Topfield CRC-2400

Keskustelu osiossa 'Topfield' , aloittajana randomname, 03.03.2010.

  1. kautium

    kautium Uusi jäsen

    Liittynyt:
    03.03.2005
    Viestejä:
    422
    Saadut tykkäykset:
    0
    Öööh, eli tässäkö ei nyt sitten kuitenkaan ole TAP-rajapintaa, vai mitä?

    Jos tuo pitää paikkaansa, niin siinä tapauksessa meillä jatketaan 5100:lla niin pitkään kunnes se kämähtää ja seuraava askel on HTPC ja internetin P2P-mahdollisuuksien mahdollisimman laajamittainen hyödyntäminen.
     
  2. Tema

    Tema Uusi jäsen

    Liittynyt:
    05.06.2003
    Viestejä:
    696
    Saadut tykkäykset:
    5
    Kaukosäädin on tosiaan aika ankea esitys. Onneksi käytössä on Harmony niin ei tarvitse kiusata itseään tuollaisella tekeleellä. Harmonyn softassa kun haki nimellä CRC-2400 niin laitteessa ei ollut kaikkia kaken painikkeita tarjolla. Kokeilin mallia TRF-2400 ja löytyi kaikki tarvittavat napit ilman säätämistä.

    Sellaisen bugin huomasin heti, että EPG:n tila resetoituu monikanavanäkymään aina laitteen sammutuksen yhteydessä. Itse käytän yhden kanavan näkymää, joten tuo on aika turhauttava vaihtaa joka kerta vaikka kyseessä onkin vain yhden napin painallus. Pitääköhän koodata makro Harmonyyn..

    Huomasin myös, että kun ajastettu tallennus on käynnistänyt boksin ja sen jälkeen käynnistää muun laitteiston niin boksi ei videoprosessorin mukaan anna HDCP:tä lainkaan eivätkä maksukanavat tämän takia näy. Luullakseni sain kierrettyä ongelman laittamalla prosessoriin auto wake upin päälle boksin inputille vaikka Harmony prosessorin aina yrittääkin käynnistää.

    Tallensin pätkän ohjelmaa salaamattomalta kanavalta ja siirsin USB-tikulla koneelle. Tähän mennessä en ole saanut .rec-tiedostoa aukeamaan ProjectX:llä, MPEG Streamclipillä tai Media Player Classicilla. Myöskään Popcorn Hour ei suostunut tiedostoa toistamaan, kun kokeilin .recin tilalla tiedostopäätteitä .ts ja .m2ts. Täytyy vielä googlailla, mutta huonolta näyttää. :mad:

    Kun videoresoluutioksi valitsee "alkuperäinen", ulos tulee SD-kanavilla 576p eikä 576i kuten voisi toivoa. :(
     
    Viimeksi muokattu: 28.08.2010
  3. heimoh

    heimoh Guest Guest

    Liittynyt:
    26.08.2010
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pitäisikö .mkv videoiden toimia tässä mallissa vaiko eikö?
    (Vilahtaa vain sekunnin ja ilmoittaa toisto keskeytetty)

    Hei!

    Laite toistaa ainoastaan Topfieldin omaa .rec-tiedostomuotoa.

    Ystävällisin terveisin,

    Kari Hämäläinen
    Topfield tekninen tuki
     
  4. janilxx

    janilxx Guest Guest

    Topfield on kertonut, että jotkut rajoituksista johtuvat Conax sertifoinnista ja NorDigin vaatimuksia. Ehkä niissä on joitain kohtia, joiden vuoksi FTP ja TAPit on disabloitu.
     
  5. Tema

    Tema Uusi jäsen

    Liittynyt:
    05.06.2003
    Viestejä:
    696
    Saadut tykkäykset:
    5
    Yritin konvertoida SD-kanavan (YLE2) .rec-tiedostoja löytämälläni RECConverter-softalla. Ohjelma näyttää tiedoston tyypiksi 188 Byte TS HD kun taas TF500PVRc:n tiedostot tunnistetaan tyypiksi TF5200 DVBc SD.

    Jos tähän apuohjelmaan on luottamista niin ihan hakuammuntana arvailen, että boksi saattaisi tulkita kaikki tiedostot HD-materiaaliksi kanavasta riippumatta ja tallentaa ne sen mukaan salattuina? :confused:
     
  6. mikita

    mikita Uusi jäsen

    Liittynyt:
    22.03.2008
    Viestejä:
    233
    Saadut tykkäykset:
    12
    Lainaus käyttöoppaasta:

     
  7. EikkaT

    EikkaT Guest Guest

    Liittynyt:
    19.11.2009
    Viestejä:
    31
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onko tietoa onko tuo Conax-sitten vain suomalainen stydeemi vai miksi toi estää TAP:it juuri meillä?
     
  8. EikkaT

    EikkaT Guest Guest

    Liittynyt:
    19.11.2009
    Viestejä:
    31
    Saadut tykkäykset:
    0
    Netti no nopeampi päivittää kun karsitaan toimintoja. Topfield.fi sivuilla vain

    • MP3 & DivX (3.x, 4.x, 5.x, 6.x) tuki

    Mikähän syy näiden karsimiseen sitten on?!?
    Tuotehan ei nyt vastaa ollenkaan ohjekirjan tietoja
     
    Viimeksi muokattu: 28.08.2010
  9. unreal

    unreal Käyttäjä

    Liittynyt:
    04.02.2004
    Viestejä:
    3 805
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kirjoitin tästä jo aiemmin muutama sivu sitten, kun tarjosin linkkejä Cable Ready HD-testeihin ja Nordigin vaatimuksiin. On hyvin todennäköistä, että valmistaja on estänyt TAPit ja FTP-yhteydet täyttääkseen turvallisuusvaatimukset (todennäköisesti Conaxin vaatimukset, Cable Ready HD-vaatimukset eivät noihin asioihin ota kantaa), mutta se on täysin eri asia, kuin se, että vaatimukset oikeasti ehdottomasti estäisivät noiden asioiden olemisen laitteessa.

    Laitevalmistajat lukevat speksin ja vaatimukset ja arvioivat, mikä on paras / yksinkertaisin / halvin keino toteuttaa vaatimukset. Jos laitteessa on ominaisuuksia, joista ei voi varmasti sanoa, ovatko ne turvallisuusvaatimusten mukaisia (ja ulkopuolelta tulevat verkkoyhteydet sekä avoin ohjelmointirajapinta varmasti voisivat sellaisia olla), voi valmistaja / maahantuoja hyvin päätyä siihen, että se poistaa kyseiset ominaisuudet kokonaan sen sijaan, että alkaisi etsimään ratkaisuita, jolla nuo ominaisuudet saataisiin määräykset toteuttaen mukaan.

    Summa summarum, luultavasti nimenomaan Conaxin turvallisuusmääräyksissä on asioita, jotka asettavat vaatimuksia niin ulkoisille verkkoyhteyksille, kuin avoimille ohjelmointirajapinnoillekin. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että ne olisi yksikäsitteisesti kielletty, vaan on hyvin mahdollista, että laitevalmistaja on disabloinut ominaisuudet "varmuuden vuoksi" tai omaa työtään helpottaakseen.
     
  10. Nani

    Nani Guest Guest

    Liittynyt:
    07.06.2007
    Viestejä:
    26
    Saadut tykkäykset:
    0
    On se kumma, että esim. vanhan humax 9200 -boksin ts-tiedostoja pystyi katsomaan tietokoneella, vaikka ne oli nauhoitettu maksukanavilta esim. canal+:lta. Miksi kaikki conax-kortin takana olevat kanavat on nyt salattu, siis muutkin kuin HD-kanavat (esim. wbox)?
     
  11. Henkkari

    Henkkari Guest Guest

    Liittynyt:
    27.08.2010
    Viestejä:
    2
    Saadut tykkäykset:
    0
    Osaako joku konsultoida millainen USB kovalevy sopisi liitettävksi CRC:hen? Verkkokaupassa näyttäisi olevan yleisesti suosiossa LaCie Hard Disk, Design by Neil Poulton 1 TB - ulkoinen USB2.0 kovalevy aika edulliseen hintaan. Toisaalta mietityttää voisiko kovalevy olla samantien DLNA yhteensopiva, josta nauhoituksia voisi ehkä katsoa verkon kautta toisessa (DLNA) telkkarissa. LaCielta olisi tarjolla tähän esim. LaCie Network Space II 1 TB, Desing by Neil Poulton - verkkokovalevy, myös esim. Verkkokaupassa.

    Kannattaako kovalevyssä olla oma virtalähde vai toimiiko virran saanti Toppyn USB portin kautta moitteetta?
     
  12. velpertti

    velpertti Guest Guest

    Liittynyt:
    28.08.2010
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onkos kukaan muu huomannut, että HD-kanavien nauhoituksista tippuu ääni pois, kun nauhoitusta on kulunut 30 sekuntia?

    Omassa CRC-2400:säni on nimittäin sellainen ongelma, että jos esim. laitan nauhoituksen Animal HD -kanavalla, ja sitten siirryn TV2 kanavalle saan aina huomata, että nauhoituksesta on ääni kadonnut kesken kaiken.. Suoratoistoissa näitä ongelmia ei kuitenkaan ole, joten vian ei pitäisi olla korttilinkityksessäkään.
     
  13. McKone

    McKone Guest Guest

    Liittynyt:
    02.03.2004
    Viestejä:
    94
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olen muutaman päivän tätä testaillut ja muuten toimii ihan ok, kanavat vaihtuvat suht. nopeasti, EPG ihan ok. mutta enpä jaksa jäädä odottelemaan mahdollisesti tulevaa päivitystä, joka mahdollistaisi virallisesti TAPit tai helpon tiedostojen jaon ethernet -liitänn kautta. Boksi lähtee maanantaina takaisin kauppaan tai jos joku on tätä vailla JKLän seudulla, niin lähtee 399€ sis HDMI piuhan.
     
    Viimeksi muokattu: 28.08.2010
  14. ISPF3.4

    ISPF3.4 Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    01.12.2006
    Viestejä:
    3 258
    Saadut tykkäykset:
    612
    Kiinnostaa tämän boksin hankinta. Olisiko jollakin muulla antaa kommenttia kuvan laadusta? Onko SD-kuva parempi kuin esimerkiksi on vanhalla 5100-mallilla? Mikä valinta (576/720/1080) antaa parhaimman kuvan?
     
  15. tigeli

    tigeli Guest Guest

    Liittynyt:
    29.07.2005
    Viestejä:
    15
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sama täällä, oli noin 4 vuotta vanha kortti ja ei pelittänyt linkitys. Uudella alkoi pelamaan noin 30min linkityksen jälkeen.
     
  16. jmak45

    jmak45 Guest Guest

    Liittynyt:
    25.03.2009
    Viestejä:
    7
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mulle myytiin Variston Kodinykkösestä vielä kesäkuun 1.05.04 firmiksellä oleva boksi. Tällä softalla ei lähde Ylen tekstit toimimaan edes linkityksellä. Topparilta saa 1.05.06 softan pyytämällä, eivät ole vielä laittaneet sivuille... Olettaisin, että boksin viivästys selittynee varsinkin tällä pikku bugilla, olisi ollut aika hasardi laittaa boksi markkinoille ilman Ylen tekstejä :cool:
     
  17. Biini

    Biini Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.02.2003
    Viestejä:
    581
    Saadut tykkäykset:
    8
    Kiinnostaisi myös millaisilla nopeuksilla tiedostojen käpistely USB-levylle /-levyltä käytännössä tapahtuu...tallentaa voi myös suoraan USB-levylle?
     
  18. mixuda

    mixuda Uusi jäsen

    Liittynyt:
    31.08.2005
    Viestejä:
    329
    Saadut tykkäykset:
    0
    taas pari bugihavaintoa:

    - ei oikein pelitä äänet livenä HD kanavilla millä on Dolby Digital äänet. Tänään ei kuulunut enää miltään DD audoiselta kanvalta ääniä. En ole testanut kuuluuisko äänet silti optisen kautta.

    - EPG:ssä inohttava bugi, useilla kanavilla EPG ei pidä ajantasalla sitä 'parhaillaan meneillään oleva ohjelma' kohtaa ja tämä aiheuttaa kanavia selatessa EPG:n hyppäämiseen sinne jonnekin menneistyyteen missä oli viimeksi päivittynyt tämä tieto. Ja OK napilla ei pysty siirtymään katselemaan valittua kanavaa jos tuo em. meneillään oleva ohjelma ei ole valittuna (tämä sama bugi oli minulla myös 5100C toppyssä)
     
  19. velpertti

    velpertti Guest Guest

    Liittynyt:
    28.08.2010
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jep sama ongelma minullakin on äänien kanssa. Tähän asti laitteen uudelleenkäynnistys on korjannut asian, mutta pakko tämän asian on korjaantua tai muuten lähtee boksi viallisena palautukseen..
     
  20. karz

    karz Guest Guest

    Liittynyt:
    31.08.2004
    Viestejä:
    41
    Saadut tykkäykset:
    0
    Entäs me kaikki, jotka odottivat tätä boksia kuin kuuta nousevaa... mikä on seuraava vaihtoehto? Nykyiset markkinoilla olleet on nähty, eli wbox, Handanin uusi, Kaon yms mitä noita onkaan.

    Tämän piti olla The Boksi mutta toisin kävi.