DVD-lakko

Keskustelu osiossa 'Tarinatupa Classic (Yleiskeskustelu)' , aloittajana Negotiator, 23.03.2003.

  1. Scorpius

    Scorpius Surfing on Sinewaves Guest

    Liittynyt:
    13.01.2003
    Viestejä:
    889
    Saadut tykkäykset:
    4
    Löytyy löytyy. Sellainen erikoisjulkaisu, jossa on mehevä kerros ftalaattia pinnalla. Voit sitten vaikka syöttää sitä lapsillesi.
     
  2. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    No vastaavasti en sitten harrasta autolla ajoa eikä kotiini ole tilattu ainuttakaan lehteä tai julkaisua. Ai miksikö? On kaikin puolin edullisempaa (niin itseni, yhteiskunnan kuin luonnonkin suhteen) liikkua joukkoliikennettä tai pyörää hyväksi käyttäen, ja kirjastossa voi kyllä lukea lehdet, jos se tarpeen on. Helpottiko? :)
     
    Viimeksi muokattu: 16.09.2010
  3. Scorpius

    Scorpius Surfing on Sinewaves Guest

    Liittynyt:
    13.01.2003
    Viestejä:
    889
    Saadut tykkäykset:
    4
    Noniin, vähän fiksumpaakin vastaajaa on liikenteessä. Helpotti! se on hienoa että näitä juttuja on edes joku miettinyt :thumbsup:
     
  4. PeteP

    PeteP Guest Guest

    Liittynyt:
    14.06.2003
    Viestejä:
    285
    Saadut tykkäykset:
    1
    Tätä päivää minä odotan, että olisi aikaa käydä kirjastossa lukemassa lehdet. Siinä vaiheessa kun pojat on saatu nukkumaan, ovat kirjastot jo kiinni. Nyt ne lehdet tulee ostettua irtonumeroina ja luettuna työmatkalla bussissa (onneksi uusi duuni ei vaatinutkaan omaa autoa). Nykyisin menee päivässä 1,5 -- 3,0h päivässä joukkoliikenteessä = onpahan tullut luettua kirjoja oikein urakalla ja ne lehdet siinä sivussa.
     
  5. 5trummer

    5trummer Uusi jäsen

    Liittynyt:
    07.04.2004
    Viestejä:
    100
    Saadut tykkäykset:
    0
    Meinasinkin tehdä asiasta ketjun, onneksi oli jo valmiina.

    Mun dvd-kokoelma alkaa olla melkein täydellinen (joo, kuuluisia viimeisiä sanoja). Tiedän, että jos vilkaisette sitä niin se saattaa vaikuttaa tyypilliseltä (tylsältä?) leffafanin kokoelmalta. Mutta kun mietitte noita leffoja tarkemmin. Kubrickit, Pulp Fiction, Amadeus, Blade Runner, Indyt jne. Pelkästään Monty Python-leffoja ja The Big Lebowskia voisi katsella loputtomiin ;)

    Ja kun sarjapuolelta löytyy Flying Circus ja The Wire (tosin ei vielä viidettä kautta), niin ihmettelee mitä vielä tarttee. Kaiken lisäksi tv:stä on tallennettu vaikka mitä: klassikoita (Casablanca, Valamiesten ratkaisu, Sierra Madren aarre, lisää Kubrickkeja..), parasta fantasiaa (LOTRit), mahtava eka Rambo (First Blood), Hitchcockkia, kulttiklassikoita (Fright Night, Repo Man), Tanssii susien kanssa jne..

    Eli onko ostoslistalla vielä mitään? Toki ;) Robocop on pakko saada, kieltäydyn tilaamasta netistä koska kyllä sen pitäisi löytyä joka Anttilasta. Lisäksi en ole nähnyt LOTReista pitkiä versioita (hyi), vain nuo Neloselta tulleet (ne EE:t pitänee tilata jostain). Star Warsit (4-6) piti tallentaa Maikkarilta mutta Jedin Paluun kämmäsin, eli nekin olisi kiva dvd-muodossa. Ja ehkä tilaan ensi vuoden alussa ilmestyvän Tarkovski-boksin. Ja Clerksin. Ja Wildereita. Ja Von Trierejä.

    Ei voi kyllä kuin hämmästellä, miten nykyään voi saada dvd:llä vaikka mitä halvalla. Noita muutaman leffan bokseja (Coen-veljesten, Potemkin/Nosferatu/Metropolis) on paljon, ja Anttilan 5.99e-matskukin sisältää vaikka mitä mestariteoksia. Nuorempana olis pyörtynyt onnesta jos olis saanu Kubrickkeja tuohon hintaan.
     
    Viimeksi muokattu: 19.10.2010
  6. TheRealThing

    TheRealThing I WANT TO BELIEVE Tukijoukot

    Liittynyt:
    03.05.2004
    Viestejä:
    4 975
    Saadut tykkäykset:
    894
    Näin se lakko murenee.

    Postissa tulossa Amazon.co.uk:sta Metropolis [Reconstructed & Restored] (Masters of Cinema) Limited Edition Dual Format Steelbook [Blu-ray] (Scorpius Huom! Metallikannet! Eli Special Reduced Ftalat Edition! :thumbsup:) ja Kolchak: The Night Stalker sekä CDONista heräteostoksena (kuulokkeiden) ohessa mukaan tarttunut Walker, Texas Rangerin eka tuotantokausi (noku sen niin halvalla (9,95) sai)!

    Varmaan jotain muutakin tulee loppuvuodesta ostettua. Tod.näk. tv-sarjapuolelta. Aika minimihankinnoilla tullut mentyä tämä vuosi joka tapauksessa.
     
  7. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 524
    Saadut tykkäykset:
    87
    Tässä on itsekin tämän ja viime kuun aikana tullut oltua kaikkea muuta kuin lakossa, asiaan ehkä vaikutti jotain ihan kiva palkankorotus sekä pian tulevat veronpalautukset. :) Aikamoinen läjä elokuvia ja tv-sarjoja (esim. Frasier kokonaisuudessaan) tullut tilailtua... mutta eihän sitä toisaalta tässä missään ikuisessa lakossa olla. Välillä voi tietenkin tehdä niitä ostoksia. Nyt on hyvä sitten jälleen alkaa rajoittaa ostamista ihan isolla kädellä, kun on saanut kurittaa Visaa kunnolla taas vähäksi aikaa.

    Aina pidetään silti se voimassa, että jos eteen tulee halvalla jotain, mitä joka tapauksessa myöhemmin ostaisi, niin tyhmäähän se olisi jälkeenpäin kalliimmalla lähteä hankkimaan.
     
  8. Enoelmeri

    Enoelmeri Guest Guest

    Liittynyt:
    30.03.2004
    Viestejä:
    834
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tämä ketju varmaankin käsittelee nykyisin myös blu ray elokuvia. Itsellä on nyt ostolakko koko kesän ajan. Syyskuussa voi sitten alkaa taas tonkimaan laareja. Syy on tietenkin siinä, että välillä on hyvä katsella hyllystä pois katselemattomat ja siihen päälle kesken jääneet tv-sarjaboksit. Eikä se osteleminen oikeastaan tunnukkaan miltään kun jatkuvasti raahaa kotiin uusia elokuvia. Pienen tauon jälkeen harrastukseen saa taas uutta potkua.

    Onkos muita kesälakkoilijoita?
     
  9. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Täältä löytyy yksi. Tosin muutenkin ovat leffakulutustottumukset niukentuneet, kun SecondSpinnistä alle $12:n ja UK:n paikoista alle £9:n BD-leffojen tilaileminenkin tuntuu tällä hetkellä liialliselta -- Zoolander, Maniac Cop ja True Grit jäivät odottamaan otollisempaa hetkeä. Säilytyslaatikoista löytyy monta katsomantonta BD:tä ja olin jopa lähellä liittyä sen anteeksiantamattoman synnin tekevien joukkoon, jotka ostelevat lisää leffoja, vaikka edelliset ostokset ovat vielä muoveissa -- pitäisi sitä nyt edes se (muovien poisto) symbolinen ele tehdä ennen kuin ostelee lisää.
     
  10. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    Aika tiukka periaate että pitäisi AINA KAIKKI muoveissa olevat katsoa ennen uusien ostoa. Joskus kestää kauemmankin aikaa ennenkuin huvittaa jotain genreä vaikka katsoa. Ja ne muovit pitää ehdottomasti poistaa vasta juuri ennen levyn masiinaan laittamista, ei siis mielellään edes aiemmin samana päivänä.
     
  11. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Mielestäni puhuin kyllä pelkästään muovien poistamisesta, enkä siitä, että ne muovissa olevat (saati muut) pitäisi katsoa ennen kuin ostelee lisää. Toki sanon tämän vieno hymy suupielessä, mutta jollain tavalla juuri se, ettei edes ole poistanut muoveja ennen uusien leffojen ostamista, kertoo, että ostetaan ostamisen ilon (ei niinkään elokuvaharrastuksen) takia. Epäilemättä tuota ilmiötä muutenkin, sillä lakkoonkin osittain siksi rupesin, kun tuntui, että ostamiseen motivoi lähinnä ostamisen riemu.
     
  12. Dr. Eever

    Dr. Eever Guest Guest

    Liittynyt:
    23.12.2008
    Viestejä:
    1 737
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nonniin, olen nyt CDON:in alekoodin innostamana ostanut ensimmäisen Blu Ray -elokuvan, Batman Begins. Eipä minulla ole sille soveltuvaa toistinta tai näyttölaitetta, mutta nyt on pää avattu ja takaraivossa kutkuttanut siirtyminen DVD:stä BR:ään alkanut.