Lidl:n limut, pizzat ja jäätelöt?

Keskustelu osiossa 'Tarinatupa Classic (Yleiskeskustelu)' , aloittajana Mika, 28.12.2002.

  1. carpenter83

    carpenter83 Guest Guest

    Liittynyt:
    08.07.2004
    Viestejä:
    1 817
    Saadut tykkäykset:
    1
    Nuo Lidlin jugurtit sentään vielä maistuvat jugurtille. En ymmärrä miksi kaikki pitäisi olla nimenomaan näitä "kevytversiota" jotka rasvattomina ja sokerittomina maistuvat aivan hirveältä.

    Tiedän esimerkiksi yhden ihmisen joka on vakaasti sitä mieltä että lasillinen "punaista" maitoa ajaisi hänen terveydensä välittömästi perikatoon vaikka vetääkin tupakkaa askin päivässä.
     
  2. Harry

    Harry Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    06.09.2004
    Viestejä:
    1 903
    Saadut tykkäykset:
    7
    No enhän minä sitä väittänytkään, että sieltä ei saa leikkeleitä tai juustoa tai...sanoin vaan että valikoima on surkea. Tai voi sen sanoa nätimminkin, eli valikoima on suppea. Niin paljon suppea, että siitä ei tule minun ruokakauppaani.

    Minä ostan mielelläni kaikki ruokatarvikkeet samasta kaupasta jos mahdollista, sillä en pidä kaupoissa käymisestä niin paljoa, että erikseen lähtisin jonkun artikkelin perässä jonnekkin. Poikkeusena tähän on tämä lidlin vissy, jota käyn hakemassa siksi, että se on hyvää ja sitä voi kerralla ostaa vaikka 30 pulloa kun se säilyy pitkiä aikoja.

    Joo joo, kyllä me kaikki jo tiedämme että sulla on fyrkkaa vai mitä oikeasti oli pointtiasi? :rolleyes: Jos on oikeasti köyhä, niin ei todellakaan ajattele jotain niin typerää, että "miltä mää nyt näytän muitten silmissä kun ostan jotain lidlistä".

    Niin ja olen muuten menossa kohta käymään Lidlissä kun muistin tästä ketjusta että vissyt on lopussa.
     
  3. tpi

    tpi Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    12.06.2001
    Viestejä:
    4 400
    Saadut tykkäykset:
    34
    Saksassa on kai niin, että Lidlissä ja vastaavissa käyvät köyhät ja rikkaat.
    Köyhät siksi, kun sieltä saavat halvalla. Keskiluokka ei käy, koska halpakaupassa käyminen on hävettävää, ja pitää näyttää että on rahaa käydä "paremmissa" kaupoissa. Rikkaat taas voivat käydä, koska tietävät olevansa rikkaita, ja yleensä muutkin tietävät keillä on rahaa, joten imago kestää Lidlissäkin käymisen.
     
  4. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Tuohon muuten sopii aika hyvin tämä aiemmin tässä ketjussa esitetty "bonuksillahuijaus" teoria. Tämän mukaan voisi esittää, että
    1. rikkaat käyvät Lidlissä, koska heille on yksi ja sama tuleeko merkityksettömiä bonuksia vai ei
    2. keskiluokka ei käy Lidlissä, koska se ostaa paljon ruokaa ja kokee ostoista kertyvien bonusten tekevän tekevän bonuskortti-kaupat halvemmiksi
    3. köyhät käyvät Lidlissä, koska tiukan taloutensa takia heidän on vähän pakko ottaa kunnolla selvää mistä saa oikeasti halvemmalla ja näin ollen näkevät tämän "bonuksillahuijaamisen" läpi
     
  5. Viipperi

    Viipperi Guest Tukijoukot Guest

    Liittynyt:
    06.03.2004
    Viestejä:
    1 199
    Saadut tykkäykset:
    1
    Tämän voin kyllä allekirjoittaa ihan täysin, esimerkiksi punasipulia ei ole ollut parina viime kertana kun siellä on käynyt, tai siis en tiedä onko siellä ikinä ollutkaa. :) Ja lihapuoli on yleensä vähän mitä sattuu, joskus on vaikka ja joskus ei juuri mitään kuin pelkkää jauhelihaa.
    Sinänsä harmi kun voisi keskittää kaikki ostokset sinne, niin nyt sit täytyy kuitenkin poiketa vielä esim. Citymarketissa täydentämässä ostoksia.
     
  6. säätäjä

    säätäjä Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.10.2015
    Viestejä:
    28
    Saadut tykkäykset:
    5
    Se pointti on, kuten aiemmin kirjoin: "moni tekee ruokakaupan valinnasta statuskysymyksen". Onhan tuo ilmapiiri imo havaittavissa tässäkin topicissa aika vahvasti vai oletko eri mieltä?

    Käytännön esimerkki: Jos vaikka nyt miettii omaa kaveripiiriä viimeisen 10v ajalta, niin kyllä monet opiskelijat, joilla ihan oikeasti on suht kova rahapula, käyvät stockalla ostoksilla vaan sen takia, että stockalla on kiva käydä ostoksilla. Samalla tavalla monet opiskelijat ostavat ruokaa todella pienistä erikoisputiikeista. Ja aika usein näkee, että ihmiset säästävät stockan muovikassin kantaakseen siinä vaikka s marketista ostettua ruokaa kun taas hirväesti ei näe jengiä, jotka kulkee rypistyneen liiterimuovikassin kanssa.... tämä kuitenkin kertoo suoraan siitä, mitä jengi haluaa itsestään ajateltavan kun sitä muovikassia kannetaan.


    Oon tainnut joskus aikaisemminkin sanoa sen tärkeän pointin, joka imo myös sulla (ja esim niillä opiskelijoilla) menee ohi, kun sanot "Ei siellä mikään muu ole niin merkittävästi halvempaa." =>

    Ruokakaupassa erot mitataan yksittäisissä tuotteissa monesti kymmenissä senteissä tai välillä pelkissä senteissä. Sitä helposti ajattelee, että mitä väliä maksaako tuote 50 vai 55 senttiä.... tätä samaa ajattelua kun jatkaa 50 tuotteen kohdalla se ero alkaa ihan oikeasti olla merkittävä yksittäisellä ostoskerralla saati sitten vuositasolla, jolloin puhutaan jo aika merkittävästä summasta.

    Sitä en myöskään tajua, että jos sä jo nyt käyt siellä lidlissä, miksi et samalla osta tuotteita, jotka säilyvät pidempään ja ovat edullisia? Eikö mukaan kannattaisi ottaa vaikka mehuja, kuivatuotteita kuten pastaa tai jotain juustoja? Kuitenkin käytät jo nyt kahta kauppaa vaikka kirjoitat:

    "Minä ostan mielelläni kaikki ruokatarvikkeet samasta kaupasta jos
    mahdollista"

    Aika hassua kuitenkin ajaa yhteen kauppaan vain sen takia, että hakee sieltä yhtä tuotetta.
     
  7. JoseK

    JoseK Guest Guest

    Liittynyt:
    27.09.2006
    Viestejä:
    54
    Saadut tykkäykset:
    0
    Itse olen tasan kaksi kertaa käynyt lidlissä ja eipä jäänyt paljon mitään käteen. karkkien, limujen ja muun lisäainetuotteiden määrä oli aivan julmettu...pikkulapsien paratiisi...tänne ei omia lapsiaan kannata viedä tai muuten saa kuulla kitinää koko kauppareissun...niin siis jos haluaa ajatella heidänkin tulevaisuuttaan! Tarjonta aivan luokatonta. Halpaahan siellä on, ei käy kiistäminen, mutta mieluummin ostan luomua aina kun mahdollista tai muuten vähän lisäaineita sisältäviä TUOTTEITA. Mieluiten tietenkin kaikki tuoreena, eikä mitään eineksiä. Mieluummin ostan puhtaita ja luomuraaka-aineita ja maksan niistä vähän enemmän...näin ehkä säästän sen mikä menisi lääkärikäynteihin, kipulääkkeisiin ja närästys/ummetustabletteihin. Mitä enemmän mätämme naamaamme sokeripitoista ja ravinnemitättömämpää ruokaa sitä enemmän myös ostamme ruokaa saadaksemme kylläisyyden tunteen.

    Joten jättäkäämme lidlit ja muut ylisuuret megasuperhyper marketit ja suosikaamme lähiruokaa ja puhdasta ravintoa...ainakin näin kesäaikaan. Limppareitakin lyötyy luomuna ja on saman makuista ehkä parempaakin. Sokerittomat Light-tuotteet ne terveysriskejä ovatkin...katsokaa keinotekoiset makeutusaineet! Jos on pakko niin mieluummin sokeria kuin aspartaamia ja asesulfaami K:ta.
     
  8. Jyrki

    Jyrki Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    09.01.2001
    Viestejä:
    1 472
    Saadut tykkäykset:
    22
    Vissyä tuli ennen kannettua Lidlistä oikein urakalla, kunnes ostettiin hiilihapotuskone. Se maksoi itsensä takaisin noin kolmessa kuukaudessa.

    JoseK:n kanssa samoilla linjoilla. Tosin K- ja S-ryhmän kaupat ovat lähes yhtä huonoja ja itse asiassa monet Lidlin elintarvikkeet ovat jopa parempia kuin suomalaiset vastaavat. Ne ovat usein täysrasvaisia, jolloin glukoosifruktoosisiirappia ym. halpaa ei ole tarvinnut lisätä korvikkeeksi.
     
  9. Kaitzu

    Kaitzu Käyttäjä

    Liittynyt:
    31.07.2001
    Viestejä:
    3 498
    Saadut tykkäykset:
    41
    Ei täältä Oulun/H-putaan Lidl:ssä kuulemma kuulu valikoimaan rasvattomat maitojuomat eli oiskohan kauppakohtaisia valikoimia :confused:

    Meillä menee sokerittomia kevyt-jugurtteja useampi tölkkiä viikossa, siis niitä litran/kilon tölkkejä. Ja vaikka ostaisi Lidl:n valikoimasta sokerillisia litran tölkkejä, niin makuvaihtoehtoja tais olla jopa 2 eli heikkoa on, jos ei jaksa alkaa ite säätämään aamupalajugurttejaan :eek:

    Karpatessa tuli kokeiltua tuota "turkkilaista"-jugurttia ja ei oo mun juttu :sick: Jos siis tuota Lindahl:n jugurttia tarkoitat.

    Kyllähän se ärsyttää kun menee noihin ruokiin ihan tuhottomasti rahaa CM/Prismaan ja halvemmalla vois päästä Lidl:ssä (jos vaan se valikoima ois isompi) eli ruokakaupan statuksella ei mulle ole mitään väliä. Tulipa aikoinaan asioitua Euro-marketissa, jossa tuntui että asiakaskunta koostui pääosin köyhistä eläkeläisistä ja "sossu-kupongeilla" maksavista :D
     
  10. Harry

    Harry Käyttäjä Tukijoukot

    Liittynyt:
    06.09.2004
    Viestejä:
    1 903
    Saadut tykkäykset:
    7
    Joo no mun mielestä vaan on käsittämätöntä ajatella, että joku oikeesti ajattelisi niin, että ei voi jonkun statuksen vuoksi käydä jossain kaupassa. Läppäähän siitä asiasta voi toki heittää ja on heitetty tässäkin ketjussa.

    Mä olen keskiluokkainen enkä välitä paskan vertaa kuka mut näkee missäkin kaupassa. Eikä minulla ole mitään tarvetta sitä Lidliä haukkuakaan, totesin vaan etten käy siellä kun en tykkää että mun on pakko ostaa just tota ja tota tuotetta, kun ei ole vaihtoehtoja.

    Minä en aja pelkän vissyn takia lidliin, vaan yhdistän sen reissun johonkin muuhun. Äskenkin kävin samalla duunissa laittamassa yhden mailin vaikka lomalla olenkin.
     
  11. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Minä kyllä voin reippaasti myöntää sen, etten aiemmin käynyt Lidlissä sen aiheuttamien "halpa hinta, huono laatu" mielikuvien takia. Tämän kai voi ajatella niin, että koin olevani Lidlin kaltaisen kaupan yläpuolella. Paremman puoliskon mukana kuitenkin opin siellä käymään, ja nykyään en muualla käykään -- S-Marketin vihannesosastolla korkeintaan. Kyllä Lidlissä sitä laatua ja suomalaisia tuotteita löytyy, ja sen kautta olen alkanut syömään terveellisimpiä ja vähemmän lihaa sisältäviä tuotteita -- muissa kaupoissa ei tällaisiin vaihtoehtoihin olisi kiinnittänyt huomiota.

    Aiemmin täällä väittelin siitä kuinka leimaan Lidlin liian hyväksi liikkeeksi hinnan suhteen; totesin, että täynnä olevan ostoskassin olen saanut Lidlistä usein alle 10 eurolla siinä missä vaikkapa S-Markettiin tai K-Markettiin on voinut mennä 15-25 euroa. Tässä ei kuitenkaan tarkoitettu täysin identtisen sisällön omaavaa ostoskassia, ja tässä ehkä se pulma tuleekin monen kohdalla. Moni tuntuu olevan närkästynyt Lidliin sen takia, ettei sieltä välttämättä saa täysin samoja tuotteita kuin vanhasta tutusta Prismasta tms. Ilmaan voisi heittää kysymyksen "onko järkevää närkästyä mennessäsi uuteen ravintolaan, jos sieltä ei saa samaa ateriaa kuin vakioravintolastasi". Joillekin tietenkin tärkeintä on se, että voi tehdä täsmälleen tietynlaiset ateriat, joihin tarvitaan juuri ne tietyt raaka-aineet (mitä välttämättä juuri Lidl ei satu tarjoamaan). Itse taas suhtaudun tähän ravitsemusasiaan lähinnä siten, että tärkeintä on ravinnonsaanti eikä itse ravinto. Jos Lidlissä ei ole ollut jotain mitä olin tottunut Cittareista ja Prismoista ostamaan vuosien varrella, niin ostin sieltä (Lidlistä) jotain vastaavaa tuotetta tai sitten keksin vaihtoehdon.

    Eniten selvää rahaa olen varmaan säästänyt lihapitoisissa ostoksissa (ed. mainitut nugetit, salamipizzat, hunajamarinoidut broilerin fileesuikaleet jne., kebab-liha jne.) sekä Lidlin Milbonan jogurteissa, jotka ovat todella hyvänmakuisia ja halpoja (usein olen ostellut niitä -20%:n oranssin leiman kera). Toki jälkimmäisissä on ongelmana se, etteivät ne ole virallisia Säätäjän hyväksymiä jogurtteja. :confused: Tämän lisäksi alkoholi on Lidlissä mukavan halpaa. Ei ole kiva ostaa Stockmannin Herkusta Olvin lonkeroita ja siidereitä vajaalla kolmella eurolla, kun voi ostaa Lidlistä lonkeroita 1.85 eurolla -- Olvilla toki on laadukkaita lonkeroita, mutta esimerkiksi Lidlin Karlensin Cranberry-lonkero pyyhkii Olvin vastaavalla lattiaa (ja on kaiken lisäksi meille kerääjille hyvältä kuulostava "Limited Edition").
     
  12. säätäjä

    säätäjä Uusi jäsen

    Liittynyt:
    06.10.2015
    Viestejä:
    28
    Saadut tykkäykset:
    5
    Laadukkaan siiderin ystäville vinkki liiteristä:

    0.5dl black rat maksaa muistaakseni 2.59e eli usein vähämmän kuin laajemman valikoiman liikkeissä myytävä 0.3dl black rat pullot. Monesti Crowmoore tai Strongbow maksaa saman, mutta laadullisesti nuo kaksi eivät pääse edes lähelle joten ei ole vaikea valinta.
     
  13. DVB-G

    DVB-G Käyttäjä

    Liittynyt:
    05.03.2003
    Viestejä:
    10 281
    Saadut tykkäykset:
    30
    Päivitys Liiterin PakasteNugetteihin:

    Kuten aiemmin totesin, 22 minuuttia 220 asteen kiertoilmauunissa jätti nugetit epäkypsiksi, vetisiksi, mauttomiksi löllöiksi.

    Äsken kypsensin 220 asteessa 33 ja 44 minuutin verran. 4 nugettia otin uunista 33 minuutin kohdalla ja loput 4 uunista ulos 44 minuutin kuumennuksen jälkeen. HUOMATTAVA ERO.

    Hyvät puolet, rakenne muuttuu:

    33 minuuttia poisti liian vetisyyden melko hyvin, mutta pari lisäminuuttia vielä olisi kaivattu. Liha oli vielä aavistuksen liian löysää, panerointi oli sopivan rapeaa.

    44 minuuttia on jo liikaa näille nugeteille, ne menevät liian korpuiksi. Paneroinnista tulee melkein kivikova ja liha muuttuu sitkeäksi.

    Siispä 37...40 minuutin paistoaikoja seuraavaksi kokeilisin, sieltä löytyisi ideaali kypsyysaste näille otuksille.

    Huonot puolet, maku ei parane:

    Oli paistoaika mikä tahansa, maku on silti edelleen väärä. Jokin lievä kitkerä sivumaku kiusaa, sitä ei saisi olla. Ja ylipäänsä vaivaa mauttomuus, persoonattomuus, munattomuus. Ei saa otetta makuun, ei löydä syytä miksi tämä tuote saisi olla olemassa. Vaatii itse maustamista, liian vaikeaa puuhaa minulle, en osta näitä uudelleen. Paitsi jos jää mieltä kalvamaan se paistoajan tarkka pituus, jonka haluan vielä selvittää.

    HUOM: sopiva paistoaika vaihtelee sen perusteella, miten kylmässä pakastimessa tuote on varastoitu! Jokainen joutuu itse etsimään sopivan paistoajan, tai esisulattamaan pakasteen ennen uunikypsennystä.

    Kariniemen tuotteille, joita pakastan kotona kun tarjouksesta ostan kasan paketteja, annan pari minsaa nuketusta ennen uunikypsennystä, silloin ne voi paistaa samalla paistoajalla kuin jääkaappikylmätkin kaverinsa. Luultavasti Liiterin pakasteetkin voisi mikroaallottaa lämpimämmäksi ennen uunipaistoa, ja näin opetella vakio uunitusaika, joka ei riipu pakastimen kylmyydestä.
     
  14. ElvisThePelvis

    ElvisThePelvis Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    05.05.2004
    Viestejä:
    11 670
    Saadut tykkäykset:
    179
    Kannattaa tosiaan kunnolla nuo paistaa. Pidän muutenkin rapeammiksi paistetuista kanoista ja noissa nugeteissa on sitä vetisyyttäkin kuten mainitsit. Yksi ongelma on ollut sekin, että toisinaan osuu hampaisiin vätkytivätkyti-purukumikanaa, ja jos noita liian vähän aikaa on paistanut, niin tuon inhottavuus suussa kyllä korostuu.

    Oikeastaan kunnolla paistamisen lisäksi suosittelen nugettin kanssa jotain kastiketta (vaikka kermaviilipohjaista, jos ei muuta keksi). Yksinään tuppaan syödä oikeastaan kaiken lihan ilman minkäälaista kastiketta ja se kostautuu sitten siinä, että lihan mahdolliset "virheet" kyllä maistaa hyvin helposti.
     
  15. Trent

    Trent Guest Guest

    Liittynyt:
    29.12.2005
    Viestejä:
    269
    Saadut tykkäykset:
    0
    Väittäsin, että yksi merkittävistä tekijöistä Lidlin edullisuudessa on nimenomaan tuotevalikoiman vähäisyys. Ja tämä on myös merkittävä syy siihen, miksi osa ihmisistä Lidiliä boikotoi.

    Käsittääkseni on tutkittu juttu, että kun ihminen menee kauppaan täytyy hänellä olla varaa valita haluamansa tuote usean vaihtoehdon joukosta - huolimatta siitä, että hän valitsee sen saman tuotteen joka kerta. Vaikka ihmisten viikoittaiset perus-ostokset koostuvat hyvin pitkälti aina vaan samoista tuotteista, ei ihminen viihdy kaupassa jossa hänellä on tarjolla vain ne tuotteet jotka hän haluaa ostaa (=tulee ostamaan). Täytyy olla näennäisesti varaa valita - ja osaltaan siksi Lidl tuntuu ankealta.

    Lidlissä valikoimaa on supistettu rajusti, joten hukka on pienempää. Valikoiman koostuu vain hyvin kiertävistä tuotteista, koska huonosti menevät raakataan surutta valikoimasta. Nopea varaston kierto on tuottavan kaupankäynnin perusta.

    Nämä ovat vain omia päätelmiäni, joten virheellisiä näkemyksiä on suotavaa oikoa... :thumbsup:
     
  16. skuge

    skuge Uusi jäsen

    Liittynyt:
    08.04.2004
    Viestejä:
    264
    Saadut tykkäykset:
    0
    Lidlistä kannatta ostaa:

    Lihatuotteet esim. pakaste kalkkuna-duunaa pannulla.
    Limut/vichy/mehut.
    Satunnainnaiset tilpehöörialennus tuotteet.
    Pähkinät.
    Kreikkalainen jugurtti jos sellaisest tykkää.
    Leikkeleet.
    Vihannekset, parsakaali yms.
    Pakaste vihannekset.
    Trasrasva ja muitatuotteita saa lidlistä myös jos tykkää myrkyttää itsensä ja paistaa tuotteita liian kuumassa uunissa tai mikrossa jolloin rasvojen rakenne muuttuu höyrystymispisteen ylittyessä.
    Pyykinpesuaine.

    Noissa tuotteissa saa selvää säästö verrattuna toiseen kaupaan jossa käyn eli prismaan.

    Kaupan lonkeroja ei juo kukaan täysijärkinen, kirjaimellisesti kiljua. Ostakaa mielummin vaikka sitä uutta lidlin greippilimua ja ostakaa jostain viinaa.
     
  17. htavilap

    htavilap Aktiivinen käyttäjä

    Liittynyt:
    22.03.2007
    Viestejä:
    1 255
    Saadut tykkäykset:
    161
    -Bellaromin valmistamat suklaat ja kahvit. Aivan erinomaisia.
    -Goody Erikois-mysli. Runsaasti pähkinöitä ja kuivattuja hedelmiä.
    -Appelsiinimehu (lasipullossa).

    Tässä muutamia mainitakseni.
     
  18. DVB-G

    DVB-G Käyttäjä

    Liittynyt:
    05.03.2003
    Viestejä:
    10 281
    Saadut tykkäykset:
    30
    Kyllä Liiterin Lonkeroitakin juo.

    Karpalo, syksyn uusi maku on oikein miellyttävä. Samoin Gold on melko kiinnostava. Tavallinen Greippilonkero on ikävä kyllä laimennetun tiskiveden makuista, mutta kyllä sitäkin mieluummin juo kuin selkäänsä ottaa. Hmmm.... tai riippuu siitä miten hemaiseva pieksijä on kyseessä.

    1,85 euroa 5 dl purkki, siinä on ylivertainen syy miksi minä ryystän Liiterin Lonkeroa Lärviin™. Mieluummin 6 purkkia vaikka sitä tiskivettä kuin 3 purkkia merkkikamaa kalliista kaupasta...

    Silloin harvoin kun on liikaa rahaa hyppysissä muutamien sekuntien ajan, ne katoavat viiveettä ALKOon, ostan Strong Lonkeroa rekkalastillisen, tai mihin vähäiset pennoseni nyt milloinkin riittävät. Paras maku on siinä. Itse lonkeroa tekemällä (sekoittamalla eri ainesosia keskenään) saisi vielä parempaa juomaa, mutta pitäisi ensin ostaa hiilihapotuskone.
     
  19. Kiila

    Kiila Käyttäjä

    Liittynyt:
    31.01.2001
    Viestejä:
    1 660
    Saadut tykkäykset:
    0
    Hyvin harvoin tulee liiterissä vierailtua koska se on juuri päinvastaisessa suunnassa duunimatkaa ajatellen. Lähikauppa on Prisma ja sielä tule vierailtua välillä päivittäin. Ostan sen mitä syön ja mitä milloinkin mieli tekee, eipä tarvitse syödä vanhaa eikä jää roskikseen heitettävää. Tämä tietty toimii minulla muttei varmasti isommalla taloudelle :)

    Mukava yllätys, että puolen litran Tonic Water putelot ovat palanneet liiterin valikoimaan. Pikkupullosta saa sopivasti kaksi GT:ia, maku on hyvä ja hinta on todella edukas (0,9€/litra) verrattuna Schweppesin vastaavaan. Oikeastaan tulee vain yksi toinen tuote mieleen mitä liiteristä nappaan mukaan jos sinne eksyn: pistaasipähkinät.
     
  20. DVB-G

    DVB-G Käyttäjä

    Liittynyt:
    05.03.2003
    Viestejä:
    10 281
    Saadut tykkäykset:
    30
    200 g raejuustopurkki 0,79 euroa tms. Tätä menee napaan kuin hullu puuroa kauhoen. Ruisleivän ja Oivariinin kera. Maitoa (0,65 € litralta) kyytipojaksi. 1-2 purkkia päivässä popsin raejuustoa (26-52 g proteiinia). 2 litraa maitoa päivässä (66 g proteiinia).