Topfield TF400PVRc

Keskustelu osiossa 'Topfield' , aloittajana Leffa-Lefa, 15.05.2010.

  1. Leffa-Lefa

    Leffa-Lefa Guest Guest

    Liittynyt:
    06.02.2008
    Viestejä:
    372
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ollut käytössä n. parisen vuotta ja toiminut kohtalaisen luotettavasti, mitä nyt joskus on tallennuksen jättänyt tekemättä ja joskus mennyt jumiin. Mutta nyt on parisen kuukautta oikutellut menemällä tosi usein jumiin, saman illan aikana useitakin kertoja. Tuntuu toimivan paremmin oltuaan pois päältä esim. puoli tuntia. Ennen toimi normaalisti vaikka oli TV-tason vähän ahtaalla hyllyllä, nyt menee jumiin usein vaikka on avoimella tasolla.. Laitteen vasen puoli tuntuu kuumenevan kohtuullisen paljon, voisiko syy olla siinä? Toisaalta ei tuollaista oikuttelua ollut alussa... Olisiko tuolle mitään tehtävissä? Voisiko tuohon asentaa tuulettimen, onko kukaan tehnyt sitä? Ei viitsisi vielä luopuakaan tästä kun laitteen kovalla on vielä paljon katsomattomia ohjelmia...
     
  2. Raimo

    Raimo Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    26.02.2000
    Viestejä:
    2 650
    Saadut tykkäykset:
    4
    Töissä oli harjoittelija jolla oli samainen laite samoilla oireilla. Vaihdettiin kondensaattorit virtalähteeseen ohjeen mukaan ja pari ekstra kappaletta vielä ja ongelmat poistuivat.

    Jos kolvi pysyy kädessä ja osaat tehdä vaihdon itseäsi tappamatta niin eikun toimeen. Jos taas ei niin pyydä jotain joka osaa tuon homman.
     
  3. Leffa-Lefa

    Leffa-Lefa Guest Guest

    Liittynyt:
    06.02.2008
    Viestejä:
    372
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kiitos tiedosta, ei oikein kolvi pysy kädessä enkä tunne kolvaustaitoisiakaan. Pitää kysyä läheisestä TV-Radio huollosta että mitä maksaisi tuollainen homma.
     
  4. tume83

    tume83 Guest Guest

    Liittynyt:
    19.08.2007
    Viestejä:
    40
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olisiko mitenkään mahdollista saada kyseistä "ohjetta" ??? Itsellä samoja onkelmia. Olisi kiva saada laite kuntoon. :weep:
     
  5. lasset

    lasset Guest Guest

    Liittynyt:
    01.11.2010
    Viestejä:
    39
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kokemuksesta:
    Radiohuolto sitten laittaa tyypillisesti noihin "mitä laatikon pohjalla sattuu olemaan" konkkia. Kyllähän ne hetken aikaa toimii, mutta sitten saa olla taas vaihdattamassa. Radiohuollolla tietysti ei ole mitään sitä vastaan, että susta saa kanta-asiakkaan :)

    Hommaa ainakin hakkurikäyttöön sopivat, kestävät konkat mitkä laitat sinne. Suomessa niitä ei saa aivan joka tiskiltä. Wikipedian artikkelissa on ohjeita ja osaluettelo konkista.
     
  6. lasset

    lasset Guest Guest

    Liittynyt:
    01.11.2010
    Viestejä:
    39
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ohjeet ovat lähempänä kuin arvaatkaan, vain yhden klikkauksen päässä: http://tinyurl.com/3a6v4ov

    Itse ostin toiseen viissataseen konkat tuon ohjeen kirjoittaja Bluraylta. Konkkien mukana tuli varsin pätevä ohje paperilla värikuvien kera.