Mainosten esittämistiheys muuttuu

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana Samppa, 23.09.2008.

  1. P.Kosunen

    P.Kosunen Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.10.2005
    Viestejä:
    1 374
    Saadut tykkäykset:
    14
    Nuo pitkät nyt vielä menisi, mutta ruudun puoleen lyttäävät iskut leffan kanssa samaan aikaan pisti kanavan boikottiin..
     
  2. rauttiz

    rauttiz Uusi jäsen

    Liittynyt:
    08.12.2004
    Viestejä:
    311
    Saadut tykkäykset:
    18
    Niin kauan kuin TV Viisi on "ihanan kaupallinen" katsojista välittämättä, jää tuon kanavan elokuvat ja sarjat katsomatta:
    http://www.tv5.fi/fi/b2b
     
  3. MovieFreak

    MovieFreak Käyttäjä

    Liittynyt:
    28.07.2003
    Viestejä:
    1 150
    Saadut tykkäykset:
    4
    Sitä en vieläkään ymmärrä että edelleen monet toitottaa että YLE pitäs lopettaa turhana kun ei sen kanavilta tule mitään hyvää. Itse olen tyytyväinen että on edes joku kanava jolta ei tartte tota mainos- ja tuotesijoittelusontaa sietää jatkuvalla syötöllä.

    PS. Humaxin boksissa oleva skip-toiminto on kätevä mainosten ylihyppimiseen, ei tartte kelailla, yleensä riittää 3-5krt hyppy eteenpäin (1min) ja muutama hyppy taaksepäin (10s). :thumbsup:
     
  4. srout

    srout Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.04.2007
    Viestejä:
    565
    Saadut tykkäykset:
    11
    Viimeksi tuli katsottua Moguls enkä ainakaan muista niitä nähneeni.
     
  5. carpenter83

    carpenter83 Guest Guest

    Liittynyt:
    08.07.2004
    Viestejä:
    1 817
    Saadut tykkäykset:
    1
    Oletko huomannut että nuokin ajat saa valikosta säädettyä. Itselläni eteenpäin hyppy on 30sek ja taaksepäin 10sek
     
  6. MovieFreak

    MovieFreak Käyttäjä

    Liittynyt:
    28.07.2003
    Viestejä:
    1 150
    Saadut tykkäykset:
    4
    Toki, noi ajat sopii meikäläisen makuun parhaiten niin ei tartte niin paljon näpytellä etiäppäin. :thumbsup:
     
  7. Tilt-type

    Tilt-type Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    03.07.2003
    Viestejä:
    3 131
    Saadut tykkäykset:
    192
    Ei tämä nyt tähän kuulu varmaankaan mutta nyt on pakko avautua. Tallensi Rooma-sarjan kaikki jaksot jotta voisin katsoa sen nopeasti putkeen ja onneksi katsoin tänään aiemmin päivällä ensimmäisen jakson tallennuksen. Sehän loppu kesken! Nyt piti oikein kytätä ettei viimeisestä jaksosta jää loppua pois. Ihan käsittämätöntä urpoilua että ohjelma alkaa noin 7-9 minuuttia ilmoitettua myöhemmin! Toivotaan nyt ettei jokainen jakso lopu kesken.

    Mulla oli vuoden päivät 5 minuuttia yliaikaa tallennuksissa, mutta kun rehellisesti sanottuna se ei kertaakaan mennyt edes minuuttia yli, niin päätin pudottaa sen kolmeen minuuttiin ja senkin tehtyäni tämä Rooma-elämys on ensimmäinen kerta kun tarvitsisi edes sitä ylimääräistä yhtä minuuttia.

    Nyt rikottiin "sääntöjä" sen verran pahasti että Neloselta tuskin tulen yhtäkään sarjaa seuraamaan.
     
  8. DVB-G

    DVB-G Käyttäjä

    Liittynyt:
    05.03.2003
    Viestejä:
    10 281
    Saadut tykkäykset:
    30
    7 minuutin yliaika on minulla sääntönä normaalikäytössä, ollut varmaan 10 vuoden ajan. MTV3-kanavalla 10 minuuttia häntää on tarpeen. Lisäksi tietyillä sarjoilla 5 minuutin ennakko, koska ne joskus alkavat ilmoitettua aikaa aiemmin. Urheiluohjelman (live) jälkeen esitettäville ohjelmille panen ainakin tunnin verran ylimääräistä häntää jokaiselle.

    Jos haluan talteen useampia peräkkäisiä ohjelmia, annan niiden mennä samaan klönttiin, reilusti loppuaikaa vielä perään, ja editoin ohjelmat irti klöntistä myöhemmin.

    Siis mainoskanavien ohjelmista oli äsken kyse. YLE-tallenteet alkavat ja päättyvät tarkemmin. 5 minuutin häntä riittää, vaikka nollan minuutin häntäkin usein riittäisi. Ennakkoa tarvitaan niin harvoin, että en ennakkoa käytä timeroinnissa kuin vain tietyissä vakiotapauksissa, joissa ennakosta ei ole haittaa. Tärkeimmät lähetykset joka tapauksessa käsipelillä käynnistän ja lopetan, kanavasta riippumatta.



    Paskinta touhussa on se, että joka kanavalla on täysin eri politiikka. Esim. MTV3 haistattaa vetelät paskat ilmoitetuille lähetysajoille, ohjelmat ovat usein 10 minsaa myöhässä tai alkavat 1 minuutin etuajalla. Mitään vakiokaavaa ei voi käyttää. Mainonnan määrästä riippuen ohjelmat siis alkavat myöhässä, tai jopa etuajassa, jos mainoksia ei olekaan myyty oletetun paljon.
     
  9. pundewhee

    pundewhee Guest Guest

    Liittynyt:
    18.03.2008
    Viestejä:
    872
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kun kerran tunkevat tätä amerikkalaistyylistä mainostiheyttä, niin voisivat samalla kopioida sieltä täsmällisyyden. Suomen mainoskanavien ohjelmat tosiaan alkavat miten huvittaa, eli -1 - 10 minuutin haarukalla ilmoitetusta, ihan normipäivänä ilman erikoisuutisia tai urheilun jatkoaikoja.

    Mitenkä tämä on edes mahdollista, samoja amerikkalaisia 21 (30min) / 41 (60min) minuutin ohjelmia näyttävät ja mainoksia ei ainakaan enemmän täällä näy, mutta silti rapakon takana ohjelmat tosiaan alkaa tasan silloin kuin pitääkin.

    Tämä suomitouhu ollut niin kauan kuin muistan, ja olin sentään jo syntynyt kun Suomeen tuli ensimmäinen mainosrahoitteinen kanava.
     
  10. hkj

    hkj Avatar Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    10.09.2003
    Viestejä:
    4 126
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tulipa Tähtiportissa taas mainos poikineen - olin että mitä h******** kun mainosta on enemmän kuin ohjelmaa. Ilman kelausmahdollisuutta jäisi kyllä nämä katsomatta ja senkin kanssa alkaa olla siinä ja rajoilla. Esimerkiksi YLE:n näyttämää Sopranosia on niin rauhaista katsoa ilman pelkoa mainoskatkoista.
     
  11. simo

    simo Guest Guest

    Liittynyt:
    16.06.2001
    Viestejä:
    283
    Saadut tykkäykset:
    0
    Melkoinen muutos tuntuu mainoksien määrässä olevan tapahtunut 2.5v jonka olen ollut ilman telkkaria. Muutama kuukausi sitten olin mökillä hieman pitempään ja siellä tuli vilkuiltua TV:tä. Mainoksien ja katkojen määrä on hypännyt ^2 sinä aikana kun en ole telkkaria katsonut..ehkä kontrasti oli tuon breakin ansiosta vielä suurempi kuin jos tuohon olisi pikkuhiljaa tottunut. Järkkyä kuitenkin :sick:
     
  12. Maxi

    Maxi HT-hörhö mallia 101 Tukijoukot

    Liittynyt:
    15.04.2002
    Viestejä:
    2 626
    Saadut tykkäykset:
    10
    Alkaa mietityttämään, että millä perusteella nämä mainoskanavat oikein myyvät mainosaikaa kun porukka on siirtynyt ajansiirtoon ja mainokset skipataan ylitse surutta ? Toivottavasti kukaan ei kerro mainosaikaa ostaville tahoille, että heidän rakkaita mainoksiaan ei haluta nähdä.
     
  13. Snpp

    Snpp Ehkä se on pora. Tukijoukot

    Liittynyt:
    29.03.2001
    Viestejä:
    965
    Saadut tykkäykset:
    3
    Frasier alkaa Nelosella aina 7-10 minuuttia myöhässä ja menee melkein saman verran pitkäksi. Piti kasvattaa häntää 8 minuuttiin, kun 5 minuutilla loppui aina kesken.

    Varmaan se neropatti, joka Nelosen aikataulutuksesta vastaa, tulee töihinkin vasta puoleltapäivin.
     
  14. samsamsam

    samsamsam Uusi jäsen

    Liittynyt:
    25.04.2004
    Viestejä:
    495
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jep. Keskiviikon Frasier alkoi juurikin 10 minuuttia myöhässä ja 5 min häntä ei riittänyt. Pitää sunnuntaille laittaa tallennus uusintaesitykselle.

    OT: Neloselta fiksua näyttää viisi jaksoa Frasieria viikolla ja uusia näistä neljä sunnuntaina. :confused:
     
  15. tuppe

    tuppe Guest Guest

    Liittynyt:
    31.01.2003
    Viestejä:
    93
    Saadut tykkäykset:
    0
    katselen parhaillaan top gearia lauantailta ja oli jo pakko laittaa palautettakin kolmoselle.
    joka mainos alkoi niin että lause pistettiin kylmästi poikki keskeltä, eli tehtiin ihan omia virityksiä.
    rupesi hiukan puntti tärisemään.



    pakko ruveta katselemaan mikä taho näitä mainossysteemejä oikein valvoo? taitaa olla normi suomalaiseen tyyliin että mainostv:t itse kuten niin monessa muussakin asiassa.
     
  16. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    Eräänä päivänä alettiin näyttää mainoksia jo kympin uutisten välissäkin, siis itse lähetyksen alussa, mielestäni tuossa mennään jo hieman pitkälle...:rolleyes:
     
  17. Aksa

    Aksa Guest Guest

    Liittynyt:
    01.10.2009
    Viestejä:
    98
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minusta parhaimpia mainoskatkoja oli ne, jotka alkoivat juuri ennen lopputekstejä ja mainosten jälkeen ohjelma jatkuu niiden lopputekstien verran. Ainakin maikkarilla on ollut jonkun verran niitä.

    Mutta sitten pikkasen off-topic, verrattuna netin Katsomo.fi ja Ruutu.fi mainoksiin niin täytyy sanoa, että ero on kuin yöllä ja päivällä. Katsomo.fi:llä ei ole mainoksia ollenkaan tai vaan muutamia oikealla mainoskatkolla. Ruutu.fi voi alkaa mainokset ihan mistä vaan vaikka kesken lauseen. Mikään ei voi olla ärsyttävämpää kun tuo nelosen touhu mainosten suhteen netti-tv:ssä.

    Sori tämä hieman alkuperäisen ohi mennyt kirjoittelu, mutta en viitsinyt tämän takia aloittaa uutta ketjua
     
  18. 007

    007 Secret Agent Tukijoukot

    Liittynyt:
    06.11.2003
    Viestejä:
    753
    Saadut tykkäykset:
    16
    Samaa mieltä edellisen kanssa Ruutu.fi on mennyt täysin pilalle noiden mainosten takia. Hirveän tiuhaan ajastettuja mainoksia +ne ruudulle hyppäävät "lisämainokset" :sick:
    Eipä sieltä tule enään seurattua mitään.
     
  19. Katselija

    Katselija Uusi jäsen

    Liittynyt:
    27.10.2004
    Viestejä:
    555
    Saadut tykkäykset:
    12
    Olihan taas Nelosella eilen mainokset kivasti laitettu alkamaan kesken repliikin. Criminal Mindsia tarkoitan, muuta en katsonutkaan.
     
  20. Tii

    Tii Guest Guest

    Liittynyt:
    13.11.2008
    Viestejä:
    29
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joo oli kyllä melkoinen :grr: taas tuossa. Joka mainoskatkolla tuntui, että sijoitus oli tasan tarkkaan valittu keskelle kohtausta. Toivottavasti tätä tyyliä ei nähdä enää koskaan.