Big Brother 2010

Keskustelu osiossa 'TV-ohjelmat ja -sarjat' , aloittajana pundewhee, 06.08.2010.

  1. ColdAsIce

    ColdAsIce Uusi jäsen

    Liittynyt:
    14.03.2007
    Viestejä:
    771
    Saadut tykkäykset:
    3
    No niin, nyt meni maku Elisabetista. Mimmi on bisse.
    Eli eipähän tartte seurata BB:tä tälläkään kertaa. Pidetään peukkuja nyt vaikka sitten Hannulle. Rennon oloinen jätkä.
     
  2. zxcv

    zxcv Guest Guest

    Liittynyt:
    31.03.2005
    Viestejä:
    226
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jep.. vähän pettymys Elisabet. Paljastukin tollaseksi naiiviksi lässyttäjäksi ja maailmanparantajaksi. Nätti silti.
     
  3. prkl

    prkl Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    02.06.2006
    Viestejä:
    2 029
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onkohan punapään selkätatskasta kuvaa vielä?
     
  4. lepreconn

    lepreconn Käyttäjä

    Liittynyt:
    27.11.2006
    Viestejä:
    3 370
    Saadut tykkäykset:
    39
    Varsin iso tatska onkin, mutta kuvaa ei valitettavasti löydy. Noniin, ensimmäinen ulkopuolinen tavara on lentänyt pihalle. Pakastevihannespussi johon ei saa koskea. Porukka syö hernekeittoa ja yö vietetään ilmeisesti makuupusseissa ulkona. Ehkä jopa pitempään kestää pihakomennus, joka kyllä kelpaa kunhan ei pelkäksi makaamiseksi mene.
     
  5. Dr. Eever

    Dr. Eever Guest Guest

    Liittynyt:
    23.12.2008
    Viestejä:
    1 737
    Saadut tykkäykset:
    0
    No sehän se oli, yläkerran käkkäräpää. Vastaa täysin kuvaa noista etelän kummajaisista ku jutut (ja ajatus?) kulkee vallan tuolla navan alapuolella, ainakin noitten ennakkojen perusteella.

    On taas melkonen tyhjä arpa osunut tohon kakkosjuontajan paikalle, oli kyllä niin karmeeta myötähäpeetä aiheuttavaa scheissea noi välispiikit tossa eka jaksossa ku asukkaat meni taloon :sick:
     
  6. djaska

    djaska shaken, not stirred.. Tukijoukot

    Liittynyt:
    22.11.2004
    Viestejä:
    928
    Saadut tykkäykset:
    1
    Kyllä! Mutta jotain uutta, juontajat ovat vaihtuneet :naminami:

    Samaa itse pohdin, mutta ompa tuolla yksi äkkiseltään selväpäinen ja sanainen pohjalainen eli Satu, josta voisi olettaa tulevan talon Mama. Tykkäsin traivista, mutta varmasti jakaa mielipiteitä eli noutaja tulee viimestään viimesessä kolmanneksessa ellei sitten ihan ensimmäisillä viikoilla tipu. Pudottaa sopivasti noita höyrypäitä maanpinnalle.

    Joo, samaa mieltä.
     
    Viimeksi muokattu: 25.08.2010
  7. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Pidän perinnettä yllä ja tarjoan plazalaisten iloksi (?) BB2010-asukasanalyysin. Mainitaan ensin kuitenkin sananen uusista juontajista. Susanna Laine on sujuva juontaja, mutta hänen ulkonäkönsä ei sovi hänen kiltttiin tomboy-persoonansa. Toisaalta hän on elegantti ja viettelevä, mutta toisaalta maanläheinen ja rempseä. Tämä ristiriita tekee hänestä "vaillinaisen" ja toisaalta en osaa kuvitella hänen olevan yhtä rohkeasti vihjaileva asukkaita kohtaan suorassa lähetyksessä kuin mitä aiemmat juontajat ovat olleet. BB-Extran juontaja Elina Viitanen vaikuttaa ihan mukavalta, joskin ensivaikutelma toi mieleen kysymyksen siitä onko hän mukana vain promotakseen burlesquemaisuuttaan Suomen Dita Von Teesenä.

    Sitten asukkaisiin...

    Mari

    Marin on porukan kuopus ja osoittaakin taipumuksia nuorelle ihmiselle tyypilliseen oman ajattelun puutokseen ja toisaalta ns. "seuraa johtajaa" mentaliteettiin. Hän valitsi Marian "johtajakseen" (varmaan sen takia, että Maria toi mielipiteensä esille voimakkaasti) ja myötäili heti tämän pinnallisia ja syrjiviä ajatuksia. Marin motto on "Äiti anna rahaa" ja kyllä tämä tyttö äitiä tarvitseekin; itsenäisyydestä ei ole tietoakaan (niin henkisesti kuin yleisesti).

    Maria

    Suurin kysymys tietenkin Marian kohdalla on se edustaako hän tätä esilletuomaani "tollous myy" tyyppistä Paris Hilton -strategialla julkisuuteen pyrkijää vai omaako hän oikeasti noin kapeakatseisia ja ultrapinnallisia ajatuksia elämästä. Valitettavasti hän tuntuu olevan Tuksu-tyyppinen eli hän ei esitä tollompaa kuin on. Mariasta huomaa myös sen, että hänen elämänsä pyörii bloginsa ympärillä (tärkeintä on netissä kertoa kuvin ja sanoin kuinka hyvä on) sillä kovin antisosiaalinen hän tuntuu olevan -- muiden kertoassa itsestään hän istuu tyhjä katse kasvoillaan. Sääliksi käy...

    Marika

    Marikassa odottaisi olevan luonnetta, mutta jotenkin hän vaikuttaa turhanlaisista asioista lässyttävältä ihmiseltä. Se millä tavalla hän arvuutti seksuaalisuuttaan muilta tuntui hyvin kepeähenkiseltä. Satun ilme kertoi kaiken: "voi hyvänen aika tuota nykyajan nuorisoa... onko seksuaalisuudesta tullut joku trendi a la on erilaista ja trendikästä olla "bisse" tai "lesbo".

    Mia

    Mia vaikutti pirteältä joskin ehkä liian tyttömäiseltä tapaukselta, ja toisin kuin Marika, niin hän ei anna seksuaalisuudestaan huonoa kuvaa. Uskoisin Mian selviävän pitkälle sillä hänestä eittämättä tulee BB-porukan suojatti.

    Satu

    40-vuotiaan Satun valtti on äijämäisyys ja sillä hän selviääkin kännäämisbileistä yms. kunnialla. Hänessä on jämptiyttä, mutta ei hänestä BB-äitiä taida muodostua, sillä hänellä taitaa olla liikaa asennetta siihen. Hänessä on hyvää energiaa, mutta tällä porukalla hän ei pitkälle pötki.

    Elisabeth

    En saanut häneen oikein otetta, mutta hänen biografiaansa tutkimalla voisi päätellä, että hän tulee olemaan hieman kuin naispuolinen Ragnar: luottotiedoissa on parantamisen varaa ja nuoruus näyttää olevan olleen hyvin rikkinäinen ja sekalainen. Kun BB-talossa on kuitenkin häntä eläväisempiä naisia, niin hän ei saa samanlaista pääosaa bileissä yms. kuin mitä Ragnar sai aikanaan. Elisabeth tuleekin olemaan odotettua vaisumpi väriläiskä. Tosin odotan innolla miten hän aikoo tuoda esille Michael Jackson -faneutensa.

    Ksenia

    Ksenian kaltainen BB-asukki on hyvin tuttu tapaus: hän tulee olemaan esillä lähinnä bileissä käymällä jokaisen miehen sylissä ja poseeraamalla nauttien muiden katseista. Noin muuten hän tulee olemaan hyvin vaisu ja monotoninen, eikä tule tekemään mitään repäisevää.

    Habib

    Tarkoitus ei ole olla rasistinen, mutta Habibista tulee vähän mieleen muslimiuskontoa edustava myyntimies, jolla on kovat puheet mutta jonka myymä tuote on jotain muuta kuin puheiden veroista. Hän tuli taloon itsevarmuutta täynnä, mutta uskoisin hänestä tulevan talossa suhteellisen näkymätön. Ei hänestä uutta Asoa saa millään.

    Jani

    Jani ei ole perinteinen Helsinkiä edustava BB-asukki (oikeammin kokelas). Pinnallisessa BB-ympäristössä Jani erottuu joukosta monella tavalla. Hän korvaa sen hyvin sosiaalisella ja rempseällä asenteella muihin ja elämään, mutta valitettavasti suurin osa tämänkin vuoden porukasta taitaa nähdän vain ja ainoastaan pinnan ihmisissä. Vaikka jopa Maria käväisi Janin sylissä bileissä, niin on hänen kohtalonsa kärsiä hyvin tuttu ilmiö BB-talossa: asukkaat ovat ystävällisiä mutta salaa halveksuvat ja lopulta äänestävät pois. Janissa on tosin se ärsyttävä piirre, että (korvaten tällä tavoin ehkä tässä pinnallisessa yhteyskunnassa "puuttuvat" hyvät geeninsä) hän on äänessä koko ajan.

    Paul


    Hyvät naiset ja herrat, tässä on Antti Kurhisen uusi tuleminen. Paul omaa paitsi samoja pinnallisia ja itserakkaita elkeitä kuin tämä "esikuvansa", niin tulipa sieltä hyvin tuttuja termejä bileillan aikana kuten "kultapieni". Oli itse asiassa yllättävää, ettei Maria maininnut edes Paulia hyvännäköiseksi, mutta kaipa miestä rampauttaa Oulussa syntyminen: hänellä ei tätä kautta ole hesalaisten eksoottisempia piirteitä. ;) Tosin Paulhan ei näytä olevan omistautunut täysin asialleen, koska nämä pinnalliset BB-tytöt pitävät yleensä suuremmista muskeleista, lähekkäin olevista silmistä sekä kliseisistä tribaalitatuoinneista, jotka peittävät käsivarren, olen ja kaulan.

    Petri

    Pet(te)ri tuo hyvin vahvasti mieleen viime kauden Tonin: pukeutuminen on samaa, hiustyyli on sama, murre on samankaltainen ja meikkien tilalla on pornoviikset. Yhtä eläväinen hän ei ole kuin Toni ja tukeutuu enemmän mielessään olevaan "kaunis poika" imagoonsa kuin sitten sosiaalisuuteensa -- jota hänessä ei niin kauheasti taida olla kliseisen suomalaisen möreytensä takia. Ennemmin tai myöhemmin BB:läiset kyllästyvät hänen "saamattomuuteensa" ja potkivat hänet pois.

    Ville

    Ville vaikuttaa (hyvällä tavalla) kliseiseltä esimerkiltä aikuisuuden kynnyksellä olevasta nuoresta (vaikka 19v onkin): pitkänhuiskea poika pitkillä hiuksilla ja reippaalla asenteella. Hänessä kuitenkin vaikuttaa olevan asennetta ja pitäähän sitä ollakin sillä hänellä näytti olevan yleisössä sennäköinen tyttöystävä, joka klassisessa mielessä ulkonäöllään pesee esimerkiksi Marian 10-0. Toisaalta en tiedä miten tällaiset pihlströmit pärjäävät fyysisesti enemmän kypsien joukossa -- vaikka tämä joukko olisikin henkisesti vähemmän kypsempää.

    Hannu

    Tänäkin vuonna talossa on filosofinen insinööri. Hannu tuntuu kuitenkin huomattavasti tuppisuumaiselta kuin viime vuoden Esa A. ja ehkä hän korvaa tämän puutteen bilettämällä. Toisaalta ne hänen vähäiset filosfoinnitkin kuulostivat hyvin alkeellisilta ja järjestelemättömiltä ajatuksilta. Hänestä taitaakin tulla BB-talon virallinen hengailija ja vähemmän suosittujen kanssa jutteleva.

    Aika sekalainen porukka talossa vaihteeksi on mikä on varmaan tuotannon tarkoituskin. On aika selvää, että ne kliseisesti tatuoidut muskelimetrot Helsingistä tulevat mukaan vasta myöhemmin -- on kutkuttavampaa antaa BB-naisten ensin "kärsiä" tavis-nobodyen kanssa.
     
  8. pundewhee

    pundewhee Guest Guest

    Liittynyt:
    18.03.2008
    Viestejä:
    872
    Saadut tykkäykset:
    0
  9. ColdAsIce

    ColdAsIce Uusi jäsen

    Liittynyt:
    14.03.2007
    Viestejä:
    771
    Saadut tykkäykset:
    3
    Elvis löi tiskiin suorastaan huolestuttavan tarkkanäköiset analyysit. Mies taitaa olla palstan johtava keittiöpsykologi :D

    Maria todellakin on täydellinen floppi. Mimmi tuntuisi olevan henkisesti täysin eksyksissä. "Rakkaus on heikkoutta" ja "mä käyttäisin voittorahat kauneusleikkauksiin". Tällaiset kyyniset ja pinnalliset jorinat kertovat äärimmäisen rikkinäisestä persoonasta, joka yrittää epätoivoisesti rakentaa ympärilleen jotain kovapintaista suojamuuria.

    Ja miten Maria muka kuvittelee lyövänsä läpi viihdemaailmassa? Hän ei ole karismaattinen eikä edes viihdyttävä. Kun asukkaat kertoivat itsestään, niin kukaan ei edes kuunnellut Mariaa, koska hänellä ei ollut minkäänlaista presenssiä. Jos hän ei osaa ottaa yleisöään jossain BB-talossa, niin miten muka hän osaisi ottaa yleisönsä Las Vegasissa? Jotenkin surullinen tapaus. Tällaisten tyttöjen hauras itsetunto murenee täsmälleen sillä hetkellä, kun samaan huoneeseen astuu paremmannäköisiä ja karismaattisempia naisia. Lopputulos nähtiin eilen. Nirppanokkaista murjottamista. Ei jatkoon. Marian kohdalla Siwan kassa lienee todennäköisempi loppusijoituspaikka kuin Las Vegas.

    Elvis dissasi Maria aika rankasti, mutta meikäläiseen typy teki kohtalaisen vaikutuksen. En sitten tiedä, että johtuiko se käheästä äänestä vaiko seksikkäästä aatelisnenästä. Toki neito huokui sellaista semi-rasittavaa uptown-asennetta, mutta muuten hän vaikutti kohtalaisen särmikkäältä tyypiltä(harvinainen piirre 18-vuotiaassa teinitytössä). Marin naisellinen ulkonäkö myös miellytti. Varsinkin nyt kun Elisabet paljastui tuollaiseksi lävistetyksi ja tatuoiduksi bi-seksuaaliksi. Myös Marin puheet perhearvojen puolesta lämmittivät meikäläisen mieltä. Toki tuollaisen 18-vuotiaan kersan täytyy esittää armotonta bilehilettä, mutta mä veikkaan, että Mari on suht konservatiivinen ja vanhanaikainen mimmi. Ja se on meitsin kirjoissa aina iso plussa.

    Lauri Tähkän suosiostako se johtuu, että pohjalaisuudesta jauhetaan nykyään mediassa aivan helvetisti? Eilisessä lähetyksessä ei varmasti jäänyt epäselväksi, että sekä juontajakaksikko että myöskin ainakin yksi kilpailijoista oli kotoisin POHOJAMMAALTA.
     
    Viimeksi muokattu: 26.08.2010
  10. Jarkko G.

    Jarkko G. Samppa ja Hurricane :| Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.08.2001
    Viestejä:
    13 045
    Saadut tykkäykset:
    97
    Mari ei näytä lapselle, mutta on sitä kuitenkin.
    Ekana iltana käyty seksuaalisuus keskustelu oli surkuhupaisaa. Kun selvisi että talossa on 3 "lesboa" niin Marin piti alkaa julistaa miten hänkin on ollut naisen kanssa sillai, ettei jäisi huomiosta paitsi.

    Mia oli kiva kun ilmoitti että "vaikka on lesbo niin ei silti halua ketään talon asukkaista seksuaalisesti" tms. Tarpeellinen tieto ja varmaan monilta jännitys laukesi kun ei likainen luttana lesbo himoakkaan omaa nupukkaa.
     
  11. Harry

    Harry Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    06.09.2004
    Viestejä:
    1 903
    Saadut tykkäykset:
    7
    Samat huomiot. Susanna Laine taas veti hommansa oikein mainiosti, ei todellakaan tule ikävä Vappu Pimiää.
     
  12. TPAT

    TPAT Guest Guest

    Liittynyt:
    27.11.2009
    Viestejä:
    87
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olen vielä sitä mieltä, että kyseessä on hahmo, joka on luotu tätä BB:tä varten. Jos ei ole, niin sitten on kyllä aika pelottava tapaus... Jos kyseessä todella on rooli, niin on hauska seurata milloin se alkaa kunnolla murenemaan.
     
  13. Knuttila

    Knuttila Guest Guest

    Liittynyt:
    14.04.2010
    Viestejä:
    132
    Saadut tykkäykset:
    0
  14. djaska

    djaska shaken, not stirred.. Tukijoukot

    Liittynyt:
    22.11.2004
    Viestejä:
    928
    Saadut tykkäykset:
    1
    Nojoo, kyllähän se avausjaksossa munkin korvaan särähti, mutta tarkotus oli kai tyynnytellä ylipäätään katsojia, jotka ei kolmosen sisäpuolella asu. Tuo nykyinen suhde 8 hesa, 5 muumaa on kyllä aika murskava, mikä asukasmäärään suhteutettuna ei kyllä ole ollenkaan oikeudenmukainen. Oikea suhde olisi noin 1-2 hesalaista, muut muualta. Tai oikeastaan oikea suhde olisi suoraan hakijamäärästä suhteutettu määrä.
     
    Viimeksi muokattu: 26.08.2010
  15. Jarkko G.

    Jarkko G. Samppa ja Hurricane :| Tukijoukot

    Liittynyt:
    13.08.2001
    Viestejä:
    13 045
    Saadut tykkäykset:
    97
    Joo tää on tieto, kyseessä on BB:n palkkaama näyttelijä joka on palkattu sekottamaan pakkaa!

    Tätä veikkailua ei taida vielä olla nähty tämän vuoden keskusteluissa.
     
  16. warre

    warre Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    14.02.2000
    Viestejä:
    2 357
    Saadut tykkäykset:
    30
    ei minus ääniä ainakaan ekassa äänestyksessä. :)
     
    Viimeksi muokattu: 26.08.2010
  17. lepreconn

    lepreconn Käyttäjä

    Liittynyt:
    27.11.2006
    Viestejä:
    3 370
    Saadut tykkäykset:
    39
    Säälittävää, että meille katsojillekin pitää asukkaita kutsua kokelaiksi. Lisäksi Extran lopussa paljastetaan myös taloon, että kaikki ovat äänestyksessä. Mutta tuskin siis sitä, että vain kaksi pullahtaa ulos. Kai tällä käytännöllä saadaan tarvittavia euroja tuotannon taskuun sitten verrattuna edelliseen vuoteen. Ja sitä kauppaa ei valitettavasti tullut.

    Saattaahan olla, että sunnuntaina saadaan uusia asukkaita. Sitähän ollaan kovasti spekuloitu, että nyt käyttämättä oleva tila tulisi toiselle ryhmälle käyttöön. Jos vaikka kuusi "häädettäisiin" ja uusia tulisi kolme. Täten molemmissa tiloissa olisi seitsemän henkilöä. Mutta milloin nuo porukat yhdistettäisiin ja mitä moisesta jaosta lopulta voitettaisiin.

    Extra oli yhtä tyhjän kanssa taas. Ei mitään muutosta edelliseen ja puolet ajasta meni äänestysohjeisiin.
     
    Viimeksi muokattu: 26.08.2010
  18. Mikkoz81

    Mikkoz81 Uusi jäsen Tukijoukot

    Liittynyt:
    18.01.2003
    Viestejä:
    842
    Saadut tykkäykset:
    3
    Tää hehkutettu punatukkanen muija näyttä ihan idols-Arilta, mutta Mari ja Ksenia on ihan oikeesti silmän iloja. Äänestys tapa on nyt parempi, koska tunteita herättävät(eli pahimmat sekopäät) tyypit saattavat jopa jäädä taloon.
     
  19. pundewhee

    pundewhee Guest Guest

    Liittynyt:
    18.03.2008
    Viestejä:
    872
    Saadut tykkäykset:
    0
    Täältä tulee nyt isot kehut tuotannolle, hyvin on koosteet hoidettu! Jos olisin ollut aikeissa lähettää jollekin asukkaalle yhden äänen, en siis ollut siksi konditionaali, nyt en todellakaan moista temppua tekisi.

    Statistiikkaa koosteesta, itse mittasin vain keskimmäisen katkon pituuden:

    Laskuri päälle kun "katkon jälkeen:" alko -> mainoskatkon alku - 2:29.57
    -> mainoskatkon loppu - 6:36.56
    -> toisten äänestysohjeiden loppu - 9:11.89

    Ja näitä katkoja oli kolme. Jonkun muun lisästatseja:

    Alun ja ensimmäisen mainoskatkon välinen aika: 5:32.72
    Ensimmäisen ja toisen mainoskatkon välinen aika: 6:10.13
    Toisen ja kolmannen mainoskatkon välinen aika: 8:06.94
    Kolmannen mainoskatkon ja lopun älinen aika: 6:13.47
    Nopeasti yhteen laskettu "tehokas peliaika": 26:01.26

    Toisin sanoen tämän päivän dailyssa näytettiin talon tapahtumia 43,37% lähetysajasta. Loppu 56,63% oli pelkkää rahastusta ja turhanpäiväistä jankkausta.


    Terve ja voi morjens. :OI
     
  20. lepreconn

    lepreconn Käyttäjä

    Liittynyt:
    27.11.2006
    Viestejä:
    3 370
    Saadut tykkäykset:
    39
    Luojan kiitos, että tallentavat boksit on keksitty. Voisiko tuo kokelasjuttu, kun sitä nyt jankutetaan, tarkoittaa että muutama eniten ääniä saanut on vakiasukas ja vähiten ääniä saaneet jatkaisivat kokelaina.

    Tulisilla hiilillä ei livessä ainakaan vielä olla. Ehkäpä kuitenkin jotain vielä tapahtuu.