Topfield CRC-2400

Keskustelu osiossa 'Topfield' , aloittajana randomname, 03.03.2010.

  1. satu.simonen

    satu.simonen Guest Guest

    Liittynyt:
    21.08.2010
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    Pikselöityykö HD-kuva kenelläkään uuden Toppyn kanssa? Mietitään tässä, onko vika lähetyksissä, HD-virittimessä, kaapelikortissa, HDMI-piuhassa vai missä, mutta luvattoman paljon esim. Eurosport HD- ja Nelosen sekä Ylen HD-testikuvissa on häiriöitä. Jatkuvia siis.

    Ei toimi muuten yleiskaukosäädin millään annetuilla koodeilla uudessa Samsung B8050-töllössämme. Yritin nollata PDF-manuaalista saamiani ja yleiskaukosäätimeen syöttämiäni koodeja, ja tsekata, mikä viimeisin kaukosäätimeen jäänyt koodi on, niin näyttää jatkuvasti 001:tä. Miten kaukosäätimen saa nollattua tai palautettua siihen oletusasetukset? TF5100-mallissa painettiin Menu-nappulaa 15 sekuntia, mutta nykyisessä ominaisuus ei toimi samoin.
     
  2. SamSon

    SamSon Uusi jäsen

    Liittynyt:
    02.06.2005
    Viestejä:
    640
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ei pikselöidy. TV:n oma HD-viritin taas pikselöi melko säännöllisesti erityisest Nelonen HD:llä, joten Toppyn viritin on kyllä melko hyvä ainakin siihen nähden.
     
  3. satu.simonen

    satu.simonen Guest Guest

    Liittynyt:
    21.08.2010
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    Vika voi olla lähetyksissäkin. Seuraamme tilannetta.
     
  4. Tomikka

    Tomikka Guest Guest

    Liittynyt:
    22.08.2010
    Viestejä:
    13
    Saadut tykkäykset:
    0
    Parin päivän käyttökokemuksia:
    Tekstitys ei toimi millään Ylen kanavalla. Eurosport ei näy ollenkaan, tulee vain huomautus "HDCP todennus epäonnistui, HD ulostulo on suljettu". Sama tilanne kanavilla Travel, Euronews, Star ja Turku TV. :mad:
     
  5. Spaca

    Spaca Uusi jäsen

    Liittynyt:
    09.11.2005
    Viestejä:
    104
    Saadut tykkäykset:
    0
    :( Ei voi muuta sanoa kuin että täydellinen floppi. Boxia kuolattiin neljä kuukautta ja sitten tulee buginen riisuttu versio lopulta myyntiin. Onneksi en pistänyt ennakkotilaukseen vaikka vakavissaan harkitsin. No, tämän hetken HD-tarjonta on sen verran rajoittunutta, että vielä jaksaa odottaa sitä seuraavaa uutta digiboxien kuningasta.
     
  6. perepone

    perepone Guest Guest

    Liittynyt:
    17.01.2007
    Viestejä:
    5
    Saadut tykkäykset:
    0
    Minulla taas boksi on yleisesti toiminut todella hyvin. Tuon maksukanavia koskevan ilmoituksen saa pois parittamalla kaapelikortin. Vaatii sen ilmeisesti myös maksullisille normikanaville tai sulkee HDMI-tulon. Tämä toimi ainakin itselläni. Ylen tekstitys toimii ok. Boksi ja kiintolevy ovat hiljaisia ja muutamat nauhoituksetkin ovat toimineet. Kokeilin nauhoitusta myös ulkoiselle kovalevylle USB:n kautta ja sekin toimi sen jälkeen kun kiintolevy oli formatoitu oikealla tiedostojärjestelmällä.

    Muutamia takapakkejakin on ollut. Vanhan Toppyn nauhoitukset eivät toistu tuossa uudessa boksissa vaikka ovatkin samaa .rec muotoa. Jos tapit eivät toimi niin tietysti automaattisen hakusana-ajastuksen puuttuminen harmittaa, kun sen kätevyyteen on jo tottunut. Toivotaan asiaan parannusta.
     
  7. hansolo

    hansolo Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    01.11.2002
    Viestejä:
    4 752
    Saadut tykkäykset:
    537
    Kysymykseni ehti jo hautautua muutaman sivun taakse, joten kysytään uudelleen.

    Voiko HD-kanavien (salatut maksukanavat) lähetystä tallentaa suoraan ja myös katsoa suoraan usb-kovolta? Wbox ei tunnetusti tue tallennusta suoraan ulkoiselle kovalevylle, mutta se ei myöskään tue salattuna lähetetyn ohjelman katsomista ulkoiselta kovalevyltä DRM:n takia.
     
  8. EikkaT

    EikkaT Guest Guest

    Liittynyt:
    19.11.2009
    Viestejä:
    31
    Saadut tykkäykset:
    0
    HD-kanavat tarttee ainakin Turun kaapeliverkossa näkyäkseen sen että sä toimitat boxista jonkun sarjanumeron sinne kaapelifirmaan... joshtusko tuo sun virheilmo siitä?
     
  9. jate75

    jate75 Guest Guest

    Liittynyt:
    11.11.2006
    Viestejä:
    30
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuo eSATan puuttuminen on tosi ihmeellistä. Vielä tänäänkin se eSATA tuki maininta löytyy esimerkiksi Verkkokaupan myyntiesitteestä. Olisi hauskaa tietää mikä ihmeen lapsus moiseen on johtanut, kun se käsittääkseni löytyy tuon boksin Aussi versioista.

    Onko kukaan ehtinyt jo kokeilemaan noita verkko-ominaisuuksia. Varsinkin eSATAn puuttuessa itselleni olisi tärkeää tietää miten CRC-2400 toistaa ohjelmat verkkolevyltä.

    Ilmeisesti se boksi tukee tallennusten/DivX:n katsomista suoraan USB-levyltä, mutta onnistuuko sama verkkolevyltä? Muistelen, että tuossa CRC-2400:ssa on 100 Mb verkkokortti, joten sen pitäisi jotenkuten riittää HD-materiaalille, mutta en yhtään ihmettelisi, jos joku olisi saanut kuningas idean estää moinenkin hupi. Olisihan se liian näppärää jos niitä tallennuksia ja DiVX:ä voisi katsoa suoraan omalta verkkopalvelimelta.
     
  10. Biini

    Biini Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.02.2003
    Viestejä:
    581
    Saadut tykkäykset:
    8
    En jaksa uskoa, silloin Toppy ei varmaankaan toimisi DRM:n vaatimalla tavalla eikä siten olisi sertifioitu käytettäväksi maksullisten HD-lähetysten vastaanottoon.
     
  11. JanneJ

    JanneJ Guest Guest

    Liittynyt:
    11.07.2006
    Viestejä:
    135
    Saadut tykkäykset:
    0
    Manuaalin luvun jälkeen jäi kouraan tunne että nyt tuli kauppaan taas uusi höyryävä kasa sitä itteään kun vertaa ennakko odotuksiin :sick:

    Pitääkö sitä oikeasti ruveta tekemään PC:stä taas digiboxia :OI
     
  12. Tomikka

    Tomikka Guest Guest

    Liittynyt:
    22.08.2010
    Viestejä:
    13
    Saadut tykkäykset:
    0
    Luulen, että tää ongelma liittyy jotenkin just tähän asiaan. Nää kanavat mitä mulla ei suostu näkymään ei tosin ole HD-kanavia.
     
  13. rauttiz

    rauttiz Uusi jäsen

    Liittynyt:
    08.12.2004
    Viestejä:
    311
    Saadut tykkäykset:
    18
    Minäkin sain ensin tuon saman vastauksen, mutta tarkentavaan kysymykseeni sain jo järkevämmän vastauksen Topfieldin tekniseltä tuelta:
     
  14. sotka22

    sotka22 Guest Guest

    Liittynyt:
    14.09.2009
    Viestejä:
    10
    Saadut tykkäykset:
    0
    Onkos tämä "Cable HD-ready" -hulluus ihan kotimainen keksintö vai täsmälleen tällaisena käytössä laajemminkin?

    Eihän tuollainen ole kuin käyttäjän kiusaamista. Cable HD-ready kieltää ym. lisäksi mm. kanavien järjestelyn -> kun on niin surkea suosikki-lista kuin Sonylla, saa sitten kaivaa sitä nelonen hd:ta kanavalta 240, vai mikä se oli. On kuitenkin eri asia estää (maksukanavien) tallenteiden kopioiminen kuin pelkästään vaikeuttaa laitteen normaalia käyttöä järjettömillä rajoituksilla.

    Toppy olisi ollut minullakin ostoslistalla, mutta nyt en sitten tiedä mitä hankkisi.
     
    Viimeksi muokattu: 23.08.2010
  15. SamSon

    SamSon Uusi jäsen

    Liittynyt:
    02.06.2005
    Viestejä:
    640
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kyllä se taitaa ihan supisuomalainen kuningasajatus olla. Ainakaan en ole muualla ko. "Cable HD ready" -sertifikaattiin törmännyt. Kun on näin pienet kaapeli-tv-markkinat ja palvelun tarjoajat vähissä, niin ne vähät palvelun tarjoajat saavat runtattua mitä tahansa läpi, ja asiakkaiden on sitten vain nieltävä kaikki (tai vaihdettava pois kaapeliverkosta).

    Itse ainakin syytän Toppynkin vajavaisuuksista vain ja ainoastaan näitä kaapelioperaattoreita tai kuka nyt koko Cable Ready -paskan aloittikin.

    Btw. soitin juuri Toppyn tekniseen tukeen tuosta YLE-tekstityksestä. Tyttö luurin toisessa päässä ei vielä ollut kuullut palautetta muilta ko. viasta, lupasi olla yhteydessä maahantuojaan ja palata astialle.
     
  16. Streami

    Streami Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.01.2004
    Viestejä:
    800
    Saadut tykkäykset:
    3
    Eikös nämä tekstitys, ym perusasiat ole myös CableHD Ready leiman edellytyksiä?
     
  17. tigeli

    tigeli Guest Guest

    Liittynyt:
    29.07.2005
    Viestejä:
    15
    Saadut tykkäykset:
    0
    Noh, jääpähän ostamatta kyseinen tuote. Pitänee kai oikeasti ruveta katsomaan tuonne satelliittipuolelle..
     
  18. SamSon

    SamSon Uusi jäsen

    Liittynyt:
    02.06.2005
    Viestejä:
    640
    Saadut tykkäykset:
    0
    Näinhän se on, että leiman näkyminen varmistaisi myös asiakkaalle, että boksi toimii kaapeliverkoissa "moitteetta". Niinpä niin....
     
  19. McKone

    McKone Guest Guest

    Liittynyt:
    02.03.2004
    Viestejä:
    94
    Saadut tykkäykset:
    0
    Miten noi verkkoyhteydet on teknisesti blokattu, ilmeisesti ohjelmallisesti käyttiksessä? Mutta onneksi vielä pcssä toimii, sitä ne ei voi ainakaan ohjelmallisesti estää...
     
  20. mikita

    mikita Uusi jäsen

    Liittynyt:
    22.03.2008
    Viestejä:
    233
    Saadut tykkäykset:
    12
    Taisi muuten selvitä syy laitteen myöhästymiselle: Kielletään varmuuden vuoksi ym. ominaisuudet ja sitten pitää viime hetkellä tehdä isoja muutoksia laiteohjelmistoon. Tulee sellainen vaikutelma että Ficomissa ei ole tarpeeksi tietotaitoa verifioimaan tällaisia vähän vaativampia ominaisuuksia. Helvettiäkö se ftp -tiedostonsiirto tai http -käyttöliittymä (jonka avulla voisi tehdä ajastuksia etänä) heitä häiritsee?

    Enkä löytänyt nopealla katsomisella TAP API:sta mitään kutsua joka mahdollistaisi hd-lähetysten luvattoman purkamisen siirrettäväksi laitteen ulkopuolelle. Siitähän tässä on kuitenkin lopulta kyse.

    jk. voisin jopa ostaa boksista tehdyn version ilman cable hd ready -sertifiointia jos siinä olisi verkkoyhteydet ja tapit käytössä.