Topfield CRC-2400

Keskustelu osiossa 'Topfield' , aloittajana randomname, 03.03.2010.

  1. ducky

    ducky Guest Guest

    Liittynyt:
    12.08.2010
    Viestejä:
    5
    Saadut tykkäykset:
    0
    Joensuun gigantissa myyjä arveli laitteen tulevan syyskuu-lokakuu. Saa nähdä tuleeko tätä koskaan :cool:


    Kovasti koitti Handanin tm-testivoittajaa (6/2010 kaupata). En lämmennyt.
     
  2. tigeli

    tigeli Guest Guest

    Liittynyt:
    29.07.2005
    Viestejä:
    15
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tänään tuli maahantuojalta seuraava vastaus:

    --cut--
    Tuote pyritään saamaan markkinoille elokuun aikana.
    --cut--

    Saas nähdä..
     
  3. Ykskytä

    Ykskytä Guest Guest

    Liittynyt:
    18.07.2001
    Viestejä:
    2 609
    Saadut tykkäykset:
    0
    Kiitos tiedosta. Saa tosiaan nähdä. Pyrkimyksiä on ollut jo paljon.
     
  4. Lindska

    Lindska Guest Guest

    Liittynyt:
    13.08.2010
    Viestejä:
    1
    Saadut tykkäykset:
    0
    Verkkokauppa.com näyttää että laitetta olisi maahantuojalla.
    Maahantuojalla tai valmistajalla saatavuus: yli 25 kpl
     
  5. petekki

    petekki Guest Guest

    Liittynyt:
    17.10.2004
    Viestejä:
    501
    Saadut tykkäykset:
    0
    Toivottavasti täällä ilmoitellaan, kun jollakin on ilmestynyt kyseinen boksi talouteen :thumbsup:
     
  6. Groke

    Groke D'oh! Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    18.08.2005
    Viestejä:
    2 651
    Saadut tykkäykset:
    1
    Juupasen juu. Niinpä vain on jo elokuinen vko 32 meneillään, eikä esim. vko 17 toukokuussa. Melkoisen farssin ovat taas onnistuneet luomaan. Veikkaanpa, että maaliskuussa - siis jopa reilut 5 kk sitten... - ennakkovarauksen tehneet eivät ehkä ole täysin varauksettoman tyytyväisiä tähän prosessiin.

    No, eiköhän noita hyvissä ajoin ennen joulua (2010) saada. Siis ainakin sillä perinteisellä, jäljestä päätellen juopuneiden orankien koodaamalla firmwarella varustettuna. Niin ainakin TF5100PVR (MP):n kanssa aikoinaan kävi.
    Onneksi ankaralla pätsäämisellä, päivittämisellä ja TAP:eilla siitä sai todella paljon paremman (mm. ajastukset alkoivat toimimaan JOKA KERTA (wau!) ja tallenteet eivät enää jääneet nollan pituisiksi (kunhan välttää tekemästä tiettyjä asioita). Alun tuskailun jälkeen se onkin ollut kelpo peli (siis suhteellisesti ottaen). No, toki se on pitänyt kerran avata, jotta sain suunnitteluvirheestä johtuvan resonanssin vaimennettua sopivalla fyllillä (kiintolevy pärisytti kansipeltiä vasten runkoa). Ja onhan se kuitenkin reilut 4v ilman konkkien tai levyn vaihtoa pelittänyt (toista mokomaa en kyllä rohkene odottaa...).

    Jos CRC-2400 jonain päivänä ihan konkreettisestikin tulee markkinoille ja tärkeimmät TAP:it, kuten PlasmaEPG tms. päivitetään sille, ja jos firmware saadaan kohtalaiseen kuosiin, saattaa tämän laitteen jostain tulevasta versiosta (DVB-T2, Hybridi...) tulla seuraava boksini. Toistaiseksi kun olen pelkän DVB-T:n varassa.
    Netissä näkemieni kuvien perusteella CRC-2400:n oma näyttö on sama kuin omassa wanhassa Masterpiecessäni. Sikäli se ihmetyttää, että joissakin ulkomaan toppyissa on jo vuosia sitten nähty parempia pistematriisinäyttöjä. Lienee kustannustehokkuutta.
    Tärkeintä olisi tietenkin että ajastukset toimivat kunnolla + on päivitetyn TF5100:n tapaan mahdollisuus varmatoimiseen automaattiseen ajastukseen (nimen perusteella, haluttu padding tallenteiden alkuun ja loppuun lisäten). Oletan ja toivon, että tämä tuleekin aikanaan myös CRC-2400:ssa mahdolliseksi, ainakin epävirallisten päivitysten kautta. Eli moinen ei varmastikaan heti paketista otettuna onnistu?
     
  7. erep

    erep Guest Guest

    Liittynyt:
    28.11.2006
    Viestejä:
    1 534
    Saadut tykkäykset:
    0
    aiempi versio australiassa on trf-2400 (DVB-T). ominaisuuksiltaan tämä näyttää vastaavan lähinnä aussien trf-2460:aa, joka tosin sekin on DVB-T.
     
  8. mikita

    mikita Uusi jäsen

    Liittynyt:
    22.03.2008
    Viestejä:
    233
    Saadut tykkäykset:
    12
    Ja ko. saatavuus on takaisin nollassa. Menivätköhän kaikki Mustaan Pörssiin ja Citymarketeihin? Vai iskikö taas yllättävä "komponenttipula?"
     
  9. Ykskytä

    Ykskytä Guest Guest

    Liittynyt:
    18.07.2001
    Viestejä:
    2 609
    Saadut tykkäykset:
    0
    Jos tämä odottelu johtuu laitteessa olevien puutteiden korjaamisesta, niin oikeastaan pitäisi olla iloinen ettei niitä ole laskettu markkinoille. Lastentautisia laitteita tulee nykyään vastaan aivan liian usein.
     
  10. jeppi

    jeppi Guest Guest

    Liittynyt:
    30.05.2008
    Viestejä:
    8
    Saadut tykkäykset:
    0
    Taitaa olla vaan viivytystaistelua, jotta asiakkaat eivät ostaisi kilpailijan tuotetta ennen kuin tuo on oikeasti valmis. Ja tosiaan, sitten kun saavat edes jotenkin pelaamaan, niin ulos tulee raakile, jota paikkaillaan vuosi, pari...:OI
    Alunperin odotukseni olivat korkealla tämän laitteen osalta, mutta ovat kyllä romahtaneet. Saapa nähä.
     
  11. pede

    pede Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    22.10.2002
    Viestejä:
    6 311
    Saadut tykkäykset:
    19
    arvaus on, että eka satsi laitteita on jossain paikallisessa varastossa odottamassa että saadaan joku softabugi korjattua, ja korean pojat eivät vielä ole saaneet.

    sen jälkeen tulee vielä operatsiooni, jossa korjattu versio lyödään sisään koneisiin. kallis ja aikaa vievä.

    epäselvyys toimituksessa johtunee siitä, että ei tiedetä koska softabugi saadaan korjattua ja aiemmin lupaillut 2-3 viikkoa siitä, että se on se minimiaika jolla muutama tyyppi lyö sen uuden firmiksen maassa oleviin laitteisiin.

    tämä siis on arvailua.
     
  12. Molle

    Molle Sore wa himitsu desu Tukijoukot

    Liittynyt:
    27.03.2000
    Viestejä:
    1 093
    Saadut tykkäykset:
    68
    Täysin samat ajatukset tältä suunnalta. Ainakaan NelonenHD:n ja SuomiTV-HD:n takia en purkkia tule hankkimaan. Palataan asiaan 2012 Lontoon olympialaisten aikaan ellei sitä ennen free-HD-kanavien määrä/laatu nouse huimasti.
     
  13. wilce

    wilce Guest Guest

    Liittynyt:
    16.11.2005
    Viestejä:
    157
    Saadut tykkäykset:
    0
    Mitä tässä Topfieldissa on parempaa/huonompaa esim. WBOX HD:hen verrattuna? Toisin sanoen, kannattaako tätä odotella vai hakea tuo WBOX jo kaupasta kainaloon? :naminami:
     
  14. protesti

    protesti Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.06.2004
    Viestejä:
    115
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tapit, hakusana-ajastus. Siinä se.
     
  15. mikita

    mikita Uusi jäsen

    Liittynyt:
    22.03.2008
    Viestejä:
    233
    Saadut tykkäykset:
    12
    Tarkennetaan nyt vielä tätä kommenttia:

    wbox:issa on hakusana-ajastus mutta pahasti rampautettuna. Ainakin itselleni se on juuri se ominaisuus jonka perusteella boksini valitsen. Koska kukaan ei ole vielä päässyt testaamaan tätä Topfieldin "jesusboxia" niin tuskin asia on ratkaistu siinä sen paremmin. Mutta sitten se ISO mutta: Topfieldiin on mahdollista asennella erilaisia elämää helpottavia lisäohjelmia ja juuri tuo automaattisesti toimiva, hakusanoihin perustuva, tallennus on luultavasti ensimmäisten laajennusten joukossa.

    Mutta jos käyttötarve on lähinnä television katselu, pausettaminen ja ohjelmien tallentaminen käsipelillä niin wbox tekee luultavasti saman homman ihan yhtä hyvin, noin 50 euroa edullisemmin ja laitteen saa heti kaupasta.

    jk. ai niin, ennakkotietojen mukaan topfieldiä voi hallita nettiselaimen kautta. Joten pienellä puuhastelulla voi ajastuksia tehdä vaikkapa internetin yli. Tai siirtää tallenteita omalle koneelleen.
     
  16. karz

    karz Guest Guest

    Liittynyt:
    31.08.2004
    Viestejä:
    41
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itselle syitä miksi odotan juuri tätä boksia...

    • Merkkiuskollisuus, vanha nykyinen Topfield toiminut OK
    • TAPit, joita varmasti tulee olemaan
    • Tuki MP4, MKV. Vanhan Topfieldin .rec konvertointi menossa heti .MP4 ja siirto sitten uuteen. Jatkossa voi tarvittaessa siirtää .mkv leffoja boksille ja katsella sieltäkin niitä
    • YouTube mutta enemmän Shoutcast-tuki
    • 4 kanavan samanaikainen nauhoitus (SD)
    • Hakusana-ajastus, jos ei oletuksena niin TAP:n kautta. Tämä on must
     
  17. randomname

    randomname Guest Guest

    Liittynyt:
    03.03.2010
    Viestejä:
    13
    Saadut tykkäykset:
    0
    Sain puoli viiden aikoihin tänään puhelun, että tilaamani CRC-2400 oli tullut. Hain sen Sellon Mustasta Pörssistä. (Hinta oli ennakkovarauksen mukainen 399.) Sisällä laatikossa oli FinTop:n myyntijohtajalta 17.8.2010 päivätty kirje, jossa pahoiteltiin viivästymistä. Lisäksi käyttöohjepussissa oli 4 gigan muistitikku hyvityksenä "pitkästä odotuksesta." Näköjään mukana oli HDMI-piuhakin, vaikka Mustassa Pörssissä ensimmäinen kysymys oli: "Ja kuinka pitkä HDMI pistetään mukaan?"

    Näyttää toimivan hyvin. Tuo valmiina oleva EPG näyttää hyvin Wbox HD -tyyppiseltä, eli mitään suurta hätää päivittää sitä ei ole. Nelonen HD:n ja SuomiTV HD:n kuva on myös teräväpiirtoa, kuten pitääkin, siis niiden ohjelmien kohdalla, jotka ovat teräväpiirtoa. (Nähtävästi noilla kanavilla käytetään myös hyvää bittivirtaa HD-lähetysten kanssa, koska molempien keskimääräiseksi bittivirraksi laskin parin suunnilleen 15 min. pituisen tallennuksen kanssa noin 17 mbit/s. Pelottaa ajatus, että HD:n suosion kasvaessa kanavanippuihin tungetaan yhä enemmän kanavia, aina siihen asti kunnes keskivertokäyttäjä alkaa valittamaan. Ja silloin laatu lieneekin suunnilleen samaa kuin ennen HD:ta.)

    Tallennuksia katsoessa pystyy suoraan kirjoittamaan prosenttiluvun, jonka kohdalle toisto siirtyy, kuten reilut viisi vuotta vanhassa Topparissakin. Ja ohjelmiin pystyy jättämään merkkejä, joihin voi myöhemmin hypätä. Kyseisen kaltaisia toimintoja ei kaiketi Wbox HD:ssa ole. Painamalla pikakelausnäppäintä pitkään sijainti ei ala liikkua palkissa (kuten vanhassa topparissa), vaan kelausnopeus kasvaa 64x asti. Päästäkseen palkkiin, täytyy ensin painaa toistonäppäintä.

    YouTuben kohdalla (boksi netissä ethernet-piuhalla) oli ongelmia, haki kyllä tiedostoja ihan kiltisti, muttei suostunut toistamaan niitä. ShoutCastin radiokanavat toimivat. Muuten en noita nettitoimintoja suuremmin testannut. En ostanut boksia niitä varten ja YouTube vaikuttaa olevan melkein kaikissa viihde-elektroniikkalaitteissa nykyään. Edellinen päivitys ohjelmistoihin oli näemmä tehty 11.8.2010.

    TAPpeja en ole testannut. Kun katsoo tallennettujen ohjelmien listausta ja painaa >>, tulee hakemistot "MP3" ja "Mediatoistin". Vanhassa topparissa tulee "MP3" ja "Ohjelmatiedostot". Käyttöohjevihkonen ("Aloitusopas") on aika lyhyt, eikä siinä puhuta mitään TAPeista.

    (Joku kysyi aiemmin monikanavaäänestä, ja näköjään S/PDIF-äänen kohdalla saa valita "PCM" tai "monikanava".)

    Mutta boksi toimii siis olettamallani tavalla, käyttöönotto oli hyvin helppoa, ja olen hyvin positiivisella mielellä boksin suhteen tällä hetkellä.
     
    Viimeksi muokattu: 17.08.2010
  18. Joe

    Joe Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    02.10.2002
    Viestejä:
    1 014
    Saadut tykkäykset:
    5
    @randomname:
    Speksit lupailee HDMI‐liitäntä(576i/576p/720p/1080i)

    Löytyykö HDMI valikoista 576i vaihtoehto?
     
  19. Tema

    Tema Uusi jäsen

    Liittynyt:
    05.06.2003
    Viestejä:
    696
    Saadut tykkäykset:
    5
    Olivat ainakin Sellon Mustassa Pörssissä kaikki menneet ennakkotilaajille eikä seuraavasta erästä ollut tarkkaa tietoa.
     
  20. h0st

    h0st Guest Guest

    Liittynyt:
    05.09.2003
    Viestejä:
    119
    Saadut tykkäykset:
    0
    ja Verkkokaupasta päivitystä: