Wbox HD 500gb:n ohjelmien editointi/leikkaaminen

Keskustelu osiossa 'Humax' , aloittajana drinkalot, 04.08.2010.

  1. drinkalot

    drinkalot Guest Guest

    Liittynyt:
    04.08.2010
    Viestejä:
    6
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ostin tuon Wbox HD 500gb ja näyttäisi siltä kuin siinä ei voisi lainkaan leikata tallennettua tiedostoa. Siis tarkoitan, että ainakaan käyttöohjeessa ei ole ohjeita miten leikata ohjelmasta ylimääräiset (mainokset ym.) pois. (Nimeä voi kyllä vaihtaa ja muuta toisarvoista.). Esim Humax 9500:ssa tämäominaisuus kuitenkin on.

    Onko leikkaaminen tuolla vehkeellä jotenkin mahdollista vai onko tuossa tosiaan näin vakava puute. Tuolla leikkauksella kun säästää todella paljon kovalevytilaa, sillä jokaisesta tunnin mainoskanavaohjelmasta lähtee n. 15 minuuttia editoimalla mainokset pois. Lisäksi videotallenteiden toistolistoilla ei tee yhtään mitään jollei ohjelmista voi leikata ylimääräisiä alkuja ja loppuja pois.

    Tietääkö kukaan olisiko tuohon saatavissa jokin kilke millä leikkauksia voi tehdä ilman kaikkien tallenteiden siirtämistä tietokoneelle ja editoimalla siellä?
     
  2. hansolo

    hansolo Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    01.11.2002
    Viestejä:
    4 737
    Saadut tykkäykset:
    536
    Ei onnistu. Ikävä puute siinäkin mielessä, että aikaisemassa 9200/9500 sarjalaisissa kyseinen ominaisuus oli.

    Ei ole saatavilla virallisesti. Jokin ohjelma on olemassa, jolla voi takaisin importata ts-muotoista ja yhteensopivia tallenteita. Ohjelma luo tarvittavat logi- ja indeksitiedostot, jotka boksi tarvitsee ts-tiedoston lisäksi.

    Ohjelma on AV2HDR, mutta se on suunniteltu wboxin sisaruslaitteelle UK-markkinoille.
     
  3. loude

    loude Guest Guest

    Liittynyt:
    20.09.2010
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olisiko ehkä olemassa sellaista kovalevyllistä DVD-kirjoitinta jolla editointi onnistuu? (mainoksien poisto) Vanhemmat Philipsin osaavat, uusista ei tietoa. Esitteissä en ainakaan ole sellaista mainintaa nähnyt.