Predators (2010)

Keskustelu osiossa 'Elokuvat' , aloittajana deadstar, 09.07.2009.

  1. Kristian

    Kristian Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    31.10.2002
    Viestejä:
    2 740
    Saadut tykkäykset:
    105
    OT:ksi menee, mutta jos miehet olisi tuon näköisiä, minusta olisi tullut homo.
     
  2. Galactus123

    Galactus123 Guest Guest

    Liittynyt:
    04.07.2010
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    Oli kyllä hyvä leffa. Ei tietenkään ykkösen tasoa mutta silti todella hyvä. Hyvä kun käyttivät ykkösen kaltaisia musiikkea. Ne toivat oikean tunnelman. Näyttelijät olivat ihan hyviä ja oli myös hyvä tapahtumapaikka. Toi ykkösen mieleen. Predat olisivat ehkä voineet olla vähän enemmän perinteisen Predatorin näköisiä mutta kyllä nekin menivät. Ei ollut verkkoasua. :( Oli paljon parempi kuin AvP:t. Niitä ei saisi edes mainita saman päivänä. Antaisin Predatorsille:

    3,5/5

    Jatko-osa taitaa olla tulossa:

    http://en.wikipedia.org/wiki/Predators_(film)#Sequel

    Mahtavaa! :thumbsup:
     
    Viimeksi muokattu: 21.08.2010
  3. Maverick

    Maverick Uusi jäsen Blokattu

    Liittynyt:
    03.04.2002
    Viestejä:
    4 289
    Saadut tykkäykset:
    0
    OT:
    Predator ykkösen nyt 23 vuotta myöhemmin ensi kertaa näkevä ei sitä kyllä suurella tod. näköisyydellä pidä kovin erikoisena elokuvana.
     
  4. Galactus123

    Galactus123 Guest Guest

    Liittynyt:
    04.07.2010
    Viestejä:
    3
    Saadut tykkäykset:
    0
    Miksi? Onko vähän vanhemmissa elokuvissa muka jotain vikaa? Eikä se ole edes kauhean vanha. Sehän on parempi kuin suurin osa nykypäivän toimintaelokuvista.
     
  5. Maverick

    Maverick Uusi jäsen Blokattu

    Liittynyt:
    03.04.2002
    Viestejä:
    4 289
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ilman "ah kun silloin poikasena tätä vhs:ltä katsoimma sormi nenässä" -kasarinostalgialisää tarkasteltuna se on testo-Arnoldin ympärille kyhätty keskitason rymistely pökkelöllä tarinalla ja pahasti vanhentuneella tuotannolla.
     
  6. tuna

    tuna Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    09.12.2004
    Viestejä:
    2 545
    Saadut tykkäykset:
    304
    "Pahasti vanhentuneella tuotanolla":eek:???
    Mitäs tuolla tarkoitat? CGI:n puuttumista vaiko mitä?
    Predator ei juonellisesti päätähuimaa. Mutta onhan tämä rymistely yksi parhaista toiminta(yksi parhaista muutenkin) elokuvista kautta aikojen! Kyllä ne 80-luvulla osasivat, Die Hard, Predator, Lethal Weapon, Robocop, The Hidden, terminator ja Aliens:thumbsup::thumbsup::thumbsup:
     
  7. haisku

    haisku Guest Guest

    Liittynyt:
    27.10.2008
    Viestejä:
    53
    Saadut tykkäykset:
    0
    Näin Predatorin ensimmäisen kerran noin kuukausi sitten. Pidin elokuvasta paljon, toiminta oli menevää, tunnelma hyvä ja tehosteetkin säilyneet hyvin. Voittaa monet tämän vuosikymmenen toimintaleffat 6-0. :thumbsup:

    Tätä tuoretta Predatorsia en ole vielä nähnyt, vaikka kiinnostaisikin. Ensi-illasta on jo sen verran että taidan suosiolla odottaa DVD-julkaisua.
     
  8. M1gu

    M1gu Uusi jäsen

    Liittynyt:
    20.07.2005
    Viestejä:
    129
    Saadut tykkäykset:
    0
    Ihan vain mielenkiinnosta saako kysyä minkä ikäinen olet?
     
  9. ColdAsIce

    ColdAsIce Uusi jäsen

    Liittynyt:
    14.03.2007
    Viestejä:
    771
    Saadut tykkäykset:
    3
    Miten jotkut vielä kykenevät kyseenalaistamaan alkuperäisen Predatorin klassikkostatuksen?
    Onhan se nyt nähty tässä viimeisen reilun parinkymmenen vuoden aikana, että kyseinen elokuva on ja tulee aina olemaan toimintaleffojen eliittiä.
     
  10. lepreconn

    lepreconn Käyttäjä

    Liittynyt:
    27.11.2006
    Viestejä:
    3 370
    Saadut tykkäykset:
    39
    Ei voi käsittää mitenkään alkuperäisen dissaamista ja vielä vähemmän sitä, että olisi vanhentunut tai jopa häviäisi nykyiselle tuotannolle. Uutta en ole vielä nähnyt, mutta eiköhän tuo tule vuokrattua. Kuten tuli myös alkuperäinen Predator VHS-muodossaan.
     
  11. nepa

    nepa Alakerran HFR CIH -mies. Tukijoukot

    Liittynyt:
    17.10.2001
    Viestejä:
    9 192
    Saadut tykkäykset:
    1 329
    Kysytkö siksi, että täytyy olla nuori, jos ei leffaa vielä ole nähnyt vai, että täytyy olla nuori, jos kehuu sitä?

    Itsellänikin on monia 70- ja 80-klassikkoleffoja näkemättä vaikka ikää on jo jonkin verran.

    Ja Predator rulettaa vieläkin! :thumbsup:
    Eikä se ole ainoa kasarileffa, joka on hyvä. Nykyään mennään cgi:llä, tisseillä ja muulla hutulla sieltä mistä aita on matalin. Johan nuo alienitkin on cgi:tä, ja rumaa sellaista. Mieluummin mies kumipukuun ja menoksi. :)
     
  12. haisku

    haisku Guest Guest

    Liittynyt:
    27.10.2008
    Viestejä:
    53
    Saadut tykkäykset:
    0
    Saa kysyä. Kahtakymmentä ikävuotta kolkuttelen piakkoin. 90-luvun alussa kun olen syntynyt, niin 80-luvun tuotokset ovat ymmärrettävästi menneet ohi. Mutta pikku hiljaa yritän paikkailla tietämystä.

    Hyvä leffa on kuitenkin hyvä leffa, ikään katsomatta.
     
  13. Kristian

    Kristian Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    31.10.2002
    Viestejä:
    2 740
    Saadut tykkäykset:
    105
    Alkup. Predator on kyllä edelleen mainio leffa, vaikka itseäni häiritsee "kylään hyökkäys" -taistelukohtauksen tylsyys ja kamera-ajojen puute. En tosin tähän kiinnittänyt huomiota ennenkuin kuuntelin ohjaajan kommenttiraidan, mutta siitedes se on aina häirinnyt. :)

    Tätä viimeisintä en ole vielä nähnyt, mutta toivon edelleen, että se olisi parempi kuin kaikki tuota ensimmäistä seuranneet köpöilyt.
     
  14. SVC

    SVC Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.08.2010
    Viestejä:
    61
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mielestäni juuri ihmiset olivat Predatorsin parasta antia. Tähän lukeutuu myös jonkinasteinen realismi: Brodyn näyttelemä päähahmo ei ollut uskomaton bodarijärkäle eikä Bragan hahmo aivoton huippumalli hädässä. Vai näetkö armeijan leivissä kenties useinkin Pamela Andersoneja ja Megan Foxeja..? On jo korkea aika päästää irti 80-luvun sarjakuvamaisuudesta.

    Toisaalta roolin nimenomaan kuului olla toisista erottuva. Jos haussa on hitusen nyhverömäinen ja viattoman oloinen näyttelijä, miksipä ei samantien Topher Grace. :) Ja se on totta, että hän on nykyään kavunnut jo lupaaviin leffarooleihin, se hassun teinipojan viitta vaan taitaa olla raskas karistettava.

    Blu-ray ja DVD ilmestyvät Jenkeissä lokakuussa, täällä tietoja. Ainakin poistettuja kohtauksia näyttäisi olevan vielä nipullinen säästössä, joista Goggins on jo aiemmin paljastanut yhden olleen Stansin ehdottelua Isabellelle. Kotimaista vahvistusta odotellen.
     
  15. frownie

    frownie Uusi jäsen

    Liittynyt:
    25.03.2009
    Viestejä:
    38
    Saadut tykkäykset:
    0
    Aikamoista huttua oli leffa - odotukset eivät olleet korkealla, mutta pettymys se kuitenkin oli. Sellaista perusmättöä, ei enempää. Hahmot lähinnä naurattivat, kaikkine kliseineen (yakuza-samurai viritys pisteenä iin päällä). Ei leffalipun arvoinen.

    Ja ykkösen asema klassikoiden joukossa on järkkymätön, tämä ei päässyt lähellekään, vaikka pidin kuitenkin enemmän kuin onnettomasta kakkososasta.
     
  16. dj_pirtu

    dj_pirtu Uusi jäsen

    Liittynyt:
    12.09.2005
    Viestejä:
    345
    Saadut tykkäykset:
    5
    No olipa huono. En voinut olla muistelematta ensimmäistä Predatoria ja sitä kuinka hyvä se on verrattuna tähän lämmittelyhuttuun. Harvemmin kuvakelausta tulee käytettyä mutta nyt oli pakko kun meinas nukahtaa. :OI

    1/5
     
  17. ColdAsIce

    ColdAsIce Uusi jäsen

    Liittynyt:
    14.03.2007
    Viestejä:
    771
    Saadut tykkäykset:
    3
    Pettymys. Toki sysipaskan AvP2:sen jälkeen mikä tahansa tuntuu vähintäänkin kohtalaiselta, mutta kyllä Predators oli yllättävän hengetön ja häviää 100-0 kahdelle ensimmäiselle Predator-leffalle.

    Odotin, että ihmishahmot olisivat olleet täyttä sontaa, mutta että toimintakohtaukset ja itse predatorit olisivat olleet rautaa. No, homma menikin sitten juuri toisin päin. Eli ihmishahmot olivat mielestäni ihan suht onnistuneita, mutta toiminta oli tasapaksua ja predatorit olivat munattomia.

    Laurence Fishburnen sekopääselviytyjä oli leffan parasta antia. Luin kuitenkin jostain, että alunperin tälle paikalle kaavailtiin Predator 2:sesta tuttua Danny Gloverin esittämää komisario Harrigania. Se vasta olisi ollut hienoa!

    Enivei, kokonaisuutena Predators oli tusinaräiskintää. Kertakatselu ja that's it.

    Predator * * * * *
    Predator 2 * * * 1/2
    AvP * * 1/2
    AvP2 *
    Predators * *
     
  18. kahvikuppi

    kahvikuppi Uusi jäsen

    Liittynyt:
    08.09.2009
    Viestejä:
    37
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuo Danny Glover olisi ollut kyllä hieno idea. Mutta tosiaan itse olisin kaivannut, että Laurence Fishburnen juonenkäänteestä olisi otettu enemmän. Myös ryhmän sisäisistä jännitteistä olisi voinut myös saada enemmän aikaiseksi. Mutta näyttelijöiden suhteen ihan ok oli kokonaisuutena, joista vain oikeastaan lääkäri oli hiukan turha ja vei turhaa tilaa tarinaltaan.

    Predatorien munattomuus. Niin kyllähän ensimmäisessä elokuvassa osattiin pitää se taustalla ja sopivasti näytettiin sen toimimassa jotta se pysyi arvoituksellisena. Nyt ei voitu hyödyntää arvoituksellisuutta kun kaikki tietää mikä on predator, mutta toisaalta ei osattu tuoda mitään uuttakaan. Eihän nyt missään vaiheessa elokuvaa välittynyt suuresta metsästäjästä joka liitetään predatoriin.

    Osittain ohjauksessa oli vaihteeksi moitittavaa sekä pakollinen pimeässä sekoilu ja tarinasta puuttui se jännitys. Hyvää oli kuitenkin näyttelijät ja myös viidakko ympäristönä. Kokonaisuutena sellainen katsottava leffa jonka voi suositella katsottavaksi kuitenkin. Mutta klassikko tai vastaava tämä ei ole kuitenkaan.
     
  19. johan

    johan Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    26.11.2004
    Viestejä:
    172
    Saadut tykkäykset:
    0
    Aika kuraahan tuo oli,fishburnen osuus mitätön,ei mitään
    fiilistä,eli perushuttua:naminami:
     
    Viimeksi muokattu: 27.09.2010
  20. ArttuPrkl

    ArttuPrkl Uusi jäsen

    Liittynyt:
    18.02.2006
    Viestejä:
    406
    Saadut tykkäykset:
    3
    Niin, ammutaan jopa aseettomia raukkamaisesti selkään. Tai no, olihan sillä tyypillä kai jonkulainen tikku taskussa minkä preda huomasi hitech-visiollaan.