Canal Digitalilta tallentava HD-purkki HD PVR 101 ST

Keskustelu osiossa 'Satelliitti-TV' , aloittajana tlogist, 29.04.2008.

  1. Valhalla

    Valhalla Nikon & Elinchrome Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    06.12.2002
    Viestejä:
    2 543
    Saadut tykkäykset:
    4
    tää kiittää, kokeillaan.
     
  2. mamipa

    mamipa Käyttäjä

    Liittynyt:
    02.06.2006
    Viestejä:
    869
    Saadut tykkäykset:
    54
    Ei ole kuulunut muutamaan tuntiin
     
  3. pul1ukko

    pul1ukko Guest Guest

    Liittynyt:
    11.09.2007
    Viestejä:
    5
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ihmeiden aika ei ole ohi.Aukaisin boksin ja puhdistin tuulettimen jonka tarkoitus on ilmeisesti jäähdyttää jotaki komponenttia(puhaltaa suoraan kiintolevyn kylkeen) niin perkele boksihan lähti päälle ja toimii,on muuten hiljaisempikin,ei enää kuulu semmosta ihme rutinaa.Tuuletin oli about 3cm halkaisijaltaan ja aivan tukossa pölystä.:thumbsup:

    EDIT: Tuo tuuletin ei näyttäny tulevan millään kiinni se vain painettiin paikalleen ja kun aukasin boksin kannen se oli jotenki vinossa jo valmiiksi.Se meillä on pitäny ihme ääntä alusta asti,mutta kun takuu on jo loppu niin pystyi itse jo aukomaan tuon.
     
    Viimeksi muokattu: 31.10.2010
  4. Galaxie

    Galaxie Uusi jäsen

    Liittynyt:
    09.11.2003
    Viestejä:
    107
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei helvetti että osaa mennä hermot tämän purkin kanssa. nykyään suosikkilista sekoaa about kolme kertaa viikossa ja sekoittaa kanavat ihan totaalisesti. Takaisin noita ei saa laitettua muutenkuin palauttamalla tehdasasetukset. Ei siis auta vaikka b-listalta poistaisi kaikki kanavat ja laittaisi uudelleen, vaan vihreä napinpainalluksen jälkeen kanavat ovat edelleen sekaisin. :OI

    Käytössä on siis sellainen lista jossa antennikanavat(5xx) ovat ensimmäisenä jotta niitä voi katsoa samalla kun tallentaa satelliittipuolelta jotain. Plus että vain sillä tavalla saa näkyviin Voice/TVviiden epg-tiedot.

    Onko olemassa jotain kikkakuutosta jolla tämän rakkineen saa toimimaan niinkuin pitää?
     
  5. timox

    timox Guest Guest

    Liittynyt:
    04.01.2006
    Viestejä:
    39
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minulla listan muokkaaminen onnistuu. Valitsen asetuksista suosikkilistan ja poista sinne ilmestyneet ylimääräiset kanavat. Sitten lisään sinne haluamani ja muutan kanavien järjestyksen haluamakseni ja tallennan tiedot. Toimii niin kauan kunnes taas tulee joku ihmepäivitys joka tekee omiaan listoilla.

    Kanavat ovat osapuilleen seuraavassa järjestyksessä: Yle1, Yle2, MTV3, Nelonen, Yle teema, Sub, Jim, Liv, SuomiTV, Voice... joista kaikki SuomiTV:tä ja Voicea lukuunottamatta ovat satelliittikanavia. Useimmiten listalta hukkuu SuomiTV sekä Voice ja niiden tilalle ilmaantuu Jim (vai Liv, ei voi muistaa) sekä 4SportPro. Listalla on siis tällöin kaksi Jimiä/Liviä. Eilen kuitenkin huomasin taas vastaavan tapahtuneen mutta nyt olikin SuomiTV säilynyt, Voice poistunut ja MTV3 Extra tullut listalle. Enkä edes ole hankkinut MTV3-pakettia.

    Ymmärrän toki sen että kanavalista päivittyy automaattisesti mutta järkeeni ei käy se, että suosikkilistoja mennään automaattisesti sotkemaan. Muissa tuntemissani bokseissa suosikkilistoilta häviävät ne kanavat joita ei enää ole (tai sitten niiden kohdalla tulee "Ei signaalia" tms) ja uudet kanavat pitää sinne käsin lisätä.

    No, nyt sentään toimii tallennukset ja toistot suhteellisen hyvin.

    Jaa niin, viikonloppunahan siirrettiin kellot talviaikaan. Boksiin tallennettujen ohjelmien tallennusajankohtakin muuttui siinä yhteydessä. Jos olin vaikkapa viime kuussa tallentanut jonkun ohjelman alkaen kello 21:00 niin nyt MyTV:ssa näkyy kyseisen ohjelman tallennuksen alkuajankohtana 20:00.
     
  6. Iso-Mies

    Iso-Mies Guest Guest

    Liittynyt:
    31.01.2006
    Viestejä:
    693
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kaksi mystistä ongelmaa lähipäiviltä:

    - Ensimmäistä kertaa uudella softalla katkesi tallenteen katsominen kun ajastus starttasi.

    - V-mäisempi oli kun kahdesta samanaikaisesta ajastuksesta toinen ei suostu näkymään, lukee MyTV:ssä, infossakin kaikki tiedot, mutta kun starttaa näkyy vain mustaa eikä kelaukset toimi mihinkään suuntaan.

    Onko vastaavia ollut porukalla? Saako tuota tallennetta näkymään mitenkään?




    Iso
     
  7. arttu.

    arttu. Guest Guest

    Liittynyt:
    02.11.2010
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tere! Uudella softalla boxi toiminut moitteettomasti mutta yksi asia ottaa päähän: Kun sammutat vahvarin tai vaihdat ohjelmalähdettä vahvistimelta ja laitat sen takaisin boxille niin boxin kuva-asetukset vaihtuvat aina 1080i:in. Joka ikinen kerta täytyy vaihtaa takaisin 576p:lle. Itte sen ny viittii tehdä mutta eukkoo tuntuu rassaavan kun on tuon boxin kans muutenki tarvinnu tapella.
    Boxilta siis lähtee hdmi vahvarille ja vahvarilta töllöön.. 1080i:llä kuva aivan paskaa ja zoomausta ei saa oikeaksi. Pitää olla 576p ja 4:3 asetuksina.

    EDIT: Legendaarinen tehdasasetuksien palutus auttoi. Nyt kuvasuhde oikein ja kuva ok 1080i:llä. Täältä tähän....
     
    Viimeksi muokattu: 02.11.2010
  8. djaska

    djaska shaken, not stirred.. Tukijoukot

    Liittynyt:
    22.11.2004
    Viestejä:
    928
    Saadut tykkäykset:
    1
    Täällä boxi alko reistalla vanhalla softalla eli sammuili muutamien kymmenien tai minuuttien käytön jälkeen. Oli siis pakko päivittää tähän parjattuun Linux-versioon. Samalla sai juuri ne mukavat ominaisuudet. Pa**kan kelauksen, hitaan kanavan vaihton, turhan vodin, pehmenneen kuvanlaadun ja tekstin. Ja ne mahd. muut bugit.. Oon melko varma, että Canal päätti piillottaa jonku ominaisuuden tonne kanaville, että on pakko päivittää tähän uusimpaan.. :grr:

    Edit: Ei auttanu päivitys. Nyt jatkuvaa jumimista. Ei auta ivo-buutti. Lähti Topfiel TF-7750 tilaukseen.. Terrestial käytössä TF-5100PVR. Ei juuri mitään bugia viiteen vuoteen, tapeilla vaan käytettävyyden hiomista, silti kepittää mennen tullen ehjänkin uuden Segamin.

    Edit2: Puhelu aspaan. Uus box tilaukseen.. Jos jotakuta kiinnostaa, olis myynnis, kun tulee.
     
    Viimeksi muokattu: 03.11.2010
  9. heiskate

    heiskate Guest Guest

    Liittynyt:
    18.10.2006
    Viestejä:
    120
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eikö kellään herjaile tuosta katselukortin puuttumisesta? Välillä alkaa aina tolkuton pätkiminen, kun ei ole muka katselukorttia boksissa, pitäis kuitenkin ottaa herjan mukaan ulos ja kääntää toisin päin ja tehdä kaikki muutkin kevätjuhla temput jne. jne.

    Toimi pitkän aikaa taas ilman pätkimistä ja nyt eilen oli taas sitten sellaista, että teki mieli heittää loota ikkunasta pellolle. Taidan muutenkin kyllä pistää paskan menemään ja antaa Sampan itse hoitaa sateliittikanavienkin näkyminen. Tallentaa ei vaan sen jälkeen pysty, kuin juuri katseltavaa kanavaa, mutta laskeepahan koko perheen vitutuskäyrä ainakin melkoisesti. Taitaa hoitaa telkku (Samsung plasma 7705 63") skaalauksenkin monta kertaa paremmin, kuin tuo matolaatikko...
     
  10. pki

    pki Guest Guest

    Liittynyt:
    03.10.2005
    Viestejä:
    56
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mulla herjasi joskus kortin puuttumista, vai olikohan vaan ettei olisi oikeuksia katsella kanavia.. en muista, kun kaikki täällä kuvatut ongelmat on tullut käytyä läpi.
    Nyt viimeisimpänä olen helpparin kanssa yrittänyt selvitellä miksi boxi välillä ei enää suostu vaihtamaan kanavaa ollenkaan ja jos yrittää sammuttaa, niin kellotin sammutusaikaa 6h kunnes vedin virrat pois..
    Muutenkin kaikkiin vikoihin tuntuu auttavan virtojen katkaisu, jota harrastankin 1-3 kertaa illassa.

    Helppari suositteli virtalähteen vaihtamista ja tänään kävinkin uuden virtalähteen noutamassa postista, tää on UPEEEEETA!!!
    Siis mieletön päivitys tässä virtalähteessä, nyt on 5cm päässä liittimestä piuhaan laitettu suoraan kytkin mallia Ikean-yölamppu.
    Nyt ei enää tartte pimeässä haparoida johtoa irti ja takaisin, kyllä tuotekehitys on käsittämätöntä..
    Bonuksena hyvät naurut, kun avasin pakettia :D
     
  11. Iso-Mies

    Iso-Mies Guest Guest

    Liittynyt:
    31.01.2006
    Viestejä:
    693
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tämä oli myös minun ensimmäinen naurunaihe kun avasin paketin helmikuussa, siinä tiesi sitten samantien ettei laite tule toimimaan moitteitta vaikka en ollut kytkenyt edes virtoja päälle.:D

    Tosin uudella softalla en ole tuota tarvinnut kertaakaan. :thumbsup:


    Iso
     
  12. sepesetä48

    sepesetä48 Guest Guest

    Liittynyt:
    12.09.2010
    Viestejä:
    64
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko porukoilla kokemuksia kortin päivittymisestä muilla boxeilla kuin tällä CD:lin pakkopulla boxilla. Toimivia boxeja kortilla on mutta kysymykseksi jää kortin päivitys.
    Muuten,,tämä mun CD:lin boxi on kans kahlannut melkein koko skaalan läpi mitä näillä sivuilla on tullut esille,,,nyt on toiminut melko hyvin mitä nyt tunti sitten jumitti kun olin poistamassa jo katsottua ohjelmaa,,,.
    Jos tuosta kortin päivittymisestä on faktaa niin ostan toisen samanlaisen boxin mikä tuossa workkii CD:lin boxin vieressä ja toimii kuin unelma, lukuunottamatta sitä että molemmat virittimet on eri käytössä ja viritin on yhden narun päässä jolloin EPG ai anna koko ohjelmaa kaikilla kanavilla mutta jos tuo uusi boxi tulee ostettua niin silloin molemmat virittimet on CD:lin käytössä jolloin EPG toimii täydellisesti.
    Ja tuohon kuvanlaatuun,,heh heh, sääliksi käy digitalin purkkia.
    djaskalle, jos kortti päivittyy niin siitä sitten mitä aioit tilata, heh.
     
    Viimeksi muokattu: 04.11.2010
  13. djaska

    djaska shaken, not stirred.. Tukijoukot

    Liittynyt:
    22.11.2004
    Viestejä:
    928
    Saadut tykkäykset:
    1
    Anteeks, nyt en ihan ymmärtänyt. Tarkoitatko, että muu boxi voi lakata näkymästä korttilinkityksen vuoksi? No näillä näkymin en oo myymäs boxia. Eipä tuosta sais muutenkaa ku ehkä 100-200€.
     
  14. sepesetä48

    sepesetä48 Guest Guest

    Liittynyt:
    12.09.2010
    Viestejä:
    64
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nou nou ja nou. Tarkoitan sitä että kun digitalin paska boxi nikottelee niin siirrän kortin "toiseen" erimerkkiseen hyvään boxiin jossa Dilog:in CA-moduuli jo odottaa korttia ja katselu jatkuu kuin tyhjää vaan. En ole kokeillut päivittyykö kortti tässä "erimerkkisessä" boxissa, johon olen ajanut kaikki samat kanavat kuin CD:lin boxissa on ja kaikki kanavat toimii hienosti ilman murheita tallennuksien kera. Tätä tarkoitin kun huomasin yhdessä sun kirjoituksessa pistavän tilaukseen ko. boxin,,siis ei digitalin.

    Noo,,kyse on topfield 7750.

    topfieldin 7700 homma ei toiminut mutta 7750 toimii, kortti sisään ja nauti.
     
    Viimeksi muokattu: 04.11.2010
  15. PeeVee79

    PeeVee79 Käyttäjä

    Liittynyt:
    12.10.2005
    Viestejä:
    1 038
    Saadut tykkäykset:
    16
    Piiitkästä aikaa sain muistaa aspaa spostilla. Johan tässä toista kuukautta menikin.

    Iltasella katselin formuloita ja kun joku kohta meni vähän ohi, niin meinasin ottaa vähän taaksepäin. Vaan eipä onnistunutkaan.
    En asiaan kiinnittänyt kuitenkaan sen kummempaa huomiota.
    Mulla oli sarjatallennuksessa yhdeksältä alkava ohjelma, jota meinasin äsken alkaa katsomaan. Tallenneluottelosta hain ohjelman ja painoin ok, mutta ruutu heitti mustaksi. Eli kyseessä on täsmälleen sama vika, jonka kanssa painin ennen viimeisintä päivitystä.
    Tuolloin aspassa neuvoivat ensin resetoimaan (boksi pun 353 teletext 1) ja kun se ei auttanut, niin alustamaan levy. Hoito auttoi hetken, mutta uusiutui, kunnes tuli uusi päivitys.

    Nyt tein saman operaation, saapa nähdä kauanko nyt mennään.

    Iso kasa tallenteita meni taas taivaan tuuliin, eikä luotto boksia kohtaan ole ihan taivaissa.
     
  16. Iso-Mies

    Iso-Mies Guest Guest

    Liittynyt:
    31.01.2006
    Viestejä:
    693
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itsellä eilen hävisi kaikki kanavat juuri F1-lähetyksen(MTV3Max) jälkeen. Ja tallenuksia oli menemässä eri kanavilta, kun yritin startata tallennusta niin pelkkää mustaa ja mitään ei näkynyt. Kiroilin pari minuuttia.

    Kun olin rauhoittunut niin palautin tehdasasetukset ja avot, kanavat löytyi ja tallenteet näkyivät. Ei kylläkään tallenne viikon takaa mistä tuolla aiemmin mainitsin.

    Jos tämä tallenteiden epäonnistuminen jatkuu niin menee kyllä hermot.



    Iso
     
  17. PeeVee79

    PeeVee79 Käyttäjä

    Liittynyt:
    12.10.2005
    Viestejä:
    1 038
    Saadut tykkäykset:
    16
    Pistivät mullekin uuden virtalähteen. Täytyy heittää kiinni, kun jaksaa, vaikka maalaisjärjellä ajateltuna en oikein käsitä miten sillä voi olla tallennusongelmiin vaikutusta.
    Kysyin myös, onko uusia päivityksiä tulossa ja koska.
    Vastaus:
    Taas maalaisjärjellä ajateltuna, olisiko kumminkin kannattanut jäädyttää sen uuden softan ilmoilletuloa esim. puolella vuodella, jotta ominaisuudet saadaan hiottua kerralla edes ok-tasolle ja jonkinasteinen toimintavarmuus olisi tullut testattua.
    Vissiin ei.
     
  18. Jybbe69

    Jybbe69 Guest Guest

    Liittynyt:
    13.08.2010
    Viestejä:
    93
    Saadut tykkäykset:
    0
    No tohon julkasukiireeseen oli tietty syynä se että jonkn bossin tuloskortissa luki jotta 'VOD on saatava markkinoille siihen ja siihen mennessä tai et saa bonuksia. Ei haittaa vaikka onkin buginen muilta ominaisuuksiltaan'
     
  19. Galaxie

    Galaxie Uusi jäsen

    Liittynyt:
    09.11.2003
    Viestejä:
    107
    Saadut tykkäykset:
    0
    Laitoin pari viikkoa sitten yhteydenottopyynnön Canalille tuon boksin ala-arvoisesta toiminnasta ja tänään tekniseltä puolelta soitettiin.
    Tuo kanavien sekoaminen ja muu häröily joista oma boksini kärsii, on kuulemma tiedossa oleva ohjelmisto-ongelma ja korjaus tulee puolen vuode-vuoden päästä.
    Siinä sitten tuli hetkisen verran väiteltyä ja herra jonka kanssa juttelin väitti kivenkovaan ettei kyse ole mistään viasta vaan ongelmasta boksin softassa.
    Suosikkikanavalistaa ei hänen mukaansa kannattaisi käyttää vaan pitäisi käyttää sitä kokonaislistaa. No, perheessämme kun sattuu olemaan pieniä lapsia(aikuisviihdekanavat piiloon) plus että itse en tykkää listalla olevan kanavia jotka eivät näy joten tuo suosikkilistan käyttä on lähes välttämätöntä.

    Minu mielestäni laitteessa on vika jos siinä olevat ominaisuudet eivät toimi.
    Tämä ei ole nähtävästi kuitenkaan peruste kaupanpurulle.

    Boksi lentää suohon heti kun pääsen tästä firmasta eroon.
     
  20. temee99

    temee99 Guest Guest

    Liittynyt:
    07.08.2002
    Viestejä:
    143
    Saadut tykkäykset:
    0
    Siis eihän ne pässit lippahattuiset softapojat tiedä mitään vioista ellei me asiakkaat kerrota niitä niille. Tämä on juuri tätä nykyaikaa kun laitteet testataan asiakkailla ja korjataan mitä pystytään:OI
    Kääntäkään HDMI kaapeli toisinperin jos vaikka se korjais kaikki viat, näin aspa neuvoo kaikkiin vikoihin :)