Miten loydan multijarjestelma-multialue-laitteiston?

Keskustelu osiossa 'Aloittelija kysyy' , aloittajana kysymysmerkki, 29.08.2010.

  1. kysymysmerkki

    kysymysmerkki Guest Guest

    Liittynyt:
    29.08.2010
    Viestejä:
    1
    Saadut tykkäykset:
    0
    Haluaisin itselleni DVD+BR kotiteatterin ja TV:n, joka toimisi PAL ja NTSC levyilla ja viela riippumatta siita minka alueen koodi levyssa on.

    Onko kukaan tehnyt tallaista tai osaako kukaan sanoa miten selvian tasta ilman useampaa DVD+BR soitinta ja/tai kahta televisiota?

    Kysyy kysymysmerkki
     
  2. NetRunner

    NetRunner Guest Guest

    Liittynyt:
    17.12.2004
    Viestejä:
    271
    Saadut tykkäykset:
    0
    BR-soittimeksi OPPO BDP-83. Muut komponentit voit valita vapaasti. Nykyään taitavat kaikki tv:t tukevat PAL ja NTSC -formaatteja muutenkin.
     
  3. Maverick

    Maverick Uusi jäsen Blokattu

    Liittynyt:
    03.04.2002
    Viestejä:
    4 289
    Saadut tykkäykset:
    0
    PAL ja NTSC ovat puhtaasti analogisen videokuvan ja -liitäntätapojen juttuja. Ne ovat menneisyyttä l. ne voi jo unohtaa kunhan ei erehdy käyttämään analogisia videoliitäntöjä enää ikinä milloinkaan. Kertana kieltolain päälle nämä anaaliset liitännät olivat komposhitti, kiss my s-video, scar t ja komponenttivideo.

    Nykyään videokuva liikkuu digitaalisesti. Liitäntä on nimeltään HDMI. Katsomisessa onnistumisen ratkaisee enää resoluutio ja virkistystaajuus elikkäs ne näytön ja soittopelin yhteensopivat kertolaskut + hertsit, esim. 1920x1080@24 Hz.


    BD-levyissä on mahdollista käyttää aluekoodia, mutta studiot eivät sitä käytännössä käytä paljon ikinä. DVD-spelaajan aluekoodin kirouksesta vapahtaminen jääköön sinulle ööh... kotitehtäväksi.
     
    Viimeksi muokattu: 29.08.2010