The Tonight Show with Conan O'Brien

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana big j, 07.05.2009.

  1. shamen

    shamen Guest Guest

    Liittynyt:
    19.02.2003
    Viestejä:
    1 224
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kannattaa muistaa, että TBS on kaapelikanava.
    NBC taas on jakelussa haravan tai kaapelin kautta. Peitto on siis aivan eri luokkaa kuin TBS:llä, joka ei muutenkaan ole mitenkään iso tekijä. Paljon rerunneja vanhoista sit-comeista yms.

    Conanilla on paljon kannattajia, kuten on myös niitä jotka sitä ei voi sietää.
     
  2. Tilt-type

    Tilt-type Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    03.07.2003
    Viestejä:
    3 131
    Saadut tykkäykset:
    192
    Conanin isoin miinus on se, ettei rentoutta löydy. Talk showt on juuri niitä ohjelmia joita katsotaan rentoutuakseen ennen nukkumaan menoa. Nykyajan Conan saa aikaan lähinnä epämiellyttävän tunteen.

    Letterman on kerrassaan loistava. Ne sen jutut on harvoin hyviä, mutta tyyli millä David ne sanoo ja heittää itsensä likoon, on viihdyttävää. Hän ei myöskään jokaisen jutun jälkeen takerru edelliseen vaan siirtyy sulavasti seuraavaan. Harmi että Letterman näkyy Suomessa vain MTV3 MAX:illa...

    Ennen näitä talk showeja tuli joka ilta useampi, nykyään taitaa ilmaiskanavilla tulla enää ainoastaan Jimmy Fallon ja sekin on TV Viiden puolesta huonosti toteutettu, koska ohjelmatiedoissa ei koskaan vaivauduta edes kertomaan kuka on vieraana.
     
  3. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    Hassua sikäli kun Conan tuli tunnetuksi hullusta heittäytymisestään. Andyn mukanaolo aiheuttanee tuotakin. Showhan parani silloin aikoinaan selvästi kun kaveri lähti tekemään näyttelijänuraansa josta ei ilmeisesti tullut "mitään".

    Totta! Dave on kunkku. Näin, vaikka en joskus tajunnut miksi tämä kaveri on muka hauska puhumattakaan että suosituin (ainakin aikoinaan). Lettermanin tekemisessä näkyy kokemuksen tuoma rentous, hän selvästi nauttii elämästä ja showstaan. Monesti hänen heittonsa ja naureskelunsa aukeavat vain keskittyen, sisältää sellaista hienovaraista piikittelyä, ja interaktiivisuutta - elää tilanteessa. Myös se kiristys-case hoitui varsin mallikkaasti, vaikkei sinänsä koomikontaitoihin kuulu mutta senkin sai käännettyä huumoriksi eli yleisön sympatiat puolelleen!

    Tämäkin on totta. Todella rasittavaa että pitäisi tarkastaa showta johonkin vaiheeseen asti että tietää onko joskus jotain katsottavaa, koska tuohan elää täysin vieraistaan. No ei tule sentään kotimaisia talkkareitakaan, jotka ovat olleet lähes aina pelkästään vaivaannuttavan kehnoja.
     
    Viimeksi muokattu: 11.11.2010
  4. Clef

    Clef Uusi jäsen

    Liittynyt:
    09.07.2005
    Viestejä:
    614
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ja sitten on meitä, jotka kannattivat äijää vielä New Yorkin aikoina...sen jälkeen ote lipsahti. Jo Tonight Show'ssa oli merkkejä.

    Ja muuten tuo Fallonkin loppui Suomessa kesän jälkeen. Harmi, sillä havaitsin sen olevan kerrassaan mainio ohjelma (tsekatkaa mm. Fallonin Neil Young -imitaatiot, "Yacht Rock" -tribuuttiviikko jne...)! Ja tämä siis sillä varauksella, että en voinut sietää koko äijää aiemmin.

    Lettermania kyllä tulee katsottua Maxilta. Ensin ukon nuivahko huumori ei auennut. Tuntuu näistä kaikista aidoimmin vierastaan "haastattelevalta". Fergusoniakin tuli jenkkivuosina katsottua, ja kieltämättä onhan se aika viihdyttävä sekin, se pistää taas täysin ranttaliksi aina.
     
  5. shamen

    shamen Guest Guest

    Liittynyt:
    19.02.2003
    Viestejä:
    1 224
    Saadut tykkäykset:
    0
    Fallon oli aika kamalaa katsottavaa alussa. Siihen se mun osalta jäikin.
    Ehkä taso parani ja rentous löyty myöhäsemmässä jaksossa.

    Minä olen seurannu Conania ensimmäisistä kausista alkaen kun se tuli Suomen puolella NBC:ltä vain. Tonight showt ei ollut kyllä kovin hyviä, mutta osasyy lienee Network puolen rajoitukset. Yöllä oli mahdollisuus tehdä enemmän. Kaapelissa taas on vielä vapaampaa, mutta rajansa sieläkin.
     
  6. warre

    warre Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    14.02.2000
    Viestejä:
    2 356
    Saadut tykkäykset:
    30
  7. Rottapasi

    Rottapasi Uusi jäsen

    Liittynyt:
    07.07.2006
    Viestejä:
    662
    Saadut tykkäykset:
    4
    Conanin verkkosivuilta olen katsonut päivittäin pätkiä ohjelmasta ja entisenä suurena fanina pitää sanoa, että meno on väsynyttä. Jotain uutta saisivat kehittää. Tuntuu pahalta sanoa, mutta Ellen DeGeneres vetää paljon viihdyttävämpää showta. Conan pois studiosta ihmisten ja sattumusten pariin koheltamaan.
     
  8. Recce

    Recce Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    29.03.2004
    Viestejä:
    2 968
    Saadut tykkäykset:
    244
    Kaksi ekaa Conan jaksoa nähneenä täytyy sanoa, että kyllä ohjelma on tullut tiensä päähän. Jopa "Tonight Show" oli viihdyttävämpi...
     
  9. Laffer

    Laffer Guest Guest

    Liittynyt:
    04.09.2001
    Viestejä:
    2 308
    Saadut tykkäykset:
    2
    Ihan hyvää viihdettä tämä tarjoaa mutta eipä show ole juuri mihinkään muuttunut siitä mitä se nbc:llä oli. Eikä kaapelikaan ole sarjaa sen "rankemmaksi" muuttanut kun sensuuri näyttää olevan yhtä tiukkaa kuin ennenkin. Tulee kyllä jatkossakin katsottua ja hyvin on jenkeissäkin ottaneet sarjan vastaan, ainakin näin alkuun...

     
  10. h3mb3

    h3mb3 Digital and smoke-free. Tukijoukot

    Liittynyt:
    15.04.2006
    Viestejä:
    1 889
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ihan vaan sivuhuomautuksena: TBS:n Conan-ohjelmalle on oma aiheensa.