Finnkinon alennukset

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana MikkoM, 11.09.2010.

  1. MikkoM

    MikkoM Ekki-Ekki-Ekki-Ekki-PTANG Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    15.05.2003
    Viestejä:
    52
    Saadut tykkäykset:
    0
    ..........
     
    Viimeksi muokattu: 19.04.2011
  2. Iso-Mies

    Iso-Mies Guest Guest

    Liittynyt:
    31.01.2006
    Viestejä:
    693
    Saadut tykkäykset:
    0

    Saa olla aika kova tarjous ennenkuin ostan E-sarjalippuja, kerran olen tuota kokeillut ja ylivoimaisesti suurin ongelma tälläiselle satunnaisesti leffassa käyvälle on se että lompakosta ei suoraan näe milloin liput vanhenee, toisin kuin näkee helposti paperilipuista mitä ostetaan aina se pari nippua Hulluilta Päiviltä.

    Tietysti tuosta vanheni huomaamatta yksi lippu ja sitten vit*tti. :OI



    Iso
     
  3. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Tuo Finnkinon tarjouskin kalpenee Hullujen Päivien vastaavan rinnalla, joten kannattaa tuo jättää väliin -- ellei sitten tiedä varmasti, ettei mene kuin muutaman hassun kerran vajaan vuoden sisään elokuviin. Tosin itse olen usein antanut noita sarjalippuja myös kavereille: kyseinen tapa tuottaa hyvää mieltä ja kaveritkin pääsee halvemmalla (lähes puoleen hintaan jos kyse on 3D-elokuvasta). Toki kaverit aina maksavat tuon takaisin, mutta mikäli esimerkiksi baarissa on jäänyt drinkin tai pari velkaa, niin tuo on oiva tapa kuitata se velka. :D

    E-lipuissa on tietenkin se hyvä puoli, että niillä voi maksaa netissä. Vaikka itsekin asun hyvin lähellä elokuvateatteria, niin joskus se tympäisee lähteä vähintään tuntia ennen näytöstä ostamaan Hullujen Päivien sarjalipun kanssa elokuvalippua ja palata sitten takaisin kämpille tms. odottamaan näytöksen alkua. Siinä mielessä on harmi, ettei noita HP-sarjalippuja voi muuntaa sähköisiksi.
     
  4. LOP

    LOP Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.02.2001
    Viestejä:
    4 057
    Saadut tykkäykset:
    49
    Tänään tuli hyödynnettyä Finnkinon yllätystarjous. Kyllähän toi Salt oli kolmen euron arvoinen nipin napin. :)
     
  5. Pvt Joker

    Pvt Joker Guest Guest

    Liittynyt:
    11.08.2009
    Viestejä:
    244
    Saadut tykkäykset:
    0
    Finnkinon sarjalippujen voimassaoloaika on nykyisin rikollisen lyhyt ylipäänsä. Ennen muinoin se oli aina vähintään 6 kuukautta ja muistelisin sen olleen joskus vieläkin enemmän, mutta että neljä kuukautta? Laittaisivat samalla neljä viikkoa, niin varmasti jäisi aina osa lipuista käyttämättä ja FK tekisi enemmän voittoa... Onkohan tuo neljä kuukautta joku kuluttaviranomaisen suositus lahjakorttien pienimmäksi voimassaoloajaksi?
     
  6. Justy

    Justy Guest Guest

    Liittynyt:
    01.08.2010
    Viestejä:
    10
    Saadut tykkäykset:
    0
    Noissa sarjalipuissa on mielestäni kuukaus per lippu -periaate. Eli 4 lipun paketti on voimassa 4kk, viiden 5 kk jne. Kesälipuissa ei kyllä tainnut mennä ihan yks yhteen...
     
  7. Samppa

    Samppa Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.06.2000
    Viestejä:
    14 062
    Saadut tykkäykset:
    26
    Harvinaista herkkua, kun Finnkinon teattereissa alkaa klassikkoelokuvien sarja. Liput näytöksiin 5,50€.

    Elokuvina:
    • Roman Polanski: Inho (Repulsion, Iso-Britannia 1965)
    • Roman Polanski: Umpikuja (Cul-de-Sac, Iso-Britannia 1966)
    • Jean Cocteau: Orfeus (Orphée, Ranska 1950)
    • Vilgot Sjöman: Olen utelias - keltainen (Jag är nyfiken – Gul, Ruotsi 1968)
    • Teuvo Tulio: Laulu tulipunaisesta kukasta (Suomi 1938)
    • Jean Vigo: L’Atalante (Ranska 1934) ja Taris, roi de l'eau (Ranska 1931)
    • Jean Vigo: Nolla käytöksessä (Ranska 1933) ja À propos de Nice (Ranska 1933)
    • Akira Kurosawa: Seitsemän samuraita (Shichinin no samurai, Japani 1952)
    • Jacques Tati: Riemuloma Rivieralla (Les Vacances de Monsieur Hulot, Ranska 1953)
    • Billy Wilder: Yks, kaks, kolme (One, Two, Three, USA 1961)

    Esityspaikkoina Espoo, Omena; Helsinki, Kinopalatsi; Vantaa, Flamingo; Jyväskylä, Fantasia; Kuopio, Star; Lahti, Kuvapalatsi; Oulu, Plaza; Pori, Promenadi; Tampere, Plevna; Turku, Kinopalatsi

    Finnkino
     
  8. Koulukatu

    Koulukatu Guest Guest

    Liittynyt:
    24.11.2005
    Viestejä:
    268
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jep. Ja jos lippujen viim. voimassaolopäivä on esim. 31.10, ei riitä, että varaat liput netissä 30.10 elokuvaan, joka esitetään 1.11. Tuli tämäkin sitten testattua. Jotkut kuulemma ovat saaneet "puhumalla" vanhentuneet liput käytettyä, mutta ilmeisesti menee naaman mukaan. Tästä syystä sarjaliput pysyvästi boikotissa.

    Olisi oikeasti mielenkiintoista tietää, kuinka paljon Finnkino tekee voittoa noilla käyttämättömillä lipuilla. 4kk on ihan naurettava aika. Stockmannilla kelpasi toissa viikolla 6 vuotta vanha lahjakortti, eikä tarvinnut edes selitellä mitään :)
     
  9. Khilon

    Khilon Käyttäjä

    Liittynyt:
    28.10.2006
    Viestejä:
    282
    Saadut tykkäykset:
    33
    Minusta kuukausi per lippu on kyllä aivan riittävä aika. Lyhentää sitä ei kyllä voi, mutta leffassa käyminen kerran kuussa ei oikeasti ole mikään kohtuuton vaatimus.

    Lahjakortti on täysin eri asia. Sillä saa tavaraa tietyllä summalla, leffalipulla taas saa tietyn tuotteen. Lahjakortin voimassaoloaikaa ei ole mitään tarvetta rajoittaa, koska kuuden vuoden odottelusta ei kärsi kuin lahjakortin haltija inflaation syödessä sen arvoa. Leffalipun tapauksessa tappion kärsii sen sijaan yritys.
     
  10. Koulukatu

    Koulukatu Guest Guest

    Liittynyt:
    24.11.2005
    Viestejä:
    268
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyllä. Juuri sillä hetkellä. Vaikka kvartaaleilla mennäänkin, inhimillisempi tulkinta voimassaoloajasta saattaisi kannustaa ihmisiä ostamaan sarjalippuja/normilippuja toistekin. Minä ainakin uskon siihen vanhaan oppiin, että tyytyväinen asiakas palaa. Jos taas joudut kantapään kautta toteamaan, että lippuja jäi käteen ja käyttämättä, tuskin käyt ostamassa uusia lippuja ihan hetkeen.

    En todellakaan oleta, että lippujen pitäisi olla voimassa 6 vuotta, mutta en myöskään pidä järkevänä sitä, että ne ovat voimassa 4kk. En ole missään muualla törmännyt yhtä lyhyeen voimassaoloaikaan, oli sitten kyse lahjakorteista, sarjalipuista tms. Yleisin voimassaoloaika on 6kk/12kk, mistä ikinä onkaan kyse.

    Pieni kilpailu saattaisi piristää tätäkin alaa, vaikka Finnkinon Suomenlahden eteläpuolella tarjoamiin 3-5 Euron peruslippuihin ei päästäisikään.
     
  11. Pvt Joker

    Pvt Joker Guest Guest

    Liittynyt:
    11.08.2009
    Viestejä:
    244
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eikä yritys sitäpaitsi juurikaan mitään häviäisi antamalla vähän pidemmän voimassaolojan (6-12 kk), koska elokuvalippujen hinnat nyt eivät sentään onneksi nouse useammin kuin kerran vuodessa... Totta kai firmalle olisi kannattavempaa ainakin lyhyellä aikavälillä pitää sarjalipulla vaikka se 4 viikon voimassaoloaika, jolloin lippuja jäisi nykyistäkin enemmän käyttämättä. Tuleehan normaalioloissa uusia ensi-iltoja vähintään yksi viikossa, joten jonkun mielestä tuokaan ei varmaan olisi kohtuutonta.

    Kilpailuahan oli vuosituhannen vaihteen tienoilla joillakin paikkakunnilla (ainakin Helsingissä ja Turussa), mutta sitten Sandrew-Metronome päätti myydä teatterinsa Finnkinolle. Kilpailuviranomaiset eivät tuohon kauppaan puuttuneet, koska heidän mielestään videolevitys on uskottavaa kilpailua Finnkinolle siitä huolimatta, ettei DVD:llä tai Bluraylla vielä nykyisinkään saa elokuvia samaan aikaan kun ne tulevat teattereihin.
     
  12. Iso-Mies

    Iso-Mies Guest Guest

    Liittynyt:
    31.01.2006
    Viestejä:
    693
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hulluilta Päiviltä ostetut sarjaliput ovat voimassa 8kk, mun mielestä ihan kohtuu aika.


    Iso
     
  13. arthur

    arthur Guest Guest

    Liittynyt:
    28.06.2002
    Viestejä:
    2 430
    Saadut tykkäykset:
    0
    Eikös tossakin päde se kk/lippu-tahti, vai montakos lippua siinä oli?
     
  14. Iso-Mies

    Iso-Mies Guest Guest

    Liittynyt:
    31.01.2006
    Viestejä:
    693
    Saadut tykkäykset:
    0
    Totta, olisikohan siinä ollut peräti kymmenen ja hinta 65€. Lähetin muijan ostamaan niin en muista. Mutta voihan noita ostaa frendin kanssa puoliksi jne, aika moni käy jonkun kanssa elokuvissa jolloin kuluu 2lippua per elokuva.



    Iso
     
  15. LOP

    LOP Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.02.2001
    Viestejä:
    4 057
    Saadut tykkäykset:
    49
    Kyllä 10kpl/65€. Itellekkin tuli kimppakaupalla 5kpl/32,5€. Liput käy myös 3d-näytöksiin, joten varsinkin niissä käymällä säästää paljon.
     
  16. Khilon

    Khilon Käyttäjä

    Liittynyt:
    28.10.2006
    Viestejä:
    282
    Saadut tykkäykset:
    33
    Minusta kuukausi/lippu on ihan selkeä käytäntö. Bio Rexillä näkyy olevan viiden lipun paketissa kuukauden pidempi voimassaolo, mutta yhdeksän lipun paketissa vastaavasti kuukauden lyhyempi.