The Apprentice

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana ElvisThePelvis, 28.05.2005.

  1. Professional

    Professional Stirlingite Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.08.2004
    Viestejä:
    11 301
    Saadut tykkäykset:
    594
    Oli aikamoinen ero viimeksi tuloksissa. Toiset myi tauluja 7000$:lla ja toiset yli 160000$:lla. Siitä ei enää Omaroosakaan kiemurrellut kuiville. Lopun homovihjailut olivat jo aika epätoivoisen hupaisia. Pierce hoiti kyllä senkin tilanteen tyylillä. Trace parka näkee varmaan vieläkin painajaisia... :p

    Steven on ruvennut pahasti hiipumaan. Alussa oli hyvässä tikissä joka tehtävässä, mutta nyt pari viimeisintä on mennyt ihan persiileen. Viime jaksossa ei löytynyt enää yhtään yritystä. Ei taida tällä menolla päästä Pierceä vastaan finaaliin.
     
  2. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 524
    Saadut tykkäykset:
    87
    Unohdinpa sitten pistää maanantain jakson tallennukseen. :OI :weep:

    Mitähän tapahtui? Jokohan se oli viimeinen jakso...
     
  3. Mikkoz81

    Mikkoz81 Uusi jäsen Tukijoukot

    Liittynyt:
    18.01.2003
    Viestejä:
    842
    Saadut tykkäykset:
    3
    Ei ollu viimenen jakso, finaali on 2 osanen. Piers ja kantri-tyyppi jäi haastattelussa jälelle valittaessa parhaita. Järjestettävänä hyväntekeväisyys tapahtuma, jossa molemminlla tiimeillä oma osuutensa.
    Helvetin hyvää settiä oli kun Bäck street boys halus vähän outoa kamaa sinne takahuoneeseen tjsp. En oo pitkään aikaan nauraunu yhtä paljon kun kantri tyyppi vähän siunaili näitä tolloja. Ilmeisesti jatkuu sama touhu ensi jaksossa teasereiden perusteella.
    Hyvää viihdettä ollu oikeestaan kokokausi. Naisjulkkikset vain olivat vaisuja kun minä en ainakaan ollut kuullutkaan kestään niistä. Miehet taas oli kaikki tuttuja.
     
  4. Tristan

    Tristan Uusi jäsen

    Liittynyt:
    05.01.2006
    Viestejä:
    40
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jaahas, perkele - paskakanava meni sitten muuttamaan finaalilähetyksen alkamisajan totutusta, joten jäi koko huipennus näkemättä!

    Joku mielikuva muutostiedosta oli mutta eihän näitä yksittäissiirtoja jaksa muistaa päivittäisrutiineissa.

    Kumpi voitti?
     
  5. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Piers voitti ja ansaitusti. Voitto ei kuitenkaan ollut sinänsä selviö sillä Tracen mukavuus, aitous ja moraalisuus saivat hänet vaikuttamaan selvältä voittajalta koko lähetyksen ajan. Toisaalta kyseessä oli bisneskilpailu ja kuten Pierskin totesi, niin eipä Donaldistakaan kaikki pidä -- kuten ei pidä Piersistäkään. Tosin bisnesmaailmassa ei taida olla pitkällä tähtäimellä kovin edullista olla yhtä häikäilemätön kuin Piers, koska yrityksen imago on tärkeä asia. Tässä ohjelmassa oli kyse vain lyhyestä tähtäimestä ja siksi Piers varmaan niin kursailematon olikin -- kyseessä oli enemmän taktiikka kuin luonteenpiirre. Vaikka Tracen tunteisiin vetoava tapa tehdä bisnestä sai suosiota, niin kyllä Piers hänet ainakin realismissa kiinni olevien katsojien silmissä sai näyttämään täysin amatööriltä ja satumaailmassa bisnestä tekevältä.

    Pier on fiksu mies ja oli harmillista, kun hänen ei välillä annettu viedä pointtejaan loppuun asti. Hänestä yritettiin maalata loukkaava ja vain rikkaiden näkökulman omaava häikäilemätön peluri. Toisaalta hän oli vain realisti ja näki rikkaiden hyveenä ainoastaan rahan -- ei sen että he olisivat jotenkin parempia ihmisiä. Piershän käski hyväntekeväisyystilaisuudessa pitää syömisen minimissä ja juomisen maksimissa, jotta rikkaat antaisivat päissään enemmän rahaa kuin normaalisti. Kun Stephen Baldwin kyseenalaisti tämän, Piers huomautti tämän tekopyhyydestä: Baldwin on uskoontullut mies, joka ennen, Baldwinin veljesten playboy-aikakaudella, veti nieluunsa (ja nokkaansa) kaiken mitä eteen tuli. Tästä tietenkään kukaan ei tykännyt, mutta minusta tämä oli erittäin hyvä pointti Piersiltä.

    Niinhän se on, että nämä superrikkaat ovat yleensä hyvin tekopyhiä ja ristiriitaisia ihmisiä. Vaikka Stephen Baldwin on kuinka uskoontullutta miestä tätä nykyä, niin ei se poista hänen menneisyyttään. Sama koskee varmaan kaikkia tähän Diili-ohjelmaan osallistuneita. Silti he kehtaavat Piersin realismiin ja ihmispsykologiaan perustuvaa taktiikkaa kyseenalaistaa. Donald nyt sentään ajoittain tuli Piersiä vastaan ja mukaili tämän realistisia mielipiteitä, mutta enimmäkseen Piers jäi tämän Hollywoodille tyypillisen "puhua saa vain positiivisista asioista" jyrän alle.

    Tuo Bäkkäreitten raideriongelma taisi olla ohjelmaan kehitelty juttu. Nämä tyypit ovat niin pitkään olleet kuvioissa mukana ja ainakin päällisin puolin hyvin nöyrällä meiningillä, että tuskin tuollaisia vaatimuksia heillä oikeasti on. Nick Carter pisti itsensä Men's Healt -kuosiin vuosia sitten ja tässä mielessä tuo erikoinen terveysjuoma oli ymmärrettävää, mutta eiköhän se silti ollut ihan keksitty juttu. Tuo kynsilakkaongelma taas ei ollut edes loogista, sillä jos se kynsilakka on nyt oikeasti noin tärkeä, niin kai sen pitäisi olla juuri tiettyä kynsilakkaa: käsittääkseni Trace ja Lennox menivät vain ostamaan jostain random-liikkeestä jotain random-mustaa kynsilakkaa. Tilanteen feikkiys selvisi viimeistään siinä, kun Trace jauhoi siitä kuinka olisi ollut mahdollista, että Bäkkärit olisivat peruneet esiintymisensä raideriongelman takia. Kuten Pierskin sanoi, niin BSB:n kaltaiselle bändille peruminen (etenkin hyväntekeväisyyskeikasta) ei taida olla koskaan vaihtoehto -- onhan bändi kuitenkin tunnettu hyväntekeväisyydestään ja hyvän fiiliksen välittämisestään.

    Harmittaa kun ei tullut katsottua tätä ohjelmaa alusta saakka: Piers oli hyvin poikkeuksellinen tällaisena "sanon asiat niin kuin ne ovat enkä ole hienotunteinen rikkaita kohtaan" tyyppinä ja kun hän vielä tykitti kunnolla Omarosankin suuntaan, niin eihän tuo voi muuta kuin hyvää viihdettä olla.
     
    Viimeksi muokattu: 31.08.2010
  6. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 524
    Saadut tykkäykset:
    87
    Valitettavasti Talent USA:ssa Piersin voittoa jo ehdittiin hehkuttaa, joten tämän kisan lopputulos oli tiedossa jo ensimmäisestä jaksosta lähtien. Oli tämä silti loistavaa viihdettä koko kausi. Naiset olivat kyllä minulle ennestään täysin tuntemattomia kaikki, mikä oli vähän kummallistakin. Kun miehissä oli noinkin monta tuttua kaveria, niin miten tilanne oli naisten puolella aivan toinen? Tai ehkä en vain ole tarpeeksi sivistynyt.

    Jos joskus onkin käynyt Piersin kohdalla mielessä ajatus jostain "köyhän miehen Simon Cowellista", niin ei käy enää. Kovan luokan diilaaja ja supliikkimies.

    Lesoilua(?): Hauska henkilökohtainen plussa sarjalle menee vielä nykyään siitä, kun viime kesänä tuli tuolla Trump Towerissa pistäydyttyä. Ei Donaldia näkynyt, mutta muuten tuli paikka tutuksi. Ja tuossa finaalissa nähdystä Duane Reade -ketjusta tuli monet kaljat haettua... :)
     
    Viimeksi muokattu: 01.09.2010
  7. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Ei tuo lesoilua sentään ole. Toki voit liittää tähän oman henkilökohtaisen vastauksesi tästä ketjusta, niin ehkä sitten tilanne kokee muutoksen. :)
     
  8. tsinivuo

    tsinivuo Guest Guest

    Liittynyt:
    23.03.2002
    Viestejä:
    3 907
    Saadut tykkäykset:
    1
    Tuli vasta eilen finaalijakso kateltua ja onhan Piers :thumbsup: . Paras Diili-kausi tähän mennessä IMO, eikä tule mitään Talent USA roskaa katseltua, niin ei edes spoilaantunut voittajasta. :D
     
  9. temeksi

    temeksi Guest Guest

    Liittynyt:
    07.05.2003
    Viestejä:
    1 754
    Saadut tykkäykset:
    0
    Piers on muuten nyt virallisesti Larry Kingin korvaaja joulukuusta lähtien: http://news.yahoo.com/s/ap/20100908/ap_en_tv/us_tv_cnn_morgan#mwpphu-container

    On tullut seurattua kyseisen herran uraa, Americas Got Talent -> Britains Got Talent -> Apprentice -> Morgan's Life Stories, ja täytyy kyllä myöntää, että tyypissä on sitä jotain, eikä todellakaan ole mikään Simon Cowell klooni.
     
  10. rewind

    rewind Guest Guest

    Liittynyt:
    16.11.2004
    Viestejä:
    892
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hyvää viihdettä oli joo, mutta mikä ihmeen juttu se Gene Simmonsin Japanin reissu oli? Viive yhteydessä oli nollan luokkaa ja äijä käänteli päätään sujuvasti puhujaan päin, taisi Japani sijaita studion takahuoneessa.
     
  11. JaniH

    JaniH Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    08.08.2000
    Viestejä:
    6 723
    Saadut tykkäykset:
    15
    Tänään NBC:llä starttaavan uuden Celebrity Apprenticen osallistujalista:

    La Toya Jackson - Singer
    Mark McGrath – Singer
    Star Jones – Talk Show Host
    Lisa Rinna – TV Star (Days of Our Lives)
    Dionne Warwick - Singer
    Richard Hatch – 1st winner of Survivor
    Jose Canseco – Baseball Player
    Niki Taylor - Super model
    Meatloaf -Singer
    Marlee Matlin - Actress
    David Cassidy - Partridge Family
    Hope Dworaczyk - Playboy
    Lil John - Rapper
    Gary Busey - Actor
    NeNe Leakes - 'Real Housewives of Atlanta'
    John Rich – Big & Rich
    Paljon enemmän tuntemattomia nimiä näin suomalaisesta näkökulmasta kuin aiemmilla kausilla. Toivottavasti tuo listan kuudes saa jotain kuhinaa aikaan.
     
  12. Liekinheitin

    Liekinheitin Käyttäjä

    Liittynyt:
    15.01.2004
    Viestejä:
    4 524
    Saadut tykkäykset:
    87
    Hmm, itselleni taitaa kyllä olla enemmän tuttuja nimiä kuin viime kaudella... kuusi laskin, että nämä tiedän ainakin.
     
  13. jukkas

    jukkas Guest Guest

    Liittynyt:
    25.05.2006
    Viestejä:
    138
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hesarin mukaan uusi kausi alkaisi Maikkarilla huomenna 21.6. mutta sekä telvis.fi, telkku.com että tvnyt.fi kertovat, että klo 22.35 jatkuisi Todistettavasti syyllinen. EPG:stäkään ei Diiliä löytynyt - se tosin sisältää tällä hetkellä MTV3:n osalta ainoastaan kahden päivän tiedot (DNA/Welho)...
     
  14. Keaton

    Keaton Uusi jäsen

    Liittynyt:
    17.12.2004
    Viestejä:
    616
    Saadut tykkäykset:
    0
    Telkun mukaan ke 22.6 klo 22.35
     
  15. samsamsam

    samsamsam Uusi jäsen

    Liittynyt:
    25.04.2004
    Viestejä:
    495
    Saadut tykkäykset:
    0
    Maikkarin itsensä (ja mm. telkku.comin) mukaan uusi kausi alkaa keskiviikkona 22.6. klo 22.35. The Apprenticen piti alkaa jo pari viikkoa sitten, mutta materiaalin kanssa taisi olla jotain haasteita.

    Maikkarin sivuilla oleva ohjelmaesittely sisältää pienimuotoisia spoilereita tulevasta.
     
  16. Vole

    Vole Käyttäjä

    Liittynyt:
    16.03.2010
    Viestejä:
    1 927
    Saadut tykkäykset:
    81
    No käynnistänpä keskustelun tämän kauden osalta.

    Ihan mukavia jaksoja ollut, hassua miten yhdessä välissä heitellään ylävitosia joukkueen kesken ja hetken päästä haukutaan toiset maanrakoon heimoneuvostossa... Ei kun siis Trumpin edessä. Hauska idea ottaa mukaan potkut saaneita henkilöitä, vaikka ihmettelenkin miksi mukana on taas asianajajia ja muita, kun kyseessä on yleensä kaupallisen alan tehtäviä.

    Suosikkeja ei ole vielä (paitsi iki-ihana Ivanka Trump :love:), mutta tuo naisten joukkue kyllä ärsyttää kokonaisuudessaan. Kai sitten olen sovinisti, kun kannustan yleensä miehiä. Naisten joukkue valittaa miesten lapsellisuudesta ja jatkavat sitten samalla linjalla. En kyllä ostaisi jäätelöä, kun tuolla tavoin raahataan kärrylle.

    Hauska veto Trumpilta antaa läppä-potkut sille yhdellä naiselle, joka jatkoi räyhäämistään vielä joukkueen voitonkin jälkeen. Jännää miten nämä mustat naiset ovat aina niitä kovaäänisimpiä ja ärsyttävimpiä käkättäjiä. Olisi vaan antanut potkut. Miehistä oikea tyyppi lensi ulos.
     
  17. Jufo81

    Jufo81 Guest Guest

    Liittynyt:
    24.07.2010
    Viestejä:
    27
    Saadut tykkäykset:
    0
    Harmi, että Maikkari skippasi kokonaan kaksi diilin julkkiskautta ja hyppäsi suoraan tähän viime syksynä jenkeissä esitettyyn 10.kauteen. Lamateema on kuitenkin ihan hyvä viitekehys.

    Se Masha vai Mahsa on ihan hirveä räyhäävä akka.

    Ivanka on kyllä ihan nätti mutta se seikka, että sen naama etäisesti muistuttaa Donaldia vie kyllä suurimman innon pois ;)
     
    Viimeksi muokattu: 07.07.2011
  18. CleverIndeed

    CleverIndeed Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2007
    Viestejä:
    5 595
    Saadut tykkäykset:
    1
    Itse olin kyllä positiivisesti yllättynyt, että tämä ylipäänsä jatkuu, luulin jo että olisi lopetettu. Julkkiskaudet eivät tässä toimi ihan niin hyvin, mieluummin katselen normaali porukkaa.

    Totta...Olisiko niin että yleisiksi syyttäjiksi pääsee tuollaisia persoonahirviöitä.

    Heh, niin.. Don on kanssa cool, tuntuu että ovat paria leveliä ylempänä näitä varsinaisia kilpailijoita. Joista kaikki eivät kyllä voi parhaalla tahdollakaan olla "best candidates" vaikka miten Trump sitä hokee.

    Trumpilta tosiaan hieman erilaista menoa board roomissa tällä kertaa, epäilen kyllä käsikirjoitetuksi. :thumbsup: Hauska tätäkin on anyways katsella vaikka esim. tuo jätskinmyynti on tuttu about joka kaudelta.
     
  19. Salarakas

    Salarakas Uusi jäsen

    Liittynyt:
    15.12.2006
    Viestejä:
    279
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tämä kymppikausi floppasi jenkeissä katsojaluvuissa aivan täysin verrattuna kolmeen edelliseen kauteen, jotka olivat kaikki julkkiskausia.

    Näyttikö maikkari yhtään noista julkkiskausista? Olen yhden kauden katsonut jenkkitahtiin ja oli kyllä tosi hyvää settiä vaikka osa noista "julkkiksista" oli täysin tuntemattomia nimiä. Joukossa on kuitenkin väkisin sen verran monta sekopäätä, että viihde on taattua.
     
  20. warre

    warre Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    14.02.2000
    Viestejä:
    2 356
    Saadut tykkäykset:
    30
    näytti. seiskakauden , eli ekan noista mainitsemistasi kolmesta edellisestä.