Dexter (2006–2013, Showtime)

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana big j, 26.11.2006.

  1. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olet.


    No onhan se vähän ilmiselvä comif relief hahmo, tyyliä 80-luku. Mutta piristävä poikkeus muuten ehkä hieman laimean sivuhahmokaartin joukossa.

    Tämän kauden kolme ensimmäistä jaksoa on herättänyt kyllä vain yhden kysymyksen: Missä hiiskatissa se Robocop viipyy :mad:.
     
  2. ana198

    ana198 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2006
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    0
    http://www.tv.com/7-dexter-characte...d-off-/story/24232.html?tag=hotspot;gumball;1

    Lukaisin tuon läpi ja oikeasti suutuin. Minkä takia joku vitun idiootti joka selvästi ei edes pidä koko sarjasta toivoo käytännössä joka ainoan sivuhahmon kuolemaa.
    Siis Astor on hänen mielestään "worst kid ever" kun suree äitinsä kuolemaa, Masuka on epähauskin tyyppi ikinä, Rita oli ärsyttävin hahmo kun kolmen pienen lapsen äitinä kehtasi kaipailla aviomiestään jne...
    Onhan tuo tietenkin tehty kieliposkessa mutta jotenkin ärsytti suuresti koko teksti:OI

    Minusta joka ainut noista hahmoista tuo jotain sarjaan ja kenen tahansa noista poistaminen köyhdyttäisi sarjaa (erityisesti nyt kun tuo Laguertan ja Angelinkin tarina on saanut tulta alleen). Tuo idiootti varmaan toivoisi että koko sarja päättyisi siihen että Dexter on murhannut kaikki puolitututkin ja muuttaa toiseen kaupunkiin.
     
  3. winterland

    winterland Käyttäjä

    Liittynyt:
    20.08.2004
    Viestejä:
    5 248
    Saadut tykkäykset:
    2
    Itse olen sitä mieltä, että lopussa Dexterin on pakko jäädä kiinni tekosistaan (ja oikea luonto paljastua lähipiirille), mutta päättyykö se kuolemaan vai vankilaan, saa jäädä arvuuteltavaksi. Ei ole kyllä mitään hajua, että onko myös seuraava kausi varmistettu. Joten ei voi vielä tämän kauden juonikuvioiden perusteella hirveästi päätellä lopputulosta.
     
  4. J-dee

    J-dee Guest Guest

    Liittynyt:
    05.03.2006
    Viestejä:
    316
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei nyt ärsyttävä, mutta tuntuu että nykyään liioitellun koominen. Joka välissä jotain ihme läppää; aiemmilla kausilla tuntui, että oli paremmin balanssissa. Ehkä muistan väärin...
     
  5. Walter

    Walter Guest Guest

    Liittynyt:
    13.09.2005
    Viestejä:
    33
    Saadut tykkäykset:
    0


    Kyllä minä allekirjoitan sen mitä tämä ao. idiootti Debran hahmosta sanoo - mutta ei hahmoa pitäisi uloskirjoittaa. Sen sijaan käsikirjoittajat pitäisi pistää lukittuun huoneeseen eikä päästää ulos ennen kuin ne tekevät hahmosta edes hieman enemmän oikean poliisin kaltaisen.

    Debran hahmosta on valitettavasti kirjoitettu maailman vittumaisimmalla persoonallisuudella varustettu kädetön inkompetentti joka tarvitsee poikkeuksetta veljeään jokapäiväisestä työstään selviämiseen (siis siitä mistä hänelle maksetaan palkkaa) ja onnistuu kerta toisensa jälkeen ryssimään kaikki hommansa sellaiseen solmuun, että tarvitaan sarjamurhaajaa aukomaan niitä - ja jonka pääasialliset kyvykkyydet tuntuvat keskittyvän vääriin äijiin ryhtymiseen...
     
  6. Walter

    Walter Guest Guest

    Liittynyt:
    13.09.2005
    Viestejä:
    33
    Saadut tykkäykset:
    0
    p.s. Vihdoinkin Julia Stiles mukana! Enkä edes tunnistanut kolmannessa jaksossa lyhyen kohtauksen aikana...
     
  7. jleinonen

    jleinonen Uusi jäsen

    Liittynyt:
    09.08.2001
    Viestejä:
    627
    Saadut tykkäykset:
    1
    Niinpäs olikin, mietinkin että tutunnäköinen typy.

    Se ihmetyttää että Dexter ei vaan päästänyt nasita menemään "vannottaen" ettei kerro kenellekkään...
     
  8. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kummallista ininää Debrasta. Minusta kun tuntuu että Laguerta on maailmanhistorian epäpätevin poliisi.
     
  9. Maverick

    Maverick Uusi jäsen Blokattu

    Liittynyt:
    03.04.2002
    Viestejä:
    4 289
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mitä hemmetin emootio-shittiä tämä neljännen jakson co-sarjiksen kaappaman ämmän säästäminen muka oli olevinaan? Lineaarisena sarjiksena Dexterin olisi pitänyt sijoittaa eukolla puukko keuhkoon maks. 0,5 minuutin harkinnan jälkeen. Tappohuoneet ja kaikki olivat vielä valmiinakin. Ikävää, mutta niin sarjis-joka-ei-halua-jäädä-kiinni ehkä kuitenkin tekee.

    Nyt tässä pedataan taas jotain tunnepaskaa tms. kiintiöhomon/-feministin/muun pellen kirjoittamaa Dex:n pehmenemisen tms. ihmisenä kasvamisen kuvausta, mistä Dex kuitenkin onnekkaiden sattumusten kautta kuin ihmeen kaupalla selviää.
    Koko tämä "järjestän itse itselleni helevetinmoisen ongelman ja sitten selevittelen sotkua koko loppuseasonin" on jo niiiin nähtyä huttua aikaisemmilta kausilta (sekopää brittihoratsu, Michael Prado jne).

    EI SAATANA NÄIN.
     
  10. ana198

    ana198 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2006
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olisiko parempi jos mentäisiin MOTW-tyyliin yksi murha per viikko ja hahmot pysyisivät ikuisesti samoina ja kukaan ei koskaan pääsisi Dexterin jäljille?
    Onko mennyt ohi kokonaan Dexterin kasvu tunnepuolella skidin myötä?
    Olisiko ollut jännä jakso jos Dexter olisi vaan laittanut sen muijan kylmäksi ja end of story?
    Dexterillä ei muuten ollut tapana ennen tätä isyysvaistojen heräämistäkään laittaa syyttömiä kylmäksi.
     
  11. Maverick

    Maverick Uusi jäsen Blokattu

    Liittynyt:
    03.04.2002
    Viestejä:
    4 289
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jäljille pääseminen on ok mutta ei näin typerällä tavalla. Dexter ei ole kasvanut tunnepuolella mihinkään suuntaan, nyt mukana on vain riippa nimeltä Harrison.

    Kyllä, eukon kylmentäminen välittömästi olisi ollut loogista ja järkeenkäypää. The Koodin ensimmäinen sääntö on "Älä jää kiinni". Nyt nähty on epäloogista ja älytöntä. Jännitystä voi kehitellä muilla tavoilla kuin muuttamalla päähenkilön idiootiksi.
    Kaiken sen jälkeen mitä Dex on jo tähän mennessä tehnyt, yhden "sivullisen" listiminen ei tunnu missään. Tätä on tapahtunut ennenkin, viimeksi puliainen sai ankkurista.
    Nyt Dex on pistetty järjestelemään tarinaan käänteitä tavalla mistä haisee pelkästään käsikirjoitettu epäaitous.
     
  12. tvalimaa

    tvalimaa Uusi jäsen

    Liittynyt:
    23.08.2007
    Viestejä:
    114
    Saadut tykkäykset:
    7
    Tässä nyt lahdataan seuraavaks x määrä Boyd Fowlerin kamuja ja sitten on vielä tämä kauden pääpahis? Vai onko se joku Fowlerin kamuista sitten? Ajatuksena tässä kumminkin tulee se, että alkaako tässä oleen jo liikaa? Quinn on jäljillä, eukko elää ja temmeltää (jos on nähny previkan niin tietää), x määrä Fowlerin kamuja, pääpahis ja sitten on vielä Debra vai onko? Tässä ei nyt aivot raksuta, mutta eikös vielä 4 kaudel Debralla ollu jotain tutkimuksii kesken?

    Hmm ajatukset on lähinnä kysymyksiä, mutta ainakin uusimman jakson previkan mukaan toimintaa on tulossa, mutta onko tässä nyt liian monta rautaa tulessa?
     
  13. Mookid

    Mookid Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    16.07.2006
    Viestejä:
    2 690
    Saadut tykkäykset:
    349
    Eiköhän pääpahis ole joku noista Fowlerin kamuista, epäilemättä tuolla "kidutusringilläkin" on johtohahmonsa.

    ...ja mukaan pitäisi tulla vielä Peter Wellerin esittämä hahmo, jonka rooli on (varmuuden vuoksi spoilertageihin)
    "a troubled Miami Metro Police Officer who gets caught up in an internal affairs investigation."

    Joten joo, ehkä vähän liikaa tavaraa/juonia ahdettu yhteen kauteen, mutta katsotaan nyt miten painotukset menee. Ritan kuoleman käsittelykin on jäänyt taka-alalle.
     
  14. ana198

    ana198 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.12.2006
    Viestejä:
    2 735
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olin todella pettynyt tuohon nimen kertomiseen:mad:
    Mitään muuta syytä en siihen keksi kuin että saadaan juonta eteenpäin kun mimmi saa Dexterin jäljitettyä.
     
  15. skuge

    skuge Uusi jäsen

    Liittynyt:
    08.04.2004
    Viestejä:
    264
    Saadut tykkäykset:
    0
    Miksei dexter olisi vaan sanonut sille mimmille et mä kyl listin ne älä huoli, voin lähettää joulukortissa niiden irtileikatut päät näytille...

    Kai se dexter koittaa nimen kertomisella et voiko luottaa kenenkään..tosin sillä mimmillä oli jos dexterin puhelinnumero et eiköhän sillä olisi pärjännyt...
     
  16. Clef

    Clef Uusi jäsen

    Liittynyt:
    09.07.2005
    Viestejä:
    614
    Saadut tykkäykset:
    0
    En tiedä, onko käsikirjoituskaarti täysin hukannut kynänsä, vai kenties vaihtunut ratkaisevasti alkukausien jälkeen...mutta eihän tää nyt oikeen enää ns. "lähde". :(

    Huvittaa, kuinka lapselliseksi tämä on muuttunut. Koko halvatun poliisilaitokselta ei löydy KETÄÄN muuta rintsikoissa pomppimaan undercover-operaatioon, kuin koko laitoksen POMO?? Vai missasinko sit jotain.

    Tai edellisjaksossa, koko poliisilaitos hyörii "yötä päivää" siinä pienessä mökin puturassa, ja tarvitaan Dexter Morgan paikalle, että sieltä löytyy se yks tupakantumppi...

    Olen samaa mieltä, että kun jännitystä ja jännitettä rakennetaan lähinnä kässärin aukkojen ja/tai poliisien/Dexterin aivan suorastaan idioottimaisen toheloinnin kautta, metsään mennään.

    Doakes-kauden jälkeen, Arthur Mitchell -kautta lukuunottamatta (joka sekin kyllä käynnisteli pi-i-i-i-t-k-ä-ä-n), sarja on kyllä vaan laskenut tasoaan. Ja siinäkin oli merkkejä, kuten todettu, brittimuija oli aikamoinen nuija.

    Olen yrittänyt miettiä, mistä tuo johtuisi - ehkä se ykköskausi oli vaan jotenkin niin tuore, koska kyllä se ainakin minut piti silloin koukussaan alusta loppuun, ja sen innoittamana sarjaa on sitten jaksanut seuratakin.

    Tai sitten tästä on vaan tullut...paska?
     
  17. Maverick

    Maverick Uusi jäsen Blokattu

    Liittynyt:
    03.04.2002
    Viestejä:
    4 289
    Saadut tykkäykset:
    0
    Dexterin toiminnassa ei ole kyllä enää järjen häivää. K-kirjoitustiimissä on täytynyt tapahtua tällä kaudella vaihdoksia, ei tämän tason ääliömuutos ole muuten selitettävissä.
    6. jakson warehousella sekoilu oli sen tason niitti arkkuun että alkup. kk-tiimin aikaan Dex:n isäpappa olisi löytynyt rahtikontista zombiena vetämään idiootin kiikkuun omin käsinein.
     
  18. Anathor

    Anathor Käyttäjä

    Liittynyt:
    11.12.2009
    Viestejä:
    937
    Saadut tykkäykset:
    55
    Nelisen jaksoa katsottuna tuoreelta kaudelta eikä vielä oikein ole lähtenyt normaaliin tapaan tai sitten vain liian paljon vieläkin fiilistelen edellistä kautta josta tykkäsin todella paljon.
    Ihan ok menoa sikäli mutta tuo Boyd:in kuitenkin tuntui niin random-tapolta että..

    Kohta pitäs jo saada kauden pääpahis messiin..ja Quinn toivottavasti hiillostaa Dexteriä entisestään.

    Kenties tuo Julia Stilesin esittämä sidekick sitten piristää/kiristää tunnelmia tulevissa jaksoissa?
     
  19. Rokkari

    Rokkari Guest Guest

    Liittynyt:
    23.08.2005
    Viestejä:
    2 385
    Saadut tykkäykset:
    0
    Aina nää Dexterkaudet on alkanut aika hitaasti, ja vasta loppukaudesta on lyöty kunnolla pökköä pesään. Voisin kuvitella että tuo Peter Wellerin hahmon juonikuvio johtaa vielä kunnon mäiskeeseen.
     
  20. Anathor

    Anathor Käyttäjä

    Liittynyt:
    11.12.2009
    Viestejä:
    937
    Saadut tykkäykset:
    55
    Off-topiccia sikäli mutta Losti:issa myös meni noin että jossain kausien alkuvaiheiden jälkeen tuntui monesti juonikuviot tyssäävän ja sitten pari viimeistä jaksoa olivat kauttaaltaan meneviä. Ja luonnollisesti jätettiin jännän cliffhangeriin koko kausi..

    Tykkäsin koko sarjasta tosin mutta siltikin huvitti että välillä tuntui kovasti junnaavan paikallaan.