, jos sattuu epäkelpo tiedosto vastaan. Tiedä sitten onko mahdollista korjata, boottaus-kytkintä ei ainakaan jälkeenpäin saa lisättyä:rolleyes: Tietokoneita kun ovat, niin joku bootausmahdollisuus kyllä pitäisi olla.

    Pääosin vaikuttaa kuitenkin hyvältä peliltä. DVD-toiston sai omalla kakella aluekoodittomaksi, joka oli ehdoton edellytys. Ja omiin silmiin sd-materiaalin skaalaus toimii hyvin. Samoin tuettujen formaattien kuvanlaatu on huomattavasti parempi kuin Sonyn telkkarin usb:n kautta vastaavilla tiedostoilla.

    E: Tämmöinen info oli laitteen sivuilla: "NetTV software upgrade will be available in Dec/10." Mitä sitten käytännössä tarkoittaa. Viikonloppuna pitäisi kokeilla miten saisi telkkarin ja BDP-5100:n kiinni sisäverkkoon ja nettiin. Pitäisi kait onnistua liittämälle ne ethernet-liitäntöjen kautta sillattuun wlan-boksiin ja siitä varsinaisen wlan-reitittimen kautta nettiin (termit vähän hakusalla, mutta tuo kait pitäisi olla toimiva vaihtoehto 10m piuhoille tai valmistajien ylihintaisille wlan-tikuille?)
     
    Viimeksi muokattu: 18.11.2010
  6. maurize

    maurize Guest Guest

    Liittynyt:
    08.04.2010
    Viestejä:
    26
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hieno kuulla et joku on ainakin ollut tyytyväinen ja kiitos kattavasta palautteesta kyseistä laitetta kohtaan! Ostin keväällä Philipsin 7665 42" LCD/LED telkun nii tosiaa pitää philips saada kaveriks sille tohon + easylinkin avulla pystyn käyttämään soitinta telkkarin kaukolla mikä on viimesen päälle. (se bdp3100 kake oli samanlainen muovinen ku 5100:ssakin)

    Sellainen kysymys El Cohetelle että onko tekstitykset toiminu muuten jos USB:lta kattelee leffoja? eli ymmärtääkös tää laite molempia .srt ja .sub?
    muistaakseni 3100 ymmärsi vaan lukea toista noista tiedostoista..
     
  7. El Cohete

    El Cohete Guest Guest

    Liittynyt:
    05.12.2005
    Viestejä:
    158
    Saadut tykkäykset:
    0
    En ole vielä kunnolla ennättänyt testaamaan. Muutamaa digiboxin TS-tiedostoa yritin käsitellä soittimen ymmärtämään muotoon. En muista kumpaa noista luki vai lukiko molempia, koska heitin varmuuden vuoksi kaikki ProjectX:n muodostamat tekstitystiedostot samalla nimellä video-tiedoston mukaan.

    Pitää viikonloppuna testailla enemmän. Kiinnostaisi kyllä voisiko ä ja ö -merkeille olla jotain koodia jolla kannattaisi kokeilla korvata .srt/.sub-tiedostoissa noita kirjaimia? Merkistöksi options-valikon alta pystyy valitsemaan Vakio, Länsieurooppalainen, Kyyrillinen jne.

    Mulla ei taida olla nyt yhtään sopivaa testileffaa jossa olisi irralliset tekstitykset. On vain normi-dvd:t, digiboksin TS-tiedostoja ja sitten tekstittämättömiä leffoja ja muita videoita. Itselle olisi tärkeintä saada näppärästi nuo TS-tiedostot sellaiseen muotoon että tekstityskin toimii. Helpoin tapa olisi varmaan korvata ä ja ö, a ja o:lla, mutta ehkäpä tuohon on joku parempikin ratkaisu.

    Sellainen mielenkiintoisen jutun huomasin, että kun kokeilin miten Yle Areenasta ladatut flv:t saisi 5100:lla näkymään, niin kun laite ymmärtää sekä flv:stä löytyvää videota (H.264/AVC) että ääntä (AAC LC), riittää että käärii ne sopivaan pakettiin. Mutta, samat käsittelemättömät AVC ja AAC -raidat MKV, MP4 ja AVI -containereissa toimivat hieman eri tavalla: MKV latautuu nopeimmin, MP4 kestää lukea hieman kauemmin ja AVI:n kohdalla ilmoittaa että ääniformaattia ei tueta, vaikka se on 100% sama kuin muissa kahdessa (ja alkuperäisessä).

    Hieman sekavaa selitystä, kun en aikaisemmin ole juuri containerien, tekstitysten ym. kanssa värkkäillyt. Aikaisempi soitin toisti levyt ja mpg, ei muuta, ja sitten koneella muut.

    E: Nyt kokeilin sitten uudelleen .TS -> MP4 + srt/sub, ja yllätys yllätys molemmat tekstitykset toimivat (subtitles-valinnassa 2 tekstitysraitaa) ja myös ääkköset näkyvät kuten kuuluu. Ero edelliseen kokeiluun oli että lisäsin ProjectX:ssä Subtitle-asetuksiin Unicode (UTF-8) valinnan. En tiedä mitä merkitystä tuolla on kun itse tekstitystiedostoissa teksti näyttää olevan aivan samassa muodossa? Mutta tosiaan, näyttää pikatestin perusteella toimivan molemmat.
     
    Viimeksi muokattu: 18.11.2010
  8. kaahonen

    kaahonen Uusi jäsen

    Liittynyt:
    20.07.2006
    Viestejä:
    232
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pystyyhän tämän vekottimen kautta kuuntelemaan MP3 musiikkia verkkolevyltä?
     
  9. El Cohete

    El Cohete Guest Guest

    Liittynyt:
    05.12.2005
    Viestejä:
    158
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ainakin kotiverkossa olevien koneiden levyiltä pystyy kuuntelemaan, kunhan on mediapalvelin asennettuna koneelle/koneille. Itse olen kokeillut TVersityn ja WMP:n kautta. Jostain syystä WMP:n kautta kestää hakemiston lukeminen todella kauan, jos on vähänkään useampia tiedostoja, mutta taas TVersityllä aukeaa isompikin hakemisto melko sujuvasti.

    Toiseen asiaan:

    Joillakin videotiedostoilla (usb:n ja dlna:n kautta) on tapahtunut jumittumista, mutta pääosin ovat toimineet ok. Pitää vielä testailla onko vika tiedostoissa vai tuleeko jumittuminen satunnaisesti tiedostosta riippumatta. Onko muilla 5100:n (tai muiden Philipsien) omistajilla tullut vastaavaa eteen?

    Pitäisi saada viriteltyä Humaxin .ts -> mpg+srt -muunnossysteemi sellaiseksi että saisi kerralla näppärästi useamman tekstitetyn digiboxi-tallenteen testiin. Muutama pätkä mitä olen testannut on toiminut hyvin, mutta ongelmia tuottaa se että jostain syystä ts-tiedostojen tekstitv-teksteistä puuttuu usein aikakoodi, ja joutuu ProjectX:n jälkeen muuttamaan erikseen sup->srt, ja vielä synkkaamaan sen kohdalleen. Ei tosin tämä mutka liity suoranaisesti 5100:een.

    Jos toistaa dlna:n kautta levyllä olevia video_ts -hakemistoja osaa toistaa tekstitykset ja ääniraidan valintakin toimii.
     
    Viimeksi muokattu: 23.11.2010
  10. miggis

    miggis Uusi jäsen

    Liittynyt:
    08.01.2009
    Viestejä:
    61
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tulipa itsekkin eilen tilattua koneboxista 138e hintaan kyseinen laitos, pitkään mietin että tarvitsenko soitinta ollenkaan ja jos tarvitsen niin ostanko ps3:n vai pelkän soittimen :p

    Toivottavasti tänäviikonloppuna pääsen testailemaan ja tännekkin threadiin vaikutelmia kertomaan, niin ja pitäisi ensimmäisenä pari bluray-leffaakin hommata :D

    Vaikka eniten ehkä tuo dvd-scaalaus sekä dlna/nettijutut kiinnostivat laitoksessa :)
     
  11. kaahonen

    kaahonen Uusi jäsen

    Liittynyt:
    20.07.2006
    Viestejä:
    232
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pistäthän kommenttia aparaatista, ainakin tuo skaalaus ja dlna kiinnostaa :thumbsup:
     
  12. miggis

    miggis Uusi jäsen

    Liittynyt:
    08.01.2009
    Viestejä:
    61
    Saadut tykkäykset:
    0
    No niin, laite on nyt hyppysissä hetken ollut ja fyysisesti vaikuttaa tosi laadukkaalta ja jämäkältä, eikä ihan ilmaa täysi tunnu olevankaan :p

    Enenpiä testailuita en nyt pääse tekemään, kun pitää käydä ostamassa hdmi-johtoa lisää ja pari bluraytä joita testailla, sen verta koitin että kuva näkyy ja netin löytää. Niin ja pikaisesti jotain ikivanhaa final fantasy-leffan dvd:tä jonka kuva oli kyllä ihan karmeaa :sick:
    Mutta johtunee sekä asetuksista että itse levystä, taisipa töllössäkin olla pc-mode päällä sun muuta :rolleyes:

    Joten en vielä tyrmää kuvanlaatua suuntaan enkä toiseen, mutta itse laitetta fyysisesti vaikuttaa laadukkaalta :)

    Illemmalla/huomenna sitten tarkempaa testailua skaalauksen+dlna:n suhteen!

    edit: no niin nyt pikaisesti testasin dlna:n toimivuutta, eli asensin ps3 media serverin (kun en parempaakaan keksinyt), lisäsin siihen videokansion ja automaagisesti leffat philipsin kautta löytyikin ilman kummempaa säätöä ja ainakin avatarin 1080p versio näyttää hyvältä ja muutkin videot tuntui toimivan.
    Eli todellista plug&play meininkiä :)

    dvd-skaalauksesta en oikein osaa sanoa, kun en siihen erikseen mitään asetusta löydä niin en tiedä onko se päällä vai ei :D pitää huomenna tutustua tarkemmin.
     
    Viimeksi muokattu: 24.11.2010
  13. HardSoft

    HardSoft Haec habui, quae dixi Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    01.11.2005
    Viestejä:
    2 281
    Saadut tykkäykset:
    0
    DVD skaalaus on aina päällä, sillä jutun juoni on seuraava:

    DVD-leffan reso on 720 x 576

    Riippuen siitä minkä reson/kuvataajuuden asetat soittimen lähettämään näytölle muunnetaan tuo DVD reso sille. Muutenhan jäisi mustaa sururaitaa sinne tänne kuvan ympärille.

    Eli jos näytölle lähetään esim. 1080p24:ta tapahtuu seuraavaa:

    DVD-levy = 720 x 576 @ 25 Hz lomitettu (Interlace) --> Skaalaus --> 1920 x 1080 @ 24 Hz progressiivinen --> soittimen ulostulo
     
    Viimeksi muokattu: 25.11.2010
  14. HeEBeli

    HeEBeli Guest Guest

    Liittynyt:
    03.06.2007
    Viestejä:
    643
    Saadut tykkäykset:
    0
    Voisin olettaa että Philipsin Net-TV (joka on myös televisioissa) päivittyy tähän laitteeseen. mm YouTube, Picasa jne löytyvät sekä avoin selain uuden päivityksen myötä.:thumbsup:
     
  15. El Cohete

    El Cohete Guest Guest

    Liittynyt:
    05.12.2005
    Viestejä:
    158
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mites Philipsin telkkareiden Net-TV:ssä Youtuben tarkemmat resot? Mulla on Sonyn EX500 telkkarina, ja siinä ei Youtube näy kuin ennalta valitulla 360p-tarkuudella. Youtuben sain BDP-5100:ssa näkymään TVersityn kautta, mutta jos näkyisi suoraan laitteesta ilman että tietokoneen tarvitsee olla päällä, ja vielä tarkemmilla resoilla niin plussaa olisi.
     
  16. miggis

    miggis Uusi jäsen

    Liittynyt:
    08.01.2009
    Viestejä:
    61
    Saadut tykkäykset:
    0
    No niin nyt on ehtinyt kolmisen päivää testailla laitosta. Aluksi tuntui hieman turhalta ostokselta, vaan kun sai pc:n hurisemasta leffojen katselun ajaksi, niin jo sekin tarpeeksi plussaa minulle :p

    Itse laitehan ainakin minulla jonkinmoista pientä ääntä levyjä lukiessa pitää, vaan se ei kuulu mikäli laitan laitekaapin lasioven lähes kiinni/kiinni. Vaan tuskimpa mikään mekaaninen laite ihan äänetön on, ellei ole betoniin valettu :D

    DVD puolelta on lähinnä macgyveriä tullut katseltua, kyllä se skaalaus jonkinverran parantaa kuvaa, nuohan ovat alunperinkin melko kuraa kuvanlaadultaan niin ei niille ihmeitä voi tehdä. Muista skaalaavista soittimista en omaa juuri kokemusta paitsi kaverin pleikkarista, enkä nyt näin mututuntumalla kovin suurta eroa väittäisi nähneeni suuntaan enkä toiseen.

    Blurayt lähtee nopeasti pyörimään ilman ongelmia, hyvä kuva+ääni.

    DLNA tuntuu toimivan myös, riippuen paljolti ohjelmistosta ja sen asetuksista, mutta ainakin ps3media serverillä nuo 1080pmkv sekä perus divx leffat hyvin ilman nykimistä.

    Säädöiltään ja valikoiltaan laite tuntuu hieman askeettiselta(en tiedä miten paljon muissa bluraysoittimissa on säätöjä esim kuvalle/äänelle ja toisaalta eihän niitä taida edes tarvita), johtunee siitä että on tullut htpc:llä totuttua hienoihin systeemeihin. Ja joulukuussahan se netTV päivitys on tulossa, niin jospa siinä samalla tulee jotain krumeluureja lisää.
     
  17. kaahonen

    kaahonen Uusi jäsen

    Liittynyt:
    20.07.2006
    Viestejä:
    232
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onnistuuko tältä laitteella ISO-levykuvien katselu?
     
  18. El Cohete

    El Cohete Guest Guest

    Liittynyt:
    05.12.2005
    Viestejä:
    158
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko kenelläkään muulla tullut eteen, että laite olisi jumittunut joillakin tiedostomuodoilla? Tuossa yllä jo asiasta mainitsin, mutta hieman lisää asiasta, muutaman viikon kokemusten perusteella.

    Mulla on useamman kerran mpeg-2/mpeg-1 -videoilla (esim. digiboksista tietokolleelle ja edelleen usb-tikulle & dvd+rw:lle siirretyt, tai dlna:n kautta) tapahtunut niin että laite alkaa toistamaan tiedostoa, mutta ei enää reagoi mitenkään kaukosäätimeen tai edes laitteen omaan virtakytkimeen, toisto kuitenkin jatkuu. Välillä hyytyminen tapahtuu jo ladattaessa tiedostoa. Tuossa tilanteessa ei auta kuin irrottaa virtajohto, laite ei toivu edes tiedoston toiston loputtua. Jumittumisen lisäksi tuntuu että jostain syystä laite toistaa muutenkin puutteellisesti ts -> mpeg-2 -videot, artefakteja ja nykimistä, niin dvd+rw:ltä kuin usbilta. Kyseiset mpeg-2 -tiedostot pyörivät tietokoneella WMP:llä, VLC:llä ja MPC:llä täysin ongelmitta, kuten myös vanhalla DVD-soittimella. Normaalit dvd:t taas toistuvat hyvin, ja tuntuu että toistaa huomattavasti paremmin huonokuntoiset kirjaston/vuokraamon levyt kuin oma edellinen dvd-soitin.

    DVD tai blu-ray -levyillä ei mitään ongelmia ole ollut, eikä myöskään tähän mennessä millään muilla formaateilla kuin mpeg-1/2 -pätkillä. Noita olen tosiaan siirtänyt ts-muodossa digiboksilta ja sitten koneella napannut itse videota konvertoimatta mpeg-videon ja tekstin DBP5100 -toistamista varten. Testimielessä olen kokeillut esim. blu-raylta ripattua dvd+rw:lle poltettua n. 4,3GB:n MKV-pätkää, ja toistui täysin ongelmitta.

    Vähän sekavaa selittämistä, mutta pointti on että jotain ongelmaa on virheekäsittelyssä ja mpeg-2 -toistossa. Olen ollut yhteydessä Philipsin asiakaspalveluun ja sieltä on tullut nopeasti vastauksia ja ovat selvitelleet ongelmaa ja pyytäneet lisätietoja. Mitään varsinaista ratkaisua tai selvitystä ogelmaan ei ole vielä tullut, mutta ainakin ovat reagoineet kyselyihin.

    Onko mitään vinkkiä miten voisi testata nuo ts ja mpeg-2 -tiedostot, jotta olisivat varmasti standardin mukaisia ja virheettömiä. En usko että syy jumittumiseen olisi niissä, mutta varma on aina varmaa. Ja vaikka joku tiedosto olisikin viallinen, pitäisi ohjelmiston virheenkäsittely olla sellainen, että osaa reagoida jäämättä johonkin ikiluuppiin.

    Edelleen laite on kuitenkin plussan puolella, ja tämä ongelma on ainoa mikä on tullut eteen. Itsellä on vain kertynyt koneelle niin paljon noita digiboksilla tallennettuja ohjelmia, että olisi kätevää saada ne toistettua TS:istä purettuina mpeg-2:na esim. dlna:n tai usbin kautta.
     
    Viimeksi muokattu: 29.11.2010
  19. kaahonen

    kaahonen Uusi jäsen

    Liittynyt:
    20.07.2006
    Viestejä:
    232
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pistin tilaukseen ko välppeen. Pistän kommentteja kun rantautuu tänne päin. :thumbsup:
     
  20. maurize

    maurize Guest Guest

    Liittynyt:
    08.04.2010
    Viestejä:
    26
    Saadut tykkäykset:
    0
    Reilu kolme viikkoo ny omistanut laitteen eikä kyllä mitään huonoa sanottavaa! :thumbsup: Katsonut paljon BD-levyjä, parit DVD:t ja muistitikulta myös testannut monia trailereita ja leffoja, kyllä pelittää!

    Ainut vaan on Philipseissä se että käynnistyy hitaammin mutta ainaki tähä asti hyvin varmasti :D Tuskin koskaan niin sekunnilleen on kiire katsoa elokuvia??