Canal+ kanavapaketit uudistuvat

Keskustelu osiossa 'Digi-TV' , aloittajana hex, 20.09.2006.

  1. ducky

    ducky Guest Guest

    Liittynyt:
    12.08.2010
    Viestejä:
    5
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tämä on harvinaisen Perseestä Itsekkin juuri innoissani hommasin canalin kaapeliin, että vihdoinkin näen valioliigaa hd:nä. Mutta en sitten tullut tarkistaneeksi, että sport hd:ltä ei enää tulekkaan valioliigaa. Onneksi en kerinnyt sentään hd-boksia hommaamaan. Ja tämä premier sport hd vain satelliittiasiakkaille, mitä ihmeen pelleilyä tälläinen?. Lähti palautetta samantien!

    Periaatteessa nyt canali on täysin turha kun ei sieltä nääkkään hd-laatuista valioliigaa (leffat ja sarjat ei niin paljoa kiinnosta), sillä normilaatuista valioliigaa tarjoaa esimerkiksi http://www.katsomo.fi/?treeId=20803 <-- vain 99 € / kausi. Sieltä esim tulee enemmän live-matseja kuin canalilta ja päällekkäisten pelien (esim. klo 17 matsit) aikaan voi valita mitä katsoo. Tämän palvelun tulisi kyllä olla mielestäni canal + asiakkaiden käytössä ilmaiseksi (jo siitäkin syystä, että tarjonta on viimekaudesta vähentynyt melkein puoleen), mutta näinhän markkinaherrat eivät tietenkään ajattele.

    Nyt sylettää kuin pientä sikaa, kun menin tämän kuun alussa tekemään vuoden sopimuksen canal+ total paketista :(

    Aina ei voi voittaa, ei ainakaan kuluttaja :grr:
     
  2. _niko_

    _niko_ Guest Guest

    Liittynyt:
    21.04.2004
    Viestejä:
    574
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tuo katsomon tarjous on hintansa puolesta kyllä ok. Mikähän on kuvanlaatu? Ja jos tilaan kaikki ManUn pelit, niin näänkö todella _jokaisen_ ManUn Valioliiga-pelin, kuten tuosta voisi ymmärtää?
     
  3. Ari

    Ari Käyttäjä

    Liittynyt:
    25.06.2000
    Viestejä:
    3 320
    Saadut tykkäykset:
    4
    Unohdit tuosta yhden sanan... turha SINULLE.

    Itseäni ei voisi joku Valion tai Ingmanin tai jonkun muun meijerin liiga vähempää kiinnostaa vaan minulla Canal+ Total on Film HD:n leffojen ja sarjojen ja C+ Sportin DTM- ja BTCC-sarjojen (huippuautourheilua siis, Saksan ja Britannian pääsarjat) takia tilattuna. Saisivat vain lähettää nuo DTM- ja BTCC-kisat sieltä Sport HD-kanavalta kun nythän sieltä ei taida tulla juuri muuta kuin jotain jalkapalloa joka ei tosiaan minua taas kiinnosta yhtään.
     
  4. ural

    ural Uusi jäsen

    Liittynyt:
    05.11.2007
    Viestejä:
    73
    Saadut tykkäykset:
    0
    Meitäpä on moneksi. Itse tilaan tuon Canal Sportin vain ja ainoastaan Valioliigan takia, minulle taas kaikki muu siellä on soopaa.
     
  5. PhillyNott

    PhillyNott Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.05.2007
    Viestejä:
    535
    Saadut tykkäykset:
    8
    Valioliigan takia Canalia meilläkin maksetaan ja ainahan tuo kuva on ollut paska, mutta juuri tällä hetkellä näytettävä Chelsea - West Bromwich on kyllä kaikkien aikojen pohjanoteeraus. Aivan käsittämättömän surkea kuva! Netistä voi streamata aivan samanlaatuista kuvaa ilmaiseksi. Kehtaavatkin ottaa tällaisesta kurasta maksun.
     
  6. hansolo

    hansolo Tuttu käyttäjä

    Liittynyt:
    01.11.2002
    Viestejä:
    4 737
    Saadut tykkäykset:
    536
    Onko Valioliigan esitysoikeuksissa tapahtunut jotain merkittäviä muutoksia? Maikkarilta tuli viime lauantaina Aston Villa vs. West Ham peli. Ensi lauantaina tulee taas peli. Esittääkö Maikkari jatkossa lauantaisin yhden pelin vai onko kyseessä vain jokin koukutusoperaatio nyt kauden alussa?
     
  7. klmake

    klmake You’ll Never Walk Alone Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.01.2003
    Viestejä:
    1 528
    Saadut tykkäykset:
    101
    MTV3 yrittää koukuttaa porukkaa hankkimaan Canalin kotiinsa näyttämällä kolme Valioliiga-ottelua kauden alusta. Syy lienee tässä.

    Oli tuo kuva kyllä törkeän huono Liverpool - Arsenal -ottelussakin. Koko ajan oli pelaajien oikealla puolella vihreä "varjo". Tuli oikein mieleen vanha kunnon analogia-aika ja matkatelkkari omilla antenneillaan.
     
  8. Epester

    Epester Uusi jäsen

    Liittynyt:
    24.07.2008
    Viestejä:
    69
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itse olin jo todella lähellä aktivoida plustv korttini canal+ tilausta kun huomasin viime pe tuon katsomon kausikortti palvelun.

    Eipä tarvi enää canalin perään haikailla. Mielestäni huikea palvelu ja olen todella tyytyväinen ensimmäisen valioliiga viikonlopun jälkeen.
    Ainoa miinus on vielä plustv canalin kuvaakin huonompi kuvanlaatu (varsinkin tykiltä tai töllöstä katsoen), mutta nyt hinta/laatu/kätsyys - suhde on sen verran hyvin kohdallaan, etten pysty valittamaan.

    Viime talvena plustvn canal+ kuvanlaatu häiritsi huomattavasti enemmän, koska siitä tuli maksettua ihan oikeaa hintaa. Kerran jopa ahdistuin reklamoimaan asiasta, että miten voi olla näin surkeaa kuvaa; melkein kun piraattistriimiä katsoisi. Vastaus oli "it is what it is" -tyylinen käsien levittely.

    Nyt tuota heikkotasoista kuvanlaatua kompensoi hinnan lisäksi kätsyys: ensisijaisesti lyön koneen kiinni tykkiin tai telkkarin, mutta jos näyttölaitteet ovat jo varattuja (poika pelaa ja muija katsoo jotain huttua) ei tarvi ruveta sotimaan vaan katson pelit kannetavalta. Lisäksi töissäkin viihtyy pelipäivinä vähän paremmin :D.

    Striimi on muuten oikein hyvin soljuvaa, eikä pätkäisyjä ja katkoja juurikaan tule. Tosin eilisen Pool-Gunners pelin alussa oli jotain häikkää, mutta niin taisi olla telkkarin puolellakin.
    Itse ainakin eilen uppouduin peliin täysin, eikä suttuinen kuva häirinnyt...läheskään niin paljon tykkimiesten löysänpuoleinen puolustaminen. Onneksi Reina pelasti:D. Oh to be a Gooner!!!!

    Meikäläiselle aivan loistava palvelu, hyvä maikkari :thumbsup:!
     
    Viimeksi muokattu: 16.08.2010
  9. Sinclair

    Sinclair Guest Guest

    Liittynyt:
    02.11.2001
    Viestejä:
    594
    Saadut tykkäykset:
    1
    Ohessa ote saamastani vastauksesta, kun valitin huonosta kuvanlaadusta..

    "CANAL+ Sport 1 -kanavaa paikallistettaessa vastaamaan paremmin suomalaisten katsojien tarpeita kanavan lähetystaajuus muuttui. Muutoksen myötä on todettu harmillisia kuvasuhteeseen ja kuvanlaatuun liittyviä ongelmia monilla operaattoreilla. Kanavaa välittävät operaattorit ryhtyvät viimeistään elokuun loppuun mennessä käyttämään uutta lähetystaajuutta, jolloin ongelmat poistuvat. Pahoittelemme muutoksen aiheuttamaa väliaikaista haittaa.

    CANAL+:n urheilukanavat ovat kohtalaisessa myllerryksessä. Tämä johtuu mm.
    siitä että Suomen CANAL+ pystyi ainoana pohjoismaana ostamaan Valioliigan
    välitysoikeudet itselleen. Muissa maissa oikeudet menivät valitettavasti
    muille yhtiöille. Tästä johtuen Valioliigan otteluita voidaan näyttää vain
    Sport1 kanavalla.

    CANAL+ käy tällä hetkellä neuvotteluja uusista kanavaratkaisuista useampien
    jakelijoiden kanssa. Tavoitteena on parantaa suorien otteluiden tv-näkyvyyttä
    CANAL+:lla vielä loppuvuoden aikana. Asiasta tiedotetaan tarkemmin myöhemmin syksyllä. Lopulliset sarja- ja päiväkohtaiset otteluvalinnat tehdään
    kiinnostavuuden ja otteluajankohtien perusteella. Tarkoituksena on kuitenkin
    tarjota kaikista sarjoista mahdollisimman mielenkiintoinen ja urheilullisesti
    korkeatasoinen kokonaisuus."
     
  10. ducky

    ducky Guest Guest

    Liittynyt:
    12.08.2010
    Viestejä:
    5
    Saadut tykkäykset:
    0
    Samantyyppinen "geneerinen" vastaus tuli itsellekin. Toivottavasti se paljon luvattu premier hd-kanava alkaisi mahdollisimman pian kaapelista näkymään :)
     
  11. bungle

    bungle Guest Guest

    Liittynyt:
    30.07.2005
    Viestejä:
    69
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jatkossa Valioliigan katsomisen suhteen olisi tuon Canalin sekavan kanavapolitiikan takia ehkä parasta, jos sen voisi tilata NFL Game Pass-palvelun tyyliin. Tuolloin maksaisi vain Valioliigasta ja näkisi kaikki haluamansa ottelut HD-tasoisina.


     
  12. maunii

    maunii Guest Guest

    Liittynyt:
    23.04.2005
    Viestejä:
    50
    Saadut tykkäykset:
    0
    ei ole dna kaapeliin tulossa toi kanava valitettavasti.
    kysytty asiakas palvelusta ja tuli suora ei vastaus.
     
    Viimeksi muokattu: 19.08.2010
  13. oov

    oov Guest Guest

    Liittynyt:
    20.07.2009
    Viestejä:
    4
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itse tilasin myös 12kk sopimuksella, mutta sain sen purettua, koska tuote oli muuttunut merkittävästi. Ainakin Elisa mainostaa nettisivuilla vielä mm valioliigapelien tulevan sports2:lla ja vihjailee HD kanavalla tulevan valioliigaa. Siinä mielestäni tarpeeksi perustetta purkuun, ainakin jos operaattori on Elisa
     
  14. TET

    TET Guest Guest

    Liittynyt:
    21.10.2003
    Viestejä:
    280
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tänään tulleessa Canal Digitalin signaali -lehdessä oli seuraavaa tietoa:
    Nelonen HD -kanavan poistuminen kyllä harmittaa. Kanavan kuvanlaatu on kuitenkin ollut norminelosta parempaa :grr:
     
  15. ducky

    ducky Guest Guest

    Liittynyt:
    12.08.2010
    Viestejä:
    5
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itse tiedustelin Elisalta samaa, vielä en ole saanut vastausta. Jos ei tule tosiaan tämän vuoden puolella kanava, niin voihan perse. Käsittämätöntä toimintaa canalin ja operaattoreiden suunnalta.

    Jos saisin tiedon mahdollisimman pian elisan osalta, voisin itsekkin koittaa purkaa tuota 12 kk:n sopparia ja siirtyä katsomo.fi palvelun halpaan 99 €/kausi tarjontaan vaikka kuvanlaatuhan hieman putoaa. Tosin olihan ekalla kierroksellakin ihana sahalaita alareunassa, joka on nyt onneksi korjattu. Hinta/laatu suhde on kuitenkin katsomon kautta paljon parempi.
     
  16. Palsu

    Palsu Guest Guest

    Liittynyt:
    29.04.2004
    Viestejä:
    36
    Saadut tykkäykset:
    0
    Moi

    Onko joku kokeillut Liverpool.tv:tä, kuinka on laadun laita? Jos tuo toimii heivaan Canalin mäkeen.
     
  17. klmake

    klmake You’ll Never Walk Alone Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.01.2003
    Viestejä:
    1 528
    Saadut tykkäykset:
    101
    Nyt on pakko kysyä, että mikä tuo on? Tarkoitatko LFCTV-onlineä? Tuolta ei käsittääkseni voi seurata Valioliigan otteluita ainakaan suorana.
     
  18. Palsu

    Palsu Guest Guest

    Liittynyt:
    29.04.2004
    Viestejä:
    36
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joo sitäpä tarkoitin, muistin nimen väärin.
     
  19. Ziggemby

    Ziggemby Uusi jäsen

    Liittynyt:
    28.02.2005
    Viestejä:
    64
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joko tästä Premier league hd-kanavasta kaapeliin on kuulunut lisää? Tämä nykyinen Canalin tarjonta on mennyt viime kaudesta valovuoden taaksepäin. Ei ole enää pelejä HD-kuvalla ja lauantaina klo 17 näkyy yksi peli viime vuoden kolmen sijasta. :hitme:

    Canal vauhtia siihen hommaan tai ainakin täällä päättyy 2v jatkunut sopari.
     
  20. warre

    warre Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    14.02.2000
    Viestejä:
    2 356
    Saadut tykkäykset:
    30
    Canal+ lanseeraa joulukuun alussa toisen paikallisen kanavan Suomeen.

    Canal+ Aition ykkössisältöä ovat suorat jalkapallo-ottelut, joita kanava näyttää muun muassa Englannin Valioliigan, Espanjan La Ligan sekä Italian Serie A:sta.

    Urheilun lisäksi uusi kanava tarjoaa suosittuja ja tunnettuja elokuvia ja öisin aikuisviihdettä.

    MTV Oy:n maksu-tv:n kanavajohtaja Jukka Raatikaisen mukaan uusi paikallinen kanava on vastaus asiakkailta tulleeseen toiveeseen.

    – Meillä on ollut syksyn aikana haasteita saada kaikkia jalkapallo-otteluita mahtumaan yhdelle paikalliselle kanavalle, mutta uusi Canal+ Aitio parantaa tilannetta merkittävästi. Paikallisuuden kasvattaminen on osoitus siitä, että haluamme panostaa voimakkaasti suomalaisen maksu-tv-liiketoiminnan kehittämiseen jatkossakin, Raatikainen toteaa tiedotteessa.

    Kaapeli- ja satelliittiverkossa Aitio korvaa aiemmin pohjoismaisena täytekanavana toimineen Canal+ Sport Extra -kanavan. Antenniverkossa kanava ottaa Canal+ Sport 2 -kanavan paikan, jonka yhteispohjoismaiset ohjelmarajoitteet poistuvat uudistuksen myötä.

    Samalla kesällä suomalaistettu Canal + Sport 1 -kanava muuttuu Canal+ Urheiluksi.


    http://www.marmai.fi/uutiset/article531436.ece?s=r&wtm=Markkinointi_Mainonta/-10112010