Lisää kanavia MTV3:n kanavapakettiin

Keskustelu osiossa 'Digi-TV' , aloittajana Dunemaster, 07.01.2008.

  1. mihy

    mihy Uusi jäsen

    Liittynyt:
    02.01.2004
    Viestejä:
    292
    Saadut tykkäykset:
    1
    Taitaa olla päinvastoin: Ava muuttuu itsenäiseksi mainosrahoitteiseksi ilmaiskanavaksi tammikuussa. (Lähde)
     
  2. paha80

    paha80 Guest Guest

    Liittynyt:
    03.09.2007
    Viestejä:
    143
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hmm.. mahtaisikohan tuolla Komedialla pyöriä samat/samoja ohjelmia kuin ruotsalaisella sisarkanavallaa TV4 Komedilla, eli aika hemmetin kuivalta ainakin sillä kanavalla tuo ohjelmisto näyttää vaikuttavan. Kolmas kivi auringosta, Dharma & Greg, Reno 911 yms. Jotain osviittaa varmaan tuosta sisällöstä voi saa kun miettii mitä tuo MTV3:n versio Komediasta näyttää.
     
  3. Aksa

    Aksa Guest Guest

    Liittynyt:
    01.10.2009
    Viestejä:
    98
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nyt näyttäisi tuolla leffa kanavalla pyörivän juuri ennen uuden ohjelman alkua, että kolme uutta kanavaa tulisi 1.3.11. Lisätietoja pitäisi olla mtv3.fi/kanavapaketti sivulla, mutta ainakaan minä en löytänyt tuolta mitään infoa. Olisiko kenelläkään tietoa, mitä kanavia olisi tulossa?
     
  4. warre

    warre Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    14.02.2000
    Viestejä:
    2 357
    Saadut tykkäykset:
    30
    MTV Oy tuo markkinoille uuden maksu-tv-kanavan 6. elokuuta 2012. Uusi MTV3 Fakta XL on tutkiva dokumenttikanava, joka tarjoaa entistä laajemman kattauksen ajankohtaisia dokumentteja ja dokumenttisarjoja.

    MTV3 Fakta XL korvaa MTV3 Kanavapaketissa MTV3 Scifi -kanavan, joka lopetetaan 5. elokuuta.

    MTV3 Kanavapaketin uudistuminen tuo tullessaan valtavan kokonaisuuden ajankohtaista dokumenttiohjelmistoa kahden kanavan voimin. Paketissa jo aiemmin ollut MTV3 Fakta keskittyy jatkossakin koskettaviin tositarinoihin ja ilmiöihin. MTV3 Fakta XL puolestaan laajentaa aiheiden kirjoa ja tuo rohkeaa journalismia mm. tieteen, historian, seikkailun, luonnon ja politiikan maailmasta.

    Tulossa on mm. BBC:n huippusarjoja kuten Lonely Planet -matkailusarjat ja Everestin ensiapu - sairaalasarja. Ohjelmistossa nähdään myös syvällisiä kuvauksia mm. Nelson Mandelasta, Pol Potista ja Punaisista Khmereistä ja Viiltäjä Jackistä. Tarkka ohjelmisto julkaistaan lähiaikoina.

    MTV3 Kanavapakettiin kuuluva MTV3 Scifi -kanava puolestaan lopettaa toimintansa 5.8. Kanavaa on tehty yhteistyössä ruotsalaisen TV4:n kanssa. Kanava ei ole Ruotsissa suorittanut katsojamäärätavoitteita, joten sen toiminta on päätetty lopettaa.
    http://www.mesta.net/tv/uutiset/?aid=25719
     
  5. 71 dB

    71 dB Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    19.01.2005
    Viestejä:
    11 455
    Saadut tykkäykset:
    776
    Jaahas, nyt on helppo päätös luopua tästä kanavapaketista. Vapaa-painin takia aikoinani otin ja Scifi oli (todella iso) bonus. Nyt ei ole painia tullut puoleentoista vuoteen ja Scifikin loppuu. Nämä fakta-kanavat ovat karmeaa muka-vakavaa ohjelmistoa joka on kuitenkin liian viihteellistä ollakseen vakavasti otettavaa mutta ei sitten viihdyttävääkään.

    Näissä maksukanavissa on juuri tämä ihan hanurista että muutaman vuoden välein muutetaan/lopetataan kanavia ja aina tietenkin omat suosikit lopetetaan. Jotain v*tun lifestyle-tuubaa ja sairaala-saippuaa kyllä näkee maailman tappiin asti. :OI
     
  6. Ari

    Ari Käyttäjä

    Liittynyt:
    25.06.2000
    Viestejä:
    3 320
    Saadut tykkäykset:
    4
    No ei ole kyllä hyvä uutinen! Vaikka MTV3 Scifi on jo näyttänytkin ne sarjat joiden takia sen tilaisin aikoinaan (extra-kanavana) eli Star Trekit, vanhat Doctor Who:t, Lexx:it, Capricat ym. mutta olisi nyt voinut toivoa että sieltä olisi vielä jotain uutta tulla tai jotain muuta vanhaa klassikkotavaraa! :(

    Saas nähdä mitä DNA ilmoittaa meille tuon Scifi-kanavan erikseen tilanneille, joilla se ei kuulu mihinkään kanavapakettiin edes, eihän sitä voi tuollaisena korvata jollain muulla kanavalla, kun en ole tilannut sitä minkään paketin osana, vaan erikseen (kun suuri osa muista MTV3:n maksukanavista kuuluu Welho L-pakettiin ja siihen ei ole lisätty mitään sen jälkeen kun DNA osti Welhon).

    Ikävä uutinen kyllä. Mutta ainakin tässä pitäisi sitten säästyä ainakin se 3e/kk jatkossa kun kanava lopetetaan.
     
  7. VeliVaselin

    VeliVaselin Guest Guest

    Liittynyt:
    24.05.2012
    Viestejä:
    8
    Saadut tykkäykset:
    0
    Meniköhän oikeaan paikkaan? Mut sellainen asia,että jos vaihdan vanhan Plus TV paketin, joka on jo poistunut myynnistä ja otan uuden joka on halvempi.Siihen sitten Sport Pro:t.Mutta Pro ei kuulemma näykkään rinnakkaiskortilla?Minkä tautta?Joutuu tyytymään vanhaan kalliimpaan pakettiin,vai voiko pääkortin jakaa jollain kortinjakajalla?
     
  8. hellqvist

    hellqvist Guest Guest

    Liittynyt:
    17.11.2005
    Viestejä:
    38
    Saadut tykkäykset:
    0
    Google: Smartwi