Vahvistimen ja kaiuttimien valinta

Keskustelu osiossa 'Aloittelija kysyy' , aloittajana Kuzer, 10.08.2010.

  1. Kuzer

    Kuzer Guest Guest

    Liittynyt:
    25.08.2003
    Viestejä:
    83
    Saadut tykkäykset:
    0
    Tarkoituksena olisi hankkia kaittimet ja viritinvahvistin. Aluksi ajattelin hankkia kaksi pääkaiutinta - lattiakaiutinta. Jälkikäteen olisi tarkoitus ostaa keskikautin ja takakaiuttimet. Laitteet tulisivat ~15neliön kerrostalo huoneeseen. Näihin ajattelin sijoittaa ~900€.

    Olen katsellut lattiakaiuttimia, mutta harva kaiutin sopii minun hintaluokkaani. Sen takia olen harkinnut Aw-25i ja Aw-30 Alu rakennussarjoja. Lujin jostain, että aw-30 saattavat olla liian suuret minun petonihuoneeseeni. Ajattelin, että ne olisivat sopivammat kuin aw-25i:t, koska en subbaria ajatellut ostaa.

    Mitä mieltä olette niistä? Onko muita kaiutin ehdotuksia? Nämä laajentaisin AW-6i takakaiuttimilla ja AW-10 Alum keskikautinta. Vahvistimesta ei ole suurempia käsityksiä. Ehdotuksia otettaisiin vastaan :)
     
  2. Kuzer

    Kuzer Guest Guest

    Liittynyt:
    25.08.2003
    Viestejä:
    83
    Saadut tykkäykset:
    0
    Olen päätymässä Aw-30 alu kaiutinsarjaan. Haluaisin kuitenkin mielipiteitä sopivatko ne pienempäänkin huoneeseen, kun tulen asumaan sellaisessa koko opiskelija ajan. :( Kannattaako laittaa 3.0 vai 2.0 aluksi jos olisi varaa rakentaa keskikaiutinkin samalla.