Big Brother 2010

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana pundewhee, 06.08.2010.

  1. Wellho

    Wellho Guest Guest

    Liittynyt:
    15.07.2005
    Viestejä:
    288
    Saadut tykkäykset:
    0
    :D :eek: :rolleyes:
     
  2. djaska

    djaska shaken, not stirred.. Tukijoukot

    Liittynyt:
    22.11.2004
    Viestejä:
    928
    Saadut tykkäykset:
    1
    Mukava nähdä taas tässä ketjussa elämän merkkejä melkein viikon kestäneen kuolleen jakson jälkeen.. Illan koosteessa oli "hauska" nähdä Sandran reaktio viikkotehtävässä, missä porukan piti esittää väärä mutta uskottava kuva Suomesta. Tehtävä meni siis täydestä. Tyttö kun oli ollut aidon kiinnostunut Suomesta esitysten innostamana. Alunperin esim. Vilhelmiina oli niitä, joka piti tehtävää moraalisesti vääränä. Aivan kuin ei olisi ymmärtänyt tehtävän tarkoitusta. Marika taas oli ainut, joka ymmärsi hänen faniensa mukaan tehtävän oikein ja ansaitsee sen vuoksi ihmisten sympatian. Todellisen tehtävän käytyä Sandralle ilmi, hän olikin aidosti pettynyt kusetukseen, missä lähes kaikki olikin ollut pelkkää valetta. Halusi heti kotiin..

    Voidaankin kysyä, kumpi oli oikein, onnistua viikkotehtävässä ja tehdä täysin väärä kuva vai antaa hieman realistisempi kuva ja mahdollisesti epäonnistua tehtävässä. Nyt mukavaa ihmistä vedettiin 10/0 turpaan ja saatiin hänet hienosti pois tolaltaan. Voisikin väittää, että tarpeen tullen Marika on talon ykköskiusaaja ja voi valehdella, tehdä ja manipuloida ihmisiä miten vain päämäärään pääsemisessä. Toki tälläset kauniit ja älykkäät ihmiset on niitä, jotka pärjää nykyajan yhteiskunnassa, mutta miettisin kaksi kertaa alkaisinko tuommoisen ihmisen kanssa esim. seukkaamaan, jos siihen olis mahdollisuus. Muut kuten tällä hetkellä talossa olevat esim. Petri, Elisabet ja Nino olivat tavallaan tehtävän epäonnistumisen kannalla. Itse en juuri tuon yllä olevien syiden vuoksi pidä Marikasta, eikä siten oo mielestäni ansainnu BB2010-voittoa ja 50 tonnia. Tulee pärjäämään ilmakin. Voisi mennä oikean osoitteeseen mikäli Petri, Ellu tai Eetu sen saisi. Nino ja Niko ovat saaneet jo maineen ja mahdollisuuteensa.

    Mitä tän viikon putoojaan tulee, varma lähtijä on Jani.
     
    Viimeksi muokattu: 05.11.2010
  3. Jarza

    Jarza Uusi jäsen

    Liittynyt:
    20.02.2002
    Viestejä:
    219
    Saadut tykkäykset:
    1
    Ekalla kerralla kun Niko oli talossa se ei ansainnu voittoa siksi kun tuli kesken kaiken taloon ja nytte ei siksi kun on jo kerran ollu? ainahan tekosyitä keksimällä löytyy. Kyllä Niko voiton ansaitsee siinä missä muutkin, nyttehän se on BB historian pisimpään talossa ollut asukas kun päivät lasketaan yhteen.
    Todella tylsä kausi olisi ollu ilman Nikoa ja Ninoa, se on vaan karu fakta, olisin varmaan jättäny katsominen aika vähiin, jos ei vanhoja asukkaita olisi menny taloon.

    Sloveniassa oli hyvät pippalot vihdoin viimein, saivat väkeviä ja Niko saanu pitää hauskaa ja hyvin ovat asukkaat ottaneet vastaan, tosin noi bileet olisi saanu olla jo paljon aiemmin eikä vikana iltana. Kyllä noi Slovenian julkkikset osaa bilettää kun saavat viinaa, muuten on vähän köyhä meininki ollu.
     
  4. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 526
    Saadut tykkäykset:
    89
    Tästä jo vähän aiemmin tuli tilitettyä... Nikolla vaan yksinkertaisesti on tällä kertaa aivan liikaa "etumatkaa" muihin asukkaisiin nähden. On ollut jo kerran ja kerännyt paljon suosiota, tehnyt sen jälkeen kiertueet ja tv-ohjelmat, ja nyt vielä kuuluu Hunkseihin. Vertaa sitä muihin kilpailijoihin, jotka ovat katsojille täydellisen tuntemattomia entuudestaan ja lähtevät kisaan puhtaasti nollasta.

    Tai enpä tuohon ansaitsemiseen varsinaisesti ota kantaa, mutta epäreilua Nikon voitto joka tapauksessa olisi.
     
  5. Jarza

    Jarza Uusi jäsen

    Liittynyt:
    20.02.2002
    Viestejä:
    219
    Saadut tykkäykset:
    1
    Elämä ei ole aina reilua mut se asenne ja huumorintaju mikä Nikossa on ja kokonaisuutena hyvä viihdearvo mitä se tuo BB taloon on niin suurta, et jos ei voittoa tule niin finaaliin ainakin ansaitsee paikan.
    Suomen kansa sen sitte päättää kuka voittaa ja kuka voiton ansaitsee.
    Toki Niko mediassa ollu ja ihan syystäkin, mut ei se ylivoima ja suosio mitään murskaavaa ole, siinä mielessä ei ole paljoa eroa Marikan, Petrin ja Ninon kesken.
    Niko jo poistui Slovenian talosta ja tulee takas puolen yön aikoihin tai sen jälkeen. Sandra poistunee illan aikana hotellille ja aamuyöstä lähtee lento takas Sloveniaan.
     
  6. Pvt Joker

    Pvt Joker Guest Guest

    Liittynyt:
    11.08.2009
    Viestejä:
    244
    Saadut tykkäykset:
    0
    Elämä on.

    [​IMG]
     
  7. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 526
    Saadut tykkäykset:
    89
    Ei tietysti kenenkään voittoa ole vielä missään kirkossa kuulutettu, ja sanoinkin aiemmin, että hyvä tyyppihän Hunk on, minun puolesta voi vaikka voittaakin. Ketään en tule itse äänestämään. Ja olisin varmasti itsekin lähtenyt kisaan uudestaan, jos noin hyvistä asemista olisi tilaisuus tullut.

    Olisipa kuitenkin ollut ainakin paljon loogisempaa antaa uusi tilaisuus pelkästään sellaisille ex-asukeille, ketkä ovat poistuneet muulla tavalla kuin äänestyksen kautta talosta. Kaikki muut kuin Nikohan tähän ryhmään kuuluivat...

    Noorasta olisi odottanut tatskoineen jotain aivan muuta, mutta on ihan tapettia ollut. Jos ei muutosta tapahdu, joutaa pois mahdollisimman pian, kun ei edes ulkonäöllisesti nappaa.
     
    Viimeksi muokattu: 07.11.2010
  8. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 526
    Saadut tykkäykset:
    89
    Eipä näytetty koosteessa mitään siitä, että ei se Sandra nyt ainakaan viimeisenä iltana ihan täydellinen enkeli tainnut olla. Jotain pettymystä bileisiin ja murjotusta oli kai ollut... voihan se olla, että jonkun kuukauden päästä kuva tytöstä olisi jo selkeästi erilainen, mene ja tiedä. Noinkohan Ellu ja muut oikeasti Sloveniaan lähtevät. Nikon "keep in touch" ainakin jäänee johonkin Facebook-kaveruuden tasolle korkeintaan.

    Olisin lähettänyt homon kotiin, mutta nyt kävi näin.

    Ilmeisesti Ninon keksimä "Tossu" on muuten minusta oikein hauska lempinimi. :thumbsup:
     
  9. djaska

    djaska shaken, not stirred.. Tukijoukot

    Liittynyt:
    22.11.2004
    Viestejä:
    928
    Saadut tykkäykset:
    1
    Joo mäkin veikasin, että Jani ois lähteny kotiin ja saanu mennä, mutta toisin kävi. No ens viikonloppuna sitten toivottavasti.. Jos alkaa alkuperäisasukkaita tippua noiden tapettien vuoksi, nii.. :grr:
     
  10. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    Haha! Olipa hyvää viihdettä nyt.

    BB päiväkirjahuoneessa Nikolle: "Taidat ihan oikeasti välittää hänestä?" :D
    Repesin myöskin sille Ninon toteamukselle: "V*ttu ne on sikoja!" sekä kaverin päiväkirjareissulle. :D :naminami:

    Sitten nää muut pyörittelee päitään siellä...Ja itkee BB:lle vaikka kyseessä oli Nikon oma valinta. Ja tuskin tarvitsee miehen kohtaloa surkutella, 50k alkaa olla kourassa (miinus verot), niin selvästi tätä tunnuttaisiin hänelle petaavan.
     
  11. lepreconn

    lepreconn Käyttäjä

    Liittynyt:
    27.11.2006
    Viestejä:
    3 370
    Saadut tykkäykset:
    39
    Kuvottaa koko turhuus tuosta asiasta. Mitä se Nino sanoi pk-huoneessa? Miss-Helsinki (epäilemättä fiksattu voitto -> ei savua ilman tulta) Sofia hakemassa julkisuutta talosta. Nikon itkukortti ja marttyyriys. Tähän lisäksi vielä muiden jeesustelu asiasta ja ikuisuuden kestävä voivottelu mitättömästä asiasta. "Kuningas" tulisi nopeasti tiputtaa maantasalle tuolta jostain yläilmoista. Hunks-MissHelsinki-tuotemainostelu on jo niiiin nähty.
     
  12. Mookid

    Mookid Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.07.2006
    Viestejä:
    2 707
    Saadut tykkäykset:
    353
    Big deal :hitme:

    Niko saa taloon uudelleen tullessaan toisen tilaisuuden, pääsee asukasvaihtoon ja oli vielä mahdollisuus kiehnätä Sofiankin kanssa. Hyvä ettei yksi näistä toteutunut :D Eiköhän sieltä vielä ne voittorahatkin kahmita kaupan päälle, niin selvä tapaus vaikuttaisi olevan. Tuota itkemistä en tajunnut, en sitten yhtään. Kukaan ei kuollut ja BB:tä on jäljellä enää muutama hassu viikko. Kaiken lisäksi Niko tuli taloon kesken kaiken, joten ei ole joutunut olemaan ilman Sofiaa "alusta asti". Kyllä sitä ehtii vielä lääppiä, ei ollut itkun tai masistelun arvoinen tuo tilanne. Alkaa jo riepoa tämä "täysillä tunteilla" eläminen, viime vuoden Esa A näytti olevan ainoa rationaalisesti ajatteleva ihminen mitä tässä ohjelmassa on koskaan nähty (vaikka kyllähän hänkin vähän tirautteli, kun tyttöystävänsä kanssa sai puhelimessa puhua päiväkirjahuoneessa). Muut märsäävät tämän tästä pienistäkin asioista ja hirveä kirkuminen alkaa kun jossain siideritölkki vilahtaa.

    Tämän viikon viikkotehtävä on taas aivan surkea, evvk joku glamourpaska. Päiväthän menee niin, että makoillaan sohvilla ja sitten illalla on joku puolen tunnin esitys jossa ollaan vähän pukeuduttu hassusti. Ottakaa vielä Tukiainen sinne glamour-esimerkiksi, niin homma alkaa olla paketissa.

    Itse olisin Nikona kuitannut tuon Sofia-tilanteen huumorilla, että no ei voi mitään, nyt kävi näin. Olisi mennyt tuotannon suunnitelmat puihin. Nythän tilanne oli tämä:

    [​IMG]
    [​IMG]

    :weep:
     
    Viimeksi muokattu: 10.11.2010
  13. djaska

    djaska shaken, not stirred.. Tukijoukot

    Liittynyt:
    22.11.2004
    Viestejä:
    928
    Saadut tykkäykset:
    1
    Tässä pari päivää pureskellut viime aikaisia tapahtumia talossa. Itse näen tämän viimeaikaisen Nikon repeilemisen Sofian näkemisestä varmana esteenä herran voittokululle. Ei tyyppi missään mielessä mikään tylsä tai tyhmä ole, mutta nyt kyllä petti pahasti tilannetaju. Oltiin tultu kuninkaan ja voittajan elkein, nyt sitten meni pahasti laiva karille.

    Kyllähän tää kausi on kaikkiaan aika helppo ollut. Ei oo porukan oo paljoa tarvinnut ponnistelle noiden viikkotehtävien kanssa, mutta kyseinen veto tuntui aiempaan lepsuiluun verrattuna aika ääripään tempulta. Eipä varmasti moni muukaan olisi voinut arvata oman lemmittynsä siellä toisella puolen odottelevan. Temppu sinänsä olisi voinut toimia, jos yleensä porukalla olisi hieman haasteellisempaa tuolla olla. Nythän kaikki tarjoillaan lähes hopealautasella, tai siltä se se on tällä kaudella näyttänyt.

    Mitä voittajavetoon tulee, aika hyvin Niko veti porukkaa mukanaan. Petri tais olla ainoita, jotka ymmärsivät oikeastaan heti kupletin juonen. Myöskään Jani, Sofia ja Eetu pysyttelivät tilanteesa hieman etäämmällä. Finalistit voisivat olla Marika, Eetu ja Petri. Kuka sitten noista vahvin, sitä vaikeampi sanoa.. Tekis mieli laittaa Petrin puolesta rahat likoon, mutta Marika kans aika kova faniporukkansa kanssa. Onko vielä joitakin, jotka uskovat Nikon tai Ninon nousuun ja voittoon?
     
    Viimeksi muokattu: 11.11.2010
  14. Harry

    Harry Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    06.09.2004
    Viestejä:
    1 903
    Saadut tykkäykset:
    7
    Mazaaaa voittoon!
     
  15. ColdAsIce

    ColdAsIce Uusi jäsen

    Liittynyt:
    14.03.2007
    Viestejä:
    771
    Saadut tykkäykset:
    3
    Mutta kun Niko on moderni ja herkkä nykymies. Hän on äärimmäisen sitoutunut tyttöystäväänsä ja hän näyttää avoimesti tunteensa parisuhteessa.

    vittu mitä paskaa
     
  16. lepreconn

    lepreconn Käyttäjä

    Liittynyt:
    27.11.2006
    Viestejä:
    3 370
    Saadut tykkäykset:
    39
    lups 1

    lups 1
     
  17. djaska

    djaska shaken, not stirred.. Tukijoukot

    Liittynyt:
    22.11.2004
    Viestejä:
    928
    Saadut tykkäykset:
    1
    No eilisis bileis (eli tän päivän koostees) saatiin sitten viimein rakkauden kaste eli Petri pääs kaiketi pistämään Elisaa pyhimpään.. Pitkään on kestäny lemmen leikit jo, mutta kaikkein potentiaalisin pari noista. Eipä muista taida mihinkää olla.. Niko, Eetu ja Marika kateellisina ilkkumassa tälle nuorelle parille. Ja ei muuta ku nuo häätöön. Eli Marika ensi hyphyy :thumbsup:
     
  18. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 526
    Saadut tykkäykset:
    89
    Ilmeisesti käytti kuitenkin vain niitä nakkeja, joita löytyy kymmenen. Ei sitä, joka on varustuksessa ainoa laatuaan...
     
  19. NudistPriest

    NudistPriest Uusi jäsen

    Liittynyt:
    02.01.2006
    Viestejä:
    669
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sen vähän mitä on tullut tällä kaudella katsottua, on ollut aika selvää, että Petri ja Ellu säätävät jossain vaiheessa. Kyllähän sen on nähnyt, että poltetta on. Siitähän sen kissa ja hiirileikki ja kinaaminen on johtunut. Sehän on ihan peruskuvio kun kumpikaan ei uskalla myöntää itselleen että vituttamisen sijaan se toinen kuumottaa pöksyissä. Been there, done that.
     
  20. ColdAsIce

    ColdAsIce Uusi jäsen

    Liittynyt:
    14.03.2007
    Viestejä:
    771
    Saadut tykkäykset:
    3
    Onko se "polte" todella ollut noin selvästi aistittavissa?
    Mä en voi ymmärtää, että miten Petrin kaltainen jätesäkki voisi aiheuttaa kuumotusta kenenkään pöksyissä :D Mutta ehkä mä olen väärä henkilö arvioimaan Peten viehätysvoimaa.