MTV3 Sarjan ohjelmavalikoima

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana Aksa, 25.08.2010.

  1. Aksa

    Aksa Guest Guest

    Liittynyt:
    01.10.2009
    Viestejä:
    98
    Saadut tykkäykset:
    0
    Nyt en voi käsittää enään MTV3 Sarjan ohjelmavalikoiman suppeutta. Koira haudattuna tulee vähällä aikaan jo kolmatta kertaa uusintana, Dallas alkaa ties monettako kertaa taas syyskuun alussa, Bill Gosby kehtaa edes sanoa monettako kertaa.

    Mielestäni näitä Sarjalla näkemättömiä maikkarin sarjoja on paljon muitakin (mm. Dynastia, Falcon Crest, Lemmen laiva jne). Miksi pitää samoja sarjoja jauhaa aina toistamiseen. Eikö todellakaan maikkarilla ole muiden sarjojen esitysoikeuksia vai mistä tämä johtuu? Tällä hetkellä olet nähnyt kaiken kun olet vaan vuoden seurannut ohjelmia, enään ei ole mitään uutta. Olen tästä kysellyt maikkarilta, mutta vastausta ei ole tullut.
     
  2. Jarskiparski

    Jarskiparski Guest Guest

    Liittynyt:
    15.05.2008
    Viestejä:
    5
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hieman asian sivusta mutta toivottavasti se suodaan ...

    Tilanne on sama kuin MTV3 SciFi -kanavalla. Minulle on tullut kanava vajaan vuoden ajan ja tällä hetkellä siellä ei pyöri yhtään sellaista sarjaa jota ei olisi aiemmin tämän vuoden sisällä esitetty. Eikä tilanne kovin lupaavalta vaikuta tulevaisuudessakaan. SciFin sivujen mukaan alkavat sarjat ovat: Sentinel (27.8.) ja Dark Skies (1.9.). Sentinelin kohdalla sentään mainitsevat että sarja alkaa alusta mutta Dark Skiesin voisi kuvitella olevan uusi sarja (mitä se ei ole).

    Viimeisin uusi tuttavuus minulle oli Andromeda joka pyörähti käyntiin joskus keväällä. Sitä näytettiin viisi tuotantokautta putkeen (5 jaksoa viikossa). Jostakin älyttömästä syystä heti sarjan päätyttyä se alkoi välittömästi uudelleen alusta. :hitme:
     
  3. Katselija

    Katselija Uusi jäsen

    Liittynyt:
    27.10.2004
    Viestejä:
    553
    Saadut tykkäykset:
    12
    Samaa kiroilen. Sanon paketin irti tämän maksukauden lopussa. Olis SciFi edes Babylonin pitsänyt pyörimään, siitä jäi alkujaksot näkemättä akalla kierroksella.
     
  4. Pvt Joker

    Pvt Joker Guest Guest

    Liittynyt:
    11.08.2009
    Viestejä:
    244
    Saadut tykkäykset:
    0
    Taisi se B5:kin tulla scifiltä ainakin pari kertaa aikoinaan, kolmekin jos pikauusinnat lasketaan. Minulla oli tuo MTV3-paketti yhdessä vaiheessa pari vuotta ja katsoin scifiltä juuri B5:n, jonka tosin olin jo Yleltä aikoinaan nähnyt, sekä Star Trek DS9:in. Voyageria ei enää kestänyt katsoa, on se vaan sen verran huono sarja. Andromedaakaan en jaksanut katsoa, vaikka sen pari ensimmäistä kautta kuulemma ovatkin ihan hyviä. Mr. Hercules on sen verran turha setä. Sarjalta tuli silloin 'Allo 'Allo!, mutta ei juuri mitään muuta katsottavaa muille kuin Dallas-linjan ystäville.