Canal Digitalilta tallentava HD-purkki HD PVR 101 ST

Keskustelu osiossa 'Satelliitti-TV' , aloittajana tlogist, 29.04.2008.

  1. temee99

    temee99 Guest Guest

    Liittynyt:
    07.08.2002
    Viestejä:
    143
    Saadut tykkäykset:
    0
    No mulla on kesäkuussa otettu koko canal eli uusi on mullakin mut bugeja niin perkeleesti....
     
  2. heiskate

    heiskate Guest Guest

    Liittynyt:
    18.10.2006
    Viestejä:
    120
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuossa jo aiemmin mainitsinkin ja joku muukin tuosta "katselukortin pätkimisestä", no eilen illalla alkoi tehdä sitä niin tiheään, että eihän katselusta meinannut tulla yhtään mitään. :OI

    Tein sitten myös minä tuon tehdasasetusten palautuksen ja ainakin tuo herja tuntui päättyvän siihen. Loppuillan sai katsella rauhassa, mitään muita toimintoja en kyllä kokeillut.
     
  3. Cosmo_Kramer

    Cosmo_Kramer Guest Guest

    Liittynyt:
    10.09.2007
    Viestejä:
    45
    Saadut tykkäykset:
    0
    Meillä ilmeni myös aamulla normaalin käynnistyksen jälkeen tuo "nute" ongelma. Siitä selvis ilmeisesti sit tuolla volyymisäädöllä. Ainakin vaimo ilmoitteli, että nyt ok. Kiitti vinkistä :thumbsup:

    Mut ihan oikeesti tää uus softa on niin suuri pettymys ja v-tutuksen aihe minulle, että se vaarantaa sopimuksen jatkon. Vuoden määräaikainen umpeutuu ihan just. En tiedä jatkanko enää. Olin pitkäaikainen antenniasiakas, joka vaihtoi satelliittiin.
     
  4. jpap

    jpap Guest Guest

    Liittynyt:
    27.12.2005
    Viestejä:
    91
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tällaista nyt, eli tehdasasetusten palautuksen jälkeen, tuo kaksoiskäynnistys häipyi, mutta vain kahdeksi päiväksi ja ilmestyi sitten uudelleen.
    Ei voi enää muuta kuin todeta että SURKEAA !!
     
  5. heiskate

    heiskate Guest Guest

    Liittynyt:
    18.10.2006
    Viestejä:
    120
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ja paskat se kauaa taas auttanu, pätkii jälleen niin perkeleesti :OI:hitme::OI:sick::OI

    Miten helvetissä tällaista sontaa tarttee vielä v.2010 ihmisten olohuoneissa sietää ja vielä maksaa niin saatanasti.

    Saavat muuten tarjota vähän ilmaisia kuukausia, mikäli meinaavat pitää asiakkaana. :OI
     
  6. sepesetä48

    sepesetä48 Guest Guest

    Liittynyt:
    12.09.2010
    Viestejä:
    64
    Saadut tykkäykset:
    0
    Niin, softa on muutenkin "raksittu" yksinkertaisemmaksi joten olisi luullut että noita bugeja ei olisi tarvittu. CD:n monopoliasenne voi pitkässä juoksussa kalahtaa heidän omaan nilkkaan ja juuri nuo ikuiset selitykset jotka ovat ympäripyöreitä, kysyit sitten vaikka paljonkohan kello mahtaa olla nyt 12:12 menee yli normalin ymmärryksen. CD:lla oli aikaa testata softaa mennen tullen mutta ei ala-arvoisempaa työskentelyä ole tullut koskaan eteeni. Taloni päädyssä on ollut viisi lautasta 1996 alkuvuodesta lähtien ja olen itse ollut testaamassa virittimiä analogisesta ajasta lähtien ja ollut ensimmäisten joukossa siirtymässä digiaikaan. Kolme viritintä rinnakkain, viasat, dc ja yksi vapaille kanaville on tuossa kaukarin ulottuvilla. Vaihdoin tuossa alkukeväästä vapaidenkanavien virittimen TF 7700:n TF7750:seen joka vetää kuin junan vessa. Muutamaan kertaan olen tivannut canalilta että jokso sain kortin naitettua ko. virittimeen,,noo, vastauksenhan tietää kun on monopoliasenteesta kyse. Tuo CD:n viritin on häpeäpilkku kyseisessä rivissä. Noita samoja bugeja on myös minun virittimessä mutta toimii nyt melko hyvin lukuunottamatta sitä että käynnistyy aina volumet täpöillä,,heh.
     
  7. djaska

    djaska shaken, not stirred.. Tukijoukot

    Liittynyt:
    22.11.2004
    Viestejä:
    928
    Saadut tykkäykset:
    1
    Menee vähän ot:ksi, mutta juuri monopoliasema on CD:n valttikortti, jolla se voi pitää hinnat korkealla ja maksaa myös ohjelman tuottajille hyvää hintaa, joka puolestaan hankaloittaa kilpailua. Ohjelmiston, edes siedettävällä tasolla pitäminen taas pitää yli puolet kuluttajista tyytyväisenä, loput asiakkaista nieleskelee tappion osittain kytkykaupasta johtuen. Oon 100% varma jotta juuri ohjelmantuottajien vaatimien kopioimis ja katseluestoista johtuen tää homma on menny tälläseksi kuin se nyt on tallentavien boxien osalta. Tietääkseni nuo ei tallentavat toimii jokseenkin moitteettomasti. CD pystyy siten turvaamaan ohjelmistotuottajien etuja. Hyviä boxia olisi tarjolla, muuta monopoli estää ja hankaloittaa asiakkaiden elämää. Jahka internet/iptv, terrestialdigi ja ohjelmapalvelut tuolla paranee ja kehittyy, CD:n on pakko joustaa tässäkin asiassa.

    Itsellekn tuli v238 firmiksellä ongelma, kun epg ei näytä kuin kaksi tuntia eteenpäin ohjelmia. Raportoitu asiasta aiemminkin täällä. Ei saa mitään ajastettua, kun ne tehdään tuon kautta. Pari viikkoo sitten tilasin perhepaketin tilalle viihdepaketin.. Pitäis päivittää tähän uusimpaan fimikseen, muuta en todellakaan tee sitä, kun saa pussillisen uusia ongelmia, kun lukee threadia...
     
    Viimeksi muokattu: 18.09.2010
  8. sepesetä48

    sepesetä48 Guest Guest

    Liittynyt:
    12.09.2010
    Viestejä:
    64
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olet varmaankin kertonut pakettisi kokoonpanon jo aiemmin, mutta jos sinulla on kaksi narua käytössä, mikropää kunnossa ja lautasen koko 70--80cm luokkaa ja softana tuo v238 "pitäisi" kaiken olla ok. Jäljelle jää surullisenkuuluisa boxi. Mitkä sun arvot on sinkun voimakkuudessa, mulla ne oli tuolla vanhalla softalla 182/186 riippuen tietenkin siitä mikä transponderi sitä sinkkua alas suolti. Lautasen koko mulla on ollut aina 105cm. Nyt uudella softalla sinkun arvot on 70/72%. Mikroaaltopää on triaxin.
     
  9. djaska

    djaska shaken, not stirred.. Tukijoukot

    Liittynyt:
    22.11.2004
    Viestejä:
    928
    Saadut tykkäykset:
    1
    Pari sähkökatkoa viime aikoina seannut jotain. Buuttasin uudelleen ja jälleen näkyy viikon ohjelmat. Jokaisen buutin jälkeen tosin pikkuisen jännittää, ettei vahingossa päivitä uusimpaan firmikseen, koska kyssärissä jos painaa ok:ta, homma alkaa välittömästi.

    Vielä noista tallennusasiosta. Sat-boxien linkittämistä en teknisessä mielessä tunne, mutta kaiketi homman toteutus ei oo ihan yksinkertainen ja toiseksi, miten suojata jo tallennut media, ettei se pian olisi netissä yleisessä levityksessä? Vastaus on yksinkertainen. Käyttämällä yhtä boxia, omalla käyttiksellä ja median cryptauksella, jonka vain kyseinen boxi pystyy näyttämään..
     
    Viimeksi muokattu: 18.09.2010
  10. Jybbe69

    Jybbe69 Guest Guest

    Liittynyt:
    13.08.2010
    Viestejä:
    93
    Saadut tykkäykset:
    0
    No niin, palasihan se NUTE-ongelma tännekin. Oli poissa aika monta päivää tehdasasetusten palautuksen jälkeen. Volyyminapin paineleminen ei mulla auta koska Harmony käynnistää kaikki härpäkkeet 'yhden painalluksen taktiikalla' ja kaukon volyyminappi jää tietty käskyttämään kotiteatteria.

    Miten tää uusi 'ominaisuus' ärsyttää lähes päivittäin : äänen puuttuminen EPGstä ! Mutta kun päivärutiineihin kuuluu iltalenkin ja suihkun jälkeen istahtaa katteleen/kuunteleen uutisia ja samalla selaileen mitä loppuillalla olisi tarjottavana. Nyt voi tärkeä uutinen jäädä huomiotta... Vienosti läpikuultava EPG ois tietty nannaa. Miksei ääni voi kuulua koko aikaa kun se kerran kuuluu ääniasetuksissakin eli teknistä estettä ei ole... Noh, helkkarin pieni juttuhan tääkin on noin niinkuin globaalisti ajateltuna.

    Miksiköhän muuten tiistaisin tuleva 8-osainen Dickensin 'Pikku Dorrit' ei näy EPGssä sarjana eli sarjatallennus ei ole mahdollista. Onko tuo sarjan havaitseminen boxin ominaisuus vai ohjelmantarjoajan (YLE tässä tapauksessa) välittämä tieto ? Nyt pitää muistaa katsoa / tallentaa tuo aina erikseen (kun ajastusten editointikin nyt poistettu). Kyllä, manuajastuksen mahdollisuus on mutta siihen ei enää nykyaikana viitsisi 'alentua' ;)

    Jos paremmasta ei tietäisi ja tämä olisi ensimmäinen tallentava niin kyllä olisin varmaan suht tyytyväinen kumminkin. Mutta kun tämä on kuudes tallentava (vaimo pistää rahat vaatteisiin, minä viihde-elektroniikkaan...) niin jonkinlaista vertailupohjaa on. HDtä varten tän kesällä hankin, aiemmin maksoin PlusTVstä 25€/kk, tästä 36€. Kannattiko? No ei ainakaan vielä oo yöunet menny :)
     
  11. voipa

    voipa Uusi jäsen

    Liittynyt:
    01.03.2005
    Viestejä:
    165
    Saadut tykkäykset:
    1
    Ehtisiköhän sen vielä estää repimällä virtajohto heti irti?
     
  12. zico10

    zico10 Guest Guest

    Liittynyt:
    27.08.2010
    Viestejä:
    28
    Saadut tykkäykset:
    0
    Miksei analin sivuilla ole vieläkään mitään päivityksen ongelmista. Ihmeellistä mokailujen peittelemistä. Mustalle listalle koko pulju.
     
  13. sepesetä48

    sepesetä48 Guest Guest

    Liittynyt:
    12.09.2010
    Viestejä:
    64
    Saadut tykkäykset:
    0
    Niin, homma mitä CD pyörittää on härskeintä mitä tässä vajaan 15 vuoden asiakkaanaolon aikana on heidän puoleltaan tarjottu. Kuten tässä jo monessa kirjoituksessa on tuotu esille se, että hyviä virittimiä on pilvin pimein joihin on mahdollisuus naittaa kortti jotta homma toimisi ja asiakkaat olisi tyytyväisiä mutta vielä mitä,,,me määrätään täällä ja tätä teille tarjotaan,,,hyvää päivää canal digitalista ja eletään vuotta 2010. Pientä "rotia" tuohon asenteeseen. On uskomatonta ylimielisyyttä heidän asenteessa vaikka ovatkin sitoutuneet muiden operaattoreiden kanssa samoihin sopimuksiin. On turha paukutella hekseleitä siitä että pohjoismaissa on yli kolme miljoonaa asiakasta kun kaikki muu on sitä pelkkää ihtiää. Tässä alkaa jo pikkuhiljaa pieni ihminen hermostumaan.
     
  14. Jybbe69

    Jybbe69 Guest Guest

    Liittynyt:
    13.08.2010
    Viestejä:
    93
    Saadut tykkäykset:
    0
    Käväisin ExpertExpo messuilla CD:n ständillä ja juttelin näistä ongelmista. Kaveri sanoi että ensimmäinen paikko tulee jo ensi keskiviikkona, ei tosin osannut sanoa mitä pitää sisällään. Ainakin toi tuplastartti tuntui olevan tuttu koska messuboxikin oli siihen aamulla törmännyt...

    Syy tämän ekan Linux-version 'keskeneräisyyteen' on kuulemma se että CD:n johto oli halunnut sen kiireesti (?) ulos koska vanhaa plattaa ei voinut enää kehittää. Linux-pohjaisuus tarjoaa kuulemma rajattomat mahdollisuudet uusille ominaisuuksille ja jatkossa uusia versioita voi tipahdella tiuhaankin tahtiin. Toivotaan että ominaisuudet ei ole 'ominaisuuksia'...

    Messujen kovin juttu oli muuten XBoxille marraskuussa julkaistava Kinect peliohjain. Tai juju on siinä että mitään ohjainta ei tarvita, senkun hyppii ja huitoo ja potkii infrapunakameran edessä. Vaikken itse mikään pelimies olekaan niin esim. StarWars pelidemo mykisti. Liekö toi sitten seuraava hankinta...
     
  15. PeeVee79

    PeeVee79 Käyttäjä

    Liittynyt:
    12.10.2005
    Viestejä:
    1 040
    Saadut tykkäykset:
    16
    Ensimmäinen oikea bugi näyttää tulleen.

    Tallensin eilen Liv-kanavalta (kyllä, katselen sitäkin joskus) Sisustustiimin (kyllä, katselen homojen vetämää sisustusohjelmaa), alkaen klo 21.
    Levyllä oli tilaa noin puolet.
    Nyt Mytv näyttää tallentaneen kyseistä ohjelmaa siten, että listalla lukee
    Sisustustiimi 18. Syyskuu 21.00
    Sisustustiimi 18. Syyskuu 21.01
    Sisustustiimi 18. Syyskuu 21.02
    Sisustustiimi 18. Syyskuu 21.02
    Sisustustiimi 18. Syyskuu 21.03...

    Eli parilliset kellonajat ovat tuplana, lieneekö sitten lopetus- ja aloitusajat. Ja kovalevy täynnä. Noita on vietävän hauska yksitellen poistella, mennee loppuilta tässä hosuessa.

    edit. Virran katkaisun jälkeen ylimääräinen moska listalta oli häipynyt, mutta mitkään tallenteista ei enää näy.
    Mahtavuutta!!!

    edit. Ja lähti tulikiven katkuista palautetta Canalille.
     
    Viimeksi muokattu: 19.09.2010
  16. jakevm70

    jakevm70 Guest Guest

    Liittynyt:
    05.01.2008
    Viestejä:
    58
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hyvä että näinkin nopeasti reagoivat. Tulee vaan tosiaan sellanen olo että raakile laitettu jakoon ja asiakkaat joiden pitäisi vain keskittyä katselunautintoon testaavatkin uuden softan ja raportoivat bugeista.:hitme:
     
  17. pallas

    pallas Guest Guest

    Liittynyt:
    13.08.2004
    Viestejä:
    14
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joo, itsekin avauduin messuilla ;) Pari "hassua" kommentia tuli kaverilta (olisi varmaan pitää tallentaa ;)), eli 1: Premier Sport HD voi vielä tulla Canalille (ok, tästä toinenkin thread) 2: Tämä boxi tulee tulevaa Canal+ 3D kanavaa, eli boxia ei tarvitse päivittää.

    Kertoi myös (kuten täälläkin puhuttu), että päivitys tulee ensi viikolla.
     
  18. PeeVee79

    PeeVee79 Käyttäjä

    Liittynyt:
    12.10.2005
    Viestejä:
    1 040
    Saadut tykkäykset:
    16
    Mitään käsitystä kuinka tuon matolooran kovalevyn saa alustettua?
    Palautin tehdasasetukset, nyt näyttää levyn olevan täynnä, eikä mitään tallenteita saa katsottua. Ei taida muu auttaa, kuin alustus.
    "Hiukan" vituttaa, oli tallennettuna muutama ohjelma, jonka olisin halunnut säilytää kauemmankin.
     
  19. sepesetä48

    sepesetä48 Guest Guest

    Liittynyt:
    12.09.2010
    Viestejä:
    64
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itselläni teki tuon muutama päivä sitten. Ilmoitti että kovis on täynnä(punaisella) ja mitään ei voinut katsella vaikka ohjelmatiedot kertoi että kyllä ne siellä ovat. Iski kans paniikki että voihan,,,.No, aloin kans poistamaan ohjelmia kunnes rauhoitun ja tein seuraavaa. Tein tehdasasetuksien palautuksen minkä jälkeen menin mytv:seen ja tuli ilmoitus että odota, kovista tarkastetaan(tai sinne päin). Odotin hetken, ei tapahtunut mitään eikä mikään toiminutkaan edelleen. Silloin tuli mieleen tuo TF7750 joka tekee kans koviksen tsekkauksen silloin tällöin jonka johdosta tapahtuu tuo sama mutta tilanneilmoitus ei ole punaisella ja jäin odottamaan tuota tarkastuksen päättymistä. Ei mitään. Tein uudelleen tehdasasetuksien palutuksen ja menin mytv:seen. Klikkasin jotain tallennetta ja tuli taas tuo sama ilmoitus että masiinaa tsekataan odota hetki ja painoin OK:ta. Meni tovi ja homma toimi. Siis ilmeisesti se olisi onnistunut jo ensimmäisellä kerralla jos olisi tullut heti ilmoitus että kovista tsekataan ja sitten hyväksyä se OK kuittauksella. Eipä tullut heti mieleen paniikissa vaikka ko. virittimet ovat vierekkäin tuossa hyllyssä. Mutta älä ala formatoimaan sitä kovistas vaan rauhoitu ja kokeile tuota. Mulla tuo käynnistyy joka aamu volumet täpöillä,,että jeee, kyllä on hauskaa.
     
    Viimeksi muokattu: 19.09.2010
  20. PeeVee79

    PeeVee79 Käyttäjä

    Liittynyt:
    12.10.2005
    Viestejä:
    1 040
    Saadut tykkäykset:
    16
    Kyllä mullekin toi ilmoitus kovalevyn tarkastamisesta tulee, jonka kiuttaan ok:lla, mutta ei auta.
    Kokeillaas vielä tehdasasetuksia...
    Juuei. Ei näjy.
    Kuva vilkkuu niin maan saatanasti käynnistyksen jälkeen ja reagoi kaukosäätimeen pirun hitaasti hetken aikaa.

    Tallennus ei onnistu. Kun painaa rec:ia, ruutuun tulee teksti "Ei tietoja nykyisestä tapahtumasta". Tallennusluettelossa yritys kyllä näkyy, mutta sitä ei pysty katsomaan.

    On se pitkin vittua, että tälläisen paskan kanssa pitää takuta vielä vuonna 2010. Ihmisiä kuskattu kuuhun 40 vuotta sitten, kännykät on tulitikkuaskin kokoisia, mutta tätä yhtä helvetin peltilootaa ei saada kuntoon.:grr::grr::grr:
     
    Viimeksi muokattu: 20.09.2010